Banknot

Banknot

Son dakika banknot haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan banknot ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını banknot haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banknot

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banknot gelişmeleri de dahil olmak üzere 462 banknot haberi bulunmuştur. Tüm banknot haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ceketin cebine bantladığı 54 bin Euro gümrüğe takıldı
Ceketin cebine bantladığı 54 bin Euro gümrüğe takıldı Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı'na geçmek için Litvanya'dan yola çıkan Türk tır sürücüsünün ceketinde beyan edilmemiş 54 bin Euro para ele geçirildi.
3.02.2024 Gündem
2. Sınıf Paralarımız: Paralarımız Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
2. Sınıf Paralarımız: Paralarımız Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Günlük hayatımızda alış veriş yaparken para kullanılmaktadır. Bu bağlamda her ülkenin kullanmış olduğu para birimi farklıdır. Türkiye de TL yani Türk Lirası para birimi olarak kullanılmaktadır.
25.12.2023 Eğitim
İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtmışlardı! Skandal ifade: Sosyal deney için yaptım
İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtmışlardı! Skandal ifade: Sosyal deney için yaptım İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtıp "Taksim'de muhtaçlara dolar dağıtalım dersek" yazısı ile sosyal medya üzerinden paylaştıkları ileri sürülen 14 sanık, "Halkın bir kesimini alenen aşağılama" suçundan 1'er yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Para dağıtan sanıklar, "Bize sosyal deney dendiği için katıldık, suç olduğunu bilseydik katılmazdık" savunmasını yaptı.
21.10.2023 Yaşam
TCMB Başkanı Erkan'dan flaş açıklama: Gündemimizde ne sıfır atma ne de 500 liralık banknot var
TCMB Başkanı Erkan'dan flaş açıklama: Gündemimizde ne sıfır atma ne de 500 liralık banknot var Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, “2023 yılının ilk yarısında bağlayıcı olmayacak şekilde verebileceğimiz rakamlar var. TCMB tarafından KKM'ye ödenen 90 milyar lira olduğunu, Hazine tarafında da bunun 60 milyar lira olduğunu söyleyebilirim” dedi.
3.10.2023 Ekonomi
Edirne'de yakalandı! Otomobilin gaz deposundan servet çıktı
Edirne'de yakalandı! Otomobilin gaz deposundan servet çıktı Edirne Kapıkule sınır kapısının karşısında bulunan Bulgaristan’ın Kapitan Andreevo gümrük kapısında görevli memurlar, ülkeden çıkış yapan araçlarda yapılan üç inceleme sırasında 522 bin 710 euro beyan edilmemiş para buldu.
30.09.2023 Yaşam
Tayland Bayrağı Anlamı Nedir? Tayland Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Tayland Bayrağı Anlamı Nedir? Tayland Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Tayland, Asya kıtasında ve Hindiçin yarım adasında bulunur. Resmi adı Tayland krallığı olan ülkenin bayrağı kırmızı, beyaz ve mavi renklerinden meydana gelir. 
15.09.2023 Eğitim
Merkez Bankası gelecek için rotayı çizdi! Tam not aldı
Merkez Bankası gelecek için rotayı çizdi! Tam not aldı Merkez Bankası’nın yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan, fiyat istikrarını sağlamada kararlı olduklarını, faiz artırımının yanı sıra parasal ve miktarsal sıkılaştırma araçlarını kullanacaklarını söyledi. İşte Merkez Bankası Başkanı Erkan'ın açıklamalarından dikkat çeken detaylar...
28.07.2023 Ekonomi
Damada arkadaşlarından paralarla 45 metrelik takı
Damada arkadaşlarından paralarla 45 metrelik takı Bursa’da bir düğünde damadın 10 arkadaşı, 10 liralık banknotlardan oluşan 45 metre uzunluğunda para hazırladı. Daha sonra paraları damadın boynuna astı.
11.07.2023 Gündem
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti Türkiye pazar günü yapılacak seçimlere kilitlendi. Muharrem İnce’nin son dakikada Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyurması hesapları karıştırdı. İşte merak edilen tüm detaylar...
12.05.2023 Gündem
Muharrem İnce açıkladı: Adaylıktan çekiliyorum
Muharrem İnce açıkladı: Adaylıktan çekiliyorum Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce açıklamalarda bulundu. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce yaptığı açıklamada cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini duyurdu. İnce, "45 gündür direniyorum. Adaylıktan çekiliyorum, bunu memleketim için yapıyorum. Hiçbir bahaneleri kalmasın. Seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar." dedi.
