Sahte Dolar

Sahte Dolar

Son dakika sahte dolar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahte dolar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahte dolar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahte Dolar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahte dolar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.093 sahte dolar haberi bulunmuştur. Tüm sahte dolar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Havalimanında operasyon: Balya balya sahte parayla yakalandı
Havalimanında operasyon: Balya balya sahte parayla yakalandı İstanbul'daki uluslararası havalimanlarından birinde düzenlenen operasyonda, Lübnan'ın başkenti Beyrut'tan kalkan uçaktaki 2 yolcu gözaltına alındı. Sahte oldukları değerlendirilen 580 bin Amerikan dolarına el konulurken, Arap kökenli şüpheliler tutuklandı.
24.11.2023 Gündem
Yarış atı 'Özgünhan'ın yavrusu tarihe geçti! Rekor fiyata satıldı
Yarış atı 'Özgünhan'ın yavrusu tarihe geçti! Rekor fiyata satıldı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün (TİGEM), İstanbul Veliefendi Hipodrumu’nda gerçekleşen 2023 yılının son elit tay satışında 'Özgünhan' isimli safkanın yavrularından 'Eflah' 5 milyon lira ile en yüksek fiyata satılan tay oldu.
21.10.2023 Yaşam
Diyarbakır merkezli 3 ilde 'Hipnoz' operasyonu: 9 gözaltı
Diyarbakır merkezli 3 ilde 'Hipnoz' operasyonu: 9 gözaltı Diyarbakır merkezli 3 ilde, internette alışveriş sitelerinin kopyalarını yaparak vatandaşları dolandıran 9 kişi ‘Hipnoz' adı verilen operasyonla gözaltına alındı.
21.10.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtmışlardı! Skandal ifade: Sosyal deney için yaptım
İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtmışlardı! Skandal ifade: Sosyal deney için yaptım İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtıp "Taksim'de muhtaçlara dolar dağıtalım dersek" yazısı ile sosyal medya üzerinden paylaştıkları ileri sürülen 14 sanık, "Halkın bir kesimini alenen aşağılama" suçundan 1'er yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Para dağıtan sanıklar, "Bize sosyal deney dendiği için katıldık, suç olduğunu bilseydik katılmazdık" savunmasını yaptı.
21.10.2023 Yaşam
Ankara'da Hazine arazisi satışı vaadiyle dolandırıcılığa 6 tutuklama
Ankara'da Hazine arazisi satışı vaadiyle dolandırıcılığa 6 tutuklama Ankara'da Hazine'ye ait arazileri satma vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandırdığı belirlenen, aralarında avukatların da bulunduğu 11 şüpheliden 6'sı, tutuklandı.
17.10.2023 Yaşam
Eskişehir'de 406 adet sahte 100 dolar ele geçirildi! Jandarma ekipleri baskın yaptı
Eskişehir'de 406 adet sahte 100 dolar ele geçirildi! Jandarma ekipleri baskın yaptı Eskişehir'de, jandarma ekipleri, baskın yapılan evde 406 sahte 100 dolar ele geçirdi. Şüpheli Ü.A. tutuklandı.
3.10.2023 Gündem
18 bin 850 sahte dolarla yakalandılar: 4 kişi gözaltına alındı
18 bin 850 sahte dolarla yakalandılar: 4 kişi gözaltına alındı Aydın'ın Söke ilçesinde, polisin durdurduğu otomobilde, sahte olduğu belirlenen 18 bin 850 dolarla yakalanan 3'ü yabancı uyruklu 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ellerindeki sahte dolarları turizm bölgelerinde piyasaya süremeden yakalandıkları bildirildi.
19.07.2023 Gündem
Cumhuriyet tarihinde tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar: 1 milyar dolar sahte paranın sergisi yapıldı
Cumhuriyet tarihinde tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar: 1 milyar dolar sahte paranın sergisi yapıldı Kağıthane'de düzenlenen operasyonda ve Cumhuriyet tarihinin tek seferde ele geçirilen en yüksek miktarı olan 1 milyar dolar sahte para, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Maslak Kışlası'nda sergilendi.
