Oto Yıkama

Oto Yıkama

Son dakika oto yıkama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan oto yıkama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını oto yıkama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Oto Yıkama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan oto yıkama gelişmeleri de dahil olmak üzere 181 oto yıkama haberi bulunmuştur. Tüm oto yıkama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü Konya'da evinin bahçesinde tabancayla vurulmuş cesedi bulunan Ayşenur Bedel'in (26) ölümüne ilişkin tutuklu yargılanan sevgilisi Ali Erensoy (51), ''Ben Ayşenur'u eğlence hayatından tanırım. Uyuşturucu kullanıyordu. Onu bu hayattan çektiğimde intihar etmeye çalıştı. Elif'in üzerine kuma olarak gelmeyi reddettiği için intihar etti. Ben, onun iyi ve kötü gününde hep yanındaydım. Onu neden öldürmek isteyeyim" dedi.
3.04.2024 Gündem
Kayseri'de 2 esnafın silahlı kavgası dehşet saçtı: 1 ölü, 1 yaralı
Kayseri'de 2 esnafın silahlı kavgası dehşet saçtı: 1 ölü, 1 yaralı Kayseri'de husumetli 2 esnaf arasında çıkan silahlı kavgada oto yıkamacı Osman Tüşümel (61) hayatını kaybetti, fırıncı L.T. (34) yaralandı.
4.03.2024 Gündem
Otomobil, köprü korkuluklarına çarptı; 2 ölü, 3 yaralı
Otomobil, köprü korkuluklarına çarptı; 2 ölü, 3 yaralı İzmir'in Tire ilçesinde Küçük Menderes Nehri üzerindeki köprünün korkuluklarına çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.
18.01.2024 Gündem
Oto yıkamada sucuk yıkayanlara 150 bin TL ceza
Oto yıkamada sucuk yıkayanlara 150 bin TL ceza Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun oto yıkamasında minibüs içindeki sucukların yıkanmasına ilişkin mikrobiyal incelemede, sucuklarda sağlığa zararlı bir bulgu elde edilmedi. H.H.Y. (55), F.M. (35) ve İ.Y. (48) ile ilgili adli soruşturma sürerken, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, şüphelilere 'etiketsiz sucuk' sattıkları gerekçesiyle toplamda 150 bin liraya kadar ceza kesileceğini söyledi.
12.01.2024 Gündem
Sucukları 'tozlandığı' için yıkamışlar
Sucukları 'tozlandığı' için yıkamışlar Bursa'nın Gemlik ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunun oto yıkama bölümünde minibüste sucuk yıkayan şüphelilerin, jandarmadaki ifadelerinde sucukları tozlandığı için yıkadıklarını söylediği öğrenildi.
7.01.2024 Gündem
Akaryakıt istasyonunda minibüste sucuk yıkayan 3 kişi gözaltına alındı
Akaryakıt istasyonunda minibüste sucuk yıkayan 3 kişi gözaltına alındı Bursa'nın Gemlik ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunun oto yıkama bölümünde minibüste sucuk yıkayan 2 kişi ile aracın sahibi gözaltına alındı.
6.01.2024 Gündem
Ojeli tırnaklarıyla oto yıkamacı oldu! Yeni hedefini açıkladı
Ojeli tırnaklarıyla oto yıkamacı oldu! Yeni hedefini açıkladı Antalya'da yaşayan Burçin Başol, 7 yıl önce arkadaşının tavsiyesiyle korku içinde devraldığı oto yıkama işini başarıyla yapıyor. Ojeli tırnaklarıyla oto yıkama, oto kuaför ve pasta cila işi yapan Başol'un en büyük hedefi ise iş yerini büyüterek daha fazla kadına istihdam sağlamak.
29.09.2023 Yaşam
Görkem Sevindik görüntülerin ardından konuştu: Bir tost satıyorum bir fotoğraf çektiriyorum
Görkem Sevindik görüntülerin ardından konuştu: Bir tost satıyorum bir fotoğraf çektiriyorum “Kurtlar Vadisi”nde canlandırdığı ‘Pusat’ rolüyle tanınan Görkem Sevindik’in Kocaeli Şehir Hastanesi’nin kantininde satış yaptığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
10.08.2023 Magazin
Diyarbakır'da oto yıkama 5, halı yıkama 3 gün yasak! Düğmeye basıldı
Diyarbakır'da oto yıkama 5, halı yıkama 3 gün yasak! Düğmeye basıldı Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi'nce bugünden itibaren geçerli olmak üzere su kullanımına yönelik oto yıkamaya 5 gün, halı yıkamaya ise 3 gün yasak getirildi.
