Bayramiç

Bayramiç

Son dakika bayramiç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bayramiç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bayramiç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayramiç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayramiç gelişmeleri de dahil olmak üzere 302 bayramiç haberi bulunmuştur. Tüm bayramiç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramiç Barajı'nın su seviyesi dikkat çekti
Bayramiç Barajı'nın su seviyesi dikkat çekti Çanakkale'nin Bayramiç Barajı'nın doluluk oranının yüzde 100'e ulaştığını söyleyen Bayramiç Ziraat Odası Başkanı Mesut Şen, Kaz Dağları'ndan beslenen 96,5 milyon metreküp su kapasitesine sahip Bayramiç Barajı hakkında konuştu.
1.04.2024 Gündem
31 Mart 2024 Çanakkale yerel seçim sonuçları: Çanakkale Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Çanakkale belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Çanakkale yerel seçim sonuçları: Çanakkale Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Çanakkale belediye başkan adayları Çanakkale yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Çanakkale iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Çanakkale Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Çanakkale aday listesi
31.03.2024 Gündem
Marmara'da deprem! Prof. Dr. Süleyman Pampal: Hareketliliğini artırdığını gösteriyor
Marmara'da deprem! Prof. Dr. Süleyman Pampal: Hareketliliğini artırdığını gösteriyor Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul, Bursa ve çevre illerde hissedildi. Peki bu depremi nasıl yorumlamak gerekiyor? Bölgede hangi faylar büyük deprem üretebilir? Prof. Dr. Süleyman Pampal anlattı.
20.03.2024 Gündem
2 motosikletliye pomplaı tüfekli pusu! Vahşetin nedeni ortaya çıktı
2 motosikletliye pomplaı tüfekli pusu! Vahşetin nedeni ortaya çıktı Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, motosiklet ile seyir halindeki Şakir Aydın (35) ve Tayfun Avcı'nın (26), pusu kurularak pompalı tüfekle öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. A.K., suç aleti pompalı tüfeğin yerini jandarma ekiplerine gösterip, suçunu itiraf etti.
12.02.2024 Gündem
10 yaşındaki Mehmet tarlada ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni ortaya çıktı...
10 yaşındaki Mehmet tarlada ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni ortaya çıktı... 10 yaşındaki Mehmet Sıddık Gültekin tarlada ölü bulunmuştu. Küçük çocuğun baş bölgesi ve vücudunda eziklere bağlı olarak öldüğü belirlendi. Jandarmanın soruşturmasında Gültekin'in başı ve vücudundaki eziklerin babası H.G’nin kullandığı kamyonetin üzerinden geçmesi sonucu oluştuğu tespit edildi. Gözaltına alınan ve savcılık ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen H.G., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
20.10.2023 Gündem
ÇANAKKALE HARİTASI ||| Çanakkale Damyeri haritada nerede? Çanakkale haritası üzerinden Çanakkale’nin ilçeleri ve köyleri…
ÇANAKKALE HARİTASI ||| Çanakkale Damyeri haritada nerede? Çanakkale haritası üzerinden Çanakkale’nin ilçeleri ve köyleri… Marmara Bölgesinin güneybatısında yer alan Çanakkale, Marmara Denizine kıyısı olan bir şehirdir. Çanakkale güneyde Balıkesir’le, diğer sınır komşuları ise Tekirdağ ve Edirne'dir. Asya ile Avrupa arasında ulaşımı sağlayan Çanakkale Boğazı ise ekonomik anlamda şehir için stratejik bir önemdedir. Peki, Çanakkale Damyeri haritada nerede? Çanakkale haritası üzerinden Çanakkale’nin ilçeleri ve köyleri…
23.08.2023 Gündem
Çanakkale’de yılan işyerine girdi, çalışan korku dolu anlar yaşadı
Çanakkale’de yılan işyerine girdi, çalışan korku dolu anlar yaşadı Çanakkale’deki ilginç olay, 8 Temmuz Cumartesi günü Bayramiç ilçesi Camikebir Mahallesi'nde Coşkun Atmaca'ya (42) ait oto yedek parça iş yerinde meydana geldi. Oto yedek parça iş yerinde kapı girişinde paspas yıkayan işyeri çalışanı Bahar Güneş (26), bir anda kapıdan içeri yılan girince panik ve korkuyla masa üstüne çıktı.
