Bes Avans

Bes Avans

Son dakika BES avans haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BES avans ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BES avans haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bes Avans

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bes avans gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 bes avans haberi bulunmuştur. Tüm bes avans haberleri aşağıda listelenmiştir.
BES katılımcılarına avantajlı kredi imkanı tanınıyor
BES katılımcılarına avantajlı kredi imkanı tanınıyor Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. 6 ay sonra yürürlüğe girecek düzenlemeyle katılımcılar; kısa süreli finansman Bireysel Emeklilik Sistemi(BES) ile ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. BES'te Mart 2023 döneminde yapılan değişiklik kapsamında bireysel emeklilik sisteminde bulunan katılımcılara avantajlı kredi imkânı tanılıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan sektör temsilcisi Gökhan Uçar vatandaşa bilinmeyen ayrıntıları aktardı. ihtiyaçlarını BES’te kalmaya devam ederek karşılayabilecekler.
23.11.2023 Ekonomi
Düşük faizli kredi imkanı! Ocak ayında resmen başlıyor
Düşük faizli kredi imkanı! Ocak ayında resmen başlıyor Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. Ocak ayı ile birlikte BES katılımcıları sistemden çıkmadan paralarını kullanabilecek. İşte BES ile ilgili yeni gelişmelerin detayları...
30.10.2023 Ekonomi
BES'te yeni dönem resmen başladı! Toplu ödeme yapılacak
BES'te yeni dönem resmen başladı! Toplu ödeme yapılacak Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Değişiklik ile katılımcılar sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50'sine kadar olan kısmını toplu olarak alabilecek.
26.09.2023 Ekonomi
BES'te yeni dönem başlıyor! Birikimlerin yüzde 50'si kullanılabilecek
BES'te yeni dönem başlıyor! Birikimlerin yüzde 50'si kullanılabilecek Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları sözleşme sonlandırılmadan birikimlerin yüzde 50'sine kadar olan kısmı, konut alımı, evlenme, doğal afet ve eğitim harcamaları için kullanılabilecek.
20.09.2023 Ekonomi
BES'de flaş değişiklik! Kredi kullanılabilecek
BES'de flaş değişiklik! Kredi kullanılabilecek Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. 6 ay sonra yürürlüğe girecek düzenlemeyle katılımcılar; kısa süreli finansman ihtiyaçlarını BES’te kalmaya devam ederek karşılayabilecekler.
10.04.2023 Ekonomi
BES'te QR kod dönemi! Para gönderilebilecek, yüzde 30 devlet katkısı...
BES'te QR kod dönemi! Para gönderilebilecek, yüzde 30 devlet katkısı... BES son dakika haberleri hem katılımcılar hem de BES'e giriş yapmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bireysel Emeklilik Sistemi'nde vatandaşların talepleri doğrultusunda çeşitli yenilikler hayata geçirildi. Avans sistemi uygulaması başladı. Evlilik, eğitim gibi nakit ihtiyacının bulunduğu durumlarda hem anapara hem de devlet katkısından avans çekme imkanı sağlandı. Bu da birçok kişinin sistemden çıkmasının önüne geçti. BES'ye şimdi de yeni bir uygulama başlıyor. QR kod ile para gönderme imkanı sunulacak. 'BES Hediye Kartı' uygulaması devreye alınacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkan Vekili Ali Ersoy, "Kişiler hediye olarak yakınlarına özel günlerinde altın gibi geleneksel hediyeler vermek yerine bireysel emeklilik hesaplarına ek katkı payı hediye etmek istiyorlar. Bu talebi karşılamak için 'BES Hediye Kartı' veya 'Hediye Sertifikası' çalışmalarına başladık. Vatandaşımızın düğün ve doğum günü gibi özel günlerde taktığı altınların yerine BES fonlarına para göndermesini ve katkı yapmasını sağlayan bir sistem olacak. QR kod okutularak para gönderilebilecek. Çalışmayı bu yıl tamamlamayı planlıyoruz. Gönderilen paraya da yüzde 30 devlet katkısı olacak." diye konuştu.
24.05.2022 Ekonomi
BES katılımcılarına maaş müjdesi! Harekete geçildi, tarih verildi, iki emekli aylığı...
