Gazete Vatan Logo
Futbol İlkay Gündoğan'dan depremzedeler iki tır dolusu ekmek

İlkay Gündoğan'dan depremzedeler iki tır dolusu ekmek

Manchester City'nin yıldız ismi İlkay Gündoğan, Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketlerinin ardından bölgeye büyük bir yardımda bulundu.

İlkay Gündoğan'dan depremzedeler iki tır dolusu ekmek

Manchester City'de forma giyen Türk yıldız İlkay Gündoğan da merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem felaketlerine sessiz kalmadı. İlkay Gündoğan deprem bölgesine büyük bir yardımda bulundu.

DEPREM BÖLGESİNE BÜYÜK YARDIM

Bild'de yer alan habere göre Türk asıllı Alman futbolcu eşi Sara Gündoğan ile birlikte deprem bölgesine iki tır dolusu ekmek bağışladı.

Balıkesir'den gıda hizmeti sağlayıcısı bir firma ile anlaşma sağlayan İlkay Gündoğan içinde birçok ürünün bulunduğu malzemeleri deprem bölgesine gönderdi.

İlkay Gündoğan yaptığı açıklamada "Ailem ve ben olaylarla çok meşguldük. Düşüncelerimiz artık kriz bölgelerindeki insanlarla. Şimdi hepimizin bir arada kalması çok önemli. İnsanlar bizim yardımımıza güveniyor." ifadelerini kullandı.

İlkay Gündoğan şunları söyledi:

"Şimdiye kadar aldığımız teşvik ve destek harikaydı! Şu anda bebek maması, battaniye, hijyen ürünleri ve sıcak tutan giysiler şeklinde daha fazla gıda ve malzeme bağışı toplamaya çalışıyoruz. Daha sonra Londra'daki Türk Büyükelçiliği ile koordineli olarak Türkiye'ye ulaşımı ayarlayacağız."

Haberin Devamı

Bild'de yer alan haberin detayında İlkay Gündoğan'ın babası Balıkesir'de şantiyede ve nakliye ile ilgili problemleri çözdü. İlkay Gündoğan'ın eşi de sosyal medya hesabından birçok ürün yüklü kamyonu gösteren bir video paylaştı.

Sara Gündoğan videoda, "Deprem mağdurlarına yardımlarımızı gönderiyoruz. Şu anda elektrikleri ve yiyecekleri yok. İki tır ekmek gönderdik ama battaniye, bakkaliye ve daha fazlasına ihtiyaçları var, eğer bizimle bağışta bulunmak isteyen arkadaşlarımız veya takipçilerimiz varsa." diyerek yardım linkini paylaştı.