9.07.2023 Gündem
Güngör Mengi neden öldü? Gazeteci Güngör Mengi kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hastalığı neydi? İşte biyografisi ve hakkında merak edilenler...
Güngör Mengi neden öldü? Gazeteci Güngör Mengi kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hastalığı neydi? İşte biyografisi ve hakkında merak edilenler...  İzmir'de, Ege Üniversitesi Hastanesi'nde bir süredir tedavi görmekte olan gazeteci Güngör Mengi 83 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Güngör Mengi kimdir, neden öldü, hastalığı neydi?
17.02.2023 Gündem
Eşini öldürüp sosyal medyada 'gururlu hissediyor' yazan sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi
Eşini öldürüp sosyal medyada 'gururlu hissediyor' yazan sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi Çanakkale'de, boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur'u (39) av tüfeğiyle öldürüp, sosyal medyadan 'gururlu hissediyor' paylaşımı yapan Gencay Korur (41) hakkında iddianame tamamlanırken, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
29.01.2023 Gündem
Kaz Dağları yangın söndü mü, devam ediyor mu? Kaz Dağları hangi şehirde, Kaz Dağları orman yangını nerede, neden çıktı?
Kaz Dağları yangın söndü mü, devam ediyor mu? Kaz Dağları hangi şehirde, Kaz Dağları orman yangını nerede, neden çıktı? Kaz Dağları'nın Çanakkale Bayramiç sınırlarında yangın çıktı. Alevler rüzgarın etkisiyle büyüdü. Peki, Kaz Dağları yangın söndü mü, devam ediyor mu? Kaz Dağları hangi şehirde, Kaz Dağları orman yangını nerede, neden çıktı?
10.01.2023 Gündem
Deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu, kaç şiddetinde? 26 Kasım AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi…
Deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu, kaç şiddetinde? 26 Kasım AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi… Son depremler listesi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresindeki depremleri sitesinden listeliyor. Yaşadığı il ve ilçe de deprem olup olmadığını merak edenler ya da deprem olduğunu zannedenler sık sık arama motorları aracılığıyla nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu kontrol edebiliyor. Peki, 26 Kasım deprem oldu mu? AFAD Kandilli Rasathanesi 26 Kasım son depremler...
26.11.2022 Gündem
30 yıl sonra tekrar ortaya çıktı! 'Bizim için heyecan verici'
30 yıl sonra tekrar ortaya çıktı! 'Bizim için heyecan verici' Çanakkale'de çok sayıda su kaynağını içerisinde barındırdığı için mitolojide 'Bin pınarlı İda' olarak geçen Kaz Dağları'ndan beslenen, 96,5 milyon metreküp su kapasitesine sahip Bayramiç Barajı'nda, kuraklık nedeniyle 10 milyon metreküp su kaldı. Barajın su seviyesinin düşmesiyle Skepsis Antik Kenti'ne ait yaklaşık 1500 yıllık hamam ve kilise kalıntıları tekrar gün yüzüne çıktı.
25.11.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Tur otobüsü devrildi: 1 ölü, 54 yaralı
Tur otobüsü devrildi: 1 ölü, 54 yaralı Çanakkale'nin Ezine ilçesinde, tur otobüsünün su kanalına devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, şoför dahil 54 kişi yaralandı.
3.09.2022 Yaşam
Yengesini öldüren 14 yaşındaki cinayet şüphelisi yakalandı
Yengesini öldüren 14 yaşındaki cinayet şüphelisi yakalandı Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, yengesi Ülkü Akın'ı (60) av tüfeğiyle vurarak öldürüp kaçan 14 yaşındaki S.A., Çan ilçesinde yakalandı. Jandarmadaki ifadesinde yengesini kazayla öldürdüğünü söyleyen S.A., adliyeye sevk edildi.
22.08.2022 Yaşam
Babasının terastan attığı çekyat başına çarpan 4 yaşındaki Rana, öldü
Babasının terastan attığı çekyat başına çarpan 4 yaşındaki Rana, öldü Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, Gürsel Beceren (39) terastaki eski bir çekyatı evden çıkarmak için aşağıya attı. Çekyat alt katta balkondan başını uzatan kızı Rana'ya (4) çarptı. Annesi ve babası tarafından hastaneye götürülen Rana, hayatını kaybetti.
