Temizlik

Temizlik

Son dakika temizlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan temizlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını temizlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Temizlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan temizlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.587 temizlik haberi bulunmuştur. Tüm temizlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rekabet'ten Koroplast'a 31,2 milyon lira ceza
Rekabet'ten Koroplast'a 31,2 milyon lira cezaRekabet Kurulu, Koroplast Temizlik ve Ambalaj Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret AŞ'ye (Koroplast) 31,2 milyon lira idari para cezası kesilmesini kararlaştırdı.
16.10.2024Ekonomi
Rus turistin korkunç planı tutmadı! Yeni doğmuş bebeği klozete attı
Rus turistin korkunç planı tutmadı! Yeni doğmuş bebeği klozete attıAntalya Havalimanı'nda klozet içine yenidoğan bebeği bıraktığı belirlenince gözaltına alınan Rus Ekaterina Burnazkina (28) adliyeye sevk edilirken, annesi Elena Burnazkina tutuklandı.
15.10.2024Gündem
İlkokulda taciz iddiası! Temizlik görevlisi, yeniden gözaltına alındı
İlkokulda taciz iddiası! Temizlik görevlisi, yeniden gözaltına alındıİzmir'in Bayraklı ilçesindeki 1 hafta önce işe başladığı ilkokulda 8 yaşındaki E.Ş. adlı kız çocuğuna sözlü ve fiziksel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınıp, mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan temizlik görevlisi D.T. (18) tekrar gözaltına alındı.
15.10.2024Gündem
Mersin'de binlerce tarihi eser turizme kazandırıldı
Mersin'de binlerce tarihi eser turizme kazandırıldıMersin'de Bizans ile Roma dönemlerine ait nekropol, antik tiyatro, sarnıç, su kemerleri ve fırınların yer aldığı Elaiussa Sebasta Antik Kenti'ndeki kazı çalışmalarında bulunan binlerce eser restore edilerek müzeye kazandırıldı.
15.10.2024Gündem
Mersin'de çöp evden tonlarca atık çıktı! Ekipler toplandı
Mersin'de çöp evden tonlarca atık çıktı! Ekipler toplandıMersin'de bir vatandaşın evinde ve sokakta biriktirdiği tonlarca atık, belediye ekiplerince temizlendi.
9.10.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş CNN Türk'te: Meclis İsrail gündemiyle 8 Ekim Salı günü toplanacak
TBMM Başkanı Kurtulmuş CNN Türk'te: Meclis İsrail gündemiyle 8 Ekim Salı günü toplanacakTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme dair soruları yanıtladı. Kurtulmuş, "TBMM, İsrail tehdidi için 8 Ekim Salı günü toplanacak. Dışişleri ve Savunma Bakanı salı günü bilgi verecek" dedi. Kurtulmuş, "Yangın artık kapımıza geldi. İsrail Ortadoğu'da bir ateş çukuru açtı ve bütün halkları oraya atmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.
5.10.2024Gündem
Giresun'da yaralı karaca tedavi altına alındı
Giresun'da yaralı karaca tedavi altına alındıGiresun'un Eynesil ilçesinde köpeklerin saldırısından kurtarılan yaralı bir ceylan Giresun Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
4.10.2024Gündem
MEB açıkladı: 30 bin temizlik personeli göreve başladı
MEB açıkladı: 30 bin temizlik personeli göreve başladıMilli Eğitim Bakanlığı'ndan okullarda temizlik hizmetleriyle ilgili yapılan açıklamada, "Toplum Yararına Program kapsamında 30 bin kontenjan tahsis edilmiştir ve bu personel bugün itibarıyla tam zamanlı olarak göreve başlamıştır." denildi.
30.09.2024Gündem
'Saklı Cennet' Ayvacık, yosunlarından arındırıldı! Turistlerin gözdesi konumunda
'Saklı Cennet' Ayvacık, yosunlarından arındırıldı! Turistlerin gözdesi konumundaSamsun'un önemli turizm merkezinden 'Saklı Cennet' Ayvacık ilçesinde baraj gölü yüzeyinde oluşan yosunlar, Büyükşehir Belediyesi tarafından yosun toplama aracıyla temizlendi.