8.08.2023 Yaşam
Osmaniye Sanayi Sitesi'nde temizlik yapılan tankerde patlama meydana geldi
Osmaniye Sanayi Sitesi'nde temizlik yapılan tankerde patlama meydana geldi Osmaniye Sanayi Sitesi'nde, oto yıkama dükkanında tanker temizliği sırasında meydana gelen patlamayla birlikte yangın çıktı. Yangın ekipler tarafından söndürülürken, yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.
2.08.2023 Yaşam
Tartıştığı oto yıkamacıyı göğsünden bıçaklayarak öldürdü!
Tartıştığı oto yıkamacıyı göğsünden bıçaklayarak öldürdü! Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde Alparslan C., tartıştığı oto yıkama sahibi Abdurrahim Bozboğa’yı (33) göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardınan kaçan Alparslan C.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
7.06.2023 Yaşam
Arkadaşlarıyla sohbet etmek için gittiği oto yıkamacıda silahlı saldırıda öldü
Arkadaşlarıyla sohbet etmek için gittiği oto yıkamacıda silahlı saldırıda öldü İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, bir oto yıkama dükkanına tabancayla açılan ateşte arkadaşlarıyla sohbet etmeye giden Mehmet Servan Bayram (32) öldü, 3 kişi de yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 11 şüpheliden 6’sı adliyeye sevk edildi.
26.04.2023 Gündem
Sultangazi'de park kavgası kanlı bitti! Kurşun yağdırdı
Sultangazi'de park kavgası kanlı bitti! Kurşun yağdırdı Sultangazi'de park meselesi yüzünden başlayan tartışmada kan aktı. Taraflardan biri silahla kovaladığı müteahhitti kolundan vurdu. Kovalamaca güvenlik kameralarına yansırken kaçan saldırgan kısa süre sonra yakalandı. Adliyeye sevk edilen saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
27.02.2023 Gündem
Kendini doktor olarak tanıtan şahıstan akıllara durgunluk verecek dolandırıcılık
Kendini doktor olarak tanıtan şahıstan akıllara durgunluk verecek dolandırıcılık Kendisini doktor olarak tanıtan bir kişi, kurduğu akıllara durgunluk veren planla dolandırıcılık hikayesine imza attı. Dolandırılan vatandaş ise gerçeği iş işten geçtikten sonra anladı.
2.01.2023 Gündem
Beylikdüzü’nde otoparka silahlı saldırı
Beylikdüzü’nde otoparka silahlı saldırı Beylikdüzü’nde 2 kişi motosikletle geldikleri otoparkı, uzun namlulu silahla taradı. Onlarca merminin sıkıldığı otoparkta bir kişi yaralanırken Otoparkta bulunan bir köpeğe ise üç mermi isabet etti.
2.10.2022 Yaşam
Otoyolda korkunç olay! Bacağı koptu...
Otoyolda korkunç olay! Bacağı koptu... Adana'da otoyolda arkadaşlarıyla buluşup yaptığı yarışı kazanan Emrah Y. (35), bitiş noktasını geçtikten sonra şov amaçlı otomobiliyle emniyet şeridindeki seyircilerin yanından geçerken Sedat Leventöz’e (25) çarptı. Leventöz’ün bacağı koparken, kaçan Emrah Y., arkadaşının oto yıkama dükkanında saklanırken yakalandı.
2.08.2022 Yaşam
Sokakta küfürlü konuşma tartışması cinayetle sonuçlandı
Sokakta küfürlü konuşma tartışması cinayetle sonuçlandı Arnavutköy'de küfürlü konuşma uyarısı sonrası çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı.
9.06.2022 Yaşam
Çöl tozu ne zaman bitecek, toz fırtınası kaç gün sürecek? Afrika çöl tozu!
Çöl tozu ne zaman bitecek, toz fırtınası kaç gün sürecek? Afrika çöl tozu! Suriye’den kaynaklı kuvvetli rüzgarın etkisiyle kalkan toz bulutları özellikle doğudaki illeri etkiledi. Bitlis, Şırnak ve Hakkari’de toz bulutları nemli hava ile birleşince araçları çamura bürüdü. Öte yandan İstanbul semalarını da kaplayan çöl tozu havadan görüntülendi. Peki, Çöl tozu ne zaman bitecek, çö tozu kaç gün sürecek?
7.04.2022 Gündem
Arkadaşını av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti
Arkadaşını av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti Tokat'ın Niksar ilçesinde Onur Temur (22), elinde av tüfeği ile gittiği dükkanda tartıştığı arkadaşı Çağlar Korkmaz'ı (21) öldürdükten sonra intihar etti. 
