Bes Açıklama

Bes Açıklama

Son dakika BES açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BES açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BES açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bes Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bes açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.536 bes açıklama haberi bulunmuştur. Tüm bes açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
BES'te yüz binlerce kişiye devletten döviz katkısı!
BES'te yüz binlerce kişiye devletten döviz katkısı! BES ile ilgili dikkat çeken detaylar açıklandı. Yurt dışında yaşayan ve Türkiye'de emekli olmak isteyen milyonlarca kişiye dövizle birikim fırsatı. Emeklilik Gözetim Merkezi (EGM) verilerine göre yurtdışında yerleşik Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı veya mavi kart sahiplerinin Gönüllü BES’teki birikim tutarı 5,5 milyar liraya yaklaştı. Sektör temsilcisi Gökhan Uçar yurtdışından sisteme katılım sağlayanların dövizle ödeme yapabildiklerini ve devlet katkısını da yine döviz olarak birikimlerine dahil edilebildiğine dikkat çekti.
9.05.2023 Emekli
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Seçim yakın
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Seçim yakın DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Seçim yakın, kasımda da olsa, haziranda da olsa seçim yakın. Vatandaş bize soruyor, bu sürede nasıl dayanacağız ? Haklısınız. Şu anda hükümetin yapması gereken şu, 'Beceremedim, yapamadım. Enflasyonu, kuru, dövizi patlattım' diyerek bırakıp gitmesi lazım. Yanlışta ısrar edilmez. Hep beraber ülkeyi ayağa kaldıracağız" dedi.
10.06.2022 Siyaset
BES'te QR kod dönemi! Para gönderilebilecek, yüzde 30 devlet katkısı...
BES'te QR kod dönemi! Para gönderilebilecek, yüzde 30 devlet katkısı... BES son dakika haberleri hem katılımcılar hem de BES'e giriş yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bireysel Emeklilik Sistemi'nde vatandaşların talepleri doğrultusunda çeşitli yenilikler hayata geçirildi. Avans sistemi uygulaması başladı. Evlilik, eğitim gibi nakit ihtiyacının bulunduğu durumlarda hem anapara hem de devlet katkısından avans çekme imkanı sağlandı. Bu da birçok kişinin sistemden çıkmasının önüne geçti. BES'ye şimdi de yeni bir uygulama başlıyor. QR kod ile para gönderme imkanı sunulacak. 'BES Hediye Kartı' uygulaması devreye alınacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkan Vekili Ali Ersoy, "Kişiler hediye olarak yakınlarına özel günlerinde altın gibi geleneksel hediyeler vermek yerine bireysel emeklilik hesaplarına ek katkı payı hediye etmek istiyorlar. Bu talebi karşılamak için 'BES Hediye Kartı' veya 'Hediye Sertifikası' çalışmalarına başladık. Vatandaşımızın düğün ve doğum günü gibi özel günlerde taktığı altınların yerine BES fonlarına para göndermesini ve katkı yapmasını sağlayan bir sistem olacak. QR kod okutularak para gönderilebilecek. Çalışmayı bu yıl tamamlamayı planlıyoruz. Gönderilen paraya da yüzde 30 devlet katkısı olacak." diye konuştu.
24.05.2022 Ekonomi
BES ile ilgili flaş açıklama! Bireysel Emeklilik Sistemi artık...
BES ile ilgili flaş açıklama! Bireysel Emeklilik Sistemi artık... BES ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Çalışanların, çalışma yaşamları boyunca yaptıkları tasarrufları uzun vadeli yatırıma yönlendirerek emeklilik dönemlerinde standartlarını da koruyarak bir gelir elde etmelerini sağlayan özel emeklilik sistemine ilgili her geçen gün artıyor. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Murat Zaman, emeklilik şirketlerinin yatırım danışmanlık hizmeti vermesi gerektiğini belirterek, şirketlerin yatırım fonlarını da pazarlayabileceğini söyledi.
4.04.2022 Ekonomi
BES ile ilgili flaş açıklama! Hemen değiştirin
BES ile ilgili flaş açıklama! Hemen değiştirin Bireysel Emeklilik Sistemi'ne dahil olan kişi sayısı her geçen gün artıyor. BES ile ilgili önemli bir değişiklik yapıldı. Ancak bu hakkı birçok kişi kullanmıyor. BES katılımcıları fonlarını değiştirebiliyor. Bu değişiklik hakkı 6'dan 12'ye çıkarıldı. BES fonlarında değişiklik yapmanın ise tam zamanı.
22.11.2021 Ekonomi
Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) ile ilgili önemli açıklama! Devlet katkısı...
Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) ile ilgili önemli açıklama! Devlet katkısı... Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) ile ilgili açıklama geldi. 2021 yılı bitmeden iki önemli hedefe ulaşıldı. BES, devlet katkısıyla yeni rekorlara koşuyor. Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Atilla Benli yaptığı açıklamada, "2003 yılında ülkemiz finans sistemine dahil olan Bireysel Emeklilik Sistemi'nin (BES) 18 yıl sonunda bizler için çok önemli görülen 200 milyar TL fon büyüklüğünün aşılması bizleri gururlandırdı." ifadelerini kullandı.
12.11.2021 Ekonomi
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız'
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Küçükçekmece’de düzenlenen Caferiler ile Sahur programına katıldı.
