Battaniye

Battaniye

Son dakika battaniye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan battaniye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını battaniye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Battaniye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan battaniye gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.213 battaniye haberi bulunmuştur. Tüm battaniye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da fındık büyüklüğünde dolu yağışı
Adana'da fındık büyüklüğünde dolu yağışı Adana'da sıcak hava yerini bir anda sağanak yağış ve doluya bırakırken, fındık büyüklüğünde yağan doludan dolayı vatandaş aracının üzerini, kilim, battaniye ve halıyla kapattı.
8.04.2024 Adana
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi
5 aylık hamile kadını öldürdü 'amacım fantezi yapmaktı' dedi! Çıkan haberlerden rahatsız oldu gizli duruşma istedi Bursa’da, ilişki sırasında dini nikahla birlikte yaşadığı 5 aylık hamile N.M.T.’nin (43), boğazını sıkıp ölümüne neden olduğu suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanık Y.A.M.A. (42), çıktığı son duruşmada olayın basında yer alması nedeniyle kendisinin ve ailesinin mağdur olduğunu söyleyerek, duruşmanın gizli görülmesini istedi.
26.02.2024 Gündem
Ardahan’da Sibirya soğukları: Eksi 34
Ardahan’da Sibirya soğukları: Eksi 34 Ardahan'da günlük yaşam felç oldu. Havaya serpilen sıcak su, yere buz taneciği olarak düştü.
1.02.2024 Gündem
Emlakçının cesedi çuvalda bulunmuştu! 8 sanığa istenilen cezalar belli oldu
Emlakçının cesedi çuvalda bulunmuştu! 8 sanığa istenilen cezalar belli oldu Muğla'nın Bodrum ilçesinde emlak ve oto kiralama işiyle uğraşan Ümit Erol'un (50) ormanda çuvalda cesedinin bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturmada 4'ü tutuklu, 8 sanık için iddianame hazırlandı. İddianamede, Hasan Tahsin Akbal (32), Erol'un eski ortağı Fatma Nihal Akbal (50), Burak Aydoğan (30) ve Gökhan İlkay (27) hakkında ağırlaştırılmış müebbet, delilleri gizleyip, yok ettikleri ileri sürülen Aybars Talu S. (24), Erkan D. (34), Sinan E. (45) ve Tevfik Bülent S.'nin (54) ise 5 yıla kadar hapis cezası istendi.
23.01.2024 Gündem
Rüyada Battaniye Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Battaniye Örtmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Battaniye Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Battaniye Örtmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada battaniye görmek eğer battaniye güzelse sıhhat ve mutluluk anlamına gelir. Rüyada görülen battaniye eskiyse bu da rüya sahibinin çevresindeki dedikodu yapan kimselere rivayet edilir. 
8.01.2024 Eğitim
Elektrikli battaniyeden yangın çıktı, ev küle döndü
Elektrikli battaniyeden yangın çıktı, ev küle döndü Samsun'da 2 katlı binanın en üst katındaki evde elektrik battaniye nedeniyle çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
21.12.2023 Gündem
Ne ararsan yüzde 50 indirim var! BİM 27-31 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Borcam, nevresim takımı, çay seti..
Ne ararsan yüzde 50 indirim var! BİM 27-31 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Borcam, nevresim takımı, çay seti.. BİM 27-31 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı. Kampanyalı fiyatlarının yer aldığı BİM güncel katalogda ne ararsan yüzde 50'ye varan indirim var. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği haber geldi. Borcam, nevresim takımı, battaniye gibi kışlık ürünlerin yanısıra mutfak ürünlerinde de fiyatlar düştü. İşte 27-31 Ekim BİM aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi...
26.10.2023 Ekonomi
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem
ŞOK 23-26 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı! Airfryer 1600 TL'ye düştü, ŞOK güncel katalogda çılgın sürpriz var
ŞOK 23-26 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı! Airfryer 1600 TL'ye düştü, ŞOK güncel katalogda çılgın sürpriz var ŞOK 23-26 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği güncel ŞOK kataloğunda airfryer 1600 TL'ye düştü. Mutfak ürünlerinde dev indirimlerin yer aldığı zincir marketin yeni haftada raflarında birbirinden farklı ürünlerin fiyatları düştü. Nevresim, yatak örtüsü, battaniye gibi ürünlerde indirim var. İşte 23-26 Eylül ŞOK aktüel katalog 2023...
