Sirke

Sirke

Son dakika sirke haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sirke ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sirke haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sirke

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sirke gelişmeleri de dahil olmak üzere 538 sirke haberi bulunmuştur. Tüm sirke haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karbonatı sakın böyle kullanmayın - Bu yöntemle karbonat eşyaları çöpe çeviriyor
Karbonatı sakın böyle kullanmayın - Bu yöntemle karbonat eşyaları çöpe çeviriyor Ev temizliğinde son dönemde popüler bir kullanım alanı bulan karbonat, kimi zaman zarar da verebiliyor. Temizlik uzmanı Petya Holevich, söz konusu karbonat olduğunda bu eşyaları saklamanız öneriyor.
16.04.2024 Yaşam
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Evde temizlik masrafını yarı yarıya düşürüyor! Kireç ve mikroplara karşı beyaz sirkeyle karıştırın
Evde temizlik masrafını yarı yarıya düşürüyor! Kireç ve mikroplara karşı beyaz sirkeyle karıştırın Lezzeti, kokusuyle kış mevsiminin en çok tüketilen portakal, evde temizlik ürünlerinden ciddi anlamda tasarrufa sebep oluyor. C vitamini deposu portakalla evde temizlik mümkün mü?
14.03.2024 Yazarlar
Kokan ayaklar için bulunmaz nimet Sirkenin bu yararını kimse bilmiyor!
Kokan ayaklar için bulunmaz nimet Sirkenin bu yararını kimse bilmiyor! Pek çok yemeğe lezzet katan sirke diğer yandan temizlik için bile kullanılıyor. Cilt için de harika bir ilaç olan sirke, kötü kokan ayaklar için bulunmaz nimet.
29.02.2024 Yaşam
Ev temizliğinde sirke kullanımı: Bu 4 alanı sirke ile temizlemeyin!
Ev temizliğinde sirke kullanımı: Bu 4 alanı sirke ile temizlemeyin! Sirke ev temizliğinde oldukça sık kullanılır. Kimyasal yerine tercih edilir ve çevre dostu olarak bilinir. Ancak bazı eşya ve bölgeler var ki asla beyaz sirke ile temizlenmemelidir.
11.02.2024 Yaşam
Tekerleme Örnekleri... En Zor Tekerlemeler... Diksiyon Geliştiren Tekerleme Örnekleri...
Tekerleme Örnekleri... En Zor Tekerlemeler... Diksiyon Geliştiren Tekerleme Örnekleri... Düzgün bir diksiyona sahip olmak, birçok iş alanı için önemli bir kriterdir. Sunuculuk, oyunculuk, yöneticilik ya da hitabet sanatıyla uğraşan her insanın düzgün bir diksiyona sahip olması beklenir. Bununla birlikte, daha düzgün konuşmak, söylemlerini daha anlamlı cümlelerle ifade etmek isteyen insanlar da özel diksiyon kurslarında eğitim alırlar. 
4.02.2024 Gündem
Vehhabi ne demek, Vehhabilik nedir? Ramazan Hoca Vehhabi mi, ehli sünnet nedir?
Vehhabi ne demek, Vehhabilik nedir? Ramazan Hoca Vehhabi mi, ehli sünnet nedir? Vehhabi ve Vehhabilik terimleri zaman zaman gündeme geliyor. 18. yüz yılda Osmanlı topraklarında ortaya çıkan ve tasavvuf akımına karşı reddiye çıkışlarıyla gündeme gelen Vehhabilik, Arap yarım adasında ortaya çıktı. Peki, Vehhabi ne demek, Vehhabilik nedir? Ramazan Hoca Vehhabi mi, ehli sünnet nedir?
1.02.2024 Gündem
Yağ Bezesi Nasıl Geçer? Yağ Bezesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Yağ Bezesi Nasıl Geçer? Yağ Bezesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Yağ bezesi aynı zamanda lipom olarak da bilinmektedir. Vücutta oluşan yağ dokularından kökenleri oluşan tümörlerin genel adı olarak ifade edilebilir. Genel olarak vücutta yağ bezesi oluşumuna yol açan faktörler tam olarak bilinmemektedir. Vücutta yer alan yağ birikimlerinin deri altına yerleşmesi ve kapsül şeklinde sarılmasıyla yağ bezeleri oluşmaktadır. 