10.06.2023 Gündem
İstanbul'da sahte 1 milyar dolar ele geçirildi
İstanbul'da sahte 1 milyar dolar ele geçirildi İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği operasyonda sahte 1 milyar dolar ele geçirdildi. Şüphelilerin, sahte dolarları Afrika ülkelerine çıkarmaya çalıştığı belirlendi.
9.06.2023 Gündem
İstanbul’da yaklaşık 25 milyon değerinde sahte döviz ele geçirildi
İstanbul’da yaklaşık 25 milyon değerinde sahte döviz ele geçirildi İstanbul’da bir eve düzenlenen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 25 milyon lira olan sahte 1 milyon 140 bin dolar ile 100 bin euro ele geçirilirken, yabancı uyruklu 1 şüpheli gözaltına alındı.
25.04.2023 Dünya
Sahte 800 dolarla 15 bin liralık telefon ve bin 60 lira para üstü alıp gitti
Sahte 800 dolarla 15 bin liralık telefon ve bin 60 lira para üstü alıp gitti Avcılar'da bir telefon bayisinden 15 bin TL tutarında cep telefonu ve bin TL'ye yakın aksesuar alan şüpheli, 800 sahte dolar verdikten sonra bin 60 TL para üstü alarak kayıplara karıştı. İşyeri sahibi Ahmet Şakar, "Biz yandık, başkası yanmasın" dilerek şüphelinin bulunmasını istedi.
8.04.2023 Gündem
Adana'daki 'sahte para' şebekesine operasyonda 5 tutuklama
Adana'daki 'sahte para' şebekesine operasyonda 5 tutuklama Adana merkezli 6 ilde, piyasaya sahte dolar ve Türk lirası ile ayarı düşürülmüş cumhuriyet altını sürmeye çalıştıkları belirlenen ve operasyonla yakalanan 16 şüpheliden 5’i tutuklandı; 2’si adli kontrol şartı, 9’u da savcılık talimatı ile serbest bırakıldı.
15.12.2022 Yaşam
Pencereden sahte dolar atan turist gözaltına alındı
Pencereden sahte dolar atan turist gözaltına alındı Beyoğlu'nda kaldığı otel odasının penceresinden sokağa sahte dolar atan yabancı uyruklu turist gözaltına alındı. 
17.07.2022 Yaşam
Dolar ve TL ile ilgili kritik uyarı! ATM'lerden geçiyor, döviz büfelerinde çalışanlar bile anlamıyor...
Dolar ve TL ile ilgili kritik uyarı! ATM'lerden geçiyor, döviz büfelerinde çalışanlar bile anlamıyor... Teknoloji, baskı teknikleri, kağıt kalitesi ve dijital olanakları kullanan kalpazanların, daha kaliteli sahte paralar üretmeye başladığı öğrenildi. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Çok kaliteli sahte paralar basmaya başladılar. Hatta öyle bir hale geldi ki, döviz büfelerinde çalışanlar bile anlamıyor. Para sayma makinelerinden, hatta ATM'lerden geçtiğini bile duyuyoruz" dedi.
21.04.2022 Gündem
Beylikdüzü ve Esenyurt'ta sahte dolar tuzağı! Böyle yakalandılar
Beylikdüzü ve Esenyurt'ta sahte dolar tuzağı! Böyle yakalandılar Beylikdüzü ve Esenyurtta, kimliği belirsiz kişiler, sosyal medya üzerinden satılan elektronik eşyaları sahte dolar ile aldı. Ürünlerini satan vatandaşlar, döviz bürosuna gidince gerçeği öğrenirken, şüpheliler güvenlik kamerasına yansıdı.
15.04.2022 Gündem
Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ait çok sayıda silah ele geçirildi
Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ait çok sayıda silah ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki sığınakta, terör örgütü PKK'ya ait çok sayıda silah ele geçirildiğini duyurdu.
25.05.2022 Dünya
İstanbul'da sahte dolar operasyonu! Çok sayıda gözaltı...
İstanbul'da sahte dolar operasyonu! Çok sayıda gözaltı...  İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü İstanbul merkezli 7 ilde sahte dolar basarak bir özel bankayı 180 bin dolar dolandıran çeteye operasyon yaptı. Çok sayıda kalpazan gözaltına alındı.
