Bakire

Bakire

Son dakika bakire haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakire ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakire haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakire

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakire gelişmeleri de dahil olmak üzere 454 bakire haberi bulunmuştur. Tüm bakire haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tampon Nasıl Kullanılır? Tampon Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Tampon Nasıl Kullanılır? Tampon Kullanırken Yapılması Gerekenler... Kadınların genel olarak regl günlerini daha güvenli ve rahat geçirmelerini sağlayan hijyenik ürünler tampon olarak bilinmektedir. Aynı zamanda vajinal tampon olarak bilinir. Menstrüel dönem içerisinde vücuttan atılacak olan kanın, henüz dışarı çıkmadan emilmesine olanak veren bir ürün çeşididir. Böylece çok daha sağlıklı ve güvenli şekilde, aynı zamanda rahatsız olmadan günü geçirme şansı elde edilir.
22.06.2023 Sağlık
Dişi timsahların tek başlarına üreyebildikleri ortaya çıktı
Dişi timsahların tek başlarına üreyebildikleri ortaya çıktı Kendi kendine hamile kalan ilk timsah örneği Kosta Rika'daki bir hayvanat bahçesinde tespit edildi.
8.06.2023 Dünya
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırmışlardı! Sanık: Kendimi istihbaratçı olarak tanıtmadım
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırmışlardı! Sanık: Kendimi istihbaratçı olarak tanıtmadım Konya'da 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' yalanıyla kandırılan lise öğrencisi G.A.’ya (17) cinsel istismarda bulunan elektrik ustası Ahmet Mandal (35), duruşmadaki savunmasında, ''Benim MİT veya başka bir istihbarat kuruluşuyla bağlantım yoktur. Kendimi istihbaratçı olarak tanıtmadım” dedi. Aynı davada haklarında 37'şer yıl hapis cezası istenen okul müdürleri Harun Avcu (57) ile Asuman Sahar Koleri (48) ise Mandal'ın kendisini MİT elemanı olarak tanıttığını öne sürdü.
1.06.2023 Gündem
Meryem Suresi Türkçe Arapça okunuşu, meali ve tefsiri!
Meryem Suresi Türkçe Arapça okunuşu, meali ve tefsiri! Meryem Suresi, konusunu Hz. Meryem’den alması sebebi ile surenin ismi bu olmuştur. Müslümanların Mekke’den, Habeşistan’a hicret etmeden öncesinde ve Fatır Suresinden de sonra inen suredir. Sure doksan sekiz ayetten oluşuyor ve Kuran-ı Kerim’de 19. Sırada yer alırken, 44. Sırada indirilmiştir. İçerisinde tilavet secdesi bulundurur. Peki, Ramazan ayında Meryem Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? İşte Meryem Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
4.05.2023 Sureler
Al-İ İmran Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Al-İ İmran Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Al-İ İmran Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Al-İ İmran Suresi okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim kitabımızın 3. Suresi olan Al-i İmran Suresi 200 ayetten oluşan bir suredir. Al-i İmran ismi, diğer surelerden ayırt edilmesi için verilmiştir. Surenin nüzul zamanı dört bölümden oluşmaktadır. Birinci yani 1 ile 32’inci ayetler arasındaki bölüm birinci bölümdür. 33 ile 63’üncü ayetleri arası ise ikinci bölümdür. Üçüncü bölüm 64’üncü ile 120’inci ayetlerdir. Dördüncü bölüm 121’inci bölüm ile 200’üncü ayetlerdir.
12.03.2023 Dini Bilgiler
İş yeri tuvaletinde gizli kamera skandalı! 'Sapık patron' böyle ifşa oldu
İş yeri tuvaletinde gizli kamera skandalı! 'Sapık patron' böyle ifşa oldu İstanbul Bayrampaşa'da bulunan bir İş Sağlığı ve Güvenliği merkezinde iğrenç olay yaşandı. Kafe tuvaletine gizli kamera yerleştirildiğinin ortaya çıkmasından sonra yeni skandal ortaya çıktı. İş yeri ortaklarından porföy uzmanı olarak çalışan Onur A., işletmesinde ortak kullanılan iş yeri tuvaletinin içerisine farklı açılardan kayıt yapan gizli kameralar yerleştirdi. Kameranın gizlendiği yer hayrete düşürürken, bir çalışan skandalı böyle ortaya çıkardı.