17.01.2024 Sağlık
Soğuk Algınlığı Nasıl Geçer? Soğuk Algınlığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Soğuk Algınlığı Nasıl Geçer? Soğuk Algınlığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Soğuk algınlığı özellikle sonbahar ve kış döneminde kişilerin sıkça karşılaştığı rahatsızlıklardan biridir. Özellikle kapalı alanlar, toplu taşıma, kreşler ve okullarda sıkça bulaşma olasılığı vardır. Ancak bu rahatsızlık evde uygulanan bazı yöntemler ile kolay bir şekilde iyileşebilir.
17.01.2024 Sağlık
Nasır Nasıl Geçer? Nasır Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Nasır Nasıl Geçer? Nasır Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Nasır, cildin uzun süre boyunca aynı bölgeden sürtünmesinden dolayı meydana gelir. Özellikle sıklıkla ayaklarda gözüken nasırlar dar, sıkı ve yanlış ayakkabı seçiminden dolayı oluşur. Uzun süre ayakta durmak ya da el ile uzun süreli işler yapma vücudun belirli bölgelerinde nasır oluşturabilir. Nasır evde doğal ürünlerle tedavi edilebileceği gibi çeşitli solüsyon, bant ya da oje türevli ilaçlarla da tedavi edilebilir.
8.01.2024 Sağlık
Morluk Nasıl Geçer? Morluk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Morluk Nasıl Geçer? Morluk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Morluk sarımsak, soğan ve zencefil ile kısa sürede geçen bir durumdur. Bu besinleri morluğun üzerine sürüp bekleterek morlukların kısa süre içinde geçmesini sağlayabilirsiniz. 
8.01.2024 Sağlık
Probiyotik İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Probiyotik Barındıran Gıdalar Listesi...
Probiyotik İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Probiyotik Barındıran Gıdalar Listesi... Probiyotikler bağırsak sisteminin dengeli çalışması için önemli bakterilerdir. Kefir, yoğurt, boza, sirke, keçi sütü ve turşu gibi besinlerden probiyotik alınabilir.
4.01.2024 Sağlık
Karın Ağrısı Nasıl Geçer? Karın Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Karın Ağrısı Nasıl Geçer? Karın Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Karın ağrısı, herkesin yaşadığı bir sağlık sorunudur. Karın ağrısının birçok çeşitli nedeni olabilir. Ağrının geçirilmesi için mutlaka öncelikle nedeni bilinmelidir. Karın ağrısının geçmesi için ilk akla gelen yöntem ise sıcak komprestir. Genelde kabızlık gibi problemlerden dolayı ortaya çıkan karın ağrıları için ılık su içilmesi de önerilir.
3.01.2024 Sağlık
Dudakta Uçuk Nasıl Geçer? Dudakta Uçuk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Dudakta Uçuk Nasıl Geçer? Dudakta Uçuk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Dudakta oluşan uçuk aslında içi sıvı ile dolu kabarcıklar şeklinde olan bir viral enfeksiyondur. Herpers simplex virüsü dudakta uçuk oluşmasına neden olur. 
1.01.2024 Sağlık
Boyun Ağrısı Nasıl Geçer? Boyun Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Boyun Ağrısı Nasıl Geçer? Boyun Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Hareketsizliğe bağlı oluşan boyun ağrıları genellikle tutulmaya da neden olmaktadır. Başın duruşunu ve sırtı destekleyen bu bölgenin belirli aralıklar ile ısıtılması ve esneme hareketlerinin yapılması önerilmektedir. İlk olarak boyun ağrısının nedeni belirlenmeli ve ona uygun şekilde tedavi planı hazırlanmalıdır. Eklem ve doku zedelenmesine bağlı olarak yaşanan ağrılar iltihaplanma kaynaklı olabilmektedir. Bu nedenle düzenli ağrı kesici uygulanması ve bu bölgeye ağrı kesici kremler yardımı ile masaj yapılması gerekmektedir.