22.09.2023 Ekonomi
A101 21 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı! Battaniye, perdelik de var, ayçiçek yağında dev indirim de!
A101 21 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı! Battaniye, perdelik de var, ayçiçek yağında dev indirim de! A101 21 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı. A101 ayçiçek yağını Eylül'ün son haftasına bıraktı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği katalogda battaniye, perdelik ve çocuk oyuncakları da yer aldı. Sürpriz kampanyalarla müşterilerini mutlu eden A101 21 Eylül katalogunda da liste tam. İşte 21 Eylül A101 aktüel katalog 2023...
17.09.2023 Ekonomi
Ataşehir'de restoranın bacasında çıkan yangın 5 katlı binada paniğe neden oldu
Ataşehir'de restoranın bacasında çıkan yangın 5 katlı binada paniğe neden oldu Ataşehir'de 5 katlı binanın giriş katındaki restoranın bacasında çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevler kısa sürede büyüyerek üst katlara ve yan binaya sıçradı. Yangında yan binadaki yatalak bir hasta, çevredekiler tarafından tahliye edildi.
14.09.2023 Gündem
Libya’daki sellerde acı bilanço! 2 bin ölü, 6 bin kayıp olduğu tahmin ediliyor
Libya’daki sellerde acı bilanço! 2 bin ölü, 6 bin kayıp olduğu tahmin ediliyor Libya’nın doğusundaki “hükümetin başbakanı” Ossama Hamad yaptığı açıklamada, ülkede etkili olan Daniel Fırtınası’nın neden olduğu sellerde 2 bin kişinin hayatını kaybettiğinden endişe edildiğini aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı mesajda "Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye, Libya halkının yanındadır." ifadelerini kullandı.
12.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sel felaketini yaşayan Libya'ya destek mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sel felaketini yaşayan Libya'ya destek mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Libya'da meydana gelen sel felaketiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Libya’da meydana gelen sel felaketi nedeniyle hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye, Libya halkının yanındadır." dedi.
11.09.2023 Gündem
Evden 20 ton çöp çıktı; sahibi 'Yapmayın, bunlar yılların emeği' dedi
Evden 20 ton çöp çıktı; sahibi 'Yapmayın, bunlar yılların emeği' dedi Adana'da Çukurova Belediyesi'nin temizlik ekipleri, kötü koku yayılan ve böcekler çoğalan bir apartman dairesinden yaklaşık 20 ton çöp çıkardı. Ekiplerin temizlik çalışmasına uzun süre direnen ev sahibi K.D. (55), "Yapmayın, bunlar yılların emeği. Bana vakit verin, içerisinde önemli eşyalarım var" dedi. .
10.09.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! 3 bin vagonluk malzeme deprem bölgesinde
Bakan Uraloğlu açıkladı! 3 bin vagonluk malzeme deprem bölgesinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin ardından, bölgeye yardımların aralıksız sürdüğünü belirtti. Bakan Uraloğlu, “Devletimiz her zaman milletimizin yanında olmuştur, olmaya devam ediyor. Bugüne kadar 3 bin 154 vagon afet bölgesine her türlü ihtiyacı karşılayacak malzeme taşındı. Hani hüzünlü bir türkü vardır, “kara tren gecikir, belki hiç gelmez” diye. Aksine bizim trenlerimiz hiç durmadan gece gündüz bölgeye yardım malzemeleri taşıyor. Son olarak 170’inci yardım trenimiz, 12 Ağustos’ta yola çıkmıştı şu anda bölgeye ulaştı” dedi.
15.08.2023 Gündem
5.3'lük depremin ardından Malatyalılar geceyi dışarıda geçirdi
5.3'lük depremin ardından Malatyalılar geceyi dışarıda geçirdi Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, dün akşam meydana gelen Richter ölçeğine göre 5.3 büyüklüğündeki depremin ardından vatandaşlar geceyi, dışarıda geçirdi.
11.08.2023 Yaşam
Bakan Yanık duyurdu: 1 milyar 851 milyon lira kaynak aktarıldı
Bakan Yanık duyurdu: 1 milyar 851 milyon lira kaynak aktarıldı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için bugüne kadar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına toplam 1 milyar 851 milyon TL kaynak aktardıklarını açıkladı.
