Temizlik

Temizlik

Son dakika temizlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan temizlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını temizlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Temizlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan temizlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.535 temizlik haberi bulunmuştur. Tüm temizlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mutfak tezgahı temizliğinde en iyi yağ sökücüye 10 kat fark atıyor - Bu karışım zaten evinizde var: Kaşığın ucuyla ekleyin, neler oluyor izleyin
Mutfak tezgahı temizliğinde en iyi yağ sökücüye 10 kat fark atıyor - Bu karışım zaten evinizde var: Kaşığın ucuyla ekleyin, neler oluyor izleyin Mutfak ve tuvalet temizliği herkesin muzdarip olduğu konulardan birisidir. Daha kolay ve etkili bir temizlik yöntemi aranır. Evde bulunana iki malzemeyle yapacağınız detarjan karışımına kaşığın ucuyla eklediğinde farkı fark ediyorsunuz.
25.04.2024 Yaşam
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti!
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti! Adana’nın Seyhan ilçesinin Telli dere Mahallesi'nde uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın ifadesinde, “Ben koltukta uyuyordum. Biber gazını yiyince uyandım. Polise karşı herhangi bir mukavemetim olmadı. Ben bir şey yapmadım” diyerek kendini savunduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
Hastane tuvaletinde skandal! Yıllarca görüntü kaydetmiş, suçunu itiraf etti
Hastane tuvaletinde skandal! Yıllarca görüntü kaydetmiş, suçunu itiraf etti Balıkesir'de devlet hastanesinin kadınlar tuvaletine 'böcek' olarak tabir edilen gizli kamera düzeneği koyup, kayıt yapan bedensel engelli Tarık Özkan (40), tutuklandı.
21.04.2024 Gündem
Kamuya işçi alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı
Kamuya işçi alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığına 382 sürekli işçi alınacağını duyurdu. İşçi alımı ile ilgili detaylar belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlandı.
21.04.2024 Çalışma Hayatı
Karbonatı sakın böyle kullanmayın - Bu yöntemle karbonat eşyaları çöpe çeviriyor
Karbonatı sakın böyle kullanmayın - Bu yöntemle karbonat eşyaları çöpe çeviriyor Ev temizliğinde son dönemde popüler bir kullanım alanı bulan karbonat, kimi zaman zarar da verebiliyor. Temizlik uzmanı Petya Holevich, söz konusu karbonat olduğunda bu eşyaları saklamanız öneriyor.
16.04.2024 Yaşam
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Hamas lideri Haniye’nin 3 çocuğu ve 3 torunu İsrail saldırısında hayatını kaybetti
Hamas lideri Haniye’nin 3 çocuğu ve 3 torunu İsrail saldırısında hayatını kaybetti İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırısında Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye 3 çocuğu ve 3 torunu hayatını kaybetti. Haniye, "Düşman, oğullarımı öldürerek pozisyonumuzu değiştireceğimizi düşünüyorsa hayal görüyor demektir" dedi.
10.04.2024 Dünya
İş arayanlar dikkat! 330 bin eleman açığı var, başvurular internetten yapılıyor
İş arayanlar dikkat! 330 bin eleman açığı var, başvurular internetten yapılıyor Türkiye’de işsizlik oranı 9 yıl sonra tek haneye inmiş ve geçen yıl yüzde 9.4 olmuştu. Bir taraftan istihdam artıyor fakat diğer taraftan iş dünyası da sürekli ‘işçi bulamıyoruz’ diye dert yanıyor. İşkur’un araştırması iş dünyasının feryadını bir kez daha gözler önüne serdi. Başta imalat, inşaat ve perakende olmak üzere onlarca sektörde 330 bin işçi açığı var. En çok konfeksiyon (makineci) ve inşaat işçisiyle lojistik ve temizlik görevlisi aranıyor.
6.04.2024 Çalışma Hayatı
Bayram temizliği yaparken penceren düşen kadın hayatını kaybetti
Bayram temizliği yaparken penceren düşen kadın hayatını kaybetti Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bayram temizliği yaparken 6’ncı kattan düşen Nurhan Doğan (62) hayatını kaybetti.
5.04.2024 Gündem
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
Makamına oturmadan kepçe başına geçti! İlk icraatını gerçekleştirdi
Makamına oturmadan kepçe başına geçti! İlk icraatını gerçekleştirdi Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, mazbatasını alır almaz makamına oturmadan Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne geçti. Alkışlar eşliğinde kepçeye binen Başkan Aydar, ilk icraatı için kazmayı vurdu.
5.04.2024 Adana
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu
Eşini 5 kurşunla öldürdü, çocuğunun dilini yaktı, avukatı 'Kötü bir insan değil, kibar, zavallı biri' diyerek savundu Bayrampaşa'da 15 yıldır evli olduğu 34 yaşındaki eşi Meryem Çap’ı silahla 5 kurşunla öldüren, çocuğunun da dilini yaktığı iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Şeyhmus Çap ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında Çap, "Olaydaki silahı eşim bana doğum günü hediyesi olarak almıştı. Çocuğum yalan söylediği için eşim dilini yakmamı söyledi, ben de yaktım. O da kayıt almış, eşimin oyununa geldim. Ben cinayet işlemedim, bana cinayet işlettirdiler" dedi.
3.04.2024 Gündem
Seçim bitti, alımlar başladı: 18 belediye bekçi, güvenlik, temizlik görevlisi alıyor! İŞKUR ekranı
Seçim bitti, alımlar başladı: 18 belediye bekçi, güvenlik, temizlik görevlisi alıyor! İŞKUR ekranı İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlara göre 18 farklı ilde belediyeler işçi alımına başlıyor. Seçimin bitişiyle birlikte belediyeler ve şirketler bünyelerinde temizlik işçisi, bekçi, güvenlik elemanları almaya başladı. Bu gelişme kamu ilanlarını takip edenler için bir fırsat doğurdu. KPSS şartsız ilanlara başvurmak için İŞKUR e şubeye giriş yapmak yeterli. İşte başvuru şartları ve detaylar...
