Babadağ

Babadağ

Son dakika Babadağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Babadağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Babadağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Babadağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan babadağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 babadağ haberi bulunmuştur. Tüm babadağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli paraşütçünün öldüğü kazada, İngiliz paraşüt pilotuna tutuklama
Milli paraşütçünün öldüğü kazada, İngiliz paraşüt pilotuna tutuklama Muğla'nın Fethiye ilçesinde 2 paraşütün çarpıştığı, milli paraşütçü Orkut Baysal'ın (39) hayatını kaybettiği, tandem (ikili) atlayış yaptığı Andaç Ünsal'ın (45) da yaralandığı kazada, diğer paraşütün pilotu İngiliz Thomas Aitken (45), tedavisinin ardından tutuklandı.
1.05.2023 Yaşam
'İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' için kuralar devam ediyor
'İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' için kuralar devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın TOKİ eliyle hayata geçirdiği ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi projelerinde kura çekimlerine 6 Mart itibariyle yeniden başlandı. Bir taraftan afet bölgelerindeki geçici ve kalıcı deprem konutları inşa edilirken bir yandan da Sosyal Konut Hamlesi “İlk Evim, İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” için kuralar eş zamanlı olarak devam ediyor. “İlk İş Yerim” projesi ikinci etap kura çekimleri 23 Mart’ta 5 il ve ilçede 417 iş yeri, altyapısı tamamlanmış, imar planı hazırlanmış 1 milyon “İlk Evim Arsa” kuraları ise 20-27 Mart tarihleri arasında, 22 ilde 32 bin 113 hak sahibi için çekilerek devam edecek.
20.03.2023 Ekonomi
TOKİ Denizli kura sonuçları! Denizli kura sonuçları açıklandı mı? 27 Ocak 2023 Denizli TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle!
TOKİ Denizli kura sonuçları! Denizli kura sonuçları açıklandı mı? 27 Ocak 2023 Denizli TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle! TOKİ Denizli kura sonuçları merakla araştırılıyor. TOKİ çekilişlerinde sıra Denizli’de. Denizli Merkez'de 650, Acıpayam’da 508, Çivril’de 100, Honaz’da 150 ve Sarayköy’de 238 olmak üzere toplamda bin 646 konutun çekiliş sonuçları belli oldu, Denizli kuraları yeni ilçelerle bugün de devam ediyor. Peki, TOKİ Denizli kura sonuçları isim listesi belli oldu mu, Denizli kura sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Denizli kurası hakkında merak edilenler…
27.01.2023 Ekonomi
TOKİ Denizli kura sonuçları 2023 isim listesi! Denizli TOKİ kura çekilişi canlı izle ile Denizli TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?
TOKİ Denizli kura sonuçları 2023 isim listesi! Denizli TOKİ kura çekilişi canlı izle ile Denizli TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Denizli TOKİ kura sonuçları günün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 26 Ocak 2023 Acıpayam, Çivril, Honaz, Merkez, Sarayköy ilçelerinde yapılacak TOKİ kuralarıyla hak sahipleri belli olacak. 1646 Sosyal Konut TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle ekranı üzerinden takip edilecek kura çekilişi saat 10.00’da EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde çekilen kuralar noter huzurunda başladı. Peki, TOKİ Denizli kura sonuçları isim listesi belli oldu mu, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?
26.01.2023 Ekonomi
Otomobil, iş makinesine çarptı; 1 ölü, 1 yaralı
Otomobil, iş makinesine çarptı; 1 ölü, 1 yaralı Zonguldak'ın Devrek ilçesinde otomobilin iş makinesine arkadan çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
24.11.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
İzel'den sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi!
İzel'den sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi! Uzun yıllar sonra yeniden bir araya gelen ve yoğun konser serisine başlayan İzel-Çelik-Ercan grubunun Fethiye Babadağ'daki konserinde üzücü bir olay yaşanmış, İzel Çeliköz konserin sonlarına doğru baygınlık geçirmişti. Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi'nin yardımına yetiştiği İzel, sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında konuştu.
