Beton Mikseri

Beton Mikseri

Son dakika beton mikseri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beton mikseri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beton mikseri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beton Mikseri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beton mikseri gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 beton mikseri haberi bulunmuştur. Tüm beton mikseri haberleri aşağıda listelenmiştir.
İmamoğlu: Yağmur İstanbul'un doğusuna doğru kaymış durumda
İmamoğlu: Yağmur İstanbul'un doğusuna doğru kaymış durumda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Yağmur İstanbul'un doğusuna doğru kaymış durumda ve şu an itibariyle Kocaeli ve Sakarya hattında daha etkili olacağı öngörüsü var. Saat 15.00'e kadar İstanbul'da bu ihtimalin kapsamında, ama daha çok doğu ilçelerimizde, yani Şile, Pendik, Kartal, Tuzla hattında etkili olacağı öngörülüyor" dedi.
11.08.2022 Siyaset
Bursa'da feci kaza, 5 kişilik ailenin aracı beton mikseri ile çarpıştı! 4 ölü, 2 yaralı
Bursa'da feci kaza, 5 kişilik ailenin aracı beton mikseri ile çarpıştı! 4 ölü, 2 yaralı Bursa'da beton mikseri ile 5 kişilik ailenin içinde bulunduğu otomobilin çarpışması sonucu otomobil sürücüsü Mehmet Ali Korkmaz ile oğulları Semih ve Mustafa Efe hayatını kaybetti. Kazaya neden olan beton mikseri sürücüsü Erol Yılmaz'ın ise direksiyon başında kalp krizi geçirdiği ve olay yerinde öldüğü öğrenildi. Feci kazada otomobilde bulunan anne ve kız ise yaralandı.
20.06.2022 Yaşam
Beton mikseri, otomobilin üzerine devrildi: 4 ölü, 1'i ağır 2 yaralı
Beton mikseri, otomobilin üzerine devrildi: 4 ölü, 1'i ağır 2 yaralı Bursa'nın Nilüfer ilçesinde Erol Yılmaz'ın (51) kontrolünden çıkan beton mikseri, karşı şeride geçerek Mehmet Ali Korkmaz'ın (42) kullandığı otomobilin üzerine devrildi. Kazada mikser sürücüsü Yılmaz ile otomobil sürücüsü Korkmaz, oğulları Mustafa Efe (9), Semih (13) hayatını kaybetti, kızı Elif Hüma (4) ve eşi Fatma Korkmaz yaralandı. Yaralı Elif Hüma'nın durumunun ciddi olduğu belirtildi.
20.06.2022 Yazarlar
Beton mikserinin altında kalan Büşra'nın hayali aşçı olmaktı
Beton mikserinin altında kalan Büşra'nın hayali aşçı olmaktı İzmir'in Bornova ilçesinde, yolun karşısına geçmek isterken beton mikserinin altında kalıp yaşamını yitiren lise öğrencisi Büşra Koçak'ın (16) iyi bir aşçı olmayı hayal ettiği, 3 gün önce staja başladığı restoranda mesaisini tamamladıktan sonra evine giderken kazanın meydana geldiği belirtildi. Kazanın ardından gözaltına alınan mikser şoförü ise tutuklandı.
16.04.2022 Gündem
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, kapatılıyor, resmen açıklandı
Yılbaşı ile ilgili flaş karar! Yasak geldi, kapatılıyor, resmen açıklandı Yılbaşı ile ilgili flaş karar verildi. Resmen açıklandı. Detaylar belli oldu. Yasak geldi. Ankara Valiliği, başkentte yapılacak yeni yıl kutlamaları nedeniyle, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla trafiğe kapatılacak yolların listesini paylaştı. Öte yandan İstanbul Valiliği, yılbaşı gecesi ve günü için trafik tedbirler aldı. Tedbirler kapsamında bazı ilçelere 31 Aralık 2021 Cuma günü saat 08.00’den 1 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 08.00’e kadar ağır tonajlı araçların girişi yasaklandı.
30.12.2021 Gündem
Devrilen beton mikserinin şoförü yaralandı
Devrilen beton mikserinin şoförü yaralandı Gaziantep’te girdiği virajda kontrolden çıkıp devrilen beton mikserinin şoförü yaralandı.
28.12.2021 Yaşam
Beton mikserinin altında kalan kadın hayatını kaybetti
Beton mikserinin altında kalan kadın hayatını kaybetti Maltepe'de iddiaya göre yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen bir kadına caddede ilerleyen beton mikseri çarptı. Kadın olay yerinde hayatını kaybederken, gözyaşlarına hakim olamayan araç sürücüsü gözaltına alındı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. 
