Belgesel

Belgesel

Son dakika belgesel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan belgesel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını belgesel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Belgesel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan belgesel gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.062 belgesel haberi bulunmuştur. Tüm belgesel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti Yapımcılığını ve yönetmenliğini Engin Altan Düzyatan’ın üstlendiği, dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunları konu eden “Sen De Fark Et” belgeselinin Türkiye lansmanı gerçekleşti.
17.04.2024 Vitrin
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi Bursa'da dostlukları filme konu olan ve 'Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez gelen Yaren leyleği, balıklarını besleyen balıkçı Adem Yılmaz, göle açılmadığı zamanlarda evinin bahçesine gelen Yaren için alana balıklar koydu ve 'İyi bayramlar Yaren, sana bayram şekeri' diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.
10.04.2024 Gündem
Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti
Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti 'Beyaz Gelincik', 'Bıçak Sırtı', 'Fi', 'Unutursam Fısılda' ve Atiye' gibi projelerde yer alan Mehmet Günsür, 'Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzate Mustafa'sı olarak hafızalara kazındı. 20. Akbank Kısa Film Festivali seçici jürisinde yer alan oyuncu, 'yakışıklılık' konusunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
6.04.2024 Magazin
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde Togg T10X’in sınıfının en büyük bilgi&eğlence ekranından D-Smart Go ile canlı TV kanalları izlenebilecek.
4.04.2024 Ekonomi
"Kopenhag" 2 Nisan'da Zorlu PSM'de
"Kopenhag" 2 Nisan'da Zorlu PSM'de İngiliz oyun ve novella yazarı Michael Frayn tarafından kaleme alınan "Kopenhag" isimli tiyatro oyunu, 2 Nisan'da Zorlu PSM'de seyircinin beğenisine sunulacak.
1.04.2024 Magazin
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim
Murat Kurum'un ailesi bilinmeyen yönlerini anlattı: Evliliğimiz hep gurbetle geçti; ben sabırla, şükürle bekledim AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kameraların karşısına bu kez bir eş ve bir baba olarak çıktı. “Murat Kurum ile 24 Saat” belgeselinde, Kurum’un, seçim kampanyasının son günlerinde bir gününü nasıl geçirdiği, yoğun çalışma temposunun aile bireyleriyle ilişkilerine nasıl yansıdığı soruları yanıt buldu.
29.03.2024 Gündem
TMMOB'dan atık belgeseli: “Plastik atık ticareti kirliliğin sömürgeci biçimi”
TMMOB'dan atık belgeseli: “Plastik atık ticareti kirliliğin sömürgeci biçimi” TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi’nce “Plastik Atık Ticareti: Kirliliğin Sömürgeci Biçimi” belgesel gösterimi düzenlendi.
12.03.2024 Adana
“Farklı kültürler de dostça yaşayabilir”
“Farklı kültürler de dostça yaşayabilir” Yapımcı yönetmen Doğukan Özgentürk, dünyanın neresinde olursa olsun farklı kültürlerin de bir arada dostça ve kardeşçe yaşayabileceği gerçeğinden yola çıkarak hazırladığı belgeseliyle tarihe güçlü bir not düştüğünü söyledi.
25.01.2024 Adana
2024 Oscar adayları belli oldu
2024 Oscar adayları belli oldu Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. Ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek, zirveye oturdu.
23.01.2024 Magazin
Coğrafya Nedir, Neden Önemlidir? Coğrafya Bilimi Neleri İnceler?
Coğrafya Nedir, Neden Önemlidir? Coğrafya Bilimi Neleri İnceler? En önemli bilim alanları ve bilim dalları içerisinde coğrafya yer alır. Hem dünyayı keşfetmek ve öğrenmek hem de gelecekte yaşanacak olası felaketleri anlama noktasında ön plana çıkar. Tabii coğrafyanın önemini belirtilen birçok farklı parametre bulunmaktadır. Bu parametreler ele alındığında günümüzde hala keşfedilmeyi bekleyen pek çok farklı yeryüzü şekilleri ve benzeri unsurlar öne çıkar. Yanlış olduğu ve incelediği hususlar insanlığın gelişme ve ilerlemesi noktasında oldukça önemlidir.
