Babaanne

Babaanne

Son dakika babaanne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan babaanne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını babaanne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Babaanne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan babaanne gelişmeleri de dahil olmak üzere 436 babaanne haberi bulunmuştur. Tüm babaanne haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu!
Trafik kavgası husumeti ölümüne neden oldu! Adana’da sokak ortasında öldürülen gencin motosikletiyle babaannesini ziyarete gittiği sırada iki kişinin bir iş yerine silahlı saldırı düzenlemesi sonucu gelen maganda kurşunuyla hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
16.04.2024 Adana
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi Eskişehir'de Elif Nur Tiftik'in (6) aç bırakılarak ve eziyet edilerek öldürülmesine ilişkin davada tutuklu yargılanan babaannesi Cihangül Kurumlu (51) iyi hal indirim ile 29 yıl 2 ay, halası Deniz Tiftik de iyi hal indirimi ile 26 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, amca Sezer Tiftik’e tehdit suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verirken, Elif Nur’un ölümüne ilişkin suçlamadan beraatına karar verdi. 
2.04.2024 Gündem
Yatalak babalarını bırakmayınca ikinci depremde tüm aile can verdi
Yatalak babalarını bırakmayınca ikinci depremde tüm aile can verdi Adana'da 6 Şubat'ta ilk depremde binaları zarar gören ancak babaları yatalak olduğu için evi terk etmeyen aile ikinci depremde bina çökünce hayatını kaybetti. Geride kalan dede ve babaanne depremin yıldönümü öncesi acılarının hala çok taze olduğunu söyledi. Depremde ölen aileden geriye ikinci depremden önce evlerini çektikleri video kalırken videoda evdeki çatlaklar görüldü.
4.02.2024 Adana
Bursa’da ilginç olay! Babaanne torununu otobüste unuttu
Bursa’da ilginç olay! Babaanne torununu otobüste unuttu Bursa’da, babaannesi tarafından belediye otobüsünde unutulan 6 yaşındaki Umut Efe K.'yi, son durakta tüm yolcular indikten sonra şoför fark etti. Polise bilgi veren şoför tarafından otobüs hareket müdürlüğüne getirilen Umut Efe ailesine teslim edildi.
13.01.2024 Gündem
Ankara'da komşular arasında gürültü tartışmasında katliam yaptı: 2'si çocuk, 5 ölü
Ankara'da komşular arasında gürültü tartışmasında katliam yaptı: 2'si çocuk, 5 ölü Ankara'da T.Ü. (72), üst katta oturan ailenin çocuklarının gürültü yaptığı gerekçesiyle çıkan tartışmanın ardından pompalı tüfekle katliam yaptı. Saçmaların isabet ettiği evde oturan aileden 2'si çocuk 5 kişi yaşamını yitirdi.
23.11.2023 Gündem
Zerrin Sümer 22 yıllık sevgilisiyle aylar önce evlendiğini açıkladı
Zerrin Sümer 22 yıllık sevgilisiyle aylar önce evlendiğini açıkladı Ömer dizisinde babaanne Nezahat karakterini canlandıran Zerrin Sümer, 22 yıldır birlikte olduğu kişiyle 8 ay önce evlendiğini söyledi.
7.11.2023 Magazin
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu İstanbul'da son dönemde artan anaokulu ve bakıcı fiyatları çalışan anne babaları zorluyor. Özel Anaokulları Derneği Başkanı Hacı Murat Kuş, "Bir bakıcının fiyatı aylık 25 bin lira düzeyinde. Bir anaokulunun fiyatında ise yaklaşık 7 bin ile 14 bin arasında değişen rakamlar telaffuz ediliyor. Haliyle okul maliyetleri de ciddi külfet haline geldi" dedi. Bakıcılık firması sahibi Şeyma Kuvan ise "Gündüz çalışanlar için 18 bin ile 25 bin lira. Bu rakama maaş artı sigorta masrafları da dahil. Yatılı çalışan, devamlı 6 gün sizin evinizde kalan bakıcılar için 20 bin ile 30 bin Türk lirası arasında bakıcıların donanımına göre değişiyor." dedi. Anne Ayla Karaer "Kreşlerden ekstra bir şeyler talep ediyorlar. O yüzden vermemiz imkansız. Mecbur çalışacağım. Ya babaanne ya anneanne bakacak" dedi.