11.05.2023 Gündem
İnternetteki sitelerden sahte parayla alışveriş yapan 2 kişiye ev hapsi
İnternetteki sitelerden sahte parayla alışveriş yapan 2 kişiye ev hapsi Samsun'da internet sitelerinde ikinci el eşya satanlardan sahte parayla alışveriş yaptıkları iddia edilen 2 kişiye, elektronik kelepçe takılarak ev hapsi uygulanmasına karar verildi.
4.04.2023 Yaşam
Adana'daki 'sahte para' şebekesine operasyonda 5 tutuklama
Adana'daki 'sahte para' şebekesine operasyonda 5 tutuklama Adana merkezli 6 ilde, piyasaya sahte dolar ve Türk lirası ile ayarı düşürülmüş cumhuriyet altını sürmeye çalıştıkları belirlenen ve operasyonla yakalanan 16 şüpheliden 5’i tutuklandı; 2’si adli kontrol şartı, 9’u da savcılık talimatı ile serbest bırakıldı.
15.12.2022 Yaşam
Bankada hesabı olan herkesi kapsıyor! 15 gün detayı, hemen başvuru yapın
Bankada hesabı olan herkesi kapsıyor! 15 gün detayı, hemen başvuru yapın Bazı ATM'ler teknik sorun nedeniyle paraları ya da kartları yutabiliyor. Böyle bir problem yaşandığında bankalar parayı anında müşterilerin hesaplarına iade etmiyor. İade başvurularının sonuçlanması haftalar, aylar bile sürebiliyor. Bu sebeple vatandaşlar kişisel ödemelerini yapamadıkları için büyük mağduriyet yaşıyor. Böyle bir durumla karşılaşılırsa ne yapılabilir? Uzman isimler 'Bankalar oyalıyor' dedi ve önemli detaylara yer verdi.
1.12.2022 Ekonomi
Otomobilinde sahte parayla yakalandı
Otomobilinde sahte parayla yakalandı İzmir’in Ödemiş ilçesinde, polisin otomobilinde yaptığı aramada 5 bin 410 lira sahte parayla yakalanan H.B., gözaltına alındı.
27.08.2022 Yaşam
500 TL’lik banknot basılacak mı? 500 ve 1000 TL’lik banknot basımı ile ilgili açıklama geldi!
500 TL’lik banknot basılacak mı? 500 ve 1000 TL’lik banknot basımı ile ilgili açıklama geldi! Uzun süredir sosyal medya platformlarında dillendirilen 500 ve 1000 TL’lik banknot basılacağı iddiaları ile ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati açıklamalarda bulundu. Kabine toplantısı ardından açıklamalarda bulunan Bakan Nebati, 500 ve 1000 TL’lik banknot basımı ile ilgili soruları yanıtladı. Peki, 500 liralık banknot basılacak mı? 500 ve 1000 TL’lik banknot basımı yapılacak mı? İşte Bakan Nebati’nin açıklamaları!
2.08.2022 Ekonomi
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ev sahibi ve kiracı milyonlar merak ediyordu, vergi ve indirim...
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ev sahibi ve kiracı milyonlar merak ediyordu, vergi ve indirim... Ev fiyatları ve kira fiyatları ile ilgili son dakika uyarısı! Milyonlarca ev sahibi bu sorunun cevabını merak ediyordu, ve açıklama geldi. Kiralar yüzde 100’ün üzerinde zamlandı, ev sahipleri artışa gittiğine bin pişman. Bazı kiracılar fahiş zamlar sonrası ödemeleri aksatmaya başladı. Mülk sahipleri ise ‘Tahsil edemediğim kira gelirinin vergisini ödemek zorunda mıyım?’ diye sorusuna cevap arıyor. Emlakçılar ve ev sahipleri ise kira artışına yüzde 25 sınırı gelmesine rağmen zam yapmaya devam ederken, flaş bir indirim haberi de geldi. Ev sahiplerinin pişman olduğunu belirten İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, tarih vererek kira fiyatlarının “en az yüzde 20-25 düşüş bekliyorum" dedi. İşte kira fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
2.08.2022 Ekonomi
500 TL ve 1000 TL’lik banknot iddiaları ile ilgili Bakan Nebati'den açıklama
500 TL ve 1000 TL’lik banknot iddiaları ile ilgili Bakan Nebati'den açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 500 ve bin TL’lik banknot iddialarıyla ilgili, “Hiçbir şekilde çalışma da yok, ihtiyaç da yok” dedi.
2.08.2022 Ekonomi
Bankaya para yatırmaya gitti gerçek ortaya çıktı! 200 TL’lik banknotta...