31.03.2022 Yaşam
Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Araba fiyatlarında böylesi görülmedi! Ortalık karıştı
Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Araba fiyatlarında böylesi görülmedi! Ortalık karıştı Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Pandemi ve Rusya ile Ukrayna arasında kriz araba fiyatlarını olumsuz etkiledi. Sıfır arabada tedarik sıkıntısı sürüyor. İkinci el arabada ise satıcılar piyasanın durgunluğundan şikayet ediyor. Vatandaşlar ise ne yapacağın şaşırmış durumda. Araba almak isteyenler bu planını ertelerken. Kendi arabasını satmak isteyenler ise bu düşünceden şimdilik vazgeçiyor. Öte yandan araba fiyatlarına değinen Peugeot Türkiye Genel Müdürü Anaç, "Satış fiyatlarında otomotivciler olarak bizi etkileyen şey sadece kurdaki artış değil. Dünyada genelde bir enflasyon var zaten. Yani hammadde fiyatlarında artış var. Bu da üretim maliyetlerine yansıyor." dedi. İkinci el araba fiyatlarında ise durgunluk sebebiyle yüzde 10'lara varan indirim gerçekleşti. İşte araba fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
21.03.2022 Ekonomi
İkinci el araba ve sıfır arabada yeni dönem! Böylesi ilk kez oldu!
İkinci el araba ve sıfır arabada yeni dönem! Böylesi ilk kez oldu! Sıfır ve ikinci araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Sıfır ve ikinci el araba satıcıları isyan bayrağını çekti. Pandemi sebebiyle uçuşa geçen araba fiyatları sebebiyle vatandaşların araba alımına ilgisi azaldı. Rusya ile Ukrayna krizinin patlak vermesiyle de satışlar durdu. Araba fiyatlarına indirim gelmesine rağmen vatandaşlar araba almaya yanaşmıyor. Araba satıcıların piyasaların durgunluğundan vatandaşlar ise gereksiz yüksek fiyatlardan şikayetçi. Öte yandan sıfır ve ikinci el araba fiyatlarına yüzde 10'a varan indirim gelmiş durumda. Uzmanlar satışlar bu seyirde devam ederse indirimlerin daha da artacağı görüşünde. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
13.03.2022 Ekonomi
Çırılçıplak soyarak işkence yaptılar! Videoyu karısına gönderdiler! Tefeci dehşeti
Çırılçıplak soyarak işkence yaptılar! Videoyu karısına gönderdiler! Tefeci dehşeti Ankara'da tefeci ailenin yaptıkları kan dondurdu. Ağına düşen ve para vermesine rağmen bir türlü kurtulamayan H.A.'yı önce uçurumun kenarına götürüp atmaya kalkışan tefeciler, daha sonra 10 saat boyunca boş bir evde çırılçıplak soyarak işkence yaptı. Banyoda suyun altında çıplak işkence yapılırken çekilen görüntüleri H.A.'nın eşine de gönderen zanlılar, daha sonra görüntüleri yaydı. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla onuru kırılan H.A. çareyi şehri terk etmekte buldu.
5.02.2022 Yaşam
Türk tüketicisi araç yıkama fiyatlarını pahalı buluyor!
Türk tüketicisi araç yıkama fiyatlarını pahalı buluyor! Araştırmalar tüketicilerin %37,3’ünün fiyatların yüksek olduğu için aracını kendi yıkadığını gösteriyor.
29.12.2021 Otomobil
Devlet destek veriyor! Binlerce hükümlü hibe ile kendi işini kurdu
Devlet destek veriyor! Binlerce hükümlü hibe ile kendi işini kurdu Hibe veriliyor, binlerce kişi devlet desteği ile kendi işinin patronu oldu. Hayvancılık, arıcılık, tekstil, oto yıkama, oto tamiri, kuaför emlak, otelcilik ve spor merkezi... Adalet Bakanlığı’nın adımı umut kapısı oldu. 2014 yılından bu yana Türkiye İş Kurumu ile yürütülen proje ile 2 bin 155 eski hükümlü kendi işini kurdu.
17.10.2021 Ekonomi
Alaçatı cinayetinde son dakika gelişmesi! Kadını kurtarmak isterken ölmüş
Alaçatı cinayetinde son dakika gelişmesi! Kadını kurtarmak isterken ölmüş İzmir’de, gece kulübü önünde bıçaklanarak öldürülen Alpay Kalyon’un, bir kadının darp edildiğini gördüğü, olaya müdahale etmeye çalışırken canından olduğu ortaya çıktı. "Katillerin ortasına düştük" diyen acılı eşin paylaşımı ve söyledikleri ise yürek burktu.
24.08.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Oto Yıkama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki oto yıkama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.