Bes Son Dakika

Bes Son Dakika

Son dakika bes son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bes son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bes son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bes Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bes son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.184 bes son dakika haberi bulunmuştur. Tüm bes son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faizsiz fon ile ilgili yeni detay! Yüzde 80 getirisi var, işte BES'te altın dönem
Faizsiz fon ile ilgili yeni detay! Yüzde 80 getirisi var, işte BES'te altın dönem Bireysel Emeklilik Sistemi(BES) ile ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. Son zamanlarda döviz ve altın yatırımları faizdeki yükseliş nedeniyle yerini mevduata bırakırken BES katılımcılarından bir kısmı tasarruflarını farklı bir araçta değerlendirmenin daha karlı olacağını düşünüyor. Ancak BES'te altın bereketi başladı. İşte merak edilen detaylar...
15.01.2024 Ekonomi
BES katılımcılarına avantajlı kredi imkanı tanınıyor
BES katılımcılarına avantajlı kredi imkanı tanınıyor Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. 6 ay sonra yürürlüğe girecek düzenlemeyle katılımcılar; kısa süreli finansman Bireysel Emeklilik Sistemi(BES) ile ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. BES'te Mart 2023 döneminde yapılan değişiklik kapsamında bireysel emeklilik sisteminde bulunan katılımcılara avantajlı kredi imkânı tanılıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan sektör temsilcisi Gökhan Uçar vatandaşa bilinmeyen ayrıntıları aktardı. ihtiyaçlarını BES’te kalmaya devam ederek karşılayabilecekler.
23.11.2023 Ekonomi
Düşük faizli kredi imkanı! Ocak ayında resmen başlıyor
Düşük faizli kredi imkanı! Ocak ayında resmen başlıyor Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. Ocak ayı ile birlikte BES katılımcıları sistemden çıkmadan paralarını kullanabilecek. İşte BES ile ilgili yeni gelişmelerin detayları...
30.10.2023 Ekonomi
BES'te yeni dönemin şifreleri belli oldu! Toplu para ödemesinden kimler yararlanabilecek?
BES'te yeni dönemin şifreleri belli oldu! Toplu para ödemesinden kimler yararlanabilecek? Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Evlilik, konut satın alma, üniversite eğitimi ve doğal afet durumlarında BES kullanıcılarına sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50’sine kadar olan kısmını çekme hakkı tanınıyor.
28.09.2023 Ekonomi
BES'te bir dönem sona erdi! Para çekme kolaylaştı, toplu ödeme için sistemden çıkmaya gerek kalmadı
BES'te bir dönem sona erdi! Para çekme kolaylaştı, toplu ödeme için sistemden çıkmaya gerek kalmadı Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Evlilik, konut satın alma, üniversite eğitimi ve doğal afet durumlarında BES kullanıcılarına sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50’sine kadar olan kısmını çekme hakkı tanınıyor.
27.09.2023 Ekonomi
BES'te yeni dönem resmen başladı! Toplu ödeme yapılacak
BES'te yeni dönem resmen başladı! Toplu ödeme yapılacak Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Değişiklik ile katılımcılar sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50'sine kadar olan kısmını toplu olarak alabilecek.
26.09.2023 Ekonomi
BES'te yeni dönem başlıyor! Birikimlerin yüzde 50'si kullanılabilecek
BES'te yeni dönem başlıyor! Birikimlerin yüzde 50'si kullanılabilecek Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları sözleşme sonlandırılmadan birikimlerin yüzde 50'sine kadar olan kısmı, konut alımı, evlenme, doğal afet ve eğitim harcamaları için kullanılabilecek.
20.09.2023 Ekonomi
BES ile ilgili dikkat çeken ayrıntı! Avantajlı kredi imkanı tanınıyor
BES ile ilgili dikkat çeken ayrıntı! Avantajlı kredi imkanı tanınıyor Bireysel Emeklilik Sistemi(BES) ile ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. BES'te Mart 2023 döneminde yapılan değişiklik kapsamında bireysel emeklilik sisteminde bulunan katılımcılara avantajlı kredi imkânı tanılıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan sektör temsilcisi Gökhan Uçar vatandaşa bilinmeyen ayrıntıları aktardı.