BES katılımcılarına maaş müjdesi! Harekete geçildi, tarih verildi, iki emekli aylığı... Bireysel Emeklilik Sistemi'nde yeni bir dönem başlıyor. Binlerce kişi bekliyordu. Harekete geçiliyor. BES'te maaş dönemi başlıyor. Tarih verildi. Çalışanların, çalışma yaşamları boyunca yaptıkları tasarrufları uzun vadeli yatırıma yönlendirerek emeklilik dönemlerinde standartlarını da koruyarak bir gelir elde etmelerini sağlayan özel emeklilik sistemi olan BES'de SGK gibi maaş ödemesi yapılması gündemde. Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik Genel Müdürü Atilla Benli konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Mevzuat anlamında beklediklerimiz ve kamudan taleplerimiz var. İlgili bakanlığımız ve SEDDK bu konuda, her konuda olduğu gibi, ‘siz yeter ki hedeflere ulaşın biz ne yapılması gerekiyorsa yapacağız’, sözünü verdi. BES’ten SGK gibi maaş alacak döneme geçişin ilk adımı 2022’de atılacak.” diye konuştu.
1.03.2022 Emekli
BES'te yeni dönem! Bireysel Emeklilik Sistemi'nde flaş değişiklik, devlet katkısı, yaş şartı ve...
BES'te yeni dönem! Bireysel Emeklilik Sistemi'nde flaş değişiklik, devlet katkısı, yaş şartı ve... Bireysel Emeklilik Sistemi'nde yeni bir dönem başladı. Değişiklik kararları tek tek açıklandı. Devlet katkısı arttı. Yeni düzenlemeler ile birlikte katılımcılar eğitim, evlilik, konut alımı gibi hallerde nakit paraya ihtiyaç duyarsa, BES'teki birikimlerinden avans kullanabilecek. Birikimlere devlet katkısı yüzde 25'ten yüzde 30'a yükseltildi. Böylece BES için 100 lira yatıran bir katılımcı için devlet de 30 lira ilave edecek. Ayrıca yıllık devlet katkısı limitini aşan katkı payları için müteakip yıllarda devlet katkısının alınabilmesinin yolu açıldı, böylece sisteme toplu ödeme yapmanın cazibesi artırıldı. İşte BES'te yeni dönem ile ilgili bilinmeyen detaylar...
6.02.2022 Emekli
BES'te yeni dönem! Avans kullanımı başlıyor,12 bin 500 lirası devletten, hem anapara hem de nema geliri...
BES'te yeni dönem! Avans kullanımı başlıyor,12 bin 500 lirası devletten, hem anapara hem de nema geliri... BES'te bir dönem sona eriyor. Yeni bir dönem başlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi'nden çıkmadan para çekilebilecek. Büyük değişiklik ile birlikte BES'e katılımın daha da artması bekleniyor. Avans sistemi ile ev sahibi olmak, iş kurmak kolay hale gelecek. Bunların dışında da pek çok ihtiyaç BES avans ile karşılanabilecek. Bedelli askerlikten evlilik giderlerinin karşılanmasına kadar nakit ihtiyaçların oluşması durumunda BES'ten para çekilebilecek. BES katılımcıları, yatırdıkları anapara ve nemasının yarısına kadar kısmını avans olarak çekebilecekler. Sistemden çıkmalarına gerek kalmadan ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Örneğin, , BES hesabında ödediği anapara ve nema tutarı 100 bin lira olan bir katılımcı, bu paranın 50 bin liraya kadar kısmını avans olarak alabilecek. Devlet katkısı hesabından da avans olarak çektiği tutarın yüzde 25’i oranında, yani 12 bin 500 lira tutarında ödeme yapılacak.
6.01.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Kredi arzında ve mevduat faizinde gözlenebilecek oynaklıklara karşın makroihtiyati kararlarla parasal aktarım mekanizması desteklenmeye devam edilecek" denildi.
1.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında Meclis'te konuşuyor. Yılmaz "Dezenflasyon politikalarımızın devamlılığı sağlanarak 2025 yılında istikrar dönemine geçilecek; enflasyondaki gerileme hız kazanacak, öngörülebilirlik artacak ve 2026 yılında enflasyon yeniden tek haneye çekilecektir" dedi.
11.12.2023 Ekonomi
BES'te son dakika gelişmesi! Yeni teşvikler geliyor
BES'te son dakika gelişmesi! Yeni teşvikler geliyor Bireysel Emeklilik Sistemi ile son dakika gelişmeleri toplumun büyük kesimi tarafından yakından takip ediliyor. Hükümet BES ile ilgili önemli adımlar atıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi'nde devlet katkısı yüzde 30'a çıkarılırken yapılan düzenleme ile BES'ten avans çekme imkanı getirildi. Öte yandan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati yeni düzenleme ve teşvikleri hayata geçireceklerini söyledi.
