B.D.

B.D.

Son dakika b.d. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan b.d. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını b.d. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

B.D.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan b.d. gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.637 b.d. haberi bulunmuştur. Tüm b.d. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncak kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi
Oyuncak kaleşnikofla gasp yaptılar! O anlar saniye saniye kaydedildi İzmir'in Konak ilçesinde otomobildeki 3 bin 800 TL'sini gasbeden 4 şüpheli Çeşme ilçesinde yakalandı. Hırsızlıkta kullanılan Kalaşnikof silahın oyuncak olduğu tespit edilirken, olay anı saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı.
16.04.2024 Gündem
Ünsüz Yumuşaması Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Yumuşaması Örnekleri Ve Kuralları...
Ünsüz Yumuşaması Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Yumuşaması Örnekleri Ve Kuralları... Dilimizi doğru kullanmak ve yazmak oldukça önemlidir. Hele resmi yazışmalar ve kurumsal yazışmalarda imla hatası yapmadan kurallara uygun bir metin ortaya çıkarmak oldukça önemlidir. Bunun için Türk dil bilgisi kurallarına hakim olmak gerekir. Ünsüz yumuşaması da bu kurallardan biridir. Bir ses olayı olan ve sert ünlülerin, kendinden sonra gelen eke bağlı olarak ses değişimi yaşaması gerektiği durumdur.
5.02.2024 Gündem
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri...
Ünsüz Benzeşmesi Nedir, Nasıl Bulunur? Ünsüz Sertleşmesi (Benzeşmesi) Örnekleri... Ünsüz benzeşmesi herhangi bir kelimeye eklenen ve ünsüz bir harf ile başlayan çekim ve yapım eklerinin kendinden önce sert ünsüz geliyorsa benzeşmesi durumudur. Ünsüz benzeşmesinde son harf yumuşak ünsüz ise yumuşak ünsüz harf ile sert ünsüz ise sert harfle başlamak zorundadır. 
4.02.2024 Gündem
8. Sınıf Doğrusal Denklemler: Doğrusal Denklemler Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
8. Sınıf Doğrusal Denklemler: Doğrusal Denklemler Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Doğrusal denklemler birinci dereceden denklemlerdir. Doğrusal denklemler koordinat sistemindeki çizgiler için tanımlanır. Denklem 1. dereceden homojen bir değişkene sahip olduğunda (yani yalnızca bir değişken), bu durumda tek değişkenli doğrusal denklem olarak bilinir. Bir doğrusal denklemin birden fazla değişkeni olabilir. Doğrusal denklemin iki değişkeni varsa, buna iki değişkenli doğrusal denklemler denir.
26.12.2023 Eğitim
6. Sınıf Oran Konu Anlatımı: Matematik Oran Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
6. Sınıf Oran Konu Anlatımı: Matematik Oran Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Oran, benzer veya farklı iki miktarın bölünerek karşılaştırılmasının matematiksel bir ifadesidir. Bu ifade orantıdan yüzdeye dönüştürme yöntemiyle ifade edilebilir. ':' sembolü ile gösterilir. Örneğin 2:3, 5:6, 3:7 vb. oranlardır. Ayrıca '/' sembolüyle de temsil edilir. Dolayısıyla oran temelde bir tür bölme yöntemidir.
26.12.2023 Eğitim
Diyarbakır’da çekiçli, bıçaklı, silahlı kavga! Ortalık kan gölüne döndü
Diyarbakır’da çekiçli, bıçaklı, silahlı kavga! Ortalık kan gölüne döndü Diyarbakır’da oyun merkezinde kavga eden çocuğun ailesi ile işletmeciler arasında çıkan çekiçli, bıçaklı ve silahlı kavgada 1’i ağır, 5 kişi yaralandı.