25.08.2023 Emekli
BES ile ilgili kritik uyarı! 'Hemen değiştirin'
BES ile ilgili kritik uyarı! 'Hemen değiştirin' Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Pek çok kişi yatırın ya da emeklilik imkanı için yatırımlarını BES'te değerlendiriyor. Peki piyasalardaki hareketlilik sürerken tasarrufları hangi fonlarda değerlendirmek daha kazançlı? İşte BES ile ilgili merak edilen detaylar...
19.06.2023 Ekonomi
EYT'liye BES desteği! Çifte emeklilik fırsatı
EYT'liye BES desteği! Çifte emeklilik fırsatı EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. EYT'li milyonlarca vatandaşı ilgilendiren BES detayı ortaya çıktı.Toplamda 5 milyon kişinin EYT düzenlemesinden yararlanacak olması, 1.5 milyon kişinin emeklilik için başvurması başta bankalar olmak üzere birçok kesimin iştahını kabartıyor. Öte yandan bankalar. EYT’den emekli olacakları BES’e çekmek için kampanyalara başladı. İşte BES ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
8.05.2023 Emekli
BES'de flaş değişiklik! Kredi kullanılabilecek
BES'de flaş değişiklik! Kredi kullanılabilecek Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. 6 ay sonra yürürlüğe girecek düzenlemeyle katılımcılar; kısa süreli finansman ihtiyaçlarını BES’te kalmaya devam ederek karşılayabilecekler.
10.04.2023 Ekonomi
BES ile ilgili son dakika gelişmesi! Avantajlı kredi imkanı, detaylar belli oldu
BES ile ilgili son dakika gelişmesi! Avantajlı kredi imkanı, detaylar belli oldu Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelikte değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. BES yönetmeliğinde birçok maddede önemli değişiklikler gerçekleştirildi. BES katılımcıların finansman ihtiyaçları sebebi ile sözleşmelerini sonlandırmak yerine BES birikimleri sayesinde sistemden ayrılmadan avantajlı koşullarla kredi çekebilmesi için alacağın devri uygulamasına geçildi. Uzman isim detayları tek tek anlattı.
30.03.2023 Ekonomi
BES'te kalana avantajlı kredi imkanı!
BES'te kalana avantajlı kredi imkanı! Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelikte değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. BES yönetmeliğinde birçok maddede önemli değişiklikler gerçekleştirildi. Bireysel Emeklilik Sistemi'ndeki katılımcıların finansman ihtiyaçları sebebi ile sözleşmelerini sonlandırmak yerine BES birikimleri sayesinde sistemden ayrılmadan avantajlı koşullarla kredi çekebilmesi için alacağın devri uygulamasına geçildi.
29.03.2023 Ekonomi
BES'te son dakika! Resmen değişti, avantajlı kredi imkanı
BES'te son dakika! Resmen değişti, avantajlı kredi imkanı Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelikte değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. BES yönetmeliğinde birçok maddede önemli değişiklikler gerçekleştirildi. BES katılımcıların finansman ihtiyaçları sebebi ile sözleşmelerini sonlandırmak yerine BES birikimleri sayesinde sistemden ayrılmadan avantajlı koşullarla kredi çekebilmesi için alacağın devri uygulamasına geçildi.
28.03.2023 Ekonomi
BES'te flaş değişiklik! Üst limit arttı
BES'te flaş değişiklik! Üst limit arttı Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Sistemde en az 10 yıl kalanlar 56 yaşında emekli maaşı alma şansına sahip oluyor. Öte yandan Bireysel Emeklilik Sistemi katılımcılarına pek çok avantaj sağlanırken, 2023 yılı ile birlikte devlet katkısında değişiklik oldu.
23.01.2023 Ekonomi
Bireysel Emeklilik Sisteminde(BES) rekor getiri! Yüzde 220 kazandırdı
Bireysel Emeklilik Sisteminde(BES) rekor getiri! Yüzde 220 kazandırdı BES ile ilgili son dakika gelişmesi açıklandı. Emeklilik fonlarının 2022 getirileri belli oldu. BİST-100 dışındaki tüm yatırım enstrümanları, yatırımcıların birikimlerini enflasyon karşısında eritirken, BES fonları enflasyonun üzerinde getiri sağladı. Hisse fonunu tercih edenler yüzde 220.58 rekor getiri elde etti. Çalışanlar ise yüzde 322 getiri elde etti.