20.10.2022 Ekonomi
BES'te yeni dönem! Flaş açıklama geldi, Enflasyonun üzerinde getiri sağlıyor
BES'te yeni dönem! Flaş açıklama geldi, Enflasyonun üzerinde getiri sağlıyor Bireysel Emeklilik Sistemi ile son dakika gelişmeleri toplumun büyük kesimi tarafından yakından takip ediliyor. Hükümet BES ile ilgili önemli adımlar atıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi'nde devlet katkısı yüzde 30'a çıkarılırken yapılan düzenleme ile BES'ten avans çekme imkanı getirildi, 18 yaş altı da sisteme dahil edildi. BES'te en çok merak edilen konu ise BES fonlarının getirisi. Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Atilla Benli yaptığı açıklamada BES'in uzun vadeli bir tasarruf aracı olduğnun altını çizerek, fonların enflasyonun üstünde getiri sağladığını vurguladı.
19.09.2022 Ekonomi
BES ile ilgili flaş gelişme! Bireysel Emeklilik Sistemi'nden çıkanları kapsıyor, değişti
BES ile ilgili flaş gelişme! Bireysel Emeklilik Sistemi'nden çıkanları kapsıyor, değişti Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili önemli bir düzenleme yapıldı. BES'te avans kullanımından, yaş sınırına kadar pek çok değişiklik hayata geçirilmişti. Yapılan yenilikler ile BES vatandaşlar için daha cazip hale getirilirken, sistemden çıkanlar da yeniden BES'e katılabiliyor.
22.08.2022 Ekonomi
BES'te yeni dönem sonrası flaş gelişme! Yüzde 221'e yükseldi
BES'te yeni dönem sonrası flaş gelişme! Yüzde 221'e yükseldi Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili yeni düzenlemeler hayata geçiriliyor. BES ile ilgili değişiklikler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. BES'te yapılan en dikkat çekici değişikliklerden biri ihtiyaç durumunda avans kullanılabilmesi oldu. Pek çok kişi bu değişikliğin ardından Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katıldı. Ancak BES katılımcılarının sayının artmasını sağlayan düzenleme yaş sınırının kaldırılması oldu. 1 yıl önce BES'te birikim yapmalarına izin verilen ve aynı zamanda devlet teşviki de alan 18 yaş altı genç ve çocuklar sisteme adeta akın etti. Yılbaşında sayıları 171 bin olan 18 yaş altı gençlerin sistemdeki varlığı 6 ayda 200 bin yani yüzde 120 tırmanarak 377 bin kişiye çıktı. En büyük artış yüzde 140 ile yeni doğun bebeklerde oldu. Sisteme 27 bin 857 bebek geldi. Gençlerin sistemdeki birikimleri de yaptıkları doğru tercihler ile yüzde 221 yükselerek 1 milyar lirayı geçti. Yılbaşından bu yana 3'e katlandı.
6.07.2022 Ekonomi
Avans ödenecek! Paralar hesaba yatacak! Çalışan milyonları ilgilendiriyor
Avans ödenecek! Paralar hesaba yatacak! Çalışan milyonları ilgilendiriyor Paralar hesaba yatacak. Çalışan milyonlarca vatandaşa avans ödenecek. İşçilerin yıllık izne hak kazanabilmeleri için son işyerinde en az bir yıl çalışmaları gerekiyor. Yıllık izin süresi, o işyerindeki çalışma süresine göre hesaplanıyor. Kullanılmayan yıllık izin ücreti çalışırken ödenmiyor. Çalışması bir yıldan beş yıla kadar olanlara 14 gün; 5 yıldan fazla 15 yıldan az olanlara 20 gün; çalışması 15 yıl ve daha fazla olanlara 26 gün yıllık ücretli izin veriliyor. Yıllık izin, bu sürelerin altında olamaz ama toplu iş sözleşmesiyle veya işverenle işçi arasındaki iş sözleşmesiyle artırılabiliyor. Kullanılmayan yıllık izin ücreti çalışırken ödenmiyor. Öte yandan Yönetmeliğe göre, işveren, yıllık ücretli iznini kullanan her işçiye izin dönemine ilişkin ücreti ile ödenmesi bu döneme rastlayan diğer ücretleri, izne başlamadan önce peşin olarak vermek veya avans olarak ödemek zorunda. İşte yıllık izin ile ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren detaylar...
21.06.2022 Çalışan Hakları
Emeklilikte dikkate alınıp maaşları yükseltiyor! SGK’ya aynı ay bildirilirse...