14.08.2022 Yaşam
Eşini öldürüp, sosyal medyadan 'gururlu hissediyor' paylaşımı yapmıştı! Tutuklandı
Eşini öldürüp, sosyal medyadan 'gururlu hissediyor' paylaşımı yapmıştı! Tutuklandı Çanakkale'nin Ezine ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur'u (38) av tüfeğiyle öldürüp, sosyal medya hesabından 'gülen yüz' ifadesi ve 'gururlu hissediyor' paylaşımı yaparak, 'Ayşe Korur Hakk'ın rahmetine kavuştu' yazan Gencay Korur (40) tutuklandı. Korur ifadesinde, eşini kendisini aldattığı için öldürdüğünü, yakalandığı Dikili'ye kadar yürüyerek gittiğini ve tarlalardan topladığı domates, biber, karpuz ve kavunları yiyerek karnını doyurduğunu söyledi.
12.08.2022 Yaşam
Eşini öldürüp, sosyal medyadan 'gururlu hissediyor' paylaşımı yapan şüpheli yakalandı
Eşini öldürüp, sosyal medyadan 'gururlu hissediyor' paylaşımı yapan şüpheli yakalandı Çanakkale'nin Ezine ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur'u (38) av tüfeğiyle öldürdükten sonra, sosyal medya hesabından 'gülen yüz' ifadesi ve 'gururlu hissediyor' paylaşımı yaparak, 'Ayşe Korur Hakk'ın rahmetine kavuştu' yazan Gencay Korur (40) İzmir'in Dikili ilçesinde polis tarafından yakalandı.
11.08.2022 Yaşam
HDP Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu tutuklandı! Teröristlerle fotoğrafı çıkmıştı
HDP Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu tutuklandı! Teröristlerle fotoğrafı çıkmıştı Geçtiğimiz gün adli kontrol şartıyla serbest bırakılan HDP Milletvekili Hüda Kaya'nın oğlu Muhammed Cihat Cemre, savcılık itirazının kabul edilmesinin ardından tekrar gözaltına alınarak tutuklandı. Cemre, Çanakkale Cezaevine gönderildi.
29.06.2022 Siyaset
Giresun'un Tombul Fındığı, AB tarafından tescillendi!
Giresun'un Tombul Fındığı, AB tarafından tescillendi! Tarım ve Orman Bakanlığı, Giresun'a özgü tombul fındığın, Avrupa Birliği (AB) tarafından tescillendiğini duyurdu. 
20.06.2022 Ekonomi
Çanakkale'de tarlada yangın çıktı, ormana sıçradı!
Çanakkale'de tarlada yangın çıktı, ormana sıçradı! Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde tarlada başlayan yangın, ormana sıçradı. Yangını söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediliyor.
19.06.2022 Gündem
Üvey kızına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı
Üvey kızına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde F.Ç. (52), üvey kızı B.Y.'ye (15) cinsel tacizde bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
14.06.2022 Yaşam
10 TL ile 500 bin TL kazandı! Şansı böyle buldu: Zaman geçtikçe...
10 TL ile 500 bin TL kazandı! Şansı böyle buldu: Zaman geçtikçe... Çanakkale Bayramiç'te bir kişi 10 TL’lik Kazı Kazan kuponu ile 500 bin TL kazandı. İkramiyeyi kazanan Gürkan Düz, ilk başta ne kadar kazandığını anlayamadıklarını, zaman geçtikçe olayın bilincine vardığını söyledi.
3.04.2022 Yaşam
Orman yangınlarıyla ilgili OGM'den flaş açıklama: Risk yüksek...
Orman yangınlarıyla ilgili OGM'den flaş açıklama: Risk yüksek... Muğla Milas, Çanakkale Bayramiç ve Bursa Osmangazi ilçelerinde 1 Nisan'da meydana gelen orman yangınlarıyla ilgili Orman Genel Müdürlüğü'nden açıklama geldi. Açıklamada "Şiddetli lodos, düşük nem, yüksek sıcaklıklar nedeniyle bu hafta sonu orman yangını riskimiz yüksek." ifadeleri kullanıldı. "Lodosa bağlı düşük nem ve yüksek sıcaklıklar orman yangınları riskini artırmaktadır.” denilerek vatandaşların duyarlı olmaları gerektiği vurgulandı.
1.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bayramiç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayramiç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.