15.04.2022 Gündem
Bankayı bile dolandırmışlar! Sahte dolar operasyonu
Bankayı bile dolandırmışlar! Sahte dolar operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, İstanbul merkezli 7 ilde sahte dolar basan bir çeteye operasyon düzenledi. Operasyon sonrası çok sayıda kişi gözaltına alındı.
15.04.2022 Gündem
İstanbul ve Tekirdağ'da sahte dolar operasyonu
İstanbul ve Tekirdağ'da sahte dolar operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce, İstanbul ve Tekirdağ'da yapılan sahte dolar operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Sahte dolar basılan matbaada yapılan aramada, 2650 adet tabaka halinde basımı yapılmış 1 milyon 60 bin sahte Amerikan Doları, 8 bin adet tabaka prova baskısı yapılmış değeri 3 milyon 200 bin sahte Amerikan doları, 76 adet kesimi tamamlanmış 100'lük banknotlar halinde sahte Amerikan Doları, sahte Amerikan Doları yapımında kullanılan klişe kalıp, sahte para yapımında kullanılan 10 paket pelür kağıt ele geçirildi. Pelür kağıtın basımı tamamlandığında piyasa değeri 5 milyon sahte Amerikan Dolarına eş değer olduğu belirtildi.
5.04.2022 Yaşam
İstanbul merkezli 13 ilde dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda gözaltı
İstanbul merkezli 13 ilde dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda gözaltı Çaldıkları ve kendi ürettikleri sahte çeklerle dolandırıcılık yapan şebekeye İstanbul merkezli 13 ilde operasyon düzenlendi. 59 şüphelinin yakalanması için başlatılan operasyonda 39 şüpheli gözaltına alındı.
24.03.2022 Gündem
Tayt dehşeti! Eşini öldüresiye dövüp tehdit etti  'Anneni ve babanı öldüreceğim'
Tayt dehşeti! Eşini öldüresiye dövüp tehdit etti 'Anneni ve babanı öldüreceğim' Sultangazi'de yaşayan 44 yaşındaki Zafer Bozkurt, iddiaya göre tayt giydiği gerekçesiyle 22 yaşındaki eşi Esra Bozkurt'u öldüresiye dövdü. Kafatasında çatlaklar oluşan genç kadın yaşadığı, "Gözümü açtığımda hastanedeydim. Hep 'Anneni ve babanı öldüreceğim' diye tehdit ederdi" dedi. Saldırgan eş ise gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.
24.02.2022 Gündem
Bursa'da binlerce sahte dolar ele geçirildi!
Bursa'da binlerce sahte dolar ele geçirildi! Bursa'nın İnegöl ilçesinde emniyet ekipleri, piyasaya sahte para sürmeye çalışan 2 şahsı yakaladı. 2 şahsın üzerinde 20 bin 500 dolarlık sahte banknotlar ele geçirildi.
23.02.2022 Gündem
Sahte dolar operasyonu! ATM'yi dolandırdılar
Sahte dolar operasyonu! ATM'yi dolandırdılar İstanbul ve Tokat’ta sahte para dolandırıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, ATM’lerdeki hesaplarına yüklü miktarda sahte dolar yatırdıktan sonra başka ATM’lere giderek bu paraların gerçeğini çeken şebeke çökertildi. Baskınlarda aranan şebeke üyesi 13 kişiden 11’i yakalandı.
4.02.2022 Gündem
3.5 milyon liralık sahte dolar ve Türk Lirası ele geçirildi
3.5 milyon liralık sahte dolar ve Türk Lirası ele geçirildi Mersin’in Silifke ilçesinde ’define’ bulduklarını söyleyerek dolandırıcılık yaptıkları belirlenen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda, 3 milyon 665 bin lira değerinde sahte dolar ve Türk Lirası ele geçirilirken, 1 kişi tutuklandı.
28.01.2022 Yaşam
Sahte 80 bin dolarla 20 ton ekmek mayası satın alan Nijeryalı yakalandı
Sahte 80 bin dolarla 20 ton ekmek mayası satın alan Nijeryalı yakalandı Bakırköy'de iş insanı A.D.'nin, Nijerya uyruklu A.A.I.A.'dan 20 ton ekmek mayası karşılığında aldığı 80 bin dolar sahte çıktı. Şikayet üzerine gözaltına alınan şüpheli, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.
16.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sahte Dolar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahte dolar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.