Basın İlan Kurumu

Basın İlan Kurumu

Son dakika Basın İlan Kurumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Basın İlan Kurumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Basın İlan Kurumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Basın İlan Kurumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan basın ilan kurumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 570 basın ilan kurumu haberi bulunmuştur. Tüm basın ilan kurumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faizsiz kredi! Limit yükseldi, 1 Nisan'da başlıyor
Faizsiz kredi! Limit yükseldi, 1 Nisan'da başlıyor Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü, Borç Para ve Yardımlara Dair Genel Kurul kararını açıkladı ve artış yapılmasını kararlaştırdı.
26.02.2024 Ekonomi
Dışişleri Bakanı Fidan, yeni büyükelçilik görevlerini tebliğ etti
Dışişleri Bakanı Fidan, yeni büyükelçilik görevlerini tebliğ etti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bazı büyükelçilerin yeni büyükelçilik ve daimi temsilcilik görevlerini tebliğ ederken, Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliği görevi Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü ve Enformasyon Genel Müdürü Tanju Bilgiç'e verildi.
16.06.2023 Gündem
Kübra Güran kimdir, nereli, kaç yaşında? Kübra Güran Yiğitbaşı hayatı ve kariyeri...
Kübra Güran kimdir, nereli, kaç yaşında? Kübra Güran Yiğitbaşı hayatı ve kariyeri... Kübra Güran Yiğitbaşı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Sorularının yanıtı sorgulanıyor. Vatandaşlar Kübra Güran Yiğitbaşı'nın hayatına ve mesleğine dair ayrıntıları araştırıyor.
31.05.2023 Gündem
Zühtü Arslan kimdir? Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan kaç oy aldı, nereli, kaç yaşında? AYM Başkanı Zühtü Arslan’ın biyografisi!
Zühtü Arslan kimdir? Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan kaç oy aldı, nereli, kaç yaşında? AYM Başkanı Zühtü Arslan’ın biyografisi! Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan'ın görev süresinin dolması nedeniyle Yüksek Mahkemede bugün başkanlık seçimini yaptı. Görev süresi biten Arslan, yeniden aday olarak seçildi. Peki, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan kimdir? Zühtü Arslan kaç oy aldı, nereli, kaç yaşında? AYM Başkanı Zühtü Arslan’ın biyografisi…
3.02.2023 Gündem
İnternet haber siteleri için yeni karar! 1 Nisan tarihinde başlıyor
İnternet haber siteleri için yeni karar! 1 Nisan tarihinde başlıyor Basın İlan Kurumu İlan ve Reklam Yönetmeliği'nde yapılan değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Böylece internet haber siteleri, 1 Nisan tarihinden itibaren Basın İlan Kurumu'na ait resmi ilan ve reklamları yayımlayabilecek.
1.02.2023 Ekonomi
Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medya düzenlemesi yürürlüğe girdi!
Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medya düzenlemesi yürürlüğe girdi! Sosyal medya düzenlemesi olarak bilinen Basın Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına dair kanun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürülüğe girdi. Düzenlemenin detayları merak edilirken Sosyal medyada gerçeğe aykırı bilgi yayanlarla ilgili uygulanacak hükümler de yer aldı. Peki, Sosyal medya yasası nedir? Sosyal medya düzenlemesi neleri kapsıyor? Sosyal medyada gerçeğe aykırı bilgi yayanlara hapis cezası var mı? İşte detaylar…
18.10.2022 Gündem
Sosyal medya yasası nedir, onaylandı mı? Sosyal medya yasasının kabul edilen maddeleri nelerdir (Sosyal medya yasası 18 madde)?
Sosyal medya yasası nedir, onaylandı mı? Sosyal medya yasasının kabul edilen maddeleri nelerdir (Sosyal medya yasası 18 madde)? Mayıs ayının sonunda Meclis’e sunulan Sosyal Medya Yasası komisyona gidecekken, ertelenmişti. Meclis açıldıktan sonra tekrar gündeme alınan Sosyal Medya Yasası’nın 18 maddesi kabul edildi. Yasanın 19. maddesi görüşülüyor. Yasa ile Türkiye'de haber üreten ve yayın yapan internet medyası, sosyal ağ şirketleri, halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayan kuruluşlar ve kişiler faaliyetlerinden sorumlu tutulacak. İnternet kullanıcılarının her türlü suistimalden, ihlalden ve saldırıdan korunması hedefleniyor. Peki, Sosyal medya yasası nedir, Sosyal medya yasası maddeleri nelerdi? İşte Sosyal medya yasası 18 madde…
13.10.2022 Gündem
İnternet haber sitelerinde yeni dönem! Basın kartı sahibi olacaklar
İnternet haber sitelerinde yeni dönem! Basın kartı sahibi olacaklar Sosyal Medya Yasası olarak da bilinen Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmeye devam ediyor. 40 maddelik düzenlemenin geçtiğimiz günlerde 12 maddesinin daha TBMM'de kabul edilmesiyle şu ana kadar 14 maddesi yasalaşmış durumda.