27.05.2023 Gündem
Üvey babası istemedi, sığındığı evde çıkan yangında öldü! 7 yıla kadar hapis talebi
Üvey babası istemedi, sığındığı evde çıkan yangında öldü! 7 yıla kadar hapis talebi Çanakkale'den İstanbul'daki annesinin yanına gönderilen 15 yaşındaki Mine Söylemez'in, Küçükçekmece'de sığındığı Suriye uyruklu 24 yaşındaki Şerif El Abdullah'ın evinde çıkan yangında ölmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. Şerif El Abdullah hakkında 'Taksirle ölüme neden olma', 'Evi terk eden çocuğu, ailesini ve yetkili makamları durumdan haberdar etmeksizin yanında tutmak' suçlarından toplamda 2 yıl 3 aydan 7 yıla kadar hapis cezası istendi.
3.05.2023 Yaşam
Depremde ölen çocukların bayram hediyeleri mezarlarına bırakıldı
Depremde ölen çocukların bayram hediyeleri mezarlarına bırakıldı Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu Malatya'da, depremden vefat edenlerin yakınları, mezarlıkları ziyaret ederken, hayatını kaybeden çocukların mezarlarına bazı kişisel eşyaları ve sevdikleri oyuncukları bırakıldı.
20.04.2023 Yaşam
Emine Erdoğan, TOGEMDER'in iftar programında depremzedeler ve hayırseverlerle buluştu
Emine Erdoğan, TOGEMDER'in iftar programında depremzedeler ve hayırseverlerle buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, depremzede vatandaşlar ve hayırseverlerle, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneğinin (TOGEMDER) Üsküdar'da düzenlediği iftar programında bir araya geldi.
14.04.2023 Gündem
Bakan Yanık: Bugüne kadar 89 milyon ürün dağıttık
Bakan Yanık: Bugüne kadar 89 milyon ürün dağıttık AİLE ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, depremin ilk gününden itibaren 3 bin 259 ASYA personeli ve 574 araçla depremzedelerin yaralarını saraya çalıştıklarını belirterek, "64 kalemde yaklaşık bugüne kadar 89 milyon adet ürün dağıtmışız. Bugüne dek deprem bölgesinde 3 milyon 270 bin adet battaniye dağıtmışız. 1 milyondan fazla yatak ve yorgan, 2 milyon 700 bin gıda kolisi dağıtmışız ve önümüzdeki süreçte de özellikle ramazan boyunca da dahil olmak üzere bu hizmetlerimizi devam ettireceğiz" dedi.
7.04.2023 Gündem
İçi altın dolu battaniyeyi yanlışlıkla deprem bölgesine gönderdi
İçi altın dolu battaniyeyi yanlışlıkla deprem bölgesine gönderdi Bayburt’ta asgari ücretle temizlik işçisi olarak çalışan vatandaş, içi altın dolu battaniyeyi yanlışlıkla deprem bölgesine gönderdi. Yardım etmek isterken mağdur olan aile deprem bölgesinden gelecek umutlu haberi bekliyor.
7.04.2023 Gündem
Depremzedeler için örnek çalışma: İhtiyaca göre üretip gönderiyorlar
Depremzedeler için örnek çalışma: İhtiyaca göre üretip gönderiyorlar Adana’da Seyhan Belediyesi, depremzedelerin acil ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik üretime odaklandı. Belediye bünyesindeki dikimevinde depremzedeler için pijama takımı, iç çamaşırı, çocuk montu, mont ve uyku tulumları dikilerek ihtiyaç olan bölgelere gönderiliyor.
25.03.2023 Gündem
Depremzedelere gönderdikleri eşyaların arasındaki notlar yürek ısıttı
Depremzedelere gönderdikleri eşyaların arasındaki notlar yürek ısıttı Hatay'daki depremzedeler için yurt içi ve yurt dışından eşya gönderen anne ve çocukların yazdıkları notlar duygulandırdı.
24.03.2023 Gündem
Hubble uzay teleskobundan yeni keşif! Dev yıldız kümesi böyle görüntülendi
Hubble uzay teleskobundan yeni keşif! Dev yıldız kümesi böyle görüntülendi Hubble Uzay Teleskobu tarafından yakalanan yıldız kümesi NASA tarafından paylaşıldı.
22.03.2023 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Battaniye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki battaniye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.