Banyo

Banyo

Son dakika banyo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan banyo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını banyo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banyo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banyo gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.289 banyo haberi bulunmuştur. Tüm banyo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu Banyo ve tuvalette babasından genç kıza iğrenç istismar. Gizli kamera görüntüleri rezalet gerçeği ortaya çıkardı. Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. İşte iğrenç haberin detayları...
18.04.2024 Gündem
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi!
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi! Ankara'da fiziksel engeli nedeniyle aksayarak yürüyen kızını 4 yıl boyunca babası cinsel istismar etti. Cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024 Gündem
Arefe günü neden banyo yapılır? Arefe günü yapılan banyo boy uzatır mı?
Arefe günü neden banyo yapılır? Arefe günü yapılan banyo boy uzatır mı? Arefe günü neden banyo yapılır sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ramazan bayramının arefesi bugün idrak ediliyor. Arefe günü yıkanmanın fazileti de gündem konusu oldu. Arefe günü banyo yapılırsa boy uzar mı sorusu da vatandaşların araştırma konusu oldu. İşte Arefe günü yıkanmanın fazileti...
9.04.2024 Gündem
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı 2000'li yılların başında kot kumlama sektöründe çalışan işçilerde tespit ettiği silikoz hastalığına ilişkin Avrupa Solunum Derneği'nin (ERS) canlı yayında sunum yapan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nden Prof. Dr. Metin Akgün, birçok kişinin ölümüne neden olan hastalığı Avrupa'ya anlattı.
8.04.2024 Gündem
Türkiye ve Almanya ortak oldu!
Türkiye ve Almanya ortak oldu! Alman Federal Ekonomik İşler ve İklim Eylemi Bakanlığı’nın finanse ettiği ‘Uluslararası Hidrojen Artışı’ programı Türkiye ve Almanya arasında, yeşil hidrojenin seramik üretiminde kullanımına yönelik değer zincirinin tamamını analiz etmeyi amaçlayan pilot proje başlatıldı.
3.04.2024 Gündem
Komşusunu keserle katletti, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Komşusunu keserle katletti, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Kayseri'de Hasibe Soykuk'u (51), keserle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan komşusu İsmail Kocatürk (45), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Heyet, sanığın geçmiş sabıkaları ve duruşmadaki tutum ve davranışı ile pişmanlığı gözlemlenmediğinden cezada indirim uygulamadı.
13.03.2024 Gündem
Oruçluyken banyo yapılır mı? Ramazan'da oruçlu duş alınır mı? Duş almak orucu bozar mı?
Oruçluyken banyo yapılır mı? Ramazan'da oruçlu duş alınır mı? Duş almak orucu bozar mı? Duş almak orucu bozar mı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Ramazan'ın gelişiyle birlikte pek çok konuda dini bilgiler de araştırılıyor. Bunlar arasında özellikle çalışanların hijyenine önem vermesi gereken sıcak havalarda duş almanın oruca etksi merak ediliyor. Peki, banyo yapmak orucu bozar mı? Duş almak orucu bozar mı? Diyanet açıkladı...
10.03.2024 Gündem
Bu tüyoyu banyoda mutlaka kullanın: Küfü yok ediyor ama nasıl? İşin sırrı bezde!
Bu tüyoyu banyoda mutlaka kullanın: Küfü yok ediyor ama nasıl? İşin sırrı bezde! Evin en ıslak ve fakat en çok kullanılan bölümü şüphesiz banyodur. Buharın çıkması zorlaşır. Küçük pencereler de banyolarda kurutulması en zor bölümlerdir. Dolayısıyla küf oluşumu da kaçınılmazdır. Ama bunun nasıl önüne nasıl geçilir? İşte detaylar...
7.03.2024 Yaşam
Ortamlarda rahatça söyleyin: Duş sabah mı alınır, akşam mı? İşte cevabı
Ortamlarda rahatça söyleyin: Duş sabah mı alınır, akşam mı? İşte cevabı Tartışmaların sonuçsuz kaldığı konular vardır. Bunlar genellikle arkadaş ortamlarında dile getirilir. Ve asla bir sonuca varılamaz. Duş sabah mı alınır akşam mı sorusu da bunlardan birisidir. Herkesin kendince haklı bir sebebi vardır. Peki hangisi doğru? Dr. Jason Singh bu soruya son noktayı koydu.