12.10.2022 Gündem
Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı! 40 şoför, 45 yüzer motorcu, 65 yüzer topçu alımı şartları nelerdir, nasıl başvurulur? Sahil Güvenlik 150 uzman erbaş alımı
Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı! 40 şoför, 45 yüzer motorcu, 65 yüzer topçu alımı şartları nelerdir, nasıl başvurulur? Sahil Güvenlik 150 uzman erbaş alımı Sahil Güvenlik Komutanlığı 150 uzman erbaş alımı yapılacağını duyurdu. Basın İlan Kurumu tarafından yapılan duyuruya göre; 10-20 Ekim tarihlerinde alınacak başvuruların ardından 150 kişi göreve başlayacak. En az lise mezunu olma şartı aranırken KPSS puanı istenmeyecek. İşte; Sahil Güvenlik uzman erbaş alımı başvuru şartları…
11.10.2022 Personel Alımı
Dezenformasyon teklifinin 14 maddesi kabul edildi
Dezenformasyon teklifinin 14 maddesi kabul edildi Meclis Genel Kurulu’nda kamuoyunda ‘dezenformasyon teklifi’ olarak bilinen Basın Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin birinci bölümünde yer alan 14 madde kabul edildi.
7.10.2022 Gündem
Sosyal medya yasası nedir, 1. ve 2. maddeleri neler? Sosyal medya yasası Meclis’ten geçti mi?
Sosyal medya yasası nedir, 1. ve 2. maddeleri neler? Sosyal medya yasası Meclis’ten geçti mi? Basın, sosyal medya ve internet haberciliğine ilişkin düzenlemenin ilk iki maddesi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Kabul edilen maddelere göre Basın Kanunu'nun amaçları arasına basın kartına ilişkin usul ve esasları belirlemek de eklenecek. İnternet haber siteleri süreli yayın kapsamına alınacak. Peki, sosyal medya yasası ilk 2 madde nedir, 1. ve 2. maddenin içeriği ne? Sosyal medya yasası nedir, maddeleri nelerdir?
5.10.2022 Gündem
Meclis açılıyor! TBMM Başkanı Şentop: Tarihinde ilk olacak
Meclis açılıyor! TBMM Başkanı Şentop: Tarihinde ilk olacak TBMM, 3 aylık aranın ardından çalışmalarına yeniden başlayacak. TBMM Genel Kurulu, 27. Dönem 6. Yasama Yılı için yarın saat 14.00'te toplanacak. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "27. Dönem 6'ncı yasama yılı 1 Ekim'de başlıyor. Meclisimiz 1 Ekim 2021 tarihinde başladığı 5'inci yasama yılını sonlandırmış ve tarihinde ilk defa 6'ncı yasama yılına başlamış olacak" dedi.
30.09.2022 Siyaset
CTE idare memuru öğrencisi alacak! 150 kadrolu idare memuru öğrencisi alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl ve nereden yapılır?
CTE idare memuru öğrencisi alacak! 150 kadrolu idare memuru öğrencisi alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl ve nereden yapılır? Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, kadrolu idare memuru öğrencisi alımı kapsamında 150 idare memuru öğrencisi alacak. Peki, CTE idare memuru öğrencisi alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl ve nereden yapılır?
15.09.2022 Personel Alımı
Gençlik Spor Bakanlığı 4147 personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor, sözleşmeli personel alımı şartları neler?
Gençlik Spor Bakanlığı 4147 personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor, sözleşmeli personel alımı şartları neler? Gençlik ve Spor Bakanlığı 4.147 personel alımı yapacak. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan bilgiye göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı 4.147 personel alımı için ilan yayımladı. Peki, Gençlik Spor Bakanlığı 4147 personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor, başvuru şartları nelerdir?
9.09.2022 Personel Alımı
Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı yapacak! 650 Uzman Yardımcısı alımı başvuru şartları nelerdir, başvuruları nasıl ve nereden yapılır?
Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı yapacak! 650 Uzman Yardımcısı alımı başvuru şartları nelerdir, başvuruları nasıl ve nereden yapılır? Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 650 Uzman Yardımcısı alınacak. Peki, 650 Uzman Yardımcısı alımı başvuru şartları nelerdir, başvuruları nasıl ve nereden yapılır?