29.12.2022 Yaşam
Esra Dermancıoğlu: Tükeniyoruz!
Esra Dermancıoğlu: Tükeniyoruz! Önceki gün Etiler'de görüntülenen ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, fotoğrafının altına yazdığı 'Tükenmişlik sendromuna girdim' notuna açıklık getirdi.
28.11.2022 Magazin
Şarkıcı Kurtuluş Kuş'un yargılandığı davada ilk duruşma görüldü!
Şarkıcı Kurtuluş Kuş'un yargılandığı davada ilk duruşma görüldü! Aydın'ın Efeler ilçesinde, otel odasında hayranı olan B.B.'ye (19) nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla hakkında 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan şarkıcı Kurtuluş Kuş (25), duruşmadaki savunmasında iftira atıldığını söyledi. Mağdur B.B. ise "Bakire olduğumu söyledim. Çığlık attım ama durmadı" dedi.
1.11.2022 Magazin
Hz. Meryem kimdir? İşte Hz. Meryem'in hamileliği ve doğumu
Hz. Meryem kimdir? İşte Hz. Meryem'in hamileliği ve doğumu Hz. Meryem ismi günümüzde sıkça araştırılan önemli isimlerden birisidir. Hatta Hz. Meryem ile ilgili birçok film ve dizi çekilmiştir. Ayrıca Hz. Meryem tarihte yüceltilen bir şahsiyet olmuştur. Çünkü o itaat ve iffet sembolü bir şahsiyete sahipti. Bunun için Hz. Meryem ismi her zaman için ahlaklı bir kişi olarak anlatılmıştır. Peki, Hz Meryem kimdir? Hz. Meryem'in doğumu nasıl olmuştur? Hz Meryem ne kadar hamile kaldı? İşte Hz. Meryem hakkında bilgiler...
13.09.2022 Dini Bilgiler
Cinsel sağlığı korumak için neler yapılabilir?
Cinsel sağlığı korumak için neler yapılabilir? Kadın Sağlığı & Doğum, Estetik Jinekoloji Uzmanı Op. Dr. Burcu Kardaş Arslan, cinsel sağlığın korunmasının yanı sıra birçok problemin tedavisinde uygulanan labioplasti işlemi hakkında merak edilenleri sizler için anlattı.
13.08.2022 Sağlık
Rezidansta işkence görmüştü! Teyzesine mesaj atıp intihara kalkışmış
Rezidansta işkence görmüştü! Teyzesine mesaj atıp intihara kalkışmış Konya'nın Selçuklu ilçesinde eski sevgilisi Demet Aydın'ı (21) kaçırıp, rezidansta işkence yaptıkları gerekçesiyle haklarında 41'er yıla kadar hapis cezası istenen Murat Demirci, nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22), ilk duruşmada suçlamaları reddetti. Duruşma sonrası Demet Aydın'ın avukatı Furkan Avcı, 3 sanığın en ağır cezayı alması gerektiğini belirterek, "Demet, bayram öncesi teyzesine 'Bu hayatı daha fazla yaşamak istemiyorum' diyerek mesaj atmış. Daha sonra da kullandığı psikiyatri ilaçlarını içerek, intihara teşebbüs etti. Şu an Demet'in sağlık durumu iyi" dedi.
25.07.2022 Yaşam
Bakirelik sorusuna canlı yayında şok cevap!
Bakirelik sorusuna canlı yayında şok cevap! Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın programına canlı olarak bağlanan kadın izleyicinin "Eşim beni bakire sanıyordu ama değildim, ne yapmalıyım?" sorusu dikkat çekti. Karataş, izleyicinin sorusuna detaylı şekilde yanıt verdi.
11.06.2022 Yaşam
Rezidansta iğrenç olay! Zincirleme istismar ve işkence ile ilgili yeni gelişme
Rezidansta iğrenç olay! Zincirleme istismar ve işkence ile ilgili yeni gelişme Konya'nın Selçuklu ilçesinde bir süre flört ettiği Demet A.'yı (21) kaçırıp, işkence eden Murat Demirci, nişanlısı Sara Demir (24) ve onun arkadaşı Tuğba Demirci (22) hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede, 3 kişi hakkında 8 farklı suçtan 41'er yıl hapis cezası istendi. Şüpheliler hakkında, Demet A.'ya yaptıkları işkenceden saatler sonra benzer eylemleri Merve K.'ye de yaptıkları gerekçesiyle 36'şar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.
