Balina

Balina

Son dakika BALİNA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BALİNA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BALİNA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Balina

haberleri sayfasında son dakika yaşanan balina gelişmeleri de dahil olmak üzere 414 balina haberi bulunmuştur. Tüm balina haberleri aşağıda listelenmiştir.
Enis Arıkan: Kostümü giydiğimde nefes alamıyordum
Enis Arıkan: Kostümü giydiğimde nefes alamıyordum Sanat camiasının sevilen simalarından Şebnem Bozoklu ve Enis Arıkan, "Balina" adlı tiyatro oyunu ile sahnede buluştu. Özel hayatlarında da çok iyi arkadaş olan iki isim, kapalı gişe oynayan oyunun zorluklarına ve kendi yaşamlarına dair samimi açıklamalarda bulundu.
13.03.2024 Magazin
Helin Kandemir'den samimi açıklamalar: Oyunculuk formülsüz bir meslek
Helin Kandemir'den samimi açıklamalar: Oyunculuk formülsüz bir meslek Ünlü oyuncu Oyunculuk Vogue dergisinin yeni sayısına konuk oldu. Samim açıklamalarda bulundu.
18.12.2023 Magazin
Katil balina tam özgür kalacakken öldü!
Katil balina tam özgür kalacakken öldü! ABD’nin Miami kentindeki bir su parkında yaklaşık 50 yıldır gösteri yapan Toki adlı katil balina, dün öldü. Yetkililer, 30 Mart’ta Toki’nin serbest kalması için anlaştıklarını duyurmuştu.
19.08.2023 Dünya
TikTok fenomeni ender olaya böyle denk geldi
TikTok fenomeni ender olaya böyle denk geldi Avustralyalı bir TikTok fenomeni, ender görülen ‘‘amuda kalkma’’ hareketini yapan bir kambur balinayı filme aldı.
15.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Dünyanın en ağır hayvanı keşfedildi: Tam 200 ton
Dünyanın en ağır hayvanı keşfedildi: Tam 200 ton Bilim insanları gezegenimizde yaşayan gelmiş geçmiş en ağır hayvanı keşfetmiş olabilir!
4.08.2023 Dünya
Akdeniz'deki yunuslar tehlike altında! Uyarı geldi
Akdeniz'deki yunuslar tehlike altında! Uyarı geldi Deniz Memelileri Araştırma Derneği (DMAD) araştırma ekibi, Akdeniz'deki yunus türlerinin tamamının nesli tehlike altında veya hassas durumda olduğuna dikkat çekti.
31.07.2023 Gündem
ABD’de balinaların dansı mest etti
ABD’de balinaların dansı mest etti ABD’nin Massachusetts eyaletine bağlı Provincetown kasabası açıklarında dans eden balinalar, Robert Addie’nin cep telefonu kamerasına takıldı.
27.07.2023 Dünya
Hatay'da balina heyecanı! Gerçek bambaşka çıktı
Hatay'da balina heyecanı! Gerçek bambaşka çıktı Hatay'ın İskenderun ilçesinde denizin içerisinde suda batıp çıkan 6-7 metre uzunluğundaki cismi fark edenler balina görme heyecanı ile sahile koştu. Bir süre merakla takip edilen cismin, boru olduğu ortaya çıktı.
14.07.2023 Gündem
Balinanın bağırsağından çıktı! Değeri tam 500 bin euro
Balinanın bağırsağından çıktı! Değeri tam 500 bin euro İspanya’da ölü balinanın bağırsağından servet çıktı. Kanarya Adaları’nda bulunan ölü ispermeçet balinasının bağırsağında “yüzen altın” olarak bilinen akamber bulundu.
5.07.2023 Dünya
Katil balinaların sıradaki planı ne?
Katil balinaların sıradaki planı ne? Katil balina ya da orka olarak adlandırılan siyah beyaz deniz memelileri, beklenmedik hareketler yapıyor gibi görünüyor; sayıları artıyor ve genellikle görülmedikleri yerlerde dolaşıyorlar.