25.08.2023 Ekonomi
Torununa ismini verdiler: Arzu Sabancı'dan ilk paylaşım geldi
Torununa ismini verdiler: Arzu Sabancı'dan ilk paylaşım geldi Geçtiğimiz gün Hacı - Nazlı Sabancı çiftinin kızları Arzu Alara Sabancı dünyaya geldi. Babaanne Arzu Sabancı, bebeğe kendi isminin verilmesi sonrası Instagram hesabından paylaşımda bulundu.
18.08.2023 Magazin
Genç futbolcuya bıçaklı saldırı! Yaşam savaşı veriyor: Kız meselesine çevirdiler
Genç futbolcuya bıçaklı saldırı! Yaşam savaşı veriyor: Kız meselesine çevirdiler Güngören'de Başakşehir Futbol Kulübü'nün alt yapısında oynayan 15 yaşındaki Ömer Faruk Kayaca, parkta tartışma yaşadığı kişiler tarafından bir gün sonra bıçaklı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan ve hastanede yaşam savaşı veren Kayaca'nın babaannesi Aysel Kayaca, "Benim çocuğum kanlar içerisinde yatarken, o kendi yatağında yatıyor. Benim çocuğum topçuydu, Başakşehir Spor'da alt yapıda sporcuydu. Benim çocuğumun hayatını söndürdü. Olayı gören, bilen, tanıyan varsa polisimize ihbar etsin. Bir babaanne olarak yalvarıyorum. Benim çocuğum şu anda can çekişiyor, başkalarını yakmasın" dedi.
31.07.2023 Yaşam
Açlıktan ölen Elif Nur hakkında yeni detaylar ortaya çıktı! Çatı arasında haftalarca sürmüş
Açlıktan ölen Elif Nur hakkında yeni detaylar ortaya çıktı! Çatı arasında haftalarca sürmüş Eskişehir'de, cezaevindeki Sibel-Gökhan Tiftik'in, kaldığı akraba evinde rahatsızlanıp, götürüldüğü hastanede öldü. Olay sonrası 6 yaşındaki Elif Nur'un halası Deniz Tiftik, amcası Sezer Tiftik ve babaannesi Cihangir Kurumlu hakkında, 'Çocuğu canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, devlet korumasına alınan diğer 2 kardeşe yönelik 'Eziyet' suçlamasıyla da 16'şar yıl hapis cezası istendi. Hazırlanan iddianamede korkunç detaylara yer verildi.
4.07.2023 Yaşam
6 yaşındaki Elif Nur'un korkunç sonu! Ölüm nedeni dehşete düşürdü...
6 yaşındaki Elif Nur'un korkunç sonu! Ölüm nedeni dehşete düşürdü... 14 Aralık'ta Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak götürüldüğü hastanede hayatını kaybeden 6 yaşındaki Elif Nur'un ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Cezaevindeki Sibel-Gökhan Tiftik'in kızları Elif Nur'un (6) halası Deniz Tiftik, amcası Sezer Tiftik ve babaannesi Cihangir Kurumlu (51) hakkında, 'Çocuğu canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet, devlet korumasına alınan diğer 2 kardeşe yönelik 'Eziyet' suçlamasıyla da 16'şar yıl hapis cezası istendi. Hazırlanan iddianamede, Elif Nur ve diğer çocukların haftalarca herhangi bir besin yemeden çatı arasında kaldıklarının tespit edildiği belirtildi.
4.07.2023 Gündem
Evlat dehşeti! Babasını tüfekle öldürdü, babaannesini darp etti, evi ateşe verdi
Evlat dehşeti! Babasını tüfekle öldürdü, babaannesini darp etti, evi ateşe verdi Samsun'un Alaçam ilçesinde bir genç, babasını tüfekle vurarak öldürdü, babaannesini tüfeğin kabzası ile yaraladı, evi ateşe verdikten sonra araç gasp ederek kaçtı.
