Berber

Berber

Son dakika berber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan berber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını berber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berber gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.214 berber haberi bulunmuştur. Tüm berber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tıraş ücreti tartışmasında kurşunlar yağdı!
Tıraş ücreti tartışmasında kurşunlar yağdı! İstanbul'un Beyoğlu İlçesinin Hacıahmet Mahallesi İplikçi Fırın Caddesi üzerinde bulunan berberde tıraş ücreti tartışması çıktı. 150 lira olan saç tıraşı parasını fazla bulan müşteri iş yerine kurşun yağdırdı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda sanık, polisin operasyonu ile yakalanarak tutuklandı. Berber Hikmet Zengin "100 lira için vurulacaktık" dedi.
24.04.2024 Gündem
Berber salonunu, ‘Kes Tıraşı’ programıyla farklı hikâyelere tanıklık eden mekâna dönüştürdü
Berber salonunu, ‘Kes Tıraşı’ programıyla farklı hikâyelere tanıklık eden mekâna dönüştürdü Adanalı berber Ahmet Uluçay’ın her meslek grubundan, Adana siyasetinde ve sporunda yer alan renkli simaların uğrak yeri olan berber salonu, ‘Ahmet Uluçay ile Kes Tıraşı’ isimli program sayesinde farklı hikâyelere tanıklık eden mekân haline dönüştü.
13.02.2024 Adana
Berber dükkanın önünde saatlerce oturduğunu görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi
Berber dükkanın önünde saatlerce oturduğunu görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi Antalya'da berberlik yapan Adem Askan (38) iş yerinin önündeki sandalyede ölü bulundu. Çevredekilerin dün akşam saatlerinden bu yana aynı yerde oturduğunu ifade ettiği Askan'ın önündeki masada ise yiyecek ve içecek kutuları olduğu görüldü.
7.02.2024 Gündem
Yanıcı Madde İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Yanıcı Madde Seviyeleri Nelerdir?
Yanıcı Madde İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Yanıcı Madde Seviyeleri Nelerdir? Sarı ve kırmızı renklerin kullanıldığı virgül içerisinde ateş şeklinin bulunduğu sembol yanıcı madde işareti olarak ele alınır. Bu işaretler farklı biçimlerde kullanılacak alana bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Özellikle de yanıcı ve yakıcı maddeyi anlatabilmek için içerisinde ‘oksitleyici’ yazısı yer alır.
3.02.2024 Yaşam
Ümraniye'de metro çalışması sırasında iki bina çöktü
Ümraniye'de metro çalışması sırasında iki bina çöktü Ümraniye'de çalışma yapılan metro hattında meydana gelen kısmi çökme nedeniyle biri dört diğeri üç katlı iki bina çöktü. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, muhtemel bir çökme riskine karşı bölgede önlem alındı. Çökme anı ise kameraya saniye saniye yansıdı.
18.01.2024 Gündem
Erken emeklilik fırsatı! Tarih 5 yıl önce çekilecek, kritik prim detayı belli oldu
Erken emeklilik fırsatı! Tarih 5 yıl önce çekilecek, kritik prim detayı belli oldu Emeklilik ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonların yüzünü güldüren EYT yasasının ardından emeklilikte ikinci tarihi reform geliyor. Berber, kuaför, marangoz, bakkal, terzilerin de aralarında yer aldığı milyonlarca küçük esnafın emekliliği için gerekli prim gün sayısı SSK'lı çalışanlarla eşitlenecek. İşte emeklilik ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
18.01.2024 Çalışma Hayatı
Türk hava Yolları yolcu sayısında rekor kırdı
Türk hava Yolları yolcu sayısında rekor kırdı Türk hava Yolları (THY) 2023 yılına 83.4 milyon yolcu taşıyarak tüm zamanların en yüksek yolcu sayısına ulaştı.