1.01.2024 Sağlık
Ayak Mantarı Nasıl Geçer? Ayak Mantarı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Ayak Mantarı Nasıl Geçer? Ayak Mantarı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Ayak mantarı bir deri hastalığıdır. Bulaşıcı olma özelliğinden dolayı son derece tehlikelidir. Nemli ve sıcak dönemlerde daha çok görülmektedir. Ayakta kabarcık, kaşıntı gibi kendini gösterir. Eğer müdahale edilmezse zamanla vücudun diğer bölgelerine yayılabilir. Ancak doğru tedavi ve yöntemler ile ayak mantarı kısa süre içerisinde geçebilir.
28.12.2023 Sağlık
Tırnak Uzatma Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...tırnak Uzatma Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Tırnak Uzatma Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...tırnak Uzatma Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Tırnak uzatma kürleri pek çok kişi tarafından uygulanan tarifler arasında yer alır. Tırnakların hızlı ve sağlıklı bir biçimde uzamasını isteyen kişiler için önerilen bu kür tarifleri tamamen doğal ürünler kullanılarak yapılmaktadır. Uzun tırnak hayali olan kişiler genellikle hindistancevizi ve limon kullanmaktadır.
21.12.2023 Sağlık
Gelinim Mutfakta Uzakdoğu Usulü Kurbağa Bacağı nasıl yapılı? Uzakdoğu Usulü Kurbağa Bacağı tarifi, yapımı ve malzemeleri…
Gelinim Mutfakta Uzakdoğu Usulü Kurbağa Bacağı nasıl yapılı? Uzakdoğu Usulü Kurbağa Bacağı tarifi, yapımı ve malzemeleri… Gelinim Mutfakta Uzakdoğu Usulü Kurbağa Bacağı yapıldı. Gelinler bugün Uzakdoğu usulü kurbağa bacağı ile birincilik mücadelesi verecek. Gelinim Mutfakta Uzakdoğu usulü kurbağa bacağı tarifi ise merak konusu oldu. Peki, Gelinim Mutfakta kurbağa bacağı nasıl yapılır? Uzakdoğu Usulü Kurbağa Bacağı tarifi, yapımı ve malzemeleri…
5.12.2023 Televizyon
Türk halkının alışkanlıkları araştırıldı Neşeli Günler filmindeki tartışma son buldu! İşte yüzde 75'in tercihi: Limon mu sirke mi?
Türk halkının alışkanlıkları araştırıldı Neşeli Günler filmindeki tartışma son buldu! İşte yüzde 75'in tercihi: Limon mu sirke mi? Yapılan araştırma sonunda merak edilen cevap ortaya çıktı. Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden Neşeli Günler’e konu olan ve hafızalara kazınan ‘turşu limonlu mu olur, yoksa sirkeli mi’ tartışmasına yönelik araştırma yapıldı. Araştırma sonucuna göre, katılımcıların yüzde 75,9 gibi çok büyük bir çoğunluğu 'sirkeli' olanını tercih ederken yüzde 24,1 ise turşunun limonla yapılması gerektiğini ifade etti.
14.11.2023 Yaşam
Geçmeyen öksürüğün şifası bu yöntemde! 15 dakikada etkisini gösteriyor
Geçmeyen öksürüğün şifası bu yöntemde! 15 dakikada etkisini gösteriyor Havalar soğudu. Yaşanan hava değişimleri beraberinde hastalıkları da getirdi. Faranjit, soğuk algınlığı, kuru öksürük sokaklarda kol geziyor. Hastalıklardan korunmak elbetteki elimizde ancak yakalandıktan sonra da şifayı aramak da görevimiz. Özellikle öksürük nasıl geçer diye merak ediyorsanız bu şifalı yöntemi mutlaka deneyin.
5.11.2023 Sağlık
En mutlu günleri kabusa döndü!  'Omuz atma' kavgasında hayatını kaybetti
En mutlu günleri kabusa döndü! 'Omuz atma' kavgasında hayatını kaybetti İzmir'de bir markette 'omuz attın' tartışmasında çakı ile öldürülen Semih Kenan Köse'nin (30), sevgilisi Sibel Kabadayı'ya (27) olayın yaşandığı gün gittikleri tekne turunda evlenme teklif ettiği ortaya çıktı.
