Balon

Balon

Son dakika balon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan balon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını balon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Balon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan balon gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.339 balon haberi bulunmuştur. Tüm balon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğiz
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğizTicaret Bakanı Ömer Bolat, "Bundan sonraki aylarda ciddi bir azalış trendi göreceğiz enflasyonda. Vatandaşımızın hayat pahalılığı sıkıntılarının gerilemesini göreceğiz." dedi. Bakan Bolat otomobil piyasası ile ilgili detayları da anlattı.
23.07.2024Ekonomi
Kapadokya’da sıcak hava balonları Türk bayrağı ve pankartlarla havalandı
Kapadokya’da sıcak hava balonları Türk bayrağı ve pankartlarla havalandıKapadokya'da sıcak hava balonları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Türk bayrakları ve posterlerle uçuş gerçekleştirdi.
15.07.2024Gündem
İstilacı balon balığını yakalayanlara ödül Her adedi için 10 lira ödeme gerçekleştirilecek.
İstilacı balon balığını yakalayanlara ödül Her adedi için 10 lira ödeme gerçekleştirilecek.Antalya'da bu yıl 16 bin 552 istilacı balon balığı avlayan 30 balıkçıya, 218 bin 470 lira ödeme yapılacak.
6.07.2024Gündem
Kapadokya'da balon kazası! Pilot 20 kişinin hayatını kurtardı
Kapadokya'da balon kazası! Pilot 20 kişinin hayatını kurtardıKapadokya'da havalanan sıcak hava balonu iniş sırasında ters rüzgara yakalandı. Balon pilotunun sağduyulu hareketleri muhtemel bir faciayı da önlemiş oldu.
22.06.2024Gündem
Konut piyasasında balon patladı: Ev alacakların beklediği 'fırsat' dönemi başladı! Fiyatlardaki düşüş sürecek mi?
Konut piyasasında balon patladı: Ev alacakların beklediği 'fırsat' dönemi başladı! Fiyatlardaki düşüş sürecek mi?Satılık ev fiyatlarındaki fahiş artış ve konut kredisi faizlerinin yüksek olması nedeniyle gayrimenkul sektöründe bir süredir durgunluk hakimdi. Talebin düşük olması fiyatların aşağı yönlü hareket etmesine yol açtı. Peki fiyatlardaki düşüş devam edecek mi? İşte detaylar...
16.06.2024Ekonomi
Araba fiyatları düştü, galericiler kepenk kapattı! Sürpriz oran
Araba fiyatları düştü, galericiler kepenk kapattı! Sürpriz oranSıfır ve ikinci araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Otomobil fiyatlarında balon söndü. Son bir yılda ikinci el araçların fiyatı ortalama % 30 düştü. Kısa yoldan zengin olmak isteyip fırsatçılık yapanlar piyasadan silindi. 3 ayda 10 bin galerici kepenk kapattı
13.06.2024Ekonomi
Bağırsak ve mideyi balon gibi şişiriyor! En doğalı pişirmek! Bu yöntem gaz problemini ortadan kaldırıyor
Bağırsak ve mideyi balon gibi şişiriyor! En doğalı pişirmek! Bu yöntem gaz problemini ortadan kaldırıyorYemek yedikten sonra şişkinlik varsa bazı yiyeceklerden uzak durmak gerekiyor. Uzmanlar kronik rahatsızlıkların ve şişkinliğin sebebinin gazdan olduğunu söylüyor.
26.05.2024Yaşam
Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı: 8 yaralı
Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı: 8 yaralıGaziantep'te bir lisedeki mezuniyet kutlaması sırasında helyum gazlı balonlar patladı. Patlama anları ve sonrasında çıkan alevlerin saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdığı olayda 8 öğrenci yaralandı.
24.05.2024Gaziantep
Milli mücadele ruhu 105 yılında: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor...
Milli mücadele ruhu 105 yılında: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor...19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, sabahın erken saatleriyle birlikte yurt dört bir yanında coşkuyla kutlanmaya başlandı.