16.06.2022 Personel Alımı
Dezenformasyon düzenlemesinde sıcak gelişme! Komisyonda kabul edildi
Dezenformasyon düzenlemesinde sıcak gelişme! Komisyonda kabul edildi Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonu’nda kabul edildi.
15.06.2022 Gündem
Bakanlıkta işaret dili tercümanı istihdam edilecek!
Bakanlıkta işaret dili tercümanı istihdam edilecek! Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İşaret Dili Tercümanı istihdam edecek.
5.06.2022 Ekonomi
İletişim Başkanı Altun: İfade hürriyeti geçmişte olmadığı kadar güvence altına alınmıştır
İletişim Başkanı Altun: İfade hürriyeti geçmişte olmadığı kadar güvence altına alınmıştır İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Medya özgürlüğü ve ifade hürriyeti geçmişte olmadığı kadar bugün genişletilmiştir, güvence altına alınmıştır. Bu gerçeğe rağmen basın özgürlüğü ve ifade hürriyeti gibi kavramlar içeride ve dışarıda ülkemiz aleyhine çarpıtılmıştır” dedi.
1.06.2022 Siyaset
Duyuru yapıldı! 69 öğretim üyesi alınacak
Duyuru yapıldı! 69 öğretim üyesi alınacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre Mersin Üniversitesi akademik personel alacak.
23.05.2022 Ekonomi
Afyonkarahisar'ın ilk kadın valisi Kübra Güren Yiğitbaşı oldu
Afyonkarahisar'ın ilk kadın valisi Kübra Güren Yiğitbaşı oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararla Afyonkarahisar'a atanan Kübra Güren Yiğitbaşı, kentin ilk kadın valisi oldu.
12.05.2022 Gündem
Kübra Güran Yiğitbaşı kimdir, aslen nereli, eşi kim, kiminle evli? Türkiye'nin ilk başörtülü valisi olan Afyon valisi Kübra Güran Yiğitbaşı!
Kübra Güran Yiğitbaşı kimdir, aslen nereli, eşi kim, kiminle evli? Türkiye'nin ilk başörtülü valisi olan Afyon valisi Kübra Güran Yiğitbaşı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Valiler Atama Kararnamesi ile 20 ilin valisi değişti, 9 ilin valisi Vali Mülkiye Başmüfettişliği görevine atandı. Afyonkarahisar valisi olarak atanan Kübra Güran Yiğitbaşı ise Türkiye'nin ilk başörtülü valisi oldu. Peki, Kübra Güran Yiğitbaşı kimdir, aslen nereli, kiminle evli, eşi kim? Türkiye'nin ilk başörtülü valisi olan Afyon valisi Kübra Güran Yiğitbaşı…
12.05.2022 Gündem
Fahrettin Altun: Sistematik dezenformasyonun son hedefi göçmen politikası oldu
Fahrettin Altun: Sistematik dezenformasyonun son hedefi göçmen politikası oldu İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Maruz kaldığımız sistematik dezenformasyon ve toplumsal mühendislik girişimlerinin son hedefi, ülkemizin göçmen politikası oldu. Ancak biz devlet ve millet olarak, bu konuda insani ve vicdani değerlerden uzak şekilde kötücül hesaplarla siyasal menfaat devşirme girişimlerine hiçbir şekilde fırsat vermeyeceğiz" dedi.
11.05.2022 Siyaset
Duyuru yapıldı! 10 öğretim üyesi alınacak
Duyuru yapıldı! 10 öğretim üyesi alınacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre 10 öğretim üyesi alınacak.
9.05.2022 Ekonomi
Görevden alındı! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
Görevden alındı! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Cumhurbaşkanlığı tarafından çeşitli kurum ve kuruluşlar ile bazı bakanlıklarda yapılan atamalar ve görevden almalar Resmi Gazete'de yayımlandı.
23.04.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakanlıklarda görev değişimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakanlıklarda görev değişimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla çok sayıda atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Tarım ve Orman Bakanı Yardımcıları; Mehmet Hadi Tunç, Akif Özkaldı, Ayşe Ayşin Işıkgece ve Fatih Metin görevden alındı. Bu isimlerin yerine; Nihat Pakdil, İbrahim Yumaklı, Veysel Tiryaki ve Ebubekir Gizligider atandı. Öte yendan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan yardımcılığına, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Rıdvan Duran atandı.
7.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Basın İlan Kurumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki basın ilan kurumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.