30.10.2023 Yaşam
Cicirya pidesi tarifi ve malzemeleri| Gökçeada cicirya pidesi nasıl yapılır? Hamuru ve iç harcı için malzemeler...
Cicirya pidesi tarifi ve malzemeleri| Gökçeada cicirya pidesi nasıl yapılır? Hamuru ve iç harcı için malzemeler... "Cicirya pidesi" olarak bilinen pide, ince ve çıtır hamurla yapılır. Cicirya pidesinin iç harcı ve sunumu farklı yerlerde değişebilir. Örneğin, İzmir'de "cicirya pidesi," ince hamurlu bir pide türüdür ve iç harcı genellikle sucuk, pastırma, kaşar peyniri, yeşillikler ve baharatlardan oluşur. Pide, fırında kızartılarak servis edilir ve sıcak olarak yenir. Peki, Gökçeada cicirya pidesi nasıl yapılır? Hamuru ve iç harcı için malzemeler ve Cicirya pidesi tarifi…
11.10.2023 Gündem
Kış geliyor, bağışıklığı güçlü tutmak gerekiyor! Uzmanı sadece “2 kupa” içilmeli, diyerek uyardı!
Kış geliyor, bağışıklığı güçlü tutmak gerekiyor! Uzmanı sadece “2 kupa” içilmeli, diyerek uyardı! Mevsimsel geçişlere bağlı olarak grip, farenjit, tonsillit ve soğuk algınlığı hastalıkları kapıda! Virüslerden kaynaklı üst solunum yolu enfeksiyonlarıyla mücadelede bağışıklığı güçlü tutmak ise en önemli silah. Bağışıklığı güçlü tutmanın yolu da sağlıklı beslenmeden geçiyor. Uzman Diyetisyen Şükrü Can Gülşen de çok yönlü beslenmenin önemine dikkat çekerek su, et, süt, sebze ve meyvenin yeterli ve dengeli tüketilmesinin vücut sağlığını koruduğunu ve güçlendirdiğini söylüyor.
1.10.2023 Magazin
Kumaş Boyası Nasıl Kullanılır? Kumaş Boyası Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Kumaş Boyası Nasıl Kullanılır? Kumaş Boyası Kullanırken Yapılması Gerekenler... Kumaş boyası birkaç farklı yöntem ile kumaşa uygulanabilir. Belirlenen yöntem doğrultusunda gerekli hazırlıklar tamamlanarak kumaş boyası kumaş üzerine kolayca aktarılır. Tabii bu konuda dikkat edilmesi ve özellikle denge üzerinden ele alınması gereken önemli hususlar vardır. Dolayısıyla farklı türdeki değişik kumaşları kuralları dikkat ederek boyamak, çok daha güzel bir şekilde ve istenildiği gibi sonuçlar elde edilmesi mümkündür.
7.07.2023 Eğitim
İşkembe nasıl temizlenir, işkembe kokusu nasıl giderilir? Sirke, karbonat ve kaya tuzuyla işkembe temizliği: İşte evde kolay işkembe temizleme adımları
İşkembe nasıl temizlenir, işkembe kokusu nasıl giderilir? Sirke, karbonat ve kaya tuzuyla işkembe temizliği: İşte evde kolay işkembe temizleme adımları Kurban Bayramlarının vazgeçilmezlerinden biri de işkembedir. İşkembe lezzeti kadar, sayısız faydalarıyla da rüştünü ispatladı. Vücut sağlığı için birebir olan işkembeyi temizlemek ise oldukça meşakkatlidir. Bu lezzetten mahrum olmak isteyenler işkembenin kolay temizlenmesinin yollarını araştırıyor. Peki, İşkembe nasıl temizlenir, işkembe kokusu nasıl giderilir? İşte Sirke, karbonat ve kaya tuzuyla işkembe temizliği…
29.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sirke ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sirke haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.