3.07.2023 Yaşam
Velayet davası sonrası avukat çifte kabusu yaşattılar! 'Vicdanım buna izin vermedi'
Velayet davası sonrası avukat çifte kabusu yaşattılar! 'Vicdanım buna izin vermedi' Bursa'da, velayet davası sonrası müvekkillerinin oğlu İ.E.'yi (7), polis merkezinden teslim alan avukat çift Aleyna Kübra Kanalcı (25) ve Muharrem Kanalcı’nın (27) otomobilinin önü, çocuğun babası ve yakınları tarafından kesildi. Avukat çifti darbedip İ.E.'yi alan 4 şüpheliden baba Kadir Ekmen (36) ile kardeşi Muhammet Ekmen (29) tutuklandı. Kadir Ekmen, ifadesinde, "Çocuğum karakoldan dışarı çıkınca benim arabama koştu. Vicdanım buna izin vermedi. Beni resmen suça teşvik ettiler. Sabrımı zorladılar" dedi.
23.06.2023 Yaşam
Mezarlıkta kahreden detay! Beyaz duvağın sırrı ortaya çıktı
Mezarlıkta kahreden detay! Beyaz duvağın sırrı ortaya çıktı Kahramanmaraş depremlerinden en çok etkilenen yerler arasında olan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde depremzedeler bayram namazının ardından mezarlıklara akın etti. Bayram sabahı dolup taşan mezarlıktaki acı detay da ortaya çıktı.
22.04.2023 Yaşam
Dehşet polis kontrolünde ortaya çıktı! 'Çocuklarımı cennete gönderdim'
Dehşet polis kontrolünde ortaya çıktı! 'Çocuklarımı cennete gönderdim' Kocaeli’nin Körfez ilçesinde kimlik kontrolünde ‘Çocuklarımı cennete gönderdim, buraya geldim’ diyen Murat R.'nin evine giden polis ekipleri, çocukları Yağmur (13) ve Emre R.’yi (10) ölü buldu. Akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Murat R. gözaltına alındı.
23.03.2023 Yaşam
Özge Borak'ın en acı günü! Babaannesini toprağa verdi
Özge Borak'ın en acı günü! Babaannesini toprağa verdi Özge Borak'ın babaannesi Neriman Borak hayatını kaybetmişti. Ünlü isim, son olarak bugün toprağa verilecek olan babaannesiyle ilgili yaptığı duygusal bir paylaşımla dikkat çekti.
8.03.2023 Magazin
91 yaşındaki kadına bakıcı dehşeti! Yaşlı kadın hastanede ölüm kalım savaşı veriyor
91 yaşındaki kadına bakıcı dehşeti! Yaşlı kadın hastanede ölüm kalım savaşı veriyor Başkent'te bakıcısı tarafından darp edilen yaşlı kadın hastanede ölüm kalım savaşı veriyor. Yaşlı kadının başından aşağı sıcak yemek döküldüğü iddia edildi.
23.01.2023 Yaşam
Eski nişanlısını boğazını keserek öldürmüştü! Cezası belli oldu: 'Asılmaya razıyım'
Eski nişanlısını boğazını keserek öldürmüştü! Cezası belli oldu: 'Asılmaya razıyım' Giresun'da, eski nişanlısı Sıla Şentürk'ü (16) boğazını keserek öldüren Hüseyin Can Gökçek (21), tutuklu yargılandığı davada, 'kasten öldürme’ suçundan 'ağırlaştırılmış müebbet hapis' cezasına çarptırıldı. Gökçek, son savunmasında “’İbretialem olsun' diye asılmaya razıyım. Ölümü hak ediyorum" dedi.
29.12.2022 Yaşam
6 yaşındaki Elif Nur'un sır ölümü! Amca ve hala tutuklandı: İzin vermem
6 yaşındaki Elif Nur'un sır ölümü! Amca ve hala tutuklandı: İzin vermem Eskişehir'de cezaevinde olan Sibel- Gökhan Tiftik'in kızları Elif Nur (6), yakınlarının evinde rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Elif Nur hayatını kaybetti, şüpheli görülen ölümle ilgili soruşturmada halası ve amcası 'çocuklara kötü muamele' suçundan tutuklandı. Elif Nur'un aynı evde yaşadığı 9 ve 12 yaşındaki ağabeylerinin de bakımsız ve halsiz halde bulunup, vücutlarında morluklar olduğu tespit edildiği ve korumaya alındığı belirtildi. Hakkında yakalama kararı çıkarılan babaanne Cihangül Kurumlu, polis ekiplerince Fevziçakmak Mahallesinde yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili çarpıcı detay da ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
17.12.2022 Gündem
'Arazi anlaşmazlığı' eziyete döndü! ‘Oturup ağlıyorum’ deyip çaresizliği anlattı
'Arazi anlaşmazlığı' eziyete döndü! ‘Oturup ağlıyorum’ deyip çaresizliği anlattı Trabzon'un Akçaabat ilçesinde arazi anlaşmazlığı adeta çileye dönüştü. Yol yapılamadı, patikadan ulaşım sağlanıyor. Tehlike saçan yoldan 84 yaşındaki hasta babaannesini taşıyan Mustafa Kaya ise yaşadığı çileyi anlattı. Can tehlikesi ile karşı karşıya olduklarını belirten Kaya, ‘çok korkuyorum’ deyip yetkililerden bir konuda destek istedi.