17.10.2023 Yaşam
Öz kızının çocuğunun babası olduğu ortaya çıktı! İğrenç olayda babanın cezası belli oldu
Öz kızının çocuğunun babası olduğu ortaya çıktı! İğrenç olayda babanın cezası belli oldu Ankara'da kızı M.D.'ye (23) 15 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan ve kızının dünyaya getirdiği bebeğin biyolojik babası olduğu DNA raporu ile tespit edilen B.D. (49), 'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan 64 yıl 1 ay 15 gün, 'Tehdit' suçundan ise 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
11.10.2023 Gündem
Otomobil kız kardeşlere çarptı! Can pazarı yaşandı
Otomobil kız kardeşlere çarptı! Can pazarı yaşandı Kırşehir'de yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı 2 kız kardeşten Çilem Ateş (38) öldü, Nursen Ateş (33) ise ağır yaralandı.
29.08.2023 Yaşam
Bursa'da kritik operasyon! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
Bursa'da kritik operasyon! Çok sayıda kişi gözaltına alındı Bursa'da, 300 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda, aralarında haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunanların da olduğu 44 şüpheli gözaltına alındı.
25.08.2023 Gündem
Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Elazığ’da yolcu otobüsü ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybederken 32 kişi de yaralandı.
19.07.2023 Yaşam
İneğe içki şişesinde sıvı içiren çiftlik çalışanı tutuklandı
İneğe içki şişesinde sıvı içiren çiftlik çalışanı tutuklandı Mersin’de, ineğe içki şişesinde sıvı verdiği görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşan çiftlik çalışanı B.D., 'Uyuşturucu madde bulundurmak' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasıyla arandığı belirlenip gözaltına alındı. B.D.'ye ayrıca görüntüler üzerine 4 bin 554 lira idari para cezası kesildi.
20.06.2023 Yaşam
Çocuklara şeker dağıtan polisler kurşunlandı
Çocuklara şeker dağıtan polisler kurşunlandı Tekirdağ’da bayram sebebiyle çocuklara şeker dağıtan polislere ateş açıldı.
23.04.2023 Gündem
Deprem yardımlarını çalıp sattılar
Deprem yardımlarını çalıp sattılar Mersin'de deprem bölgelerine gönderilmek üzere toplanan ve piyasa değeri 1 milyon lira olan gıda malzemelerini çalıp satan 3 şüpheli tutuklandı.
17.03.2023 Gündem
Kadın öğretmenin doğruluk mu cesaret mi’ oyunu: Çıplak fotoğraf isteyip cinsel içerikli videolar izletti
Kadın öğretmenin doğruluk mu cesaret mi’ oyunu: Çıplak fotoğraf isteyip cinsel içerikli videolar izletti İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde rezalet bir olay yaşandı. kadın İngilizce öğretmeninin doğruluk mu cesaret mi’ oyunuyla 4 öğrencisine kabusu yaşattı. Tutuklu yargılanan öğretmen, “Öğrencilere başarı odaklı yaklaşmak istedim” diyerek kendini savundu. İstismara uğrayan öğrenciler, oyun sırasında maruz kaldıkları iğrenç anları tek tek anlattı. İşte haberin detayları...
1.02.2023 Gündem
Devre mülk dolandırıcısı, röportaj yapıp vatandaşları dolandırıcılara karşı uyarmış
Devre mülk dolandırıcısı, röportaj yapıp vatandaşları dolandırıcılara karşı uyarmış Adana merkezli 33 ilde devre mülklerini satmak isteyen kişileri 20 milyon TL dolandıran şüphelilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 57 şüpheliden 12’si, tutuklandı. Tutuklanan şüphelilerden Okan Onat’ın, operasyondan 2 gün önce yerel bir haber sitesine verdiği röportajda, devre mülk dolandırıcılığı uyarısı yaptığı ortaya çıktı.
6.12.2022 Gündem
Başına silah dayadıkları çocuğun bisikletini ve cep telefonunu gasbeden 2 çocuk tutuklandı
Başına silah dayadıkları çocuğun bisikletini ve cep telefonunu gasbeden 2 çocuk tutuklandı Adana'nın Yüreğir ilçesinde A.H.nin (15) başına tabanca dayayıp, ölümle tehdit ederek bisikletini ve cep telefonunu gasbeden 2 şüpheli, yakalanıp, tutuklandı. 2 şüphelinin bu olaydan 1 saat önce de B.İ.nin (28) önünü kesip cep telefonu ve parasını istediği, B.İ. direnince de havaya 2 el havaya ateş edip kaçtıkları saptandı.