1.12.2021 Gündem
Bahar öğretmenden kahreden haber! Öğretmenler günü sürprizi acı sonla bitti
Bahar öğretmenden kahreden haber! Öğretmenler günü sürprizi acı sonla bitti Manisa'nın Akhisar ilçesinde Dağdere İlkokulunda ücretli öğretmenlik yapan Bahar Zeybek (24), okuldan dönerken meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti, 3 kardeşi ise ağır yaralandı. Kardeşlerinin Öğretmenler Günü dolayısıyla Bahar Zeyrek'e sürpriz ziyaret yaptıkları ve birlikte eve giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi.
24.11.2021 Yaşam
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Milas, Marmaris, Manavgat, Isparta, Uşak, İzmir, Denizli, Adana ve Bodrum'da son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Milas, Marmaris, Manavgat, Isparta, Uşak, İzmir, Denizli, Adana ve Bodrum'da son durum... Orman yangınlarıyla mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Bir haftadır devam eden yangınlar ciğerlerimizi yaktı. Alevlerin termik santrallere gelmemesi için mücadele veriliyor. Çökertme Mahallesi'nde halk tahliye edildi. Türkevleri Mahallesi'nde 3 bağ evi, kullanılamaz hale geldi. Antalya'nın Manavgat, Akseki, Gündoğmuş, Muğla'nın Marmaris, Köyceğiz, Milas, Kavaklıdere ve Bodrum ilçelerindeki yangınlar devam ediyor. Son dakika haberine göre Antalya'nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz'da başlayan orman yangınlarıyla ilgili Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında ilçe merkezindeki yangını çıkaran C.Y. (16) tutuklandı. İşte dakika dakika yangınlarda son durum....
3.08.2021 Gündem
Arnavutköy'de beton mikseri yan yattı! Trafik durma noktasına geldi
Arnavutköy'de beton mikseri yan yattı! Trafik durma noktasına geldi Arnavutköy-Habipler yolunda otomobille çarpışan beton mikseri devrildi. Trafiğin durma noktasına geldiği kazada beton mikseri sürücüsü yaralandı.
2.08.2021 Gündem
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Kahreden haber geldi
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Kahreden haber geldi Yangınlarla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Türkiye birbiri ardına çıkan orman yangınlarıyla sarsılıyor. Muğla'nın Bodrum ilçesindeki makilik alanda çıkan yangında alevler, İçmeler Mahallesi'nde tersaneler ve otellerin bulunduğu bölgeye ulaştı. Bodrum Belediye Başkanı Aras, Milas-Bodrum sınırı Mumcular bölgesinde ikinci bir yangının daha başladığını açıkladı. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye'yi kasıp kavuran orman yangınlarıyla ilgili son durumu paylaştı. Gece yarısı gazetecilerin karşısına geçen Bakan Pakdemirli, 107 yangının 98 tanesinin kontrol altına aldığını duyurdu. "Teşkilatımızın moralini bozmaya kimsenin hakkı yok" diyen Pakdemirli, yarından itibaren nem oranının yüzde 10'lara düşeceğini belirterek, "Bunun anlamı çok daha dikkatli olmalıyız. Sabah çalışmalarımızı bu duruma göre koordine edeceğiz" ifadelerini kullandı.
31.07.2021 Gündem
Manavgat yangını kontrol altına alındı mı? Manavgat yangını söndürüldü mü? Manavgat yangınında son durum!
Manavgat yangını kontrol altına alındı mı? Manavgat yangını söndürüldü mü? Manavgat yangınında son durum! Manavgat yangını söndürüldü mü? Türkiye bu soruyu merak ediyor. Dün öğle saatlerinde Antalya Manavgat'tan gelen haber yürekleri dağladı. Manavgat'ın Evrenseki'de başlayan ve Kalemler, Yeniköy, Çolaklı ve Yavrudoğan mahallelerini etkisi altına alan yangının bilançosu ortaya çıktı. Bakan Pakdemirli, yangının ne kadar alanda etkili olduğunu açıklarken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yangından 62 kişinin etkilendiğini belirtti. Peki, Manavgat yangını kontrol altına alındı mı? Manavgat yangınında son durum ne? Manavgat yangın söndürüldü mü? Manavgat yangını neden çıktı? İşte Manavgat yangını ile ilgili tüm detaylar...
29.07.2021 Gündem
Beşiktaş'ta beton mikseri 6 katlı binaya çarptı!
Beşiktaş'ta beton mikseri 6 katlı binaya çarptı! İstanbul Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği beton mikseri 6 katlı binaya çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.
