Banyo

Banyo

Son dakika banyo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan banyo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını banyo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banyo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banyo gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.258 banyo haberi bulunmuştur. Tüm banyo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuvalet kağıdını banyoda saklayanlar dikkat! Uzmanlardan uyarı var
Tuvalet kağıdını banyoda saklayanlar dikkat! Uzmanlardan uyarı varBanyo ortamında tuvalet kağıdı saklamak, sağlığa zararlı olabilir. Bu noktada ise yapabileceğiniz en faydalı şey, doğru saklama tekniklerini öğrenmek.
17.10.2024Gündem
Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan bebeğin annesi itiraf etti! Kimse duymasın diye yapmış
Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan bebeğin annesi itiraf etti! Kimse duymasın diye yapmışTekirdağ’ın Malkara ilçesinde 2 yaşındaki kız bebeğin darbedilmesi ve cinsel istismara uğramasına ilişkin olayda annenin bebeği, “uyanmadığını” söyleyerek hastaneye götürdüğü öğrenildi. Annenin itirafı ortaya çıktı.
14.09.2024Gündem
Tekirdağ'daki iğrenç olayda 2 yaşındaki bebeğini annesinin ifadesi ortaya çıktı!
Tekirdağ'daki iğrenç olayda 2 yaşındaki bebeğini annesinin ifadesi ortaya çıktı!Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 2 yaşındaki kız bebeğin darbedilmesi ve cinsel istismara uğramasına ilişkin olayda annenin bebeği, "uyanmadığını" söyleyerek hastaneye götürdüğü öğrenildi. Annenin savcılıktaki ifadesinde, "kızını komşularına bıraktığını, sonrasında evde banyo yaptırırken bebeğin bezinde kan gördüğünü, kızına zarar verildiğini anladığını ancak durumu kimsenin duymaması için örtbas ettiğini" söylediği belirtildi.
13.09.2024Gündem
Kayıp Narin'i arama çalışmaları devam ediyor! Ağabeyi gözaltında... Kolundaki ısırık izleri dikkat çekti
Kayıp Narin'i arama çalışmaları devam ediyor! Ağabeyi gözaltında... Kolundaki ısırık izleri dikkat çektiDiyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları sürüyor. Arama çalışmalarının 8'inci gününde gözaltına alınan şüphelinin Narin Güran'ın ağabeyi olduğu ortaya çıktı. Adli Tıp Kurumu'nun raporunda ısırık izinin Narin'in olmadığı belirtildi. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, canlı yayında son gelişmeleri aktardı. Uludağ, "Ağabey E.G.'nin ısırıktan sonra 3 defa banyo yaptığı tespit edildi. Banyo yaptığı için ısırık izi Narin'e ait olsa bile Narin'e ait bir DNA örneği bulunamadı" dedi. İşte Türkiye'nin günlerdir konuştuğu kayıp Narin Güran'ı arama çalışmalarındaki son gelişmeler...
29.08.2024Gündem
Banyo fayanslarını pürüzsüz yapıyor; Sabun lekelerini 15 dakikada bitiren karışım var
Banyo fayanslarını pürüzsüz yapıyor; Sabun lekelerini 15 dakikada bitiren karışım varSabun her banyo yüzeyinin pis görünmesine neden olur. Bunun nedeni banyon ürünlerindeki magnezyum ve kalsiyum stearatları sudaki minerallerle karışır. Bunu kaldırmak için de 15 dakikada etki gösteren bir karışım var.
13.08.2024Yaşam
Yer altı terör kampları CNN TÜRK'te! Metina ve Zap'ta tarihi anlar
Yer altı terör kampları CNN TÜRK'te! Metina ve Zap'ta tarihi anlarIrak’ın kuzeyinde PKK’nın yuvalandığı terör mağaralarını, tünellerini CNN TÜRK görüntüledi. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Doğukan Yıldırım özel izinle Metina ve Zap bölgesine girdi. Şu ana kadar hiçbir televizyon kanalının görüntüleyemediği PKK tünellerini kayıt altına aldı. İşte tarihe not düşen o görüntüler...
12.08.2024Gündem
Rekabet Kurulu İntema hakkında soruşturma açtı
Rekabet Kurulu İntema hakkında soruşturma açtıRekabet Kurulu, banyo ürünleri alanında faaliyet gösteren İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama AŞ (İntema) hakkında, bayilerinin satış fiyatlarını belirlemesi ve kısıtlamalarda bulunması şüphesiyle soruşturma açılmasına karar verdi.