28.11.2022 Yaşam
'Arazi anlaşmazlığı' çilesi; babaannesini sırtında taşıyor
'Arazi anlaşmazlığı' çilesi; babaannesini sırtında taşıyor Trabzon'un Akçaabat ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle yolu yapılamayan 7 evde yaşayan aileler, sarp arazideki patika yolu kullanıp, ulaşım sağlıyor. Özellikle yağışlı havalarda kayganlaşan patika yol, büyük tehlike oluşturuyor. Hasta babaannesi Halime Kaya'yı (84), dik ve dar yoldan sırtında taşıyıp, hastaneye götüren Mustafa Kaya, (40) " Patika yoldan ana yola çıkmak için metrelerce yol gidiyoruz. Düşeceğim de babaanneme, bir şey olacak diye çok korkuyorum. İstediğimiz sadece bir yol" dedi.
28.11.2022 Yaşam
4 çocuğunu bırakıp 15 yaşındaki çocuğa kaçtı! Bakanlık harekete geçti
4 çocuğunu bırakıp 15 yaşındaki çocuğa kaçtı! Bakanlık harekete geçti Kahramanmaraş'ta yaşanan olayın canlı yayınlanan bir programa taşınmasının ardından tüm Türkiye bu olayı konuşmaya başladı. 23 yaşında ve 5, 4, 2 yaş ve 5 aylık çocuğu bulunan Gülizar Akbulut TikTok'ta tanıştığı 15 yaşında bir çocuğa kaçtı. Gülizar'ın eşi katıldığı canlı yayında sinir krizi geçirdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. İşte Türkiye'de günlerdir konuşulan olayın detayları...
19.11.2022 Gündem
Ara tatil başlıyor! Uzmandan dikkat çeken uyarı: Ebeveynler bir konuda 'ıskalıyor'
Ara tatil başlıyor! Uzmandan dikkat çeken uyarı: Ebeveynler bir konuda 'ıskalıyor' Yaklaşık 19 milyon öğrencinin ara tatili başlıyor. Öğrenciler bu süreçte kısa bir mola vermiş olacak. Çocukların ara tatilde ders çalışmasının gerekli olup olmadığı, hangi aktivitelerin yapılabileceği, yatma saati ve teknoloji kısıtlaması veya esnetilmesi gibi konularda ebeveynlerin kafasında soru işaretleri olabiliyor. Uzman isim bu süreçte neler yapılabileceğine ilişkin bilgi verirken, günümüz çocuklarında ebeveynlerin bir konuda 'ıskaladığına' dikkat çekerek uyarıda bulundu. İşte detaylar...
13.11.2022 Eğitim
Gaziantep’te vahşi cinayetin zanlıları tutuklandı
Gaziantep’te vahşi cinayetin zanlıları tutuklandı Gaziantep’te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay’ın katil zanlıları Mehmet A. ve Muhabbet T. tutuklandı.
27.09.2022 Gündem
Sıla'nın katili: Cinayeti kabul ediyorum
Sıla'nın katili: Cinayeti kabul ediyorum Giresun'da, eski nişanlısı Sıla Şentürk'ü (16) boğazını keserek öldüren Hüseyin Can Gökçek (21), tutuklu yargılandığı davada ilk kez hakim karşısına çıkarıldı. Suçunu itiraf eden Gökçek, "Sıla'nın elinde bıçaklar vardı. Bıçakları gösterip, tehditler savurdu. Bana saldıracağı sırada elini tutarak bıçağı aldım. Sonra neler yaşandı, hatırlamıyorum. Cinayeti kabul ediyorum" dedi.
7.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Babaanne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki babaanne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.