Bebek Maması

Bebek Maması

Son dakika bebek maması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bebek maması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bebek maması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bebek Maması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bebek maması gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 bebek maması haberi bulunmuştur. Tüm bebek maması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuk odalarında depreme karşı nelere dikkat edilmeli?
Çocuk odalarında depreme karşı nelere dikkat edilmeli? Hepimizi yürekten sarsan büyük deprem felaketi, evlerde alınması gereken önlemleri de bir kez daha gündeme getirdi. Deprem gibi afetlerde binalar kadar evlerdeki mobilyalar da yaralanmalarda ve can kayıplarında rol oynayabiliyor.
3.03.2023 Ekonomi
Mert Fırat: Önceliğimiz gıda malzemesi
Mert Fırat: Önceliğimiz gıda malzemesi Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden olan Hatay'da, 'İhtiyaç Haritası' platformu üyeleri, 'Online İmece' sistemi ile destek veren gönüllüleri ve tedarikçi firmaları bir araya getiriyor. Gönüllüler oluşturdukları ihbar sistemi ile depremzedelerin ihtiyaç duyduğu ürünleri de kurye ile götürüyor. 'İhtiyaç Haritası'nın kurucu üyesi oyuncu Mert Fırat, bir uçtan bir uca destek verenle tedarikçiyi buluşturduklarını söyledi.
13.02.2023 Magazin
Baykar’dan deprem bölgesine 655 milyon TL’lik yardım
Baykar’dan deprem bölgesine 655 milyon TL’lik yardım Baykar, deprem bölgesinde ilk günden itibaren toplam 655 milyon 771 bin 721 TL'lik yardım gerçekleştirildi.
10.02.2023 Gündem
Ticaret Bakanlığı: 353 firmaya 84 milyon 975 bin TL 'fahiş fiyat' cezası
Ticaret Bakanlığı: 353 firmaya 84 milyon 975 bin TL 'fahiş fiyat' cezası Ticaret Bakanlığı'nca deprem sonrasında acil ihtiyaç duyulan malzemelerde fahiş fiyat artışı yaptığı değerlendirilen 353 firmaya toplam 84 milyon 975 bin 532 TL idari para cezası uygulanmasına karar verildiği bildirildi.
10.02.2023 Gündem
İlkay Gündoğan'dan depremzedeler iki tır dolusu ekmek
İlkay Gündoğan'dan depremzedeler iki tır dolusu ekmek Manchester City'nin yıldız ismi İlkay Gündoğan, Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketlerinin ardından bölgeye büyük bir yardımda bulundu.
9.02.2023 Futbol
Federasyonlar tek yürek! Türk sporunda deprem için büyük kenetlenme
Federasyonlar tek yürek! Türk sporunda deprem için büyük kenetlenme 10 ilimizde yaşanan depremin ardından kenetlenen spor kulüplerimiz depremzedelerimiz için gıda, yiyecek içecek ve iş makinesi yardımlarını göndermek için seferberlik ilan etmiş durumda.
8.02.2023 Şampiy10
AFAD koordinasyonunda iyilik trenleri Pakistan için yola çıkıyor
AFAD koordinasyonunda iyilik trenleri Pakistan için yola çıkıyor AFAD koordinasyonunda Türkiye, milyonlarca insanın sel ve su taşkınlarından etkilendiği Pakistan’a havadan ve karadan yardım elini uzatmaya devam ediyor.
8.09.2022 Gündem
Bayramda ulaşım ücretsiz olacak! Bakanlık duyurdu
Bayramda ulaşım ücretsiz olacak! Bakanlık duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kurban Bayramı'nda ve 15 Temmuz'da Marmaray, Başkentray ve İZBAN'ın ücretsiz olarak hizmet vereceğini bildirdi.
7.07.2022 Gündem
Rekabet Kurulu'ndan bebek maması şirketine 48,5 milyon lira ceza
Rekabet Kurulu'ndan bebek maması şirketine 48,5 milyon lira ceza Rekabet Kurulu'nca, bebek maması sektöründe faaliyet gösteren Numil Gıda Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye ilgili kanun hükümlerini ihlalden 48 milyon 521 bin 80 lira idari para ceza verilmesi kararlaştırıldı.