4.09.2022 Magazin
Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk Ermeni kaymakamı Berk Acar görevine başladı
Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk Ermeni kaymakamı Berk Acar görevine başladı Denizli'nin Babadağ ilçesine kaymakam olarak atanan, Türkiye Ermeni toplumundan Berk Acar, görevine bugün başladı.
29.08.2022 Gündem
Kaymakam Berk Acar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Türkiye’nin ilk Ermeni Kaymakamı Berk Acar hakkında merak edilenler…
Kaymakam Berk Acar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Türkiye’nin ilk Ermeni Kaymakamı Berk Acar hakkında merak edilenler… Kaymakamlık sınavında ilk 100’e giren Ermeni asıllı Berk Acar, Babadağ ilçesine kaymakam olarak atandı. Acar, Cumhuriyet tarihinin ilk Ermeni asıllı kaymakamı oldu. Peki, Kaymakam Berk Acar kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Türkiye’nin ilk Ermeni Kaymakamı Berk Acar hakkında merak edilenler…
18.08.2022 Gündem
Yamaç paraşütü pilotları, havada çarpıştı
Yamaç paraşütü pilotları, havada çarpıştı Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Babadağ'dan tandem atlayış yapan yamaç paraşütü pilotları, kalkış sırasında birbirine dolandı. Havada çarpışıp, yaralanan 2 pilot ve 1'i Çinli 2 yolcu, hastaneye kaldırıldı. Çarpışma anı, cep telefonu kamerasına yansıdı.
15.08.2022 Yaşam
Aykut Enişte filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte filmi konusu ne? Aykut Enişte filmi 2 ne zaman çıkıyor? İşte Aykut Enişte filmi oyuncu kadrosu!
Aykut Enişte filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte filmi konusu ne? Aykut Enişte filmi 2 ne zaman çıkıyor? İşte Aykut Enişte filmi oyuncu kadrosu! Aykut Enişte filmi televiyon ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. 2019 Mayıs ayında vizyona giren bir tür durum komedisi filmi olan Aykut Enişte filminin ilkinin yönetmenliğini Onur Bilgetay yaptı. Yapımcılığını Necati Akpınar'ın üstlendiği, senaryosunu ise Cem Gelinoğlu ve Giray Altınok'un yazdığı Aykut Enişte filmi eğlenceli sahneleri ve ince mizahı ile ekranlarda olacak. Öte yandan Aykut Enişte filminin ikincisi de çekildi. Peki, Aykut Enişte filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte filmi konusu ne? Aykut Enişte filmi 2 ne zaman çıkıyor? İşte Aykut Enişte filmi oyuncu kadrosu!
3.05.2022 Televizyon
Müjdeli haber geldi! 3 bölgeyi birbirine bağlayacak, artık sadece 3 saat sürecek
Müjdeli haber geldi! 3 bölgeyi birbirine bağlayacak, artık sadece 3 saat sürecek Türkiye’nin Ulaşım ve Lojistik Master Planında yer alan ve Ege’nin önemli projelerinden birisi olan 163 kilometrelik Denizli - Aydın Otoyolu inşası tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti heyetiyle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, otoban inşasının yarıyı aşmış durumda olduğunu müjdeledi. Öte yandan projenin 2 yıl içerisinde tamamlanması bekleniyor. İzmir'den başlayarak Aydın, Denizli ve Burdur illerinden Antalya'ya uzanacak olan otoyolun, Ege ve Akdeniz'in turizmini güçlendirmesi bekleniyor. Projenin tamamlanmasıyla halen 7 saat olan İzmir-Antalya arasının 3 saate ineceği belirtiliyor.
17.04.2022 Ekonomi
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller!
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller! Türkiye’de etkili olan kar, bazı illerde eğitimin aksamasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası yurdun bazı illerinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Adıyaman, Bilecik, Kütahya, Kırşehir, Uşak, Adana gibi kentler başta olmak üzere Türkiye’de birçok kentte okullar tatil edildi. İşte okulları tatil olan iller...
19.01.2022 Eğitim
‘Aykut Enişte 2’ seyirci ile buluşuyor!