18.06.2023 Dünya
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi...
Seri katil İngiltere'ye dehşeti yaşattı! Bir gecede 3 kişiyi öldürdü, çok sayıda kişiyi de ezdi... İngiltere seri katil kabusu yaşadı. Ülkede 3 kişinin ölümüne ve sayısız insanın yaralanmasına sebep olan şahıs yakalandı. Söz konusu olayın yeni detayları ortaya çıkarken saldırganın bir bakımevine sızmaya çalıştığı görüntüler olay oldu.
14.06.2023 Dünya
Yunanistan'da göçmen teknesi faciası: 59 ölü
Yunanistan'da göçmen teknesi faciası: 59 ölü Yunanistan 59 kişinin öldüğünü ve 100 kadar kişinin sağ salim kurtarıldığını dünyaya duyurdu. Yerel medya, yüzlerce kayıp olmasından korkulduğunu bildiriyor.
14.06.2023 Dünya
Kalbi durduktan 3 dakika sonra hayata döndü! Öldükten sonra yaşadıkları kan dondurdu...
Kalbi durduktan 3 dakika sonra hayata döndü! Öldükten sonra yaşadıkları kan dondurdu... Aşırı sıcaklar yüzünden ısı çarpmasından kalbinin 3 dakika boyunca durduğunu ve daha sonra tekrar hayata döndüğünü öne süren kadın yaşadıklarını tek tek anlattı. Soyismini açıklamayan Jade isimli kadın, ölümden sonra yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlattı.
14.06.2023 Dünya
Havuzda 45 dakikalık dehşet! Katil balina eğitmenini yüzlerce kişinin önünde katletti
Havuzda 45 dakikalık dehşet! Katil balina eğitmenini yüzlerce kişinin önünde katletti Okyanuslarda yaşayan ve Orka adıyla bilinen katil balinalar yunus ailesinin en iri üyeleridir. Tilikum isimli katil balina, İzlanda kıyılarında başlayan hayatını ABD'de akvaryumlarda esaret altında geçirdi ve pek çok kişinin korku filmlerinde izlediği sahneleri yüzlerce kişiye yaşattı. Yıllarca bağ kurduğu eğitmenini bile 45 dakika boyunca vahşice öldüren Tilikum'un hikayesi ise tüm ülkenin kanını dondurdu.
14.06.2023 Dünya
Falda Balina Görmek Ne Demek? Kahve Falında Balina Nasıl Yorumlanır?
Falda Balina Görmek Ne Demek? Kahve Falında Balina Nasıl Yorumlanır? Falda balina görmek şansın artacağına ve daha güzel günlerin yaşanacağına işaret eder. Fal sahibinin kısa süre içinde şansı dönecek ve daha güzel günler yaşayacaktır.
5.06.2023 Gündem
Marmaris'te tekne turunda balina görüntülediler
Marmaris'te tekne turunda balina görüntülediler Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında yüzeye çıkan 10 metre uzunluğundaki balina, tekne turundaki turistlerce cep telefonları ile görüntülendi.
2.06.2023 Gündem
'Casus' balina bu sefer İsveç kıyılarında görüldü
'Casus' balina bu sefer İsveç kıyılarında görüldü Norveç'te 2019 yılında görülen ve Rus donanması tarafından eğitilmiş bir "casus" balina olduğu öne sürülen beyaz balina, bu sefer İsveç kıyılarında görüldü.
30.05.2023 Dünya
Kripto parada bunu yapan büyük zarar ediyor! Yatırımcıya kritik uyarı geldi
Kripto parada bunu yapan büyük zarar ediyor! Yatırımcıya kritik uyarı geldi Kripto parada dalgalı seyir sürüyor. Geçtiğimiz haftayı 20 bin doların altında kapatan bitcoin gelen verilerle birlikte yeni haftaya 20 bin doların üstünde başladı. Blockchain ve Metaverse Teknoloji Danışmanı Devrim Danyal, yatırımcının yaptığı en büyük hatanın altını çizerek kritik uyarılarda bulundu.