16.12.2023 Eğitim
Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı ile ‘ayrılık’ iddiasına yanıt verdi!
Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı ile ‘ayrılık’ iddiasına yanıt verdi! 18 yıl önce dünyaevine giren oyuncu çift Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı'nın, bir süredir aralarının bozuk olduğu iddia ediliyordu. Önceki gün davette görüntülenen Sedef Avcı, Türkiye’nin pek çok noktasını gezerek belgesel çeken eşi ile haklarında çıkan haberlere açıklık getirdi.
9.12.2023 Magazin
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar?
Çocuklar oyun, film ve kitap içeriklerinden ne bekliyorlar? Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK) her yıl Çocuk Hakları Günü olan 20 Kasım’da çocukların içerik tüketim dünyası ile ilgili bir ihtiyaca ya da hassas bir konuya dikkat çekmek amacıyla bir çalıştay gerçekleştiriyor.
19.11.2023 Yaşam
Ticaret Bakanlığı'ndan dijital platformlara para cezası
Ticaret Bakanlığı'ndan dijital platformlara para cezası Tüketicilere mağduriyet yaşatan dijital abonelik platformlara şikayetler üzerine incelemeler başlatılırken konuyla ilgili Ticaret Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.
17.11.2023 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı açıkladı: 166 milyon lira ceza uygulandı
Ticaret Bakanlığı açıkladı: 166 milyon lira ceza uygulandı Ticaret Bakanlığı "Tüketicilere mağduriyet yaşatanlara 166 milyon TL ceza uygulandı" açıklamasını yaptı.
17.11.2023 Ekonomi
Bekir Develi kimdir, nerelidir, Starbucks protestosu nedir? Bekir Develi ne yaptı, Bekir Develi'nin eşi kimdir?
Bekir Develi kimdir, nerelidir, Starbucks protestosu nedir? Bekir Develi ne yaptı, Bekir Develi'nin eşi kimdir? Bekir Develi kimdir, nerelidir, kaç yaşında? İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle televizyon sunucusu Bekir Develi Starbucks dükkanına giderek bir protestoya imza attı. Peki, Bekir Develi kimdir, Starbuck protestosu nedir? İşte Bekir Develi Starbucks protestosu ve hayatına dair merak edilenler…
10.11.2023 Gündem
Arda Turan'dan Fatih Terim itirafı: Sakalları kısaltıp boyatsam 20 yaş gençleşirim
Arda Turan'dan Fatih Terim itirafı: Sakalları kısaltıp boyatsam 20 yaş gençleşirim Galatasaray ve Milli Takım'ın efsane futbolcusu, Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, TRT Spor'a verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Galatasaray hedefini açıklayan Turan, Fatih Terim'le ilgili de konuştu.
4.11.2023 Galatasaray
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın...
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın... Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tam 100 yıl önce bugün Çankaya Köşkü’nde en yakın kurmaylarıyla birlikteyken tarihi kararını açıkladı: Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz...
28.10.2023 Gündem
Alışverişte önce keyif sonra suçluluk hissediyorsanız destek alın! Bastırdığınız duygular olabilir
Alışverişte önce keyif sonra suçluluk hissediyorsanız destek alın! Bastırdığınız duygular olabilir İhtiyaç için ya da kendini iyi hissetmek için fark etmiyor; alışveriş yapmak mutluluk hormonu serotonini arttırıyor. Bu his ise kişiyi giderek alışveriş bağımlısı bir haline getirebiliyor, mutlu olmak ve stres atmakla başlayan süreç ne yazık ki kimileri için hastalıklı bir ilişkiye dönüşebiliyor. Alışveriş bağımlılığı veya diğer adıyla onyomani, ciddiye alınması gereken psikolojik bir hastalık. Uzman Psikolojik Danışman Mehmet Akif Aydın hangi durumların alışveriş hastalığı olduğuna açıklık getirirken, Klinik Psikolog Kübra Aytekin alışveriş yaşının düştüğüne, Klinik Psikolog Taylan Baran Reçber ise alışveriş bağımlılığının internetin yaygınlaşmasıyla birlikte arttığına dikkat çekti.