6.07.2022 Ekonomi
Mama fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Müdahale açıklaması
Mama fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Müdahale açıklaması Geçtiğimiz günlerde CNN Türk’te açıklamalarda bulunan Rekabet Kurumu Başkanı Birol Küle, mama fiyatlarına müdahale yapıldığını açıklamıştı. Peki Rekabet Kurumu bu durum karşısında hangi adımı attı, vatandaşlar neler yapmalı? İşte cevabı...
26.06.2022 Ekonomi
Zincir marketlerle ilgili flaş açıklama! Tarih verildi
Zincir marketlerle ilgili flaş açıklama! Tarih verildi Rekabet Kurulu Başkanı Birol Küle, 5 zincir market ve 17 tedarikçinin rekabeti ihlal edip etmediklerine ilişkin ikinci soruşturmanın raporunun 26 Nisan’da çıkacağını söyledi.
25.03.2022 Ekonomi
Üç belediye Ukrayna'ya 15 tır insani yardım gönderecek
Üç belediye Ukrayna'ya 15 tır insani yardım gönderecek Konya ve Gaziantep Büyükşehir Belediyeleri ile Esenler Belediyesi, Rusya'nın saldırısı altındaki Ukrayna'ya 15 tır insani yardım gönderecek.
2.03.2022 Gündem
Kredi desteği! Faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz, son tarih...
Kredi desteği! Faizsiz ve 2 yıl geri ödemesiz, son tarih... Faizsiz kredi açıklaması geldi. 2 yıl geri ödemesiz, faizsiz ve komisyonsuz kredi veriliyor. Başvurular için son tarih 31 Mart. Faizsiz kredi desteği için e-Devlet üzerinden başvuru yapılması gerekiyor. KOSGEB'den açıklama geldi. İstihdam edilecek her yeni mezun için için KOSGEB, işletmelere faizsiz kredi desteği verecek. İstihdam programı 3 Ocak'ta başlamıştı. İşletmeler kredi desteğine yoğun ilgi gösteriyor. Başvuruları onaylanan işletmeler ödemelerini de almaya başladı. Faizsiz 100 bin lira krediye kimler başvurabilir? Kredi desteği şartları neler? Hangi sektörleri kapsıyor? İşte faizsiz kredi desteği ile ilgili bilgiler
14.02.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı, çay, şeker, süt yumurta, peynir, bebek maması fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İndirim bugün fiyatlara yansıyor!
Ayçiçek yağı, çay, şeker, süt yumurta, peynir, bebek maması fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İndirim bugün fiyatlara yansıyor! Ayçiçek yağı, çay, şeker, süt yumurta, peynir, bebek maması fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! KDV indirimi bugün fiyatlara yansıyor. Gıdada KDV indirimi süt, yoğurt, peynir, kırmızı et, beyaz et, bulgur, nohut gibi tüm bakliyat ürünleri, su, çay, şeker, tuz, sıvı ve katı yağlar, bebek maması, makarna, zeytin ve bunlardan yapılan ürünlerin fiyatlarında geçerli olacak. Bugün itibarıyla listede yer alan ürünlerde ciddi indirimler beklenirken, enflasyonla mücadele timleri de sahaya iniyor. Vergi müfettişleri, denetmenlerinin yer aldığı timler, KDV indirimlerinin fiyatlara yansımasını yerinden denetleyecek. Sadece raflara değil, geçmişe yönelik alım, satım fiyatları da karşılaştırılacak.
14.02.2022 Ekonomi
KDV indirimi yarın başlıyor! Hangi ürünün fiyatı ne kadar düşecek? Tek tek açıklandı, sıvı yağ, makarna, şeker,  yumurta, patates, soğan, biber, domates, salatalık ve...