9.01.2024 Ekonomi
Hava yorumculuğu kavgası! Kerem Ökten iddiasına Mikdat Kadıoğlu'ndan açıklama
Hava yorumculuğu kavgası! Kerem Ökten iddiasına Mikdat Kadıoğlu'ndan açıklama İnternet üzerinden hava yorumculuğu popüler olunca kavga çıktı. Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, ‘işletmeci’ hava tahmincisi Kerem Ökten hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıklayarak, “Abartılı tahmin ve uyarıları zarar veriyor” dedi. Ökten’den ise “Meteorolog olduğumu iddia etmedim” yanıtı geldi.
9.01.2024 Gündem
İstanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarife
İstanbul’da berber ücretleri belli oldu! 1400 TL'lik rekor tarife İstanbul’da bölgelere göre berber fiyatları değişkenlik gösteriyor. Her bölgede farklılık gösteren ücretler 2024 yılında değişti. İstanbul Erkek Berberleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Akyüz, "Lüks sınıfta fiyat tarifemiz 1400 TL’ye kadardır." dedi.
9.01.2024 Ekonomi
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira Yeni yılda Antalya'da saç kesim fiyatları yüzde 80 arttı. Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın üyelerine gönderdiği yeni fiyat listesinde saç sakal kesimi, 'Lüks' tarifedeki berberlerde 1100 lira, 'A' tarifesinde 550 lira, 'B' tarifesinde 480 lira ve 'C' tarifesinde 400 lira olarak belirlendi.
3.01.2024 Gündem
İnternette gördüğü ejder meyvesinin üreticisi oldu
İnternette gördüğü ejder meyvesinin üreticisi oldu Bilecik'te internette görüp etkilendiği ejder meyvesini evinin bahçesinde tek bir fideyle yetiştirmeye başlayan berber Mehmet Kılıç şimdi 210 metrekare serasında seri üretime geçti.
29.12.2023 Gündem
7. Sınıf Aynalar: Aynalar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
7. Sınıf Aynalar: Aynalar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! 7. sınıf aynalar konusu önemlidir ve ayrıntılarıyla açıklanması gerekmektedir. Bu konuda öncelikle ayna nedir? Bilinmesi gerekmektedir. Ayna sözlük anlamı olarak, ışığı yansıtan, nesnelerine görüntüsünü veren arkası sırlı ve cilalı cam ayna olarak ifade edilmektedir. Ayrıca Denizcilikte, küreğin ucunda bulunan yassı bölüm de ayna olarak tanımlanmaktadır. 7. Sınıf aynalar konusu Fen bilimleri ders konusudur. Gözgü olarak da tanımlanan aynaların birden çok çeşidi bulunmaktadır. Aynalar, Milli Eğitim Bakanlığı Müfredatında Fen Bilimleri konusu kapsamında bulunmaktadır.
26.12.2023 Eğitim
Çocukların kavgasıyla başlayan tartışma muhtarın sonu oldu
Çocukların kavgasıyla başlayan tartışma muhtarın sonu oldu Çocuklarımızın kavgasıyla başlayan tartışma cinayetle son buldu. Tokat’ın Erbaa ilçesinde husumetli olduğu muhtar Duran Keleş’i (49) çay ocağında tabanca ile vurarak öldüren Hüseyin N. (35), adliyeye sevk edildi. Hüseyin N.’nin jandarmadaki ifadesinde kendisi hakkındaki şikayetini geri çekmediği için muhtarla tartıştıklarını belirterek, "Çocuklarımızın kavgası sonrasında muhtar benim kendisine hakaret ettiğimi ileri sürerek şikayetçi oldu. Şikayetini geri çekmesini istedim. Bu nedenle tartıştık" dediği belirtildi.