1.06.2022 Yaşam
Adalet Bakanı Bozdağ: Çocuk haklarını, Anayasa maddesi haline getirdik
Adalet Bakanı Bozdağ: Çocuk haklarını, Anayasa maddesi haline getirdik Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti İnsan Hakları Başkanlığınca Ankara'da düzenlenen değerlendirme toplantısında, AK Parti hükümetleri döneminde insan hakları alanında yapılan çalışmaları anlattı. AK Parti hükümetleri döneminde insan hakları alanında büyük reformlara imza atıldığını belirten Bozdağ, “Bütün adımları büyük bir kararlılıkla, inanarak attık. İnsan haklarının, hukuk devletinin gereği diye attık, milletin buna ihtiyacı var diye attık” şeklinde konuştu.
28.05.2022 Siyaset
Tanınmış kişilere şantajdan gözaltına alınmıştı! Flaş gelişme
Tanınmış kişilere şantajdan gözaltına alınmıştı! Flaş gelişme İzmir'in Çiğli ilçesinde, aralarında tanınmış kişilerin de olduğu onlarca kişinin fotoğraflarını uygunsuz sitelerde paylaşıp tehdit ve şantajda bulunduğu iddia edilen Havva G., sevk edildiği adliyede serbest bırakıldı.
26.04.2022 Yaşam
Konya'da rezidanstaki iğrenç olay ile ilgili detaylar ortaya çıktı! 'Bakire misin? diye sorduktan sonra...'
Konya'da rezidanstaki iğrenç olay ile ilgili detaylar ortaya çıktı! 'Bakire misin? diye sorduktan sonra...' Konya'da rezidansta yaşanan işkence olayı tüyleri diken diken etmişti. Demet A. isimli genç kadın, iddiaya göre, eski patronu Murat D. ile sevgilisi Sara D. ve arkadaşı Tuğba D. tarafından götürüldüğü rezidansta türlü işkencelere maruz kaldı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, 3 şüphelinin telefonlarının incelenmesine karar verildi. Öte yandan dehşeti yaşayan kadının olay gününe ilişkin ifadeleri ise kan dondurdu.
26.04.2022 Yaşam
Eski patronu, nişanlısı ve arkadaşı, genç kadına dehşeti yaşattı! Elbiselerini çıkarıp...
Eski patronu, nişanlısı ve arkadaşı, genç kadına dehşeti yaşattı! Elbiselerini çıkarıp... Konya’da 21 yaşındaki D.A. adlı genç kadın, daha önce kafesinde çalıştığı ve bir süre flört ettiği Murat D. ile nişanlısı Sara D. ve Tuba D. tarafından kaçırılıp, rezidanstaki bir stüdyo daireye götürüldü. Sara D. ile Tuba D., burada D.A.’nın ellerini bağlayıp vücudunda sigara söndürdü, bıçakla boğazını çizerek sopayla dövdü, makasla saçını ve kıyafetlerini kesti. D.A.'nın şikayeti üzerine gözaltına alınıp adli kontrol kararıyla serbest bırakılan 3 kişi, aynı gün başka bir kadının da benzer şikayeti üzerine tutuklandı.
13.04.2022 Yaşam
Genç popçuya tecavüz suçlaması! 'Bakire olduğumu söyleyerek yalvardım'
Genç popçuya tecavüz suçlaması! 'Bakire olduğumu söyleyerek yalvardım' Popçu Kurtuluş Kuş’un konser için geldiği Aydın’da, bir genç kıza tecavüz ettiği iddia edildi. Mağdur B.Ö. “Hayatımı karartan bu kişi, adalet önünde hesap verecek” dedi İfadesine başvurulmak üzere arandığı öğrenilen Kurtuluş Kuş'un hayatını kararttığını belirten B.Ö. "Kendisi bana sarıldığı anda bakire olduğumu söyleyerek yalvardım. Ama ellerimi zorla tutup tecavüz etti" dedi. Tecavüzün ardından genç popçunun "Sonra belki evleniriz. Ağlama, hadi git" dediğini anlatan genç kız, "Babamın başı belaya girmesin diye anlatmayacaktım ama durgunluğumdan şüphelenince anlatmak zorunda kaldım" ifadesini kullandı.