29.03.2024 Gündem
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin dikkat çeken açıklamalar da geliyor.
13.03.2024 Gündem
YKS'ye başvuranların sayısı belli oldu
YKS'ye başvuranların sayısı belli oldu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme (ÖSYM) Merkezi Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) 3 milyon 36 bin 945 adayın başvuru yaptığını açıkladı.
12.03.2024 Gündem
Sosyal medya operasyonu! Terör propagandası yapanlara baskın
Sosyal medya operasyonu! Terör propagandası yapanlara baskın Sosyal medya üzerinden terör örgütünü öven ve örgütün propagandasını yapanlara yönelik operasyon gerçekleştirildi. Düzenlenen operasyonun ayrıntıları da belli oldu.
13.01.2024 Gündem
TFF, 1'inci Lig'de de yabancı sayısını düşürdü
TFF, 1'inci Lig'de de yabancı sayısını düşürdü Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 1'inci Lig'de de yabancı oyuncu sayısının düşürüldüğünü açıkladı. TFF, "2024-2025 sezonundan itibaren takip eden ilk üç sezonda A Takım listesinde yazılacak yabancı uyruklu futbolcu sayısı 8'den 6'ye, takip eden sonraki iki sezonda ise 5'e düşürülmüştür" dedi.
11.01.2024 TFF 1.Lig
TFF resmen açıkladı! Yabancı kuralı değişti, işte yeni sınır
TFF resmen açıkladı! Yabancı kuralı değişti, işte yeni sınır Türkiye Futbol Federasyonu, gelecek sezondan itibaren uygulanacak yabancı kuralını açıkladı.
11.01.2024 Süper Lig
Çalışan emeklilerin ikramiyeleri hesaba yatıyor!
Çalışan emeklilerin ikramiyeleri hesaba yatıyor! Çalışan emeklilere 5 bin liralık destek ödemesi bugün banka hesaplarına yatırılmaya başlandı. Çalışan emeklilere 5 bin lira destek verilmesini öngören düzenleme Türkiye Büyük Millet Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi.
29.12.2023 Emekli
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci Pist Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Terörle, ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. Biz son 21 yılda ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP ve koro üyelerinin istemezükçü nakaratlarına rağmen başardık" dedi.
25.12.2023 Gündem
Süper Lig devine iki dönem transfer yasağı
Süper Lig devine iki dönem transfer yasağı Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından “kış ve yaz” transfer dönemleri dahil olmak üzere iki dönem transfer yasağı cezası aldıklarını açıkladı.
22.12.2023 Samsunspor
AÖF sınavlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖF vize sınavında kaç net yapmak gerekir, AÖF sınavında kalem veriyorlar mı 2023?
AÖF sınavlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖF vize sınavında kaç net yapmak gerekir, AÖF sınavında kalem veriyorlar mı 2023? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ara sınavları hafta sonu gerçekleştirilecek. AÖF (Açıköğretim Fakültesi) sınav sistemine dair en merak edilen konu ise AÖF sınavında 4 yanlışın 1 doğruyu götürüp götürmediği oldu. Peki, AÖF sınavlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖF vize sınavında kaç net yapmak gerekir, AÖF sınavında kalem veriyorlar mı 2023?
8.12.2023 Eğitim
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 40'a çıkardı.
23.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu coğrafyada Türkiye’ye rağmen plan yapmak mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suudi Arabistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarıyla ilgili konuşarak, "Gazze’de masum siviller, ayrım göz etmeyen ağır bombardıman altında hayatlarını kaybediyor, kendi topraklarında ayrıca göçe zorlanıyor. İsrail, hastaneleri, okulları, ibadethaneleri, cami, kilise ayırt ekmeksizin hatta hasta, ölü taşıyan ambulanslara varıncaya kadar, mülteci kamplarını hedef almak suretiyle bütün dünyanın gözleri önünde savaş suçu işliyor." ifadelerini kullandı.
12.11.2023 Gündem
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu Mısır'ın Kızıldeniz kıyısındaki tatil şehri Taba'ya düşen roket çok sayıda insanın yaralanmasına yol açtı, ABD'ye ait savaş uçakları ise gece yarısı 04.30'da bombardımana girişti.
27.10.2023 Gündem
Emeklilikte ikinci reform geliyor: Aylık bağlama sistemi yeniden düzenlenecek
Emeklilikte ikinci reform geliyor: Aylık bağlama sistemi yeniden düzenlenecek Emeklilikte yeni dönem. Hükümet, emeklilik aylık bağlama sistemini yeniden düzenleyecek. Geliri düşük olanlar için özel sosyal sigorta programı oluşturulacak. Aylık bağlama sistemi kişilerin daha çok istihdamda kalmasını teşvik edecek ve mali yük getirmeyecek. Sistemde mali sürdürülebilirliğin sağlanması amacıyla emeklilik kriterlerinin belirlenmesinde doğuşta beklenen yaşam süresi artışıyla uyumlu otomatik ayarlama mekanizmalarına ilişkin çalışmalar yapılacak. İşte emeklilikle ilgili detaylar...
20.10.2023 Emekli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde Türkiye-Afrika 4. İş ve Ekonomi Forumu Kapanış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi. Sivillere saldırıyı asla kabul etmeyiz." dedi.
13.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bes Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bes açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.