Bae

Bae

Son dakika bae haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bae ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bae haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bae

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bae gelişmeleri de dahil olmak üzere 734 bae haberi bulunmuştur. Tüm bae haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dubai uçuşları iptal mi, THY Dubai uçuşları yapılıyor mu?
Dubai uçuşları iptal mi, THY Dubai uçuşları yapılıyor mu? Dubai uçuşları iptal mi? Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) geçtiğimiz saatlerde etkili olan şiddetli yağış, sel baskınlarına ve uçuşların aksamasına neden oldu.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Dubai'de yatırımcılarla görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Dubai'de yatırımcılarla görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dubai’de uluslararası yatırım şirketleri ve Emirlik ailelerine ait şirketlerin temsilcileriyle görüştü.
13.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı El Nahyan ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı El Nahyan ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan ile bir araya geldi.
13.02.2024 Gündem
Nusret Gökçe restoranında ödenen milyonluk hesabı paylaştı!
Nusret Gökçe restoranında ödenen milyonluk hesabı paylaştı! Dünya çapında 'Salt Bae' olarak tanınan ünlü şef Nusret Gökçe, Instagram sayfasından Dubai'deki restoranında ödenen 3 milyon 256 bin 410 TL'yi bulan bir hesabın fotoğrafını paylaştı. Gökçe'nin sosyal medyada gündem olan gönderisine, takipçilerinden yorum yağdı.
22.01.2024 Magazin
Ukrayna ve Rusya arasında esir takası: Toplam 478 esir ülkesine döndü
Ukrayna ve Rusya arasında esir takası: Toplam 478 esir ülkesine döndü Ukrayna ve Rusya arasında 24 Şubat 2022’den bu yana en büyük esir takası dün akşam gerçekleşti. 230 Ukraynalı esir ve 248 Rus esir ülkesine döndü.
4.01.2024 Dünya
Kaçakçılık şüphesiyle Fransa'da 4 gün tutulan yolcu uçağı Hindistan'a indi
Kaçakçılık şüphesiyle Fransa'da 4 gün tutulan yolcu uçağı Hindistan'a indi Birleşik Arap Emirlikleri'nden Nikaragua'ya sefer gerçekleştiren ve ikmal için indiği Fransa'da insan kaçakçılığı şüphesiyle 4 gündür bekletilen Hindistan vatandaşlarını taşıyan yolcu uçağı, bugün Hindistan'a indi.
26.12.2023 Dünya
Bakan Fidan, Al Nehyan ile görüştü
Bakan Fidan, Al Nehyan ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temasları kapsamında dün gece Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nehyan ile görüştü.
25.10.2023 Gündem
Bakan Şimşek'ten Dünya Bankası açıklaması: Güçlü bağlılığı takdir ediyoruz
Bakan Şimşek'ten Dünya Bankası açıklaması: Güçlü bağlılığı takdir ediyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye 35 milyar dolarlık finansman desteğ ile ilgili, "Dünya Bankası'nın paha biçilmez ortaklığını ve Türkiye'nin ekonomik kalkınmasına yönelik güçlü bağlılığını takdir ediyoruz" dedi.
8.09.2023 Ekonomi
Bakan Bayraktar: Gabar’daki keşif 100 bin varillik Cumhuriyet tarihinin en büyük keşfidir
Bakan Bayraktar: Gabar’daki keşif 100 bin varillik Cumhuriyet tarihinin en büyük keşfidir Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, gündeme ilişkin soruları yanıtlıyor. Bakan Bayraktar "Farklı deniz yetki alanları karalarda lokasyonlarda, Hakkari'de, Eylül'de Van'da sondaj yapacağız" dedi.
28.08.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu duyurusunu yaptı! "Uçak trafiğiyle rekor kıran Trabzon’a yeni havalimanı kazandıracağız"
Bakan Uraloğlu duyurusunu yaptı! "Uçak trafiğiyle rekor kıran Trabzon’a yeni havalimanı kazandıracağız" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “30 Haziran 2023 tarihinde, 145 uçak trafiğiyle adeta rekor kıran Trabzon’a yeni bir havalimanı kazandıracağız. 2023 yılı Ocak-Temmuz ayları arasında turist sayıları 339 bin 695 yerli ve 397 bin 442 yabancı olmak üzere yolcu sayısı toplam 737 bin 137’ye ulaştı. Sürekli artan turizm potansiyeli ve turist sayısı yeni havalimanı ihtiyacını doğurmuştur” dedi.
21.08.2023 Ekonomi
Enerjide yeni anlaşmalar geliyor! Bakan Bayraktar müjdeyi verdi: Suudi Arabistan'la anlaşmayı imzaladık
Enerjide yeni anlaşmalar geliyor! Bakan Bayraktar müjdeyi verdi: Suudi Arabistan'la anlaşmayı imzaladık Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bayraktar "Türkiye'ye çok ciddi ilgi var. Suudi Arabistan'la da enerji anlaşması imzaladık. Yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlara ciddi ilgi var. Suudi Arabistan'la enerji işbirliği gerçekleştirmek istiyoruz. Biz gerek elektrik gerek doğal gazda çevresel işbirliğini geliştirmek istiyoruz" dedi.
31.07.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a taziye telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ı telefonla arayarak kardeşinin vefatına ilişkin taziyelerini iletti.
27.07.2023 Gündem
BAE ile ortaklık anlaşması 100 bin kişiye istihdam sağlayacak