25.10.2023 Ekonomi
Fulya Öztürk kimdir, nerelidir ve yaş yaşındadır? CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk aslen nereli, evli mi?
Fulya Öztürk kimdir, nerelidir ve yaş yaşındadır? CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk aslen nereli, evli mi? İsrail polisi Cuma namazı için toplanan Müslümanlara saldırırken o anları izleyiciye aktarmaya çalışan CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk’e de canlı yayında müdahale etti. Gelişmelerin ardından Fulya Öztürk merak konusu oldu. Peki, Fulya Öztürk kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi?
20.10.2023 Gündem
Turizm cenneti Kapadokya'da yeni kurallar: İzin almadan fotoğraf çeken yandı
Turizm cenneti Kapadokya'da yeni kurallar: İzin almadan fotoğraf çeken yandı Kapadokya’nın eşsiz coğrafyasının korunması için hükümet, ağır para cezaları getirmeye hazırlanıyor. Günübirlik kiralık evlerle ilgili düzenlemenin öne çıktığı teklif, Kapadokya için de önemli kararları barındırıyor. Buna göre bölgede ticari fotoğraf, video çekmek de izne bağlı olacak. Kurala uymayanlara 16 bin TL’den başlayan para cezaları verilecek.
14.10.2023 Ekonomi
Metin Akpınar'ın eşi kim? Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, Metin Akpınar’la nasıl tanıştı? İşte evlilik hikayesi…
Metin Akpınar'ın eşi kim? Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, Metin Akpınar’la nasıl tanıştı? İşte evlilik hikayesi… Metin Akpınar’ın Duygu Nebioğlu’nun kızı olduğu haberleri ardından Usta oyuncu Metin Akpınar'ın özel hayatı merak konusu oldu. Akpınar Göksel Özdoğdu ile 62 yıllık evli. Söz konusu haberler sonrası Metin Akpınar'ın eşi Göksel Özdoğdu da sorgulanmaya başlandı.
13.10.2023 Magazin
Victoria Beckham yıllar sonra gözleri dolarak itiraf etti!
Victoria Beckham yıllar sonra gözleri dolarak itiraf etti! David ve Victoria Beckham 1999 yılından bu yana evliler. Evlilikleri boyunca dört tane çocuk sahibi olan çiftin şöhretleri kadar servetleri çok konuşuyor. İngiltere ve ABD'nin farklı yerlerinde lüks evleri, pahalı otomobilleri hatta yatları bile var. David Beckham’ın yeni belgesel dizisi tüm dünyada büyük yankı uyandırdı.
4.10.2023 Magazin
Altın Portakal  Film Festivali iptal edildi
Altın Portakal Film Festivali iptal edildi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Altın Portakal Film Festivali iptal edildiğini duyurarak, "Bizim dışımızda oluşan ve oluşturulan bu süreç sebebi ile 7-14 Ekim tarihleri arasında yapmayı planladığımız festivalimizi iptal ettiğimi tüm sinemaseverlere üzülerek bildiriyorum" dedi.
30.09.2023 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanlığı 'Altın Portakal'dan desteğini çekti
Gençlik ve Spor Bakanlığı 'Altın Portakal'dan desteğini çekti Gençlik ve Spor Bakanlığı, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde FETÖ propagandası nedeniyle festivalden desteğini çekti.
29.09.2023 Gündem
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Antalya Altın Portakal Film Festivali açıklaması
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Antalya Altın Portakal Film Festivali açıklaması Kültür ve Turizm Bakanlığı, Altın Portakal Film Festivali'nden çekildiğini duyurdu.
28.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Belgesel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki belgesel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.