30.11.2022 Yaşam
Dünya Voleybol Şampiyonası'nda Filenin Sultanları ABD'ye 3-1 kaybetti
Dünya Voleybol Şampiyonası'nda Filenin Sultanları ABD'ye 3-1 kaybetti Dünya Voleybol Şampiyonası'nda çeyrek finale çıkmayı garantileyen A Milli Kadın Voleybol Takımımız, son olimpiyat şampiyonu ABD'ye 3-1 yenildi.
7.10.2022 Voleybol
Diyarbakır'da 'kız isteme' kavgasında yaralanan 13 kişiden 1'i öldü
Diyarbakır'da 'kız isteme' kavgasında yaralanan 13 kişiden 1'i öldü Diyarbakır'da 'kız isteme' nedeniyle akraba 2 aile arasındaki silahlı kavgada yaralanan 3'ü ağır 13 kişiden Hamdin Doğan (44), 3 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
14.09.2022 Yaşam
Diyarbakır'da akraba aileler arasında silahlı kavga! Yaralılar var
Diyarbakır'da akraba aileler arasında silahlı kavga! Yaralılar var Diyarbakır’da ‘kız isteme’ yüzünden akraba iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3’ü ağır 13 kişi yaralandı. Jandarmanın giriş ve çıkışı kapattığı kırsal mahallede yeniden olay çıkmaması için elektrikler de kesildi.
11.09.2022 Yaşam
Evinin önünde damadı vurulan kadın, komşularına tepki gösterdi: Yazıklar olsun, komşuluk kalmamış
Evinin önünde damadı vurulan kadın, komşularına tepki gösterdi: Yazıklar olsun, komşuluk kalmamış Tekirdağ Çorlu’da evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı. Evin önünde olaya isyan eden bir kadın, komşuların yardıma koşmamasına tepki gösterdi.
23.08.2022 Yaşam
Otoyoldan yolun karşısına geçmek isterken canından oldu
Otoyoldan yolun karşısına geçmek isterken canından oldu İzmir’in Balçova ilçesinde, otoyoldan yolun karşısına geçmek isteyen Fırat Albayrak, minibüsün çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
8.08.2022 Yaşam
Avukat Gülistan ve kızı boşanma aşamasındaki kocası tarafından kaçırıldı
Avukat Gülistan ve kızı boşanma aşamasındaki kocası tarafından kaçırıldı Diyarbakır'da avukat Türkan Gülistan Tekin ve velayeti kendisinde olan 2,5 yaşındaki kızı, iddiaya göre, boşanma aşamasındaki kocası tarafından kaçırıldı. O anlar kameralara yansıdı.
6.07.2022 Yaşam
Alkollü sürücü dehşet saçtı! Çok sayıda yaralı var
Alkollü sürücü dehşet saçtı! Çok sayıda yaralı var Elazığ’da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kazanın ardından arkadaşıyla birlikte kaçan alkollü sürücü, ekipler tarafından yakalandı.
21.05.2022 Yaşam
PKK'ya büyük baskın! İsimler tek tek belirlendi
PKK'ya büyük baskın! İsimler tek tek belirlendi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, PKK/KCK terör örgütünün YPS (Sivil Savunma Birlikleri) yapılanması içerisinde faaliyet göstererek örgüte eleman temin eden ve eylem hazırlığı içerisinde olduğu belirtilen şüphelilere yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında 8 ilde operasyon düzenlendi. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonun 25 şüpheliye yönelik olduğu kaydedildi.
12.05.2022 Gündem
Aydın'da trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı
Aydın'da trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı Aydın'ın Germencik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 1’i ağır 5 kişi de yaralandı.
11.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

B.D. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki b.d. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.