9.01.2023 Ekonomi
BES ile 1.000 liranız 1 ayda 1.300 lira oluyor!
BES ile 1.000 liranız 1 ayda 1.300 lira oluyor! Emeklilikte Yaş’a Takılanlar (EYT) ile ilgili düzenlemenin ardından toplumun her kesiminde ‘erken emeklilik’ gündem konusu oldu. EYT’den yararlanamayanlar yani 2000 yılı ve sonrasında işe başlayan çalışanlar yürürlükte olan kanunlara göre 60’lı yaşlarının ortalarında emekli olabiliyor. Daha erken yaşta emekli maaşı alabilmenin tek yolu ise BES olarak da bilinen Bireysel Emeklilik Sistemi. Devletin büyük destek sağladığı BES’te minimum 10 yıl kalanlar 56 yaşında sistem üzerinden emekli maaşı alma şansına sahip oluyor.
4.01.2023 Ekonomi
BES'te yeni dönem! Yüksek katkı sağlanacak
BES'te yeni dönem! Yüksek katkı sağlanacak Bireysel Emeklilik Sistemi'nde yeni dönem başlıyor. BES'te yüksek katkı sağlanacak. Üniversite öğrencileri için de yeni düzenleme yapılıyor. Öte yandan BES ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) hakkında açıklama yaptı.
24.10.2022 Emekli
BES'te yeni dönem! Sistemden çıkmadan nakit ve hediye fırsatı
BES'te yeni dönem! Sistemden çıkmadan nakit ve hediye fırsatı Bireysel Emeklilik Sistemi'nde(BES) yeni dönem başlıyor. Emeklilik sistemi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yeni teşvikler getirilmesi beklenen bireysel emeklilik sisteminde (BES) bu yıl yapılan devlet katkısı yüzde 30’a çıkarılırken, nakit ihtiyaçları için sistemden çıkmadan ödeme alma olanağı sağlandı. Sandık birikimlerinin aktarımı ve hediye BES de mümkün. Peki BES'te emeklilik ikramiyesi ne zaman yatıyor. Emeklilik şartları neler? İşte BES ile ilgili son dakika tüm detaylar...
21.10.2022 Emekli
BES'te son dakika gelişmesi! Yeni teşvikler geliyor
BES'te son dakika gelişmesi! Yeni teşvikler geliyor Bireysel Emeklilik Sistemi ile son dakika gelişmeleri toplumun büyük kesimi tarafından yakından takip ediliyor. Hükümet BES ile ilgili önemli adımlar atıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi'nde devlet katkısı yüzde 30'a çıkarılırken yapılan düzenleme ile BES'ten avans çekme imkanı getirildi. Öte yandan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yeni düzenleme ve teşvikleri hayata geçireceklerini söyledi.
20.10.2022 Ekonomi
BES'te rekor kazanç! Oran verildi: Yüzde 89.5
BES'te rekor kazanç! Oran verildi: Yüzde 89.5 Bireysel Emeklilik Sistemi(BES) yüz binlerce kişiye rekor kazanç sağladı. BES’te, sene başından bu yana hisse ağırlıklı fonları tercih edenlerin birikimleri yüzde 89.5 arttı. Bu da aynı dönemdeki enflasyonun 42.5 puan üzerinde bir getiri anlamına geliyor. Hisse ağırlığı olan emeklilik fonlarının tamamı sene başından bu yana enflasyonun çok üzerinde getiri sağlamış durumda. 2022’nin temmuz başından itibaren üç aylık sürede hisse fonlarının getirisi yüzde 41 olmuş. Üç aylık enflasyon ise yüzde 3.86. Yani hisse fonunu tercih eden BES katılımcının üç ayda birikimleri, enflasyonun 37.14 puan üzerinde artmış. Geçen senenin eylül ayından bu yana ise hisse fonlarının getirisi ise yüzde 130’a yaklaşmış ki, bu da yıllık enflasyonun 50 puan üzerinde bir getiri anlamına geliyor. İşte BES ile ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
3.10.2022 Çalışma Hayatı
BES'te yeni dönem! Flaş açıklama geldi, Enflasyonun üzerinde getiri sağlıyor
BES'te yeni dönem! Flaş açıklama geldi, Enflasyonun üzerinde getiri sağlıyor Bireysel Emeklilik Sistemi ile son dakika gelişmeleri toplumun büyük kesimi tarafından yakından takip ediliyor. Hükümet BES ile ilgili önemli adımlar atıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi'nde devlet katkısı yüzde 30'a çıkarılırken yapılan düzenleme ile BES'ten avans çekme imkanı getirildi, 18 yaş altı da sisteme dahil edildi. BES'te en çok merak edilen konu ise BES fonlarının getirisi. Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Atilla Benli yaptığı açıklamada BES'in uzun vadeli bir tasarruf aracı olduğnun altını çizerek, fonların enflasyonun üstünde getiri sağladığını vurguladı.