3.04.2024 Çalışma Hayatı
Sınıflarına temizlik malzemesi getirip karıştırdılar, çıkan gaz 16 öğrenciyi zehirledi
Sınıflarına temizlik malzemesi getirip karıştırdılar, çıkan gaz 16 öğrenciyi zehirledi Diyarbakır'da, sınıflarına temizlik malzemesi getirip karıştıran öğrencilerden 16'sı çıkan gazdan etkilenince hastaneye kaldırıldı.
28.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Mayıs ayı bekleniyor! 'Marketle tarla arasında fiyat yarı yarıya oynuyor'
Mayıs ayı bekleniyor! 'Marketle tarla arasında fiyat yarı yarıya oynuyor' Hatay’ın Erzin ilçesinde seralarda yetiştirilen erkenci karpuzda mayıs ayı sonunda hasat bekleniyor.
28.03.2024 Gündem
Kasadaki paraları çaldıktan sonra dükkan ortasına tuvaletini yaptı
Kasadaki paraları çaldıktan sonra dükkan ortasına tuvaletini yaptı Ankara’da gece camını kırarak girdiği restoranın kasasındaki ve bahşiş kutusundaki paraları çalan şahıs, dükkana tuvaletini yaptı. Mide bulandıran olay güvenlik kamerasına yansıdı.
27.03.2024 Gündem
Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir açıkladı! "Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir"
Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir açıkladı! "Sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir" Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı’nın Yüreğir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün çalışmaları ile ilgili iddialarına cevap verdi. Kocaispir, “Sayın Demirçalı asılsız ve talihsiz bir açıklama yapmıştır. Adana’da sokakları deterjanla yıkanan tek ilçe Yüreğir’dir. Temizlik ekiplerimiz görevinin başındadır” dedi.
27.03.2024 Adana
Kulak kirini bunlar tetikliyor: Zeytinyağı ve su karışım sadece bir çözüm! İşte kulak temizliği yöntemleri
Kulak kirini bunlar tetikliyor: Zeytinyağı ve su karışım sadece bir çözüm! İşte kulak temizliği yöntemleri Kulak kiri makul miktarda olduğu takdirde kanalları enfeksiyonlara karşı korunmada yardımcı olur. Ancak kulakları temizlemek için kullanılan pamuklu çubuk temizlik yerine aslında zarar veriyor. Bunun yerine kulakların temiz kalmasını sağlayan birçok basit ve sağlıklı yol var.
27.03.2024 Yaşam
Adana’da yüzlerce at ve eşek eti kemiği bulundu! "Adana'ya yakışmıyor"
Adana’da yüzlerce at ve eşek eti kemiği bulundu! "Adana'ya yakışmıyor" Adana’da sulama kanalında yüzlerce kesilmiş at ve eşek eti kalıntısı bulundu. Vatandaşlar duruma isyan etti.
25.03.2024 Adana
Tıkalı gideri bir çırpıda açıyor: Bu yöntem tesisatçıyı eve sokmaya gerek bırakmıyor!
Tıkalı gideri bir çırpıda açıyor: Bu yöntem tesisatçıyı eve sokmaya gerek bırakmıyor! Tıkalı gideri açmak kolay iş değildir. Tesisatçıyı aramayı aklına getirmeyecek bir yöntem var. Bu temizlik tüyosuyla tıkalı gider bir çırpıda açılıyor.
20.03.2024 Yaşam
Oruç tutmak, öfke kontrolü için güzel bir araçtır!
Oruç tutmak, öfke kontrolü için güzel bir araçtır! Oruç tutmanın bireylerde bazı duyguları pekiştirebileceğinin altını çizen Uzman Psikolog Fatmanur Taşkın, “Oruç tutmak bazı ihtiyaçlara geçici olarak veda etmeyi gerektirir, bu da sabır duygusunu geliştirebilir. Oruç tutan kişi kendini kontrol etme, yaptığı ve yapacağı tüm işlerde kendisini hesaba çekme, problemlere karşı sabretme alışkanlığını kazanır. Bu nedenle oruç, öfke kontrolü için de güzel bir araçtır” dedi.
20.03.2024 Sağlık
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı
Marmaray İstasyonu'nda dehşeti yaşayan kadın yüzündeki 40 dikişle korku dolu anları anlattı Kadıköy, Göztepe Marmaray İstasyonu'nda saldırıya uğrayarak yaralanan Gülhan Karadereli yaşadıklarını anlattı. 34 yaşındaki Gülhan Karadereli, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde farklı bir numaradan beri arayarak, 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim' demişti" dedi.
18.03.2024 Gündem
Öğrencilerden “Atıktan Sanata Süreç” sergisi! "Gönülden kutluyorum”
Öğrencilerden “Atıktan Sanata Süreç” sergisi! "Gönülden kutluyorum” Adana’da Şehit Mehmet Fatih Ongun Orta Okulu öğrencileri, “Atıktan Sanata Süreç” sergisi açtı.
18.03.2024 Adana
Temizlikte kimyasaldan kurtulmak için 4 adımda deterjanı evde yapın!
Temizlikte kimyasaldan kurtulmak için 4 adımda deterjanı evde yapın! Temizlik ürünleri marketlerde oldukça pahalı hale geldi. Ancak evde kimyasal kullanmak istemiyorsanız doğal deterjan için tarifimize bakın.
17.03.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Temizlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki temizlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.