4.03.2024 Yaşam
Kayıplar kırık kalp sendromunu tetikliyor! Ayrılık, aldatılma ve hayal kırıklığı
Kayıplar kırık kalp sendromunu tetikliyor! Ayrılık, aldatılma ve hayal kırıklığı Yoğun duygusal travmalar kalp kırıklığına yol açsa da aslında fiziki olarak da kalp üzerinde belirgin etkiler yaratabiliyor. Ani gelişen şiddetli üzüntü, hayal kırıklığı ve stresin kırık kalp sendromuna yol açabileceğini belirten Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Ali Buturak, hastada ani başlayan göğüs ağrısı, nefes darlığı, çarpıntı, baş dönmesi ve bayılma gibi şikayetlerin ortaya çıkabileceğini söyledi. Kişinin, eş, sevgili veya birinci derece yakını ya da çok sevdiği bir yakınını kaybetmesi, uzun süreli bir ilişki sonrası ayrılık, boşanma veya aldatılma gibi ağır duygusal durumlar veya kişiyi derinden sarsacak haberler alması gibi ani psikolojik travmaların hastalığı tetiklediğini söyleyen Buturak, bunun yanı sıra kişinin yaşadığı boğulma tehlikesi, deprem gibi doğal afetler ve bazı fiziksel travmaların da kırık kalp sendromuna sebep olabileceğini vurguladı.
14.02.2024 Sağlık
Klozetleri 10 kat daha iyi temizliyor! Bu yöntem çamaşır suyuna gerek bırakmıyor!
Klozetleri 10 kat daha iyi temizliyor! Bu yöntem çamaşır suyuna gerek bırakmıyor! Tuvaletlerde meydana gelen kireç oluşumu, kullanılan sert suyun buharlaştığında içindeki kalsiyum ve magnezyumun birleşmesi sonucu ortaya çıkar. Ancak, bu kireç lekelerini çamaşır suyundan çok daha etkili bir şekilde ortadan kaldıran başka bir yöntem de bulunmaktadır.
4.02.2024 Yaşam
Reality Shifting Nedir, Nasıl Yapılır? Shifting Metodları Nelerdir?
Reality Shifting Nedir, Nasıl Yapılır? Shifting Metodları Nelerdir? Son dönemlerde sosyal medya hesaplarında öne çıkan popüler akımlar içerisinde reality shifting gelmektedir. Özellikle z kuşağına etkisi altına alan bu popüler akım, meditasyon ya da hipnoz yoluyla astral seyahat gerçekleştirme ritüel olarak anlatılabilir.
1.02.2024 Gündem
Granit Kullanım Alanları Nelerdir? Granitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Granit Kullanım Alanları Nelerdir? Granitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Granit, yapım işlerinde kullanılan bir taştır ve kullanım alanları da çok fazladır. Granit pembe, beyaz ya da yeşil tonlarında olabilen bir taştır.
27.01.2024 Yaşam
Temizlik keşfi: Kağıt havluya biraz sürün ve duş başlığına yapıştırın! Bu yöntem duş başlığında küf bırakmıyor
Temizlik keşfi: Kağıt havluya biraz sürün ve duş başlığına yapıştırın! Bu yöntem duş başlığında küf bırakmıyor Banyoda akmayan duş başlığı can sıkar. Sert suyun neden olduğu küf, duş başlığında tıkanmaya sebep olur. Kireç ve küfü yok etmenin pratik bir yolu var.
25.01.2024 Yaşam
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'yı taşıyan kapsülün Uluslararası Uzay İstasyonu'na yolculuğu tamamlandı. Gezeravcı ile birlikte 3 astronotun daha bulunduğu Dragon kapsülü uzay istasyonu ile kenetlendi. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar için karşılama töreni TSİ 15:30'da yapılacak. Alper Gezeravcı, bu sırada istasyonda kendilerini bekleyen ekip arkadaşlarına Türkiye'den götürdüğü hediyeleri verecek. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar istasyona giriş yaptı.
20.01.2024 Gündem
Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor! 2 hafta böyle geçecek
Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor! 2 hafta böyle geçecek Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gazeravcı ve ve 3 takım arkadaşını taşıyan Dragon kapsülü, Uluslararası Uzay İstasyonu'na doğru ilerliyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, uzay aracının bugün saat 13:45'te Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) kenetlenmesini beklediklerini belirtti. Bakan Kacır tarihi anların Taksim ve Kızılay meydanlarındaki planetaryumlardan takip edileceğini söyledi.
