Bakan Dönmez

Bakan Dönmez

Son dakika Bakan Dönmez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bakan Dönmez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bakan Dönmez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Dönmez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan dönmez gelişmeleri de dahil olmak üzere 815 bakan dönmez haberi bulunmuştur. Tüm bakan dönmez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Dönmez, Eskişehir'de oyunu kullandı
Bakan Dönmez, Eskişehir'de oyunu kullandı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Cumhurbaşkanı Seçimi 2'nci oylaması için Eskişehir'de oyunu kullandı.
28.05.2023 Gündem
Bakan Dönmez CNN Türk'te duyurdu: Ordu'da gaz, Rize'de petrol
Bakan Dönmez CNN Türk'te duyurdu: Ordu'da gaz, Rize'de petrol Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CNN TÜRK kanalında Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez, "Hem Ordu açıklarında hem Rize açıklarında bir aramamız olacak. Ordu’da beklentimiz gaz, Rize’de petrol." ifadelerini kullandı.
23.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Milletin tercihiyle alay edenler milletin gönlünde mahkum olmuştur
Bakan Kurum: Milletin tercihiyle alay edenler milletin gönlünde mahkum olmuştur Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul seçim çalışmaları çerçevesinde, Üsküdar’da bir dizi program gerçekleştirdi. Bakan Kurum, “Oldum olası bu topraklara yabancı olan CHP, yine gerçek yüzünü göstermiş, karanlık yüzünü ortaya çıkarmış, riya dolu maskesini indirmiştir. Bugün, milletin tercihiyle alay edenler milletin gönlünde mahkum olmuştur” dedi.
21.05.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş: 14 Mayıs'tan sonra çakma milliyetçilik yapmaya kalkıyorlar
Numan Kurtulmuş: 14 Mayıs'tan sonra çakma milliyetçilik yapmaya kalkıyorlar AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ümraniye'de vatandaşlarla biraraya geldi. Kurtulmuş, Ümraniye Alemdağ Caddesi'nde vatandaşlarla sohbet etti. Ümraniye'deki AK noktayı da ziyaret eden Kurtulmuş burada bir konuşma yaptı. Kurtulmuş,  "PYD/YPG ile kol kola olan, PKK'ya bir türlü terör örgütü diyemeyenlere, Kandil'deki terör baronlarının açık desteklerine karşı 'Çekilin oradan bizim sizin desteğinize ihtiyacımız yok' diyemeyenler şimdi 14 Mayıs'tan sonra çakma milliyetçilik yapmaya kalkıyor." dedi. 
21.05.2023 Gündem
Bakan Dönmez: Defne'de muhalefete yüzde 90 oy çıktı ayrım yapmadan hastaneyi hayata geçirdik
Bakan Dönmez: Defne'de muhalefete yüzde 90 oy çıktı ayrım yapmadan hastaneyi hayata geçirdik Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Hatay’ın Defne ilçesinde muhalefete yüzde 90 oy çıkmasına rağmen 60 günde hastane inşaatını tamamladıklarını belirterek, "Defne en son seçimde kime oy verdi gördünüz. Yüzde 90 muhalefete. O gün de öyleydi. Defne'nin yapısı. Bunlar bize oy vermiş, vermemiş diye bir ayrım yapmaksızın gittik oraya son derece modern, en hızlı şekilde hastaneyi hayata geçirdik” dedi.
21.05.2023 Gündem
Petrol keşfinin fiyatlara katkısı olacak mı? Bakan Dönmez'den açıklama
Petrol keşfinin fiyatlara katkısı olacak mı? Bakan Dönmez'den açıklama Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CNN Türk canlı yayınında 'Gabar petrolünün fiyatlara katkısı olur mu?' sorusuna cevap verdi.
12.05.2023 Ekonomi
Seçimlere son 2 gün! YSK'nın sonuçları açıklayacağı saat belli oldu
Seçimlere son 2 gün! YSK'nın sonuçları açıklayacağı saat belli oldu Seçimlere artık çok az bir süre kaldı. Sandık başına gidenlerin nasıl bir oy pusulası göreceği, oy pusulasını aldıktan sonra ne yapması gerektiği hatta nelere dikkat etmesi gerektiği bir çok seçmen tarafından biliniyor ama yine hatırlatalım. Gelin 14 Mayıs Pazar günü sandık başında, sonra oy sayımında neler olacağına bakalım.
11.05.2023 Gündem
Ücretsiz doğal gaz ile ilgili yeni açıklama geldi! Bakan Dönmez duyurdu
Ücretsiz doğal gaz ile ilgili yeni açıklama geldi! Bakan Dönmez duyurdu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Ücretsiz doğal gaz yaklaşık 40 milyar lira. Vergiler dahil 1 yıl boyunca yaklaşık 40 milyar lira bir katkı vatandaşımıza sağlamış olacağız" dedi.