Bankaya para yatırmaya gitti gerçek ortaya çıktı! 200 TL’lik banknotta... Bankaya para yatırmaya gitti, gerçeği öğrenince inanamadı. Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bir market işletmecisi, bankaya para yatırırken geri gelen 200 TL’lik banknotu önce sahte zannetti. Banka görevlilerinin incelemesiyle paranın sahte olmadığı, koleksiyoncuların ilgileneceği türde bir baskı hatası olduğu anlaşıldı.
16.07.2022 Yaşam
Altın fiyatlarında şok etkisi! Altın fiyatlarında düşüş ne kadar sürecek? Son dakika açıklaması geldi...
Altın fiyatlarında şok etkisi! Altın fiyatlarında düşüş ne kadar sürecek? Son dakika açıklaması geldi... Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Altın fiyatları psikolojik sınırın altına kadar çekildi, uyarılar ve tahminler art arda geldi. Yatırımcıları şoke eden çakılma sonrası endişeli bekleyiş başladı. BDDK’nın döviz ve kredi kararı sonrası düşüşe geçen altın fiyatları yeni haftayla birlikte toparlanma sürecine girdi. 1000 liranın üzerinde işlem gören gram alın 949 liraya kadar geriledi. Çeyrek altın ise 1600 liraya kadar düştü. Bugüne 1822 dolardan başlayan ons altın da şu dakikalarda hafif yükselerek 1827 dolardan işlem görüyor. Bu gelişmelerden sonra da uzmanlar hem önemli tavsiyelerde bulundu hem de altının geleceği ile ilgili kritik tahminleri açıkladı. Peki 28 Haziran 2022 tam, cumhuriyet, yarım, gram ve çeyrek altın ne kadar, kaç TL? Gram altın ve çeyrek altın ne kadar oldu? İşte 28 Haziran Salı günü canlı altın fiyatları…
28.06.2022 Ekonomi
43 ilde eş zamanlı 'Dümen Operasyonu' başlatıldı! 226 kişi hakkında gözaltı kararı
43 ilde eş zamanlı 'Dümen Operasyonu' başlatıldı! 226 kişi hakkında gözaltı kararı Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığınca örgütlü şekilde mali suç işleyen gruplara yönelik sabah saatlerinde 43 ilde eş zamanlı “Dümen Operasyonu” başlatıldı. Operasyon kapsamında mali suç örgütleri üyesi 226 şahıs hakkında gözaltı kararı bulunurken, 268 şahıs ifadelerine başvurulmak üzere Emniyete davet edilecek. Operasyon kapsamında şu ana kadar 176 şüpheli gözaltına alındı.
16.06.2022 Gündem
Yol ortasında poşet dolu para buldu
Yol ortasında poşet dolu para buldu Tekirdağ Çorlu’da duyarlı vatandaş, yol ortasında bulduğu poşet içinde 6 bin 500 lira parayı sahibine ulaştırılması için polise teslim etti.
3.06.2022 Yaşam
Ekmeğe yüzde 20 zam! Fiyatlara yansıtılmaya başladı
Ekmeğe yüzde 20 zam! Fiyatlara yansıtılmaya başladı Samsun'da Ramazan ayında ekmeğe yüzde 20 zam yapılması vatandaşların tepkisine yol açtı.
26.04.2022 Ekonomi
Borsa güne yükselişle başladı
Borsa güne yükselişle başladı Borsa, güne yüzde 0,62'lik yükselişle başladı.
26.04.2022 Ekonomi
500 liralık banknot basılacağı iddiasına yanıt geldi!
500 liralık banknot basılacağı iddiasına yanıt geldi! Dolaşımdaki para yetersiz gerekçesiyle 500 liralık banknot basılacağı iddia edildi Hürriyet Gazetesi Yazarı Hande Fırat 500 liralık banknot basılacağı iddiasını köşesine taşıdı.
26.04.2022 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor, artık her gün...
İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor, artık her gün... İş Bankası harekete geçti ve resmen duyurdu. Bankada hesabı olan tüm müşterileri yakından ilgilendiriyor. Masraf ödemeden gerçekleştiriliyor. Yastık altında tutulan altınların ekonomiye kazandırılması amacıyla Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi (KAD-SİS) kurulmuştu. İş Bankası, altın kaydileştirme işlemini gerçekleştiren ilk özel banka oldu. Banka müşterileri, sisteme dahil edilen İAR anlaşmalı kuyumcular aracılığıyla da artık her gün altınlarını banka hesabına aktarabilecek. İşte detaylar...
25.04.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Banknot ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banknot haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.