22.11.2023 Gündem
3 kurşunla öldürdüğü arkadaşının kestiği kafasını buzdolabında saklamıştı, ifadesi ortaya çıktı
3 kurşunla öldürdüğü arkadaşının kestiği kafasını buzdolabında saklamıştı, ifadesi ortaya çıktı İnsanı dehşete düşüren olay Bursa'da yaşandı. Eczacı kalfası Serdar Ergun (47) ile ev arkadaşı Murat Kutlu'yu (39) öldürdüğü gerekçesiyle hakkında iki ayrı dava açılan Ahmet Burak Demir (40), Kutlu’ya yönelik eylemi nedeniyle hakim karşısına çıktı. 3 kurşunla vurduğu Kutlu’nun kestiği başını buzdolabında saklayan Demir, kendisini cinayete berber arkadaşı Ersin K.’nin azmettirdiğini öne sürdü. Tabancayı kendisine Kutlu’nun arkadaşı Ersin K.’nin verdiğini söyleyen Demir, “Ersin bana ‘Silahı al, Murat’ı öldür’ dedi. Öldürdüm. Ersin K.’nin de benimle birlikte yargılanmasını istiyorum” dedi. Mahkeme heyeti, Ersin K. hakkında da Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.
20.11.2023 Gündem
İşe gitmek için evden çıkan Emin'den haber yok! Her yerde aranıyor
İşe gitmek için evden çıkan Emin'den haber yok! Her yerde aranıyor Muğla'da dün işe gideceğini söyleyip, bir daha haber alınamayan Emin Can Şahan'ı (17), bulmak için arama çalışması başlatıldı.
19.11.2023 Gündem
Meral Akşener'den Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerine yanıt verdi: Ben kimseyi hançerlemedim, hançerlemem
Meral Akşener'den Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerine yanıt verdi: Ben kimseyi hançerlemedim, hançerlemem İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP’nin 38’inci Kurultayı’nda "Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım" diyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerine yanıt verdi. Akşener, "Hançer işi ortada kaldı. Önce şunu söyleyeyim; eğer bensem o bu güne kadar hiç kimsenin arkasından hançer vurmadım. Ben herkesin hak ettiği takdirde hançeri kalbine vururum" dedi. Akşener, "Şimdi asıl mesele şu ben olmadığıma göre hançer kimin? Hançerler kimin?" diye konuştu.
8.11.2023 Gündem
Erken emeklilik fırsatında bilinmeyen detay! Günlük 143 lira olacak
Erken emeklilik fırsatında bilinmeyen detay! Günlük 143 lira olacak Küçük esnaf için prim ödeme gün sayısının 7 bin 200’e indirilmesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Ekim ayında Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme ile ilgili kritik uyarılar geldi. SGK Uzmanı Dilek Ete, "İhya yaparak emekli olmak istediğinizde silinen Bağ-Kur borçlarının tamamını ödemeniz gerekiyor. Bu nedenle ödeyeceğiniz rakam ve alacağınız emekli aylığı arasında mutlaka kazanç-kayıp hesabı yapmalısınız" uyarısında bulundu.
13.10.2023 Emekli
Çocuklar doğa için kolları sıvadı
Çocuklar doğa için kolları sıvadı WWF-Türkiye’nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü iş birliği ve QNB Finansbank finansal desteği ile yürüttüğü ‘Doğa Öncüleri Gençlik Programı’ kapsamında doğal hayatı korumak için hazırlanan projeler Ulusal Gençlik Konferansı’nda tanıtıldı.
6.10.2023 Vitrin
Mersin'de tefecilere büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı var
Mersin'de tefecilere büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı var Mersin'de ihtiyacı olanlara faizle borç para vererek senet imzalatan tefecilere yönelik yapılan operasyonda 14 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden biri, çatıda saklanırken, dronla tespit edilerek yakalandı.