KDV indirimi yarın başlıyor! Hangi ürünün fiyatı ne kadar düşecek? Tek tek açıklandı, sıvı yağ, makarna, şeker, yumurta, patates, soğan, biber, domates, salatalık ve... Gıda fiyatlarındaki fahiş artış nedeni ile hükümet harekete geçti. KDV'de yapılan düzenleme ile fiyatların aşağı çekilmesi amaçlanıyor. KDV indirimi yarından itibaren market raflarına yansıyacak. KDV indirimi ile gıda maddelerinin fiyatları düşecek. Uzun süredir kur hareketleri bahane edilerek fiyatlar yuları çekiliyordu. Öyle ki bazı marketler sadece etiket değiştirmek için personel görevlendirmişti. Vatandaşlar her alışverişlerinde farklı fiyatlarla karşılaşıyordu. Yarından itibaren marketlerde yeni fiyatlar geçerli olacak. Bu kez etiketler fiyatları düşürmek için değiştirilecek. Fiyat değişikliği yapmayan marketleri ise cezai yaptırım bekliyor. Sıkı denetim başlıyor. Bakan Muş yaptığı açıklamada, "81 ilimizdeki Ticaret Müdürlüklerimize talimatımızı verdik. Pazartesi günü itibariyle denetimlerimizi daha da yoğunlaştıracağız" diye konuştu.

Peki hangi ürünün fiyatı ne kadar düşecek? Tüm tüketiciler bu sorunun yanıtını merak ediyor. Tek tek açıklandı. Sıvı yağdan makarnaya, şekerden çaya tüm gıda ürünlerinin fiyatları belli oldu. İşte KDV indirimi sonrası marketlerde uygulanacak yeni fiyatlar...
13.02.2022 Ekonomi
Ayçiçek yağı, peynir, süt, et, yumurta, bebek maması, hijyenik ped fiyatlarıyla ilgili son dakika! Vatandaşa müjde sıfırlanıyor
Ayçiçek yağı, peynir, süt, et, yumurta, bebek maması, hijyenik ped fiyatlarıyla ilgili son dakika! Vatandaşa müjde sıfırlanıyor Ayçiçek yağı, peynir, süt, et, yumurta, bebek maması, hijyenik ped fiyatlarıyla flaş gelişme! Ayçiçek yağı, peynir, süt, et, yumurta, bebek maması, hijyenik ped fiyatları düşecek. Uygulama vatandaşın cebine yansıyacak. Gelir İdaresi Başkanlığı'nca KDV oranlarının aşağı çekilmesi için yürütülen çalışmada sona gelindi. KDV indirimi doğrudan vatandaşın cebine yansırken, üretici, ticaret yapanları da rahatlatacak. Gelir İdaresi Başkanlığı'nda odalar, sektör temsilcileriyle yapılan çalıştayda temel gıda ürünleri; peynir, yağ, süt, et, yumurta, bebek maması, hijyenik ped gibi lüks sayılmayan ürünlerde KDV'nin tamamen kaldırılması talebi ön plana çıktı. Tüketici Konfederasyonu temel ihtiyaçlarda KDV'nin komple kaldırılmasını, bazı sektör temsilcileri de gıdada tek bir KDV oranı uygulanıp yüzde 1'e çekilmesini istiyor.
24.01.2022 Ekonomi
Bebek mamasındaki büyük tehlike! Beyin gelişimine zarar veriyor!
Bebek mamasındaki büyük tehlike! Beyin gelişimine zarar veriyor! Yapılan bir araştırmada, organik etiketliler dahil olmak üzere birçok bebek mamasında beyin gelişimine zarar verebilecek arsenik, kurşun gibi kimyasal metaller bulundu.
5.02.2021 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyatlar ile ilgili açıklama: Çözüme ulaştıracağız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyatlar ile ilgili açıklama: Çözüme ulaştıracağız! Son zamanlarda mutfak alışverişi için marketlere gidenler zamlı fiyatlarla karşılaşıyor. Ayçiçek yağından tereyağına, peynirden yumurtaya kadar birçok üründe dikkat çeken oranda fiyat artışının olduğu görünüyor. CNNTÜRK Ankara muhabiri Gülşen Coşkun konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a genel kapsamlı şikayetin iletildiğini belirterek, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu konuyu mutlaka çözüme ulaştıracağız dediği öğrenildi." ifadelerinde bulundu.