13.04.2021 Gündem
Ticari araçlarda yenilik rüzgarı!
Ticari araçlarda yenilik rüzgarı! Geçen yıl toparlanmaya başlayan ticari araç satışlarının 2021’de devreye girecek yeni model ve teknolojiler ile daha da büyümesi öngörülüyor.
25.02.2021 Otomobil
Küçükçekmece'de korkunç olay! Serpil Çöl feci şekilde can verdi
Küçükçekmece'de korkunç olay! Serpil Çöl feci şekilde can verdi Küçükçekmece'de inşaat temeli için beton taşıyan mikser, sokakta hareket ettiği sırada bir kadını altına alarak ezdi. 45 yaşındaki Serpil Çöl olay yerinde hayatını kaybetti.
1.02.2021 Yaşam
Beton mikserinin altında kalan engelli genç öldü
Beton mikserinin altında kalan engelli genç öldü İstanbul Sultangazi'de yolun karşısına geçerken beton mikserinin altında kalan engelli genç, hayatını kaybetti. Durak'ın yardımına genç sağlık görevlisi koşarken, haberdar olup olay yerine gelen annesi gözyaşlarına boğuldu.
18.11.2020 Gündem
Scania'nın elektrikli kamyonu yolda
Scania'nın elektrikli kamyonu yolda Scania, elektrikli kamyon serisini ticari olarak pazara sundu.
2.10.2020 Otomobil
Ümraniye'de korku dolu anlar… Mahalleli sokağa döküldü!
Ümraniye'de korku dolu anlar… Mahalleli sokağa döküldü! İstanbul Ümraniye'de beton mikserinin pompası yüksek gerilim hattının kablosuna çarptı. Yüksek gerilim hattında patlamaların da yaşandığı olayda mahalleli büyük bir panikle sokağa dökülürken, birçok ev ve işyerinin elektronik eşyaları zarar gördü.
12.06.2020 Gündem
Dere yatağına uçan beton mikserinin sürücüsü öldü
Dere yatağına uçan beton mikserinin sürücüsü öldü ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, kontrolden çıkan beton mikserinin dere yatağına düşmesi sonucu sürücü Metin Ağaoğlu, yaşamını yitirdi.
21.04.2020 Yaşam
Yasağa rağmen sokağa çıktı, kazada öldü
Yasağa rağmen sokağa çıktı, kazada öldü Ankara'da, yasağa rağmen dışarıya çıkan Hüseyin Atik (75) yolun karşısına geçerken beton mikserinin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
23.03.2020 Yaşam
Şoför can, vatandaşlar canlı yayın derdinde
Şoför can, vatandaşlar canlı yayın derdinde Maltepe’de seyir halinde olan beton mikseri, virajı alamayınca devrildi. Yan yatan beton mikserinde sıkışan sürücü, itfaiyenin müdahalesiyle kurtarıldı. Sıkışan sürücü canının derdindeyken, vatandaşların kurtarma anlarını cep telefonlarından canlı yayın ile yayınlamaları pes dedirtti.
23.03.2020 Yaşam
Uçurum kenarında can pazarı
Uçurum kenarında can pazarı Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, Abdülkadir D.'nin (17) kontrolünden çıkan kamyonet, 30 metre yükseklikteki uçuruma doğru savrulurken, ağaca çarparak durdu. Uçurumdan düşmek üzere olan kamyonet, vinçle kaldırıldı. Yaralanan Abdülkadir D. ve yanındaki amcası, hastaye kaldırıldı.
1.12.2019 Yaşam
Beton mikseri faciası! Ölü ve yaralılar var
Beton mikseri faciası! Ölü ve yaralılar var Muğla’nın Menteşe ilçesi çevre yolunda üç aracın karıştığı trafik kazasında ilk belirlemelere göre bir kişi öldü, birisi ağır iki kişi de yaralandı.
19.04.2019 Yaşam
İstanbul'da trafiği kilitleyen kaza!
İstanbul'da trafiği kilitleyen kaza! Kağıthane'de, beton mikserinin önündeki otomobile çarpması sonucu zincirleme kaza meydana geldi. Kaza nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu.
20.01.2019 Yaşam
Son dakika... İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yılbaşı kararı! Yasaklandı
Son dakika... İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yılbaşı kararı! Yasaklandı İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı güvenlik tedbirleri kapsamında Pazartesi günü ağır tonajlı araçların şehir merkezindeki ilçelere girişinin yasaklandığını açıkladı.
29.12.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Beton Mikseri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beton mikseri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.