14.03.2023 Ekonomi
Balina ile balıkçı teknesi çarpıştı! 6 yaralı
Balina ile balıkçı teknesi çarpıştı! 6 yaralı Japonya'nın Kanagawa eyaleti açıklarında seyreden bir amatör balıkçı teknesi ile balinanın çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.
7.03.2023 Dünya
12 balina karaya vurdu! Ölüm nedenleri deprem mi? Uzmanlar gerçeği açıkladı
12 balina karaya vurdu! Ölüm nedenleri deprem mi? Uzmanlar gerçeği açıkladı Depremden 3,5 gün sonra 12 adet Akdeniz Gagalı Balina karaya vurdu. Uzmanlar bu olay sonrası çalışma başlattı. Karaya vuran balinaların ölüm nedenini araştırdı. Türkiye'de peş peşe meydana gelen depremler sonrası birçok balinanın ölmesi akıllara ölümlerinin sebebi deprem mi, sismik çalışmalar mı? sorusunu getirdi. Uzmanlar balina ölümleriyle ilgili gerçeği açıkladı.
25.02.2023 Dünya
Türk Deniz Kuvvetleri, bir yıl NATO Unsur Komutanlığı görevini icra edecek
Türk Deniz Kuvvetleri, bir yıl NATO Unsur Komutanlığı görevini icra edecek Türk Deniz Kuvvetleri, 1 Ocak 2023 tarihinden 31 Aralık 2023 tarihine kadar NATO Mukabele Kuvveti Deniz Unsur Komutanlığı görevini icra edecek.
19.01.2023 Gündem
Mersin'de 10 kilo balina kusmuğu ele geçirildi
Mersin'de 10 kilo balina kusmuğu ele geçirildi Mersin'in Mezitli ilçesinde bir eve yapılan baskında 10 kilo 200 gram balina kusmuğu ile çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.
4.11.2022 Yaşam
Doğal şifa kaynağı Sinop kestane balı 500-700 TL arasında satılıyor
Doğal şifa kaynağı Sinop kestane balı 500-700 TL arasında satılıyor Türkiye’nin önemli kestane üretim merkezlerinden Sinop’ta coğrafi işaretli doğal şifa kaynağı kestane balı bu yıl rekoltedeki düşüşten dolayı az üretildi, fiyatı ise 500-700 TL arasında satılıyor.
17.10.2022 Yaşam
Ağa takılan balığı görünce inanamadılar! Tam yarım ton
Ağa takılan balığı görünce inanamadılar! Tam yarım ton Bursa'da balıkçıların ağlarına 5 metre uzunluğunda 500 kilo ağırlığında dev köpek balığı takıldı.
14.10.2022 Yaşam
Huggy Wuggy nedir, oyuncağı ne? Huggy Wuggy nasıl bir oyun, tehlikeli mi, neden yasaklanması isteniyor? Huggy Wuggy oyunu ve oyuncağı!
Huggy Wuggy nedir, oyuncağı ne? Huggy Wuggy nasıl bir oyun, tehlikeli mi, neden yasaklanması isteniyor? Huggy Wuggy oyunu ve oyuncağı! Momo ve Mavi Balina oyunlarından sonra şimdi de Huggy Wuggy oyunu gündeme geldi. Sosyal medya kullanıcıları Huggy Wuggy için araştırma yapmaya başladı. Peki, Huggy Wuggy nedir? Huggy Wuggy oyunu nedir, nasıl bir oyun, tehlikeli mi, neden yasaklanmalı? Huggy Wuggy oyunu ve oyuncağı…
8.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Balina ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki balina haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.