24.01.2021 Gündem
Gıda fiyatları tavan yaptı! Yüzde 100 zam
Gıda fiyatları tavan yaptı! Yüzde 100 zam Son dönemlerde gündemin ana gündem maddesi birçok üründe yaşanan fiyat artışları oldu. Gıdadan sanayi hammaddelerine kadar neredeyse her üründe yüzde 100’e varan fiyat artışları oldu. Gıdada; ayçiçek yağı, süt ürünleri ve sebze-meyveye, sanayi tarafında ise alüminyum, çelik, plastik ve porselen hammaddelerinde yaşanan zamlar dikkat çekti. Bu fiyat yükselişleri sebebiyle tüketiciler, mutfak alışverişleri için artık daha yüksek ücretler ödüyor. Vatandaşın direkt olarak cebine dokunan zamların, ekonomi yönetiminin de düşürmek için çaba gösterdiği enflasyona büyük etkisi oluyor.
22.01.2021 Ekonomi
'Maden suyu kanser riskini ve cilt kusurlarını azaltıyor'
'Maden suyu kanser riskini ve cilt kusurlarını azaltıyor' İlk defa online platformda düzenlenen I. Ulusal Maden Suyu Kongresi ile maden suyunun bilinmeyen yönleri gün yüzüne çıkarıldı. Prof. Dr. Yavuz Dizdar, maden suyunun kanser riskini azaltma üzerine olumlu etkisi olduğunu söyledi. Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık da maden suyu konusunda merakını gidermek isteyenler için ‘Mucize İçecek Maden Suyu’ kitabının okunması tavsiyesinde bulundu.
26.11.2020 Sağlık
Kızılay Başkanı Kınık: Vatandaşlarımız evlerine girene kadar buradayız
Kızılay Başkanı Kınık: Vatandaşlarımız evlerine girene kadar buradayız Türk Kızılay, İzmir’de şiddetli şekilde hissedilen ve yıkıma yol açan 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından ekiplerini bölgeye sevk ederek sıcak yemek ihtiyacından barınma ihtiyacına kadar her alanda görevini yürütmeye devam ediyor. Bölgedeki çalışmaları yakından takip eden Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, vatandaşlar evlerine girene kadar sahada çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.
4.11.2020 Gündem
Jako Papağanı ne yer? Özellikleri nedir?
Jako Papağanı ne yer? Özellikleri nedir? Evde yetiştirilmesi söz konusu olan Jako papağanlarının beslenmelerin için gereksinimi söz konusu olan yiyecekler oldukça fazladır. Peki Jako Papağanı ne yer? Özellikleri nedir? İşte detaylar...
16.02.2022 Yaşam
Çocuklarda böbrek taşı görülme sıklığı artıyor
Çocuklarda böbrek taşı görülme sıklığı artıyor - Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mahmut Çivilibal, böbrek taşının daha çok erişkin hastalığı gibi algılandığını ancak bunun doğru olmadığını belirterek, "Bebeklik dönemi dahil tüm çocuklarda rastlanan ve görülme sıklığı giderek artan bir hastalıktır. Bebek ve çocukların yaşam kalitesini düşüren rahatsızlık, önlem alınmaması halinde ciddi ve geri dönüşümsüz böbrek bozukluklarına yol açabiliyor." dedi.
28.02.2019 Sağlık
Yolcu annenin sütü bitti, uçaktaki bebeği hostes emzirdi
Yolcu annenin sütü bitti, uçaktaki bebeği hostes emzirdi Filipinler Havayolları'na bağlı PAL Express'te görevli bir hostes, uçakta maması kalmadığı için ağlayan bir aylık bir bebeği emzirdi.
9.11.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bebek Maması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bebek maması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.