30.09.2024Gündem
TEKNOFEST 2024’e yeni paydaş
TEKNOFEST 2024’e yeni paydaşE-alışveriş platformu Trendyol, bu yıl 2-6 Ekim tarihlerinde Adana’da gerçekleştirilecek TEKNOFEST 2024’ün paydaşları arasında yerini aldığını duyurdu.
30.09.2024Yaşam
Trabzon'daki taşkın ve heyelanlar 208 milyon liralık zarara neden oldu
Trabzon'daki taşkın ve heyelanlar 208 milyon liralık zarara neden olduTrabzon'un Araklı, Yomra, Arsin ve Sürmene ilçelerinde taşkın ve heyelanların ardından 148 iş yeri, 130 konut ve 87 araçta zarar tespit çalışmalarının tamamlandığı, toplam zararın 208 milyon 528 bin 531 lira olduğu bildirildi.
28.09.2024Gündem
Mehmet Kasapoğlu: Gazze’deki durum insanlık onurunu da yaralıyor
Mehmet Kasapoğlu: Gazze’deki durum insanlık onurunu da yaralıyorÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu New York’ta katıldığı Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun 79. oturumu ile ilgili gözlemlerini ve uluslararası gündeme dair düşüncelerini paylaştığı Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu: Türkiye’nin Küresel Rolü başlıklı yeni makalesini yayınladı.
27.09.2024Gündem
Dünya Erdoğan'ın sözlerini konuşuyor: Netanyahu hükümetini azarladı, hesap sorulmasını istedi
Dünya Erdoğan'ın sözlerini konuşuyor: Netanyahu hükümetini azarladı, hesap sorulmasını istediUluslararası basın kuruluşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulun'nda yaptığı konuşmayı 'sert' olarak değerlendirdi. Al Jazeera, Erdoğan'ın İsrail'in saldırılarını açıkça eleştirdiğini ve Netanyahu hükümetini azarladığını yazarken, ABD medyası Biden eleştirilerine dikkat çekti. İsrail medyası ise Erdoğan'ın BM'yi eleştirdiğini ve İsrail'den hesap sorulmasını istediğini yazdı.
25.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'de İsrail çağrısı: Katliam şebekesini durdurmak için neyi bekliyorsunuz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'de İsrail çağrısı: Katliam şebekesini durdurmak için neyi bekliyorsunuz!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'taki 79. Birleşmiş Milletler Genel Kurulu kürsüsünden dünyaya hitap etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu'nda konuştu. Erdoğan, "BM Güvenlik Konseyi, Gazze soykırımının önüne geçmek, bu zulme, bu barbarlığa 'dur' demek için daha neyi bekliyorsunuz? Filistin halkıyla birlikte kendi vatandaşlarının canını tehlikeye atan katliam şebekesini durdurmak için daha neyi bekliyorsunuz?" açıklamasında bulundu.
24.09.2024Gündem
Bakan Işıkhan'dan okullara temizlikçi ataması duyurusu!
Bakan Işıkhan'dan okullara temizlikçi ataması duyurusu!Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "İşgücü Uyum Programı harçlığının artırılması noktasında çalışma içerisindeyiz" dedi.
23.09.2024Ekonomi
Bakan Işıkhan: 30 bin kontenjanı biz Milli Eğitim Bakanlığı'na verdik
Bakan Işıkhan: 30 bin kontenjanı biz Milli Eğitim Bakanlığı'na verdikÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İşgücü Uyum Programı kapsamında günlük verilen 566 liralık ücretin artırılması noktasında çalışma yaptıklarını söyledi.
23.09.2024Ekonomi
MEB'e 30 bin temizlik personeli işe alınacak! Maaş kaç lira olacak? Şartlar neler? İşte detaylar...
MEB'e 30 bin temizlik personeli işe alınacak! Maaş kaç lira olacak? Şartlar neler? İşte detaylar...Milli Eğitim Bakanlığı okullardaki temizlik sorunu için harekete geçti. 30 bin personel alınacak, başvurular bugün başlıyor. Maaş kaç lira olacak? Şartlar neler? İşte detaylar...
23.09.2024Gündem
6 yaşındaki çocuğa istismar davasında cezalar belli oldu
6 yaşındaki çocuğa istismar davasında cezalar belli oldu6 yaşındayken evlendirilen H.K.G. davasında mahkeme kararını açıkladı. Firari anne Fatima Gümüşel hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı verildi. İmam nikahlı eş Kadir İstekli toplamda 36 yıl ve baba Yusuf Ziya Gümüşel ise 18 yıl 9 ay hapisle cezalandırıldı.