20.01.2024 Gündem
Rüyada Banyo Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Banyo Yapmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Banyo Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Banyo Yapmak Nasıl Yorumlanır? Rüyalar, genellikle uykunun en karakteristik özelliği olarak bilinir. Her insan rüya görür ama pek çok kişi gördüğü rüyayı çoğu zaman hatırlayamaz. Yapılan araştırmalara göre ise, rüya suresinin en çok 20 saniye olduğu bilinir.
8.01.2024 Eğitim
Krom Kullanım Alanları Nelerdir? Kromun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Krom Kullanım Alanları Nelerdir? Kromun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Krom, 1797 senesinde bulunmuş bir elementtir ve birçok farklı alanda, sektörde kullanılır. Krom elementi en çok döküm sanayii, kimya, metalurji ve otomotiv sektöründe tercih edilir.
4.01.2024 Yaşam
Hemoroid Nasıl Geçer? Hemoroid Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Hemoroid Nasıl Geçer? Hemoroid Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Hemoroid basur hastalığı olarak da bilinen bir durumdur. Bol sıvı alarak, krem ve fitiller kullanarak hemoroidin geçmesi mümkündür.
3.01.2024 Sağlık
Güneş Yanığı Nasıl Geçer? Güneş Yanığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Güneş Yanığı Nasıl Geçer? Güneş Yanığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? İster hafif isterse de şiddetli olsun, güneş yanığı çok acı veren zorlu bir süreç olmaktadır. Tekrarlanan güneş yanığı nöbetleri, ağrılı olmakta ve aynı zamanda cilt kanseri riskini de artırmaktadır. Bu nedenler güneş yanığından nasıl hızlı bir şekilde iyileşeceği ile ilgili pek çok önemli nokta bulunmaktadır. Bu şekilde zorlu olan bu süreci çok daha ağrısız devam edebilirsiniz.
3.01.2024 Sağlık
Antalya'da yeni yılın ilk gününde denize girdiler
Antalya'da yeni yılın ilk gününde denize girdiler Antalya'da yerli ve yabancılar, 2024 yılının ilk gününde denize girdi.
1.01.2024 Gündem
Ayak Mantarı Nasıl Geçer? Ayak Mantarı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Ayak Mantarı Nasıl Geçer? Ayak Mantarı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Ayak mantarı bir deri hastalığıdır. Bulaşıcı olma özelliğinden dolayı son derece tehlikelidir. Nemli ve sıcak dönemlerde daha çok görülmektedir. Ayakta kabarcık, kaşıntı gibi kendini gösterir. Eğer müdahale edilmezse zamanla vücudun diğer bölgelerine yayılabilir. Ancak doğru tedavi ve yöntemler ile ayak mantarı kısa süre içerisinde geçebilir.
28.12.2023 Sağlık
Uzman isimden HIV uyarısı
Uzman isimden HIV uyarısı HIV virüsü nedeniyle 2022 yılında dünya genelinde 630 bin kişi hayatını kaybettiğini söyleyen Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kıvanç Şerefhanoğlu, “Ülkemizde HIV pozitif birey sayısı giderek artıyor. Şimdiye kadar tespit edilen toplam vaka sayısı 39 bin 437. Sadece son 10 ayda bin 728 yeni vaka tespit edildi" dedi.
1.12.2023 Sağlık
Kız yurdunda korkunç olay! Genç kız banyoda ölü bulundu
Kız yurdunda korkunç olay! Genç kız banyoda ölü bulundu Samsun'da üniversite öğrencisi genç kız, öğrenci yurdundaki banyoda ölü bulundu.
25.11.2023 Gündem
'Yolyemezler' suç örgütü çökertildi! Bakan Yerlikaya: 19 şüpheli yakalandı
'Yolyemezler' suç örgütü çökertildi! Bakan Yerlikaya: 19 şüpheli yakalandı Kendilerini “Yolyemezler” olarak tanıtan silahlı suç örgütü mensubu 14 şüpheli İstanbul, Diyarbakır ve Balıkesir’de düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.
21.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Banyo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banyo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.