19.09.2022 Ekonomi
Bes'te yeni dönem! 200 lira ek katkı! Tarih verildi
Bes'te yeni dönem! 200 lira ek katkı! Tarih verildi Bes ile ilgili son dakika açıklaması! Bes'te yeni dönem. Garanti BBVA Emeklilik 1-31 Ağustos tarihleri arasında 0-2 yaş bebekler için yaptırılan BES sözleşmelerine 200 TL hediye ediyor. Çocuklarının geleceğine yatırım yapmak isteyen ebeveynler, minimum 185 TLlik aylık katkı payı ödeme taahhüttü ile bir kereye mahsus olarak 200 TLlik ek katkıdan ve hiçbir yatırım aracında bulunmayan devlet katkısı avantajından da yararlanıyorlar.
26.08.2022 Ekonomi
BES'te QR kod dönemi! Para gönderilebilecek, yüzde 30 devlet katkısı...
BES'te QR kod dönemi! Para gönderilebilecek, yüzde 30 devlet katkısı... BES son dakika haberleri hem katılımcılar hem de BES'e giriş yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bireysel Emeklilik Sistemi'nde vatandaşların talepleri doğrultusunda çeşitli yenilikler hayata geçirildi. Avans sistemi uygulaması başladı. Evlilik, eğitim gibi nakit ihtiyacının bulunduğu durumlarda hem anapara hem de devlet katkısından avans çekme imkanı sağlandı. Bu da birçok kişinin sistemden çıkmasının önüne geçti. BES'ye şimdi de yeni bir uygulama başlıyor. QR kod ile para gönderme imkanı sunulacak. 'BES Hediye Kartı' uygulaması devreye alınacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkan Vekili Ali Ersoy, "Kişiler hediye olarak yakınlarına özel günlerinde altın gibi geleneksel hediyeler vermek yerine bireysel emeklilik hesaplarına ek katkı payı hediye etmek istiyorlar. Bu talebi karşılamak için 'BES Hediye Kartı' veya 'Hediye Sertifikası' çalışmalarına başladık. Vatandaşımızın düğün ve doğum günü gibi özel günlerde taktığı altınların yerine BES fonlarına para göndermesini ve katkı yapmasını sağlayan bir sistem olacak. QR kod okutularak para gönderilebilecek. Çalışmayı bu yıl tamamlamayı planlıyoruz. Gönderilen paraya da yüzde 30 devlet katkısı olacak." diye konuştu.
24.05.2022 Ekonomi
BES'te yeni dönem! O şart kaldırıldı, hemen maaş alabilecekler ve...
BES'te yeni dönem! O şart kaldırıldı, hemen maaş alabilecekler ve... Bireysel Emeklilik Sistemi'nde yeni dönem! Değişti ve o şart kaldırıldı. Genelge yayımlandı. Emeklilik Gelir Planı'na (EGP) aktarım kolaylaştırıldı. Aktarılması gereken asgari tutar aylık brüt asgari ücretin 12 katıyken 4 kata indirildi. Artık, aktarılan tutarın tamamı anapara olarak kabul edilecek. Bu da emekli olacak kişiler için emeklilikte ödenecek stopajın azalması anlamına geliyor. Pasif üyeler, emekliliğe hak kazanmış olanlar, 10 yıllık üyelik ve 56 yaşını tamamlamış olanlar doğrudan Emeklilik Gelir Planı'na aktarım yapabilecek ve hemen maaş alabilecek.
15.04.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bes Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bes son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.