19.07.2024Gündem
Demlenmiş kahveyi banyo öncesi sprey gibi sıkın; Bir malzeme daha ekleyince saç telleri halat gibi kalınlaşıyor
Demlenmiş kahveyi banyo öncesi sprey gibi sıkın; Bir malzeme daha ekleyince saç telleri halat gibi kalınlaşıyorKafein çok fazla tüketilince insan sağlığı için risk oluşturabilir. Ancak saçlar için düşününce bu harika bir seçenek halini alabilir. Ruh hali üzerinde belirgin etkileri görülen kahve, demlenip sprey gibi sıkıldığında saç dokusunu iyileştirebilir.
19.07.2024Yaşam
Duşakabin camlarını tek dokunuşta pırıl pırıl yapıyor! Bu iki malzemeyi hiç kullanmadınız
Duşakabin camlarını tek dokunuşta pırıl pırıl yapıyor! Bu iki malzemeyi hiç kullanmadınızDuşakabin camları temizlenmezse leke oluşabilir. Banyonun kirli görünmesine de neden olan bu lekeleri temizlemek için kimyasallar kullanmak zorundasınız. Evinizin mutfağında kolaylıkla bulabileceğiniz yalnızca iki doğal ürün sayesinde duşakabin camınızı ilk günkü parlaklığına kavuşturabilirsiniz.
16.07.2024Yaşam
Klozet, lavabo tek ovalamada parlıyor; Bu yöntemi ilk ev kadınları buldu: Ne sararma ne kir kalıyor
Klozet, lavabo tek ovalamada parlıyor; Bu yöntemi ilk ev kadınları buldu: Ne sararma ne kir kalıyorEv temizliğinde önemli olan kalıcılıktır. Klozet ve banyo hijyenini sağlamak daha büyük önem taşır. Ev hanımlarının ilk olarak yaptığı bu tüyo bir banyoyu parlatıyor.
27.06.2024Yaşam
Evdeki muslukları tek dokunuşla pırıl pırıl parlatıyor! İşin sırrı 3 malzemede yatıyor
Evdeki muslukları tek dokunuşla pırıl pırıl parlatıyor! İşin sırrı 3 malzemede yatıyorGünlük hayatta kullandığımız ev malzemeleri musluk ve lavaboların çoğu krom kaplamadır. Mobilyalarda ve banyo armatürlerde çokça kullanılır. Banyo ve mutfaktaki muslukları pırıl pırıl yapacak bir tüyo var.
27.06.2024Yaşam
21 Haziran BİM kataloğu 2024 | BİM mini buzdolabı fiyatı ne kadar, bu cuma BİM’de neler var? İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 2024
21 Haziran BİM kataloğu 2024 | BİM mini buzdolabı fiyatı ne kadar, bu cuma BİM’de neler var? İşte BİM aktüel ürünler kataloğu 2024BİM 21 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. BİM market 21 Haziran 2024 cuma aktüel ürünler fiyat listesini yayımlarken, BİM markette 21 Haziran’da hangi ürünlerin indirimli olarak raflarda yerini alacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, bu Cuma BİM’de neler var? İşte 21 Haziran BİM kataloğu 2024…
20.06.2024Ekonomi
Banyoda durunca zehir saçıyor; Bu eşyalar nemlenince mikrop yuvasına dönüşebilir
Banyoda durunca zehir saçıyor; Bu eşyalar nemlenince mikrop yuvasına dönüşebilirBazı eşyaların yeri banyo değildir. Aslında normal gibi gözükebilir ancak problem yaratabilir. Nemli bir ortamda kalan bir havlu örneğin, banyoda kaldığında zehir saçan bir mikrop yuvasına dönüşebilir.
12.06.2024Yaşam
Banyoyu bakteri yuvasına döndüren eşyalar: Asla içeri sokmayın!
Banyoyu bakteri yuvasına döndüren eşyalar: Asla içeri sokmayın!Evdeki eşyaların yerleri genellikle sabittir. Ancak banyoda saklanması gerekenler de vardır. Çamaşır sepeti, manikür aletleri gibi eşyaların yeri banyodur çünkü elinizin hemen altında olması gerekir. Ancak banyoda saklanması riskli olan bazı eşyalar da vardır.
4.06.2024Yaşam
TMSF Koza-İpek Holding'e ait yalıyı satışa çıkardı: İşte fiyatı!
TMSF Koza-İpek Holding'e ait yalıyı satışa çıkardı: İşte fiyatı!Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), İstanbul Bebek'te bulunan Koza-İpek Holding'e ait yalıyı satışa çıkardı.
28.05.2024Ekonomi
Muslukta su lekesi bırakmayın tek kullanımlık tüyo; Ev kadınlarına rahatlık sağlıyor
Muslukta su lekesi bırakmayın tek kullanımlık tüyo; Ev kadınlarına rahatlık sağlıyorBanyo ve tuvaletlerin sık sık suyla temas etmesi leke oluşumunun nedenidir. Suyu her açtığımızda musluğa sıçrayan su damlalar inatçı birer lekeye dönüşür. Ancak bu tüyo kötü görüntüyü tamamen ortadan kaldırıyor. Ev hanımlarına kolaylık sağlıyor.