Emeklilikte dikkate alınıp maaşları yükseltiyor! SGK’ya aynı ay bildirilirse... Emekli olmak isteyen herkesi yakından ilgilendiriyor. Emeklilik hayali kuran vatandaşlar bir yandan çalışırken, diğer yandan da emeklilik hesabı yapıyor. Vatandaşlar daha erken emekliliğin yollarına ve nasıl emekli olunacağına dair kafasındaki soru işaretlerine yanıt arıyor. Emekli olmadan kıdem tazminatı nasıl alınır? Doğum borçlanması ile nasıl emekli olunur? 2008 öncesi askerlik emeklilikte dikkate alınır mı? İki ayrı şirkette sigortalı olmak emekli aylığını artırır mı? Kamu işçisinin kıdem tazminatı nasıl hesaplanır? soruları yanıt buldu, tek tek detaylarıyla açıklandı. İşte emeklilikte önemli detaylar...
18.06.2022 Emekli
Yıllık izin ile ilgili son dakika! Avans ödeniyor! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor
Yıllık izin ile ilgili son dakika! Avans ödeniyor! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor Yıllık izin ile ilgili son dakika gelişmesi. Yıllık izine çıkmak isteyen milyonlarca çalışan bilmiyor. Yıllık izne çıkacak işçilerin izin öncesi işverenden avans alma hakkı var. Pek çok işçi böyle bir haktan habersiz. İşverenler de izne çıkacak işçilerine avans ödemiyor. Hâlbuki ücretli çalışanların para biriktirmesi kolay değil. Kıt kanaat geçinen işçiler izne çıkmadan önce alacakları avansla çok daha iyi bir tatil geçirebilirler ve işçinin yol masrafları karşılanabilir. Bu yüzden izne çıkmadan önce işvereninizden avansınızı isteyebilirsiniz. İşveren, izne çıkacak işçiye, izne çıkmadan önce yıllık izin dönemine dair ücretini ödemelidir. Örneğin, 20 gün yıllık izne çıkacak işçiye 20 günlük ücreti peşin olarak ödenmek zorundadır. Ayrıca eğer işçi ayın 1’inde maaş ödemesi yapılan bir işyerinde çalışıyorsa ve yıllık ücretli izin hakkını da ayın 20’inde kullanacaksa o ayki ücretinin 20 günlük kısmı da işçiye avans olarak ödenir. İşte yıllık izin ile ilgili bilinmeyen tüm detaylar...
13.06.2022 Çalışan Hakları
BES'te yeni dönem! Resmen değişti, 3 yıl şartı ve...
BES'te yeni dönem! Resmen değişti, 3 yıl şartı ve... BES’te peş peşe değişiklikler yapıldı. Yapılan düzenlemelerin ardından yeni döne başladı. Bu yeniliklerin en önemlilerinden birisi de 18 yaş altı çocukların da sisteme girebilmeleri oldu. Aileler çocukları için bireysel emeklilik hesabı açarak bir kumbara gibi para biriktirebilecek. Anne-babalar çocuklarının ilerleyen yaşlarda birikim elde etmesini sağlamak için BES'e dahil oluyor. Böylece hem küçük yatırımlar ile birikim sağlanıyor hem de devlet desteğinden yararlanmak mümkün oluyor. Yapılan değişiklikle BES'te devlet desteği artırıldı. Ayrıca avans sistemi de devreye alınarak nakit para ihtiyacı durumunda Bireysel Emeklilik Sistemi'nden para çekmek de mümkün hale getirildi. Artık sandık, dernek, vakıflarda çalışan ve emekli olanlar da birikimlerini BES hesabına aktarabilecek. Son düzenleme ile de ise bireysel emeklilik sistemine 500 bin dolar yatıran ve 3 yıl sistemde kalan yabancılar da Türk vatandaşlığı alabilecek. İşte yeni düzenlemenin ayrıntıları...  
14.05.2022 Ekonomi
Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! BES'te yeni dönem başlıyor, flaş değişiklik kararı, konut hesabı...
Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! BES'te yeni dönem başlıyor, flaş değişiklik kararı, konut hesabı... Bireysel Emeklilik Sistemi'nde bir dönem sona eriyor. Karar verildi. Ev alama hayali kurup yeteri kadar nakit birikimi olmayanları doğrudan ilgilendiriyor. Konut hesabı BES çatısı altına giriyor. Bireysel Emeklilik Sistemi'nde birçok yenilik hayata geçirildi. Devlet desteği miktarı artırılarak bazı zorunlu durumlarda BES hesabından avans kullanılabilmesi mümkün hale getirildi. Şimdi de konut sahibi olmak isteyenler için harekete geçildi. 6 yıl önce başlatılan konut hesabı uygulamasının BES kapsamı içine alınması gündemde. İşte konunun detayları...