‘Aykut Enişte 2’ seyirci ile buluşuyor! Yapımını BKM’nin üstlendiği, yönetmeliğini Onur Bilgetay’ın yaptığı ‘Aykut Enişte 2’, 3 Aralık’ta sinemalarda seyirciyle buluşacak.
25.11.2021 Televizyon
Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi nerede çekildi, çekimler hangi illerde sürüyor? İşte Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı konusu ve oyuncu kadrosu!
Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi nerede çekildi, çekimler hangi illerde sürüyor? İşte Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı konusu ve oyuncu kadrosu! Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini anlatan dizi Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı TRT 1'de bu akşam başlıyor. Yakup Ağa’nın oğulları İshak, Oruç, Hızır ve İlyas kardeşlerin Akdeniz'e açılmasını konu alan dizinin nerde çekildiği merak konusu oldu. Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi nerede çekildi, çekimler hangi illerde sürüyor? İşte Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı konusu ve oyuncu kadrosu!
16.09.2021 Gündem
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Bakan Dönmez'den Denizli'de, doğal gaz bekleyenleri sevindiren açıklama
Bakan Dönmez'den Denizli'de, doğal gaz bekleyenleri sevindiren açıklama Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Denizli'nin birçok kentine ulaşan doğal gaza diğer ilçelerin de kavuşması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.
29.05.2021 Ekonomi
Ahmet Nazif Zorlu'nun acı günü
Ahmet Nazif Zorlu'nun acı günü İş insanı Ahmet Nazif Zorlu'nun, 101 yaşında yaşamını yitiren annesi Saide Zorlu, Denizli'nin Babadağ ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından, toprağa verildi.
23.05.2021 Ekonomi
Öykü Çelik kimdir kaç yaşında? Survivor Öykü’nün babası kimdir? İşte Survivor’dan elenen Öykü Çelik’in oynadığı diziler ve filmler…
Öykü Çelik kimdir kaç yaşında? Survivor Öykü’nün babası kimdir? İşte Survivor’dan elenen Öykü Çelik’in oynadığı diziler ve filmler… Öykü Çelik Survivor’da dün akşam elenen isim oldu. Ünlüler takımı yarışmacısı Öykü Çelik adaya veda ederken, izleyiciler de hakkındaki yaptığı araştırmaları arttıdı. Diriliş Ertuğrul, Yeşil Deniz, Savaşcı gibi dizilerde rol alan Öykü Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Survivor Öykü’nün biyografisi…
2.04.2021 Gündem
'Arsa mirası' nedeniyle tartıştığı akrabasını tüfekle öldürdü
'Arsa mirası' nedeniyle tartıştığı akrabasını tüfekle öldürdü Denizli'nin Babadağ ilçesinde, akrabalar arasında 'arsa mirası' anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı, av tüfeğiyle vurulan Sait Tülüoğlu (79), yaşamını yitirdi.
31.03.2021 Yaşam
Kaz Dağları Ayvacık Köyleri nerede?
Kaz Dağları Ayvacık Köyleri nerede? Serenay Sarıkaya, Kaz Dağları'nda arsa aldı. Cem Yılmaz’la ayrıldıktan sonra soluğu Kaz Dağları’nda alan Serenay Sarıkaya, buradan ev sahibi olmak için Ayvacık Köyü’nden 1.5 dönümlük arsa satın aldı. Serenay Sarıkaya’nın arsa satın almasının ardından Ayvacık Köyü hakkındaki araştırmalar da arttı. Kaz Dağları Ayvacık Köyleri nerede?
7.12.2020 Gündem
Yamaç paraşütü merkezi Babadağ'ın bitki haritası çıkarıldı
Yamaç paraşütü merkezi Babadağ'ın bitki haritası çıkarıldı Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'daki bitki çeşitliliğinin belirlenmesi için başlatılan çalışmada, 72'si endemik yaklaşık 500 bitki türü tespit edildi.
26.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Liverpool Belediye Başkanı Rothery'den Türkiye'ye övgü
Liverpool Belediye Başkanı Rothery'den Türkiye'ye övgü Tatil için Muğla'nın Fethiye ilçesini tercih eden Liverpool Belediye Başkanı Anna Rothery, Türkiye'nin aldığı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinden övgüyle bahsetti.
20.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Babadağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki babadağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.