BAE ile ortaklık anlaşması 100 bin kişiye istihdam sağlayacak Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Ankara Büyükelçisi Said Sani ez-Zahiri, 1 Eylül'de yürürlüğe girecek Türkiye-BAE Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşması ile Türkiye'de 100 bin kişiye istihdam sağlanacağını söyledi.
26.07.2023 Ekonomi
Kabine bugün toplanıyor! Masadaki sıcak başlık ekonomi
Kabine bugün toplanıyor! Masadaki sıcak başlık ekonomi Milyonlarca vatandaş gözünü oraya çevirdi. Son toplantısını 3 Temmuz’da yapan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bir araya geliyor. Kabine gündemindeki sıcak başlık ise ekonomideki son gelişmeler olacak.
24.07.2023 Gündem
Kabine'de kritik gündem! İşte masadaki konu başlıkları
Kabine'de kritik gündem! İşte masadaki konu başlıkları Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün toplanıyor. Kritik toplantıda önemli maddeler masada olacak.
23.07.2023 Gündem
Katar, 6 yıl sonra BAE’ye büyükelçi atadı
Katar, 6 yıl sonra BAE’ye büyükelçi atadı Katar, 2017’de patlak veren Körfez krizinin ardından Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) büyükelçi atadı.
23.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor! İşte masadaki başlıklar
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor! İşte masadaki başlıklar Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Kritik toplantıda önemli maddeler masada olacak
23.07.2023 Gündem
Erdoğan'ın Kıbrıs hamlesi damga vurdu! ABD'li senatörden skandal Türkiye açıklaması
Erdoğan'ın Kıbrıs hamlesi damga vurdu! ABD'li senatörden skandal Türkiye açıklaması ABD Senatosu’nun sıkı Yunan-Rum dostu olan Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Bob Menendez, skandal bir açıklamaya imza attı. Türkiye karşıtı açıklamaları ile tanınan Menendez bir kez daha Türkiye'yi hedef aldı. Menendez'in sözleri Yunan basınında geniş yer buldu. Komşu basını Erdoğan'ın uçuş rotası ile verdiği mesajı da manşetlerine taşıdı.
21.07.2023 Gündem
Körfez ülkeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Arap ülkelerini ziyaret etmesinden çok mutlu
Körfez ülkeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Arap ülkelerini ziyaret etmesinden çok mutlu Halihazırda stratejik ve canlı olan ilişkiyi daha da güçlendirmek için 12-13 Kasım tarihlerinde İstanbul’da Körfez ülkeleri yatırımcıları ve Türk iş dünyası bir araya getirilecek. İstanbul'a gelecek olan Körfez ülkeleri yatırımcılarıyla 25 milyar dolarlık ticaret amaçlanıyor.
20.07.2023 Gündem
50.7 milyar dolarlık tarihi anlaşma dünyada böyle yankılandı!
50.7 milyar dolarlık tarihi anlaşma dünyada böyle yankılandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın körfez turunun son durağı olan Birleşik Arap Emirlikleri'nde İki ülke arasında 50,7 milyar dolarlık anlaşma imzalandı. Anlaşma dünya basınında geniş yankı uyandırırken Yunan basını yeni dönemde iş birliğine gidilecek alanları tek tek yazdı.
20.07.2023 Gündem
Bakan Şimşek'ten flaş açıklama: BAE'nin Türkiye'ye devam eden güçlü desteği için minnettarız
Bakan Şimşek'ten flaş açıklama: BAE'nin Türkiye'ye devam eden güçlü desteği için minnettarız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Birleşik Arap Emirlikleri ile imzalanan 50,7 milyar ABD doları değerindeki anlaşmaya ilişkin "İhracat finansmanı, deprem tahvilleri, enerji, savunma, altyapı, teknoloji ve bankacılık dahil olmak üzere bir dizi sektördeki anlaşmalar, BAE'nin programımıza olan güvenini yansıtıyor.” diye konuştu.
19.07.2023 Ekonomi
Emine Erdoğan, BAE'de Kadınlar Genel Birliği’ni ziyaret etti
Emine Erdoğan, BAE'de Kadınlar Genel Birliği’ni ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) temasları kapsamında Kadınlar Genel Birliği’ni ziyaret etti, Annelik ve Çocukluk Yüksek Konseyi'ne katıldı.
19.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de! İki ülke arasında 50.7 milyar dolarlık anlaşma
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de! İki ülke arasında 50.7 milyar dolarlık anlaşma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suudi Arabistan ve Katar ziyaretlerinin ardından Körfez turunun son durağı olan Birleşik Arap Emirlikleri'nde. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İmzalayacağımız ortak mutabakat metniyle ilişkilerimizi stratejik ortaklık düzeyine çıkartmış olacağız" açıklamasını yaptı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Al Nahyan'a TOGG hediye etti. Ayrıca iki ülke arasında 50 milyar dolarlık anlaşma imzalandı.
19.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a TOGG hediye etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a TOGG hediye etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan'a TOGG hediye etti.
19.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de! Türkiye ile 13 anlaşma imzalandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'de! Türkiye ile 13 anlaşma imzalandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan tarafından resmi törenle karşılandı. Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında 13 yeni anlaşma imzalandı.
19.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bae ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bae haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.