19.05.2024Gündem
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyorAntalya'da son yıllarda balık popülasyonunun azalması ve balıkçıların çözüm beklentisi, yapay resif yapılmasını gündeme getirdi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yapay resif alanında uzman isimlerinden biri olan Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Altan, yapay resiflerde 'istilacı tür' endişesi gündeme gelmesinden sonra açıklamalarda bulundu.
25.04.2024Gündem
Rami Kütüphanesi’nde 23 Nisan coşkusu
Rami Kütüphanesi’nde 23 Nisan coşkusu23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Rami Kütüphanesi’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
24.04.2024Yaşam
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacakKültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı. Bakan Ersoy, “Adana’da bin sanatçı, Türkiye genelinde 40 bin sanatçı katılacak. 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek” dedi.
13.04.2024Adana
Akdeniz'i istila etmişlerdi! Yerlisi haline geldiler
Akdeniz'i istila etmişlerdi! Yerlisi haline geldilerKızıldeniz’den Akdeniz’e gelerek körfeze yerleşen balık türleri, yerli türler haline gelmeye başladı. Bu balıklardan balon balığı dışındaki aslan balığı, barbun, lokum ve diğer türler, ekonomik olarak da karşılık buldu. Balıkçılar bu türleri satıp gelir elde ettiklerini vurguladı.
3.04.2024Gündem
Balon balığı, aslan balığı, barbun, lokum! Akdeniz'i ele geçirip yerli tür haline geldiler
Balon balığı, aslan balığı, barbun, lokum! Akdeniz'i ele geçirip yerli tür haline geldilerKızıldeniz’den Akdeniz’e gelerek körfeze yerleşen balık türleri, yerli türler haline gelmeye başladı. Bu balıklardan balon balığı dışındaki aslan balığı, barbun, lokum ve diğer türler, ekonomik olarak da karşılık buldu. Balıkçılar bu türleri satıp gelir elde ediyor.
3.04.2024Gündem
Sacha Boey yeniden dönüyor! Aurier balon çıkınca işler değişti, Bayern Münih gönderiyor
Sacha Boey yeniden dönüyor! Aurier balon çıkınca işler değişti, Bayern Münih gönderiyorGalatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ocak ayında Türk futbol tarihine geçen rekor bedelle Bayern Münih'e transfer olan Fransız oyuncu, Almanya'da beklentilere henüz yanıt veremedi. Sarı-kırmızılılarda Boey sürprizi yaşandı. Bu durum camiada heyecan yarattı.
23.03.2024Galatasaray
Doç. Dr. Gökhan Alıcı: “Kan sulandırıcı kullanma kararı mutlaka hekime bırakılmalı”
Doç. Dr. Gökhan Alıcı: “Kan sulandırıcı kullanma kararı mutlaka hekime bırakılmalı”Sağlık Bilimleri Üniversitesi Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Gökhan Alıcı, kalp damar hastalıklarında yoğunlukla kullanılan ve dünyanın en çok bilinen ilacı olan kan sulandırıcı kullanımı konusundaki kararın mutlaka hekimler tarafından verilmesi gerektiğini, aksi takdirde fayda yerine zarar verebildiğini söyledi.
20.03.2024Adana
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek!
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek!Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, Marmara Denizi'nde su sıcaklığının uzun yıllar ortalamasına göre 3 derece daha yüksek olduğunu açıkladı.
16.03.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! Destek ödemesi yapılıyor
Resmi Gazete'de yayımlandı! Destek ödemesi yapılıyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balon Balığı Avcılığının Desteklenmesi Hakkındaki Kararı imzaladı ve Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre balıkçı gemisiyle su ürünleri faaliyeti yapanlara balon balığı başına 10-25 lira destek verilecek.
12.03.2024Gündem
Ramazan'da yemek yerken dikkat! Acil servislerde sık sık rastlanıyor
Ramazan'da yemek yerken dikkat! Acil servislerde sık sık rastlanıyor Ramazan'da ani ve hızlı yemek yemenin tehlikesine dikkat çeken Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Bilal Boztosun, en önemli sıkıntının tansiyon yükselmesi olduğunu söyledi.Boztosun, "Ramazan'da oruç tutmak isteyen kalp hastaları mutlaka doktorlarına danışmalı"dedi.