9.05.2022 Ekonomi
2022 muhtar maaşları ne kadar oldu? Muhtar maaşlarına zam Resmi Gazete’de!
2022 muhtar maaşları ne kadar oldu? Muhtar maaşlarına zam Resmi Gazete’de! Muhtar maaşlarına zam! Resmi Gazete’de yayımlandı ve belli oldu! Resmi Gazete’de yayınlanan 7394 sayılı Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi Ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun İle Bazı Kanunlarda Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'la Muhtar Ödenek ve Sosyal Güvenlik Yasası’nda düzenleme yapıldı. Karar göre, muhtar maaşları asgari ücret seviyesine yükseltildi. Peki, 2022 muhtar maaşları ne kadar oldu? İşte detaylar…
15.04.2022 Çalışan Hakları
BES'te yeni dönem başladı! Büyük değişiklik, artık...
BES'te yeni dönem başladı! Büyük değişiklik, artık... Bireysel Emeklilik Sistemi'nde yeni dönem başladı. Birçok yenilik art arda açıklandı. Bu yeniliklerin en önemlilerinden birisi de 18 yaş altı çocukların da sisteme girebilmeleri oldu. Aileler çocukları için bireysel emeklilik hesabı açarak bir kumbara gibi para biriktirebilecek. Anne-babalar çocuklarının ilerleyen yaşlarda birikim elde etmesini sağlamak için BES'e dahil oluyor. Böylece hem küçük yatırımlar ile birikim sağlanıyor hem de devlet desteğinden yararlanmak mümkün oluyor. Yapılan değişiklikle BES'te devlet desteği artırıldı. Ayrıca avans sistemi de devreye alınarak nakit para ihtiyacı durumunda Bireysel Emeklilik Sistemi'nden para çekmek de mümkün hale getirildi. Öte yandan artık sandık, dernek, vakıflarda çalışan ve emekli olanlar da birikimlerini BES hesabına aktarabilecek
9.03.2022 Ekonomi
Kamuda yeni dönem! Bugün başlıyor, tüm memurları kapsıyor, resmen değişti, yeni ödemeler...
Kamuda yeni dönem! Bugün başlıyor, tüm memurları kapsıyor, resmen değişti, yeni ödemeler... Kamu çalışanlarını çok yakından ilgilendiriyor. Bugünden itibaren tamamen değişiyor. Ödemeler artıyor. Tek tek açıklandı. Yıl boyunca yeni ödemeler geçerli olacak. Eğitim, dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi gibi pek çok alanı kapsıyor. Kamu sosyal tesislerinde bu yıl uygulanacak hizmet bedelleri bugünden itibaren geçerli olmak üzere değişti. Konaklama, yemek, kreş ücretleri değişti. Kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesislerinden yararlanacak kurum personelinin yemek ücreti 24,80 liradan, konaklama bedeli ise 11,10 liradan başlıyor. Konaklama ücreti ücret 1 Temmuz ile 15 Ağustos arasında 18,90 lira olacak.
1.02.2022 Memur
Zam farkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Paralar perşembe günü hesaplara aktarılmaya başlayacak, emekli, dul, yetim ve...
Zam farkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Paralar perşembe günü hesaplara aktarılmaya başlayacak, emekli, dul, yetim ve... Zam farkları ödeniyor. Tarihler belli oldu. Bakanlık son dakika olarak duyurdu. Yüz binlerce kişi alacak. Emekli, dul, yetim, vazife malulü... Hepsini kapsıyor. Paralar perşembe günü vatandaşların banka hesaplarına ya da PTT hesaplarına yatırılacak. Zam farkı ödemelerinin detayları belli oldu Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından bugün yapılan açıklamada zam farklarının 27 Ocak’ta ödeneceği duyuruldu. Kim ne kadar far alacak? Emekli, dul, yetim ve vazife malullerine ödenecek zam farkları ile ilgili son dakika gelişmeleri....
24.01.2022 Çalışma Hayatı
Kabine Toplantısı sonrası dakika kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Kabine Toplantısı sonrası dakika kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kur korumalı TL mevduat sistemine katılımın 163 milyar TL'ye ulaştığını açıkladı. Erdoğan ayrıca, "Afet bölgelerine, AFAD üzerinden 200 milyon liralık bir kaynak daha ayırıyoruz. Antalya, Artvin, Aydın, Bartın, Kastamonu, Mersin, Muğla, Osmaniye, Rize, Sinop ve Van'daki hak sahiplerine dağıtımı yapılacak" dedi.
19.01.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Bes Avans ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bes avans haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.