1.04.2022 Yaşam
Babadan öz kızlarına iğrenç istismar! Anne her şeyi itiraf etti: Kızımın iç çamaşırına...
Babadan öz kızlarına iğrenç istismar! Anne her şeyi itiraf etti: Kızımın iç çamaşırına... İzmir'de iki kızına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan Serkan Erdoğan ile boşanmalarına rağmen aynı evde yaşadığı eski eşini tabancayla yaralayan Asya Dizlek hakim karşısına çıktı. Erdoğan üzerine atılan suçlamaların iftira olduğunu savunurken, Dizlek ise "Cinsel istismarı öğrendikten sonra bana, 'Madem öğrendin üçünüz dediklerimi yaparsınız' dedi. Ben bağırmaya başlayınca darp etmeye başladı. Silahı alıp can havliyle ateş ettim. Ben yapmasam o beni ve kızlarımı öldürecekti" dedi.  
3.03.2022 Gündem
Bisikletli tacizci tutuklandı! Kız çocuğuna iğrenç istismar
Bisikletli tacizci tutuklandı! Kız çocuğuna iğrenç istismar Bağcılar ve Bahçelievler'de bisikletle dolaşarak çocukları taciz ettiği öne sürülen Mecit G. "çocuğun cinsel istismarı" suçundan tutuklandı.
21.01.2022 Yaşam
Genç kıza alkol içirip istismar etmişti! Musa Orhan davasında flaş açıklama
Genç kıza alkol içirip istismar etmişti! Musa Orhan davasında flaş açıklama Batman'ın Beşiri ilçesinde intihar eden İpek Er'e (18) cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla Siirt 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nce 10 yıl hapis cezasına çarptırılan eski Uzman Çavuş Musa Orhan (25) hakkındaki gerekçeli karar açıklandı. Er'in cinsel ilişkiye girme noktasında rızasının olmadığının kabul edilmesi gerektiğinin vurgulandığı kararda, "Alkolün etkisinde olan direnme ve idrak etme gücünü kaybeden mağdurun öncesinde ya da ilişki esnasında açıkça ilişkiye girme iradesi olmadığı sürece yapılan cinsel ilişkinin rıza dışı olduğunun kabul edilmesi gerekir" denildi.
19.12.2021 Yaşam
Böylesi ilk kez gerçekleşti! 'Bakire doğum' yapıldı, 2 yaşında...
Böylesi ilk kez gerçekleşti! 'Bakire doğum' yapıldı, 2 yaşında... ABD’de yayımlanan bir araştırmada Kaliforniya kondorlarının "bakire doğum" olarak anılan biçimde, eşeysiz üreyebildiği açıklandı.
29.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Naz Mila kalça dansıyla sosyal medyanın gündeminde!
Naz Mila kalça dansıyla sosyal medyanın gündeminde! Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran fenomen gelin adayı Naz Mila, bu kez kalça dansıyla olay yarattı.
27.08.2021 Magazin
Pilottan genç kadına cinsel istismar! Evine götürüp...
Pilottan genç kadına cinsel istismar! Evine götürüp... İstanbul’da pilot Hasan G. sosyal medyada tanıştığı genç kızı eğlence mekânı çıkışında “Bana güvenebilirsin. Çocuğumla da tanışırsın” diyerek evine götürüp tecavüz etti. Genç kızın kıyafetinde DNA’sı bulunan pilot 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
9.07.2021 Yaşam
Dayı cinayetinde sır 31 yıl sonra ortaya çıktı! 'Anneni başka türlü seviyorum'
Dayı cinayetinde sır 31 yıl sonra ortaya çıktı! 'Anneni başka türlü seviyorum' İzmir'in Selçuk ilçesinde, 2019 yılında işlenen cinayetin ardından 'cinsel istismar' iddiası çıktı. Dayısı Mustafa Ç.'yi, 31 yıl önce annesine cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle öldürdüğünü öne süren B.S. (19), 10 yıl hapse çarptırıldı. İtiraz üzerine karar, istinafta bozularak 'eksik ceza tayini' gerekçesiyle tekrar mahkemeye gönderildi.
3.07.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bakire ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakire haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.