11.05.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez'den yeni petrol sahası müjdesi
Bakan Dönmez'den yeni petrol sahası müjdesi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, katıldığı canlı yayın programında "Diyarbakır'da hala devam eden çalışmalarımız var. Diyarbakır'da bir saha üzerine yoğunlaştık. İlk denememizde de aslında netice aldık ama çok zor bir coğrafyaydı ve heyelanlı bir bölgeydi." ifadelerini kullandı.
9.05.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez: Hidrokarbon aramaları konusunda dünyanın dört bir tarafından teklifler alıyoruz
Bakan Dönmez: Hidrokarbon aramaları konusunda dünyanın dört bir tarafından teklifler alıyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, hidrokarbon arama ve araştırmaları konusunda dünyada bu kadar geniş filoya sahip nadir ülkelerden birinin Türkiye olduğunu belirterek, “Şimdi dünyanın dört bir tarafından ‘Bu sondajları gelin bizim burada da yapın’ diye teklifler alıyoruz. Asya’dan, Amerika’dan, Afrika’dan, Orta Doğu’dan. Tabii önceliğimizi Karadeniz gaz keşfine vermiştik. Şimdi iş programımız elverdikçe bu filomuzun bir kısmını belki yurt dışındaki işlere gönderebiliriz" dedi.
8.05.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez: Hiçbir sorun yaşanmadan seçim sürecini tamamlayacağız
Bakan Dönmez: Hiçbir sorun yaşanmadan seçim sürecini tamamlayacağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Seçim günü görev alacak arıza ekip personeli sayılarını belirledik ve kriz merkezlerini oluşturduk. Meteoroloji verilerinin takibini düzenli olarak yapıyoruz. Öngörülen bütün risklere yönelik eylem planlarımızı hazırladık. Seçimin güven içerisinde tamamlanması için elektrik tarafında hem bakanlığımız hem de dağıtım şirketlerimiz hazırlıklarını tamamladı. İnşallah hiçbir sorun yaşanmadan seçim sürecini tamamlayacağız" dedi.
8.05.2023 Gündem
Bakan Dönmez'den 14 Mayıs açıklaması: Siber saldırılara karşı gerekli önlemleri de aldık
Bakan Dönmez'den 14 Mayıs açıklaması: Siber saldırılara karşı gerekli önlemleri de aldık Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez 14 Mayıs seçimleri öncesi alınan önlemlerle ilgili açıklama yaptı.
8.05.2023 Gündem
Bakan Dönmez: Para dilenmene gerek yok, kaynak Anadolu’da, kaynak Karadeniz’de
Bakan Dönmez: Para dilenmene gerek yok, kaynak Anadolu’da, kaynak Karadeniz’de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, muhalefete yüklenerek “Devreye alacağımız projelerin bize sağlayacağı katkı, 300 milyar dolardan fazla. Londra’ya, Amerika’ya gidip para dilenmene gerek yok, kaynak Anadolu’da, kaynak Karadeniz’de” dedi.
7.05.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez: Güneş panelleri üretiminde dünyada üçüncü sıraya geldik
Bakan Dönmez: Güneş panelleri üretiminde dünyada üçüncü sıraya geldik Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Artık güneş panellerini burada üretiyoruz. Güneş panelleri üretiminde dünyada üçüncü sıraya geldik. Birinci sırada Çin, ikinci sırada Vietnam ve üçüncü sırada Türkiye var. Sadece kendi ülkemizde kullandığımız panelleri değil; Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Orta Asya gibi hatta Amerika'ya kadar ihraç yapabiliyoruz” dedi.
4.05.2023 Ekonomi
Terörden temizlenen Gabar'da petrol fışkırdı! Her gün yeni bir rezerv keşfediliyor
Terörden temizlenen Gabar'da petrol fışkırdı! Her gün yeni bir rezerv keşfediliyor Şırnak’ın Gabar Dağının terörden temizlenmesinin ardında petrol aramaları hızlandı. Bölgede yapılan sismik ve sondaj çalışmaları sonrası her gün yeni bir rezerv keşfediliyor.
3.05.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez: Terörden temizlediğimiz topraklardan bereket fışkırıyor
Bakan Dönmez: Terörden temizlediğimiz topraklardan bereket fışkırıyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gabar bölgesinde günlük 100 bin varil petrol üretecek rezerv tespit edildiğini hatırlatarak, “Cudi’de, bir zamanlar teröristlerin cirit attığı o dağlarda, oralardan terörü sildik. Kökünü kazıdık. Dağlardan, taşlardan terörü temizledik. Allah’a hamd olsun topraklarımızdan bereket fışkırıyor şimdi” dedi.