11.03.2024Gündem
Balayında ölen çiftin kaldığı otelin sahibinin ilk duruşmadaki ifadesi ortaya çıktı
Balayında ölen çiftin kaldığı otelin sahibinin ilk duruşmadaki ifadesi ortaya çıktıKapadokya'ya balayı için giden Kader (24)-Mutlu Akbaş (27) çiftinin konakladıkları odada karbonmonoksit gazından ölümüyle ilgili davanın ilk duruşmasında, 3 sanıktan 1'i olan, tutuklu otel sahibi Emin Ağmaz (48), kiralama yoluyla işletmeciliğini yaptığı otelin yapısal sorunlarını bilmediğini ileri sürerek tahliye talep etti. Talebin reddedildiği duruşma, 22 Şubat'a ertelendi.
25.01.2024Gündem
Kulak basınç sorunları, uçak seyahatinizi kabusa çevirmesin
Kulak basınç sorunları, uçak seyahatinizi kabusa çevirmesinUçak yolculuklarında sıkça yaşanan rahatsızlıklardan biri, kulakta basınç sorunu. Uçuş sırasındaki hızlı irtifa değişimlerinin orta kulakta basınç sorununa neden olduğunu söyleyen Prof. Dr. Özcan Öztürk, “Uçuşlarda kulakta tıkanma, ağrı ve çınlamanın yanı sıra işitme kaybı ve kulak zarının delinmesine kadar varan sorunlar görülebiliyor. Özellikle iniş sırasında bazı egzersizler yaparak basınca karşı önlem almak mümkün” dedi.
18.01.2024Sağlık
Olumsuz hava koşulları balık fiyatını uçurdu!
Olumsuz hava koşulları balık fiyatını uçurdu!Denizde etkili olan fırtına nedeniyle balıkçılar avlanmaya çıkamayınca balık fiyatları yükseldi. Hafta başından beri soğuk havanın etkisi hissedilmeye başladı. Denizlerde birkaç gündür görülen fırtına nedeniyle balıkçılar avlanmaya çıkmakta zorlandı. Avlanmanın az olması balık fiyatlarını da yükseltti.
12.01.2024Ekonomi
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun ifadeleri ortaya çıktı: Borcu ödemek için Porsche ve tekne satmışlar
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun ifadeleri ortaya çıktı: Borcu ödemek için Porsche ve tekne satmışlar150 milyon liralık vurgun yaptıkları iddia edilen ve tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun hakimlik ifadesi ortaya çıktı. Kıvanç Talu hakimlikteki ifadesinde, "Son dönemlerde bir sarmala girmiştim. Öyle ki kendi kullandığım ancak eşimin babası adına olan Porsche marka bir araç ve şirkete ait bir araç ve tekneyi satmak zorunda kaldım. Hatta pek çok kredi çektim. Borcu borçla kapatmaktaydım" dedi.
9.01.2024Gündem
Balon balığının en zehirlisini yemişler! Yasak getirilmeli
Balon balığının en zehirlisini yemişler! Yasak getirilmeliÇukurova Üniversitesi (ÇÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Rıza Köşker, Hatay'ın İskenderun ilçesinde balon balığı tüketimi sonucu hastanelik olan 7 kişilik ailenin, Akdeniz'in en zehirlisi olanı benekli balon balığını yediklerini söyledi.
5.01.2024Gündem
Pamukkale'de 2 milyon 200 bin kişi ile ziyaretçi rekoru
Pamukkale'de 2 milyon 200 bin kişi ile ziyaretçi rekoruDenizli'deki UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan 'beyaz cennet' Pamukkale'yi 2023'te 2 milyon 200 bin kişi ziyaret etti. 2022 yılında 1 milyon 850 bin kişinin ziyaret ettiği Pamukkale, kendi rekorunu kırdı. Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, Pamukkale Hierapolis Örenyeri'nin ışıklandırılması ve gece müzeciliğine açılmasıyla bu rakamın 2024 yılında daha da artacağını söyledi.
31.12.2023Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Balon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki balon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.