7.09.2023 Gündem
18 yaşındaki genç berber sırası kavgasında tek yumrukla öldürüldü
18 yaşındaki genç berber sırası kavgasında tek yumrukla öldürüldü Kartal'da arkadaşıyla birlikte berbere gelen 18 yaşındaki Türkican Yıldırım, berberdeki sıra tartışmasından sonra çıkan kavgada yumruklu yere yığıldı. Mehmet Emin Öz'ün attığı yumrukla yaralanan ve 3 gün boyunca yoğunda kalan Yıldırım, hayatını kaybetti. Berberin önündeki yumruklu kavga kameraya yansıdı.
7.09.2023 Yaşam
Rus ve Ukraynalı turistler berberleri isyan ettirdi! Dolar tarifesi
Rus ve Ukraynalı turistler berberleri isyan ettirdi! Dolar tarifesi Çoğunluğu Rus ve Ukraynalı 200 bin yerleşik yabancının yaşadığı Antalya’da Ukrayna-Rusya savaşı sonrası başlayan ticari dönüşüm emlakçılardan sonra erkek berberlerini de isyan ettirdi.
22.08.2023 Yaşam
Arabasını ucuza tamir ettirmek isterken kabusu yaşadı!
Arabasını ucuza tamir ettirmek isterken kabusu yaşadı! Ankara’da kimliği belirsiz kişilerce hasara uğratılan aracını ucuza tamir ettirmek isteyen berber, kendisini tamirci olarak tanıtan müşterisine teslim ettiği otomobilinden günlerdir haber alamadığını ve dolandırıldığını ileri sürdü.
19.08.2023 Yaşam
Berber ve kuaför fiyatlarına zam geldi! İşte semt semt yeni tarife...
Berber ve kuaför fiyatlarına zam geldi! İşte semt semt yeni tarife... Berber fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Berber fiyatlarında yeni tarife belli oldu. Kiralardan temel ihtiyaç malzemelerine kadar pek çok kalemde yapılan zamlara karşın berberler de uzun süre sonra fiyat artışına gitmek zorunda kaldı. Sınırlı düzeyde yapılan zamma rağmen son 6 ayda 10 kişiden 1’i tıraşını evde kendi imkanlarıyla olmaya başladı.
27.07.2023 Ekonomi
Berber fiyatlarına zam mı geldi 2023, berbere zam geldi mi? Saç sakal tıraş fiyatı ne kadar oldu? berberler odası fiyat listesi 2023
Berber fiyatlarına zam mı geldi 2023, berbere zam geldi mi? Saç sakal tıraş fiyatı ne kadar oldu? berberler odası fiyat listesi 2023 Ankara, Kocaeli, Aydın’ın ardından son olarak Sinop’ta da berber tarifesine zam geldi. Yapılan zam Esnaf ve Sanatkarlar Odası kararı ile onaylandı. Berber fiyatlarında 1 ilin zam yapması sonrası vatandaşlar “Berber fiyatlarına zam mı geldi 2023, berbere zam geldi mi? Saç sakal tıraş fiyatı ne kadar oldu?” sorularına yanıt aramaya başladı.
22.07.2023 Ekonomi
Hakkari'de buzul kabusu! 12 kişilik ekip bölgeye gönderildi: Kaybolan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı
Hakkari'de buzul kabusu! 12 kişilik ekip bölgeye gönderildi: Kaybolan 2 kişiden birinin cansız bedenine ulaşıldı Hakkari'de önceki gün, çıktıkları 4 bin 135 rakımlı Cilo-Sat Dağları'nda kırılan buzulların arasına düşüp kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Aramalara AFAD, Jandarma Arama Kurtarma Timleri, UMKE, Polis Özel Harekat, dağcılar ve derneklerin yanı sıra, İstanbul, Bursa, Sakarya ve Antalya'dan buzul ve mağaralarda tecrübesi olan 12 kişilik ekip de katıldı. Kırılan buzulların arasına düşüp kaybolan 2 kişiden Hakime Koç’un cansız bedenine ulaşıldı. Adalet Bakanlığı’nda memur olarak görev yapan Koç’un cenazesi ekipler tarafından düştüğü yerden çıkarıldı.
18.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Berber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.