23.09.2024Gündem
Sahte doktora tazminat cezası! Muayenehaneye gelen hastanın 4 dişini çekmişti
Sahte doktora tazminat cezası! Muayenehaneye gelen hastanın 4 dişini çekmiştiHakan Yıldırım, diş ağrısı nedeniyle gittiği bir muayenehanede kendisini doktor olarak tanıtan temizlikçinin ön 4 dişini çekerek yüzünde kalıcı hasar bıraktığı iddiasıyla verdiği hukuk mücadelesini kazandı. Mahkeme, temizlikçi Cemal Şenaslan’ın 50 bin lira manevi tazminatı 7 yıllık faiziyle birlikte Yıldırım’a ödemesine hükmetti.
23.09.2024Gündem
Ak Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu'ndan KYK yurtlarına ziyaret: Yurtlardaki kapasite artışı gurur verici
Ak Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu'ndan KYK yurtlarına ziyaret: Yurtlardaki kapasite artışı gurur vericiÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu, Ege Üniversitesi’nde yapımı devam eden öğrenci yurtlarında incelemelerde bulundu. Ege Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Necdet Budak, AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya ve Yaşar Kırkpınar’ın da katıldığı incelemelerde İzmir’deki yurt kapasitesinin artışına dikkat çekildi.
21.09.2024Gündem
30 bin personel alımı! Bakan Tekin açıkladı: Pazartesi başlıyor
30 bin personel alımı! Bakan Tekin açıkladı: Pazartesi başlıyorMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, CNN Türk'te canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Tekin, "Pazartesi, Çalışma Bakanlığı okullarda 30 bin ilave temizlik personeli istihdam hakkı tanıyacak" dedi. Bakan Tekin, "Okul kayıt ücreti yasal değil. Bizim okullarımızda liselerimizde iki grup öğrencimiz var. birincisi sınavla yerleşen öğrenci, ikincisi adrese dayalı kayıt olan. Kayıt hakkı olan öğrenciyi kaydetmeme gibi bir durum yok" diye konuştu.
21.09.2024Gündem
Trabzon'da sel suları çekildi, ilçe çamur deryasına döndü
Trabzon'da sel suları çekildi, ilçe çamur deryasına döndüTrabzon'da dün etkili olan şiddetli yağışlardan en çok etkilenen ilçe olan Araklı'da sel sularının çekilmesiyle ilçe merkezi çamur deryasına döndü. Sabahın ilk ışıklarıyla dükkanlarına koşan esnaf gördüğü manzara karşısında şaşkınlık yaşadı.
21.09.2024Gündem
Jeotermal serada 28 işçiyi hastanelik eden temizlik
Jeotermal serada 28 işçiyi hastanelik eden temizlikManisa'nın Kula ilçesinde, belediye bünyesindeki jeotermal kaynaklı teknolojik serada klor ve çamaşır suyu karışımlı suyla temizlik yapılması nedeniyle 28 işçi hastanelik oldu. Kusma ve bulantı şikayeti yaşayan işçiler tedaviye alınırken, jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.
20.09.2024Gündem
Adana'da cüzdanını yanlışlıkla çöpe atan kadın için temizlik görevlileri seferber oldu
Adana'da cüzdanını yanlışlıkla çöpe atan kadın için temizlik görevlileri seferber olduAdana'nın Kozan ilçesinde bir kadın içinde bir miktar para, telefon ve kıymetli eşyası olan cüzdanını çöpe atınca temizlik görevlileri kamyondan çöpü dökerek didik didik arayıp, buldukları cüzdanı kadına teslim etti.
20.09.2024Şehirler
Torunu yanlışlıkla cüzdanını çöpe attı, Belediye seferber oldu: Bütün çöpler didik didik arandı
Torunu yanlışlıkla cüzdanını çöpe attı, Belediye seferber oldu: Bütün çöpler didik didik arandıAdana'nın Kozan ilçesinde bir kadın içinde bir miktar para, telefon ve kıymetli eşyası olan cüzdanını çöpe atınca temizlik görevlileri kamyondan çöpü dökerek didik didik arayıp, buldukları cüzdanı kadına teslim etti.
20.09.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Temizlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki temizlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.