23.05.2024Basketbol
BİM 21-24 Mayıs aktüel: BİM'de bu hafta Salı ve Cuma hangi ürünler satışa çıkacak?
BİM 21-24 Mayıs aktüel: BİM'de bu hafta Salı ve Cuma hangi ürünler satışa çıkacak?21-24 Mayıs yeni BİM aktüel katalog ürünleri yayınlandı. Farklı kategorilerden birçok sınırlı sayıdaki ürün salı günü satışa sunulacak. 21 Mayıs 2024 BİM kataloğunda; bidon yoğurt 59,50 TL, patates cipsi 42 TL, sporcu tayt-büstiyer takım 249 TL, kabak banyo kesesi 75 TL'den raflardaki yerini alacak. Çocuk Havuzu, Deniz Yatağı, Şişme Bot, Katlanır Şezlong, Güneş Gözlüğü ve Şort çeşitleri yer alıyor.
20.05.2024Ekonomi
Banyoda değdiği yeri kar gibi bembeyaz yapıyor; Çamaşır suyuna rakip geldi: Kolzetlerde de işe yarıyor
Banyoda değdiği yeri kar gibi bembeyaz yapıyor; Çamaşır suyuna rakip geldi: Kolzetlerde de işe yarıyorKimyasal kullanmadan banyonuzu pırıl pırıl yapmanın yolu bulundu. Güçlü kimyasallar kullanarak banyoyu temizleyen ev hanımları bu işlem sonrası nefes yollarında ağır problemlerle karşılaşabiliyor. Ancak bu yöntemle çamaşır suyuna bile gerek kalmadan evinizde, banyonuzda bir hijyen ortamı yaratabilirsiniz.
17.05.2024Yaşam
Tek bir karışım banyodaki kötü kokuyu alıyor; Fayanslara, lavaboya bir bardak dökün
Tek bir karışım banyodaki kötü kokuyu alıyor; Fayanslara, lavaboya bir bardak dökünBanyoya adım attığınız anda lağım kokusuna benzer bir koku duyuyorsanız paniğe gerek yok. Banyoya kimyasallar, çamaşır suları, banyoya koku ve nem alan bitkiler aldığınız halde bu rahatsız edici kokular devam ediyorsa bir karışım var.
14.05.2024Yaşam
Çocuk enfeksiyonlarına dikkat! Beşinci hastalık'ta artış var..
Çocuk enfeksiyonlarına dikkat! Beşinci hastalık'ta artış var..Çocuk enfeksiyonlarında bu kez 'Beşinci hastalığın' artışta olduğunu söyleyen Türk Pediatri Kurumu Başkanı ve Çocuk Alerji, Göğüs Hastalıkları ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Haluk Çokuğraş, hastalığın benzer belirtileri sebebiyle kızamık, kızıl ya da başka virüs enfeksiyonları ile karıştırılmaması gerektiğini vurguladı.
3.05.2024Gündem
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa olduBanyo ve tuvalette babasından genç kıza iğrenç istismar. Gizli kamera görüntüleri rezalet gerçeği ortaya çıkardı. Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. İşte iğrenç haberin detayları...
18.04.2024Gündem
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi!
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi!Ankara'da fiziksel engeli nedeniyle aksayarak yürüyen kızını 4 yıl boyunca babası cinsel istismar etti. Cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024Gündem
Arefe günü neden banyo yapılır? Arefe günü yapılan banyo boy uzatır mı?
Arefe günü neden banyo yapılır? Arefe günü yapılan banyo boy uzatır mı?Arefe günü neden banyo yapılır sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ramazan bayramının arefesi bugün idrak ediliyor. Arefe günü yıkanmanın fazileti de gündem konusu oldu. Arefe günü banyo yapılırsa boy uzar mı sorusu da vatandaşların araştırma konusu oldu. İşte Arefe günü yıkanmanın fazileti...
9.04.2024Gündem
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı2000'li yılların başında kot kumlama sektöründe çalışan işçilerde tespit ettiği silikoz hastalığına ilişkin Avrupa Solunum Derneği'nin (ERS) canlı yayında sunum yapan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nden Prof. Dr. Metin Akgün, birçok kişinin ölümüne neden olan hastalığı Avrupa'ya anlattı.
8.04.2024Gündem
Türkiye ve Almanya ortak oldu!
Türkiye ve Almanya ortak oldu!Alman Federal Ekonomik İşler ve İklim Eylemi Bakanlığı’nın finanse ettiği ‘Uluslararası Hidrojen Artışı’ programı Türkiye ve Almanya arasında, yeşil hidrojenin seramik üretiminde kullanımına yönelik değer zincirinin tamamını analiz etmeyi amaçlayan pilot proje başlatıldı.
3.04.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Banyo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banyo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.