3.05.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez: Cumhurbaşkanımız son yılların en büyük keşiflerinden birisinin müjdesini verecek
Bakan Dönmez: Cumhurbaşkanımız son yılların en büyük keşiflerinden birisinin müjdesini verecek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gabar bölgesinde bulunan petrole ilişkin, "Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız bir müjde daha verecek. O da petrolle ilgili olacak. Konya mitinginde Sayın Cumhurbaşkanımız yine son yılların en büyük keşiflerinden birisinin müjdesini verecek. Daha önce terör nedeniyle giremediğimiz alanlarda artık karış karış petrol ve doğal gaz alıyoruz" dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Tahsil edilen faturalar iptal edilecek! EPDK Başkanı'ndan ücretsiz doğal gaz açıklaması
Tahsil edilen faturalar iptal edilecek! EPDK Başkanı'ndan ücretsiz doğal gaz açıklaması Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, ücretsiz doğal gaz ve indirimli gaz ile ilgili açıklamalarda bulundu.
1.05.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez: Gabar petrol kuyularındaki ilk değerlendirmeler olumlu
Bakan Dönmez: Gabar petrol kuyularındaki ilk değerlendirmeler olumlu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Adana ve Şırnak’ta bulunan petrol keşiflerini hatırlatarak, Gabar bölgesinde yapılan çalışmaların olumlu sonuçlar verdiğini söyledi. Bakan Dönmez, “İki ay kadar öncede orada sondaj çalışmalarına başlamıştı ekibimiz. An itibarı ile sondaj çalışmalarımız. kuyu değerlendirme çalışmalarımız tamamlanmak üzere. İlk değerlendirmeler olumlu ama arkadaşlardan son bilgilendirmeleri bekliyoruz” dedi.
1.05.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez'den flaş açıklama: Büyük bir müjde verebiliriz
Bakan Dönmez'den flaş açıklama: Büyük bir müjde verebiliriz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez petrolle ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Dönmez: “Çok yakın bir zamanda petrolle ilgili büyük bir müjde verebiliriz.” dedi.
30.04.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez'den CNN Türk'e özel açıklama! Hedef Sinop ve Trakya
Bakan Dönmez'den CNN Türk'e özel açıklama! Hedef Sinop ve Trakya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Akkuyu NGS töreni ardından CNN TÜRK ekranlarında açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez sonraki nükleer santraller için Sinop ve Trakya'yı işaret etti.
27.04.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez Akkuyu NGS'de elektrik üretimi yapılacak tarihi açıkladı
Bakan Dönmez Akkuyu NGS'de elektrik üretimi yapılacak tarihi açıkladı Mersin Akkuyu nükleer güç santrali ilk nükleer yakıt getirme töreni yapıldı. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, törende Akkuyu NGS'de elektrik üretimi yapılacak tarihi açıkladı.
27.04.2023 Ekonomi
Akkuyu Santrali 'nükleer tesis' oluyor! Bakan Dönmez, CNN Türk'te detayları paylaştı
Akkuyu Santrali 'nükleer tesis' oluyor! Bakan Dönmez, CNN Türk'te detayları paylaştı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Fatih Dönmez Akkuyu Nükleer Santrali'nden CNN Türk canlı yayına bağlanarak ilk yakıt teslimine dair detayları paylaştı. "Tesis büyük oranda tamamladı" diyen Bakan Dönmez, "İlk reaktör devreye alındıktan sonra üretmemiz gereken enerjinin 4'te 1'i üretilecek. Dünyada aynı anda 4 reaktör inşaatı devam eden bir proje yok" dedi.
26.04.2023 Ekonomi
Bayraktar'dan Karadeniz gazı paylaşımı: Bayram erken geldi
Bayraktar'dan Karadeniz gazı paylaşımı: Bayram erken geldi Karadeniz gazına ilişkin Twitter'dan paylaşım yapan BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar "Bayram erken geldi. Milletçe bayram hediyemiz oldu" ifadelerini kullandı.
20.04.2023 Gündem
Bakan Dönmez: 35 yıllık ihtiyacımızı karşılayacak
Bakan Dönmez: 35 yıllık ihtiyacımızı karşılayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz Doğal Gazı Devreye Alma Töreni’nde konuştu. Bakan Dönmez, "Keşfimiz, tüm konutların 35 yıllık doğal gaz ihtiyacını tek başına karşılayabilecek kapasiteye sahip" dedi.
20.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Dönmez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan dönmez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.