Aziz Yıldırm

Aziz Yıldırm

Son dakika aziz yıldırm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aziz yıldırm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aziz yıldırm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aziz Yıldırm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aziz yıldırm gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 aziz yıldırm haberi bulunmuştur. Tüm aziz yıldırm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aziz Yıldırım: 'Fenerbahçe başkanlığına adaylığımı açıklayacağım'
Aziz Yıldırım: 'Fenerbahçe başkanlığına adaylığımı açıklayacağım' Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, haziran ayındaki genel kurulda başkanlığa yeniden adaylığıyla ilgili açıklamayı yakın zamanda yapacağını söyledi.
24.03.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: "Başkanlığı bırakmamı istediler..."
Aziz Yıldırım: "Başkanlığı bırakmamı istediler..." Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın başkanlıktaki 20. yılı nedeniyle Ankara'da özel bir gece organize edildi.
10.03.2018 Fenerbahçe
‘Kadıköy’ü rakiplere cehenneme çevirin’
‘Kadıköy’ü rakiplere cehenneme çevirin’ Yıldırım “F.Bahçeliler’in ortak arzusu şampiyon olmaktır” derken taraftara stadı doldurma çağrısında bulundu.
31.07.2017 Fenerbahçe
Pereira'dan yönetime teşekkür
Pereira'dan yönetime teşekkür Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, transferlerin erken bitmesi dolayısıyla yönetime teşekkür etti.
24.09.2021 Fenerbahçe
Aziz Yıldırm'dan Ali Koç açıklaması!
Aziz Yıldırm'dan Ali Koç açıklaması! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın düzenlediği basın toplantısında sarı - lacivertlilerin UNİFEB grubuna sarf ettiği sözler nedeniyle 'Ali Koç'a gönderme' olarak yorumlanmış. Konu hakkıda açıklama yapan Yıldırım'ın Ali Koç ile ne ilgisi var?” dediği ifade edildi.
20.04.2016 Fenerbahçe
‘Aziz  Yıldırım’ı ağırlamak isteriz’
‘Aziz Yıldırım’ı ağırlamak isteriz’ Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe ile eşleşen Amed Sportif Faaliyetler’de Asbaşkan Edemen, "Aziz Yıldırım’ı Diyarbakır’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacağız" dedi.
7.02.2016 Futbol
Ozan'a Yıldırım terapi
Ozan'a Yıldırım terapi Ozan’ın, Molde maçındaki başarılı oyununun arkasında Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı özel toplantının yattığı öğrenildi.
28.11.2015 Fenerbahçe
Atam adalet istiyoruz
Atam adalet istiyoruz On binlerce F.Bahçeli dün "Türkiye için adalet, F.Bahçe için adalet" sloganıyla Anıtkabir'e yürürken, başkan Aziz Yıldırım anı defterine yazdığı yazıda önemli mesajlar verdi...
24.03.2014 Futbol
Hakaret değil düpedüz tehdit
Hakaret değil düpedüz tehdit Kanarya görüntüleri izlemeden karar verildiği gerekçesiyle PFDK’yı tepki gösterirken, Tahkim kayıtları tek tek inceledi. ‘Sportmenliğe aykırı hareket’ten ceza alan Yıldırım’ın eylemini ‘tehdit’ olarak düzelten kurul, 21 günlük cezayı da onadı
31.03.2013 Futbol
Tahkim cezayı onadı!
Tahkim cezayı onadı! Tahkim Kurulu Aziz Yıldırım'ın cezasını onadı.
30.03.2013 Futbol
Bu da taraftar transferi
Bu da taraftar transferi Kadıköy olaylarına karışıp tutuklanan ünlü Beşiktaş taraftarı Bilal, takım değiştirdi
31.07.2012 Futbol
F.Bahçe şike yaptıysa %100 düşürülmeli
F.Bahçe şike yaptıysa %100 düşürülmeli 58. madde küme düşmeyi kaldırmaksa Türk futboluna bomba koyarlar
2.01.2012 Futbol
Emre el koydu
Emre el koydu Medyaya ve söylentilere sinirlenen Belözoğlu, dün takımı toplayıp özel bir toplantı yaptı
17.09.2010 Futbol
Yine Lucescu iddiası!
Yine Lucescu iddiası! Romanya'nın en çok satan spor gazetesi 'Prospor' Mirce Lucescu'nun İstanbul'a giderek Fenerbahçe yetkilileri ile ön görüşme yaptığını yazdı.
30.10.2008 Futbol
Fenerbahçe'de geri sayım başladı
Fenerbahçe'de geri sayım başladı 5 Mart tarihinde yapılan Fenerbahçe Olağan Genel Kurulu'na tek aday olarak giren ve 7. kez başkanlığa seçilen Aziz Yıldırm'ın ani istifasının ardından sarı lacivertli yönetim kurulu olanüstü genel kurul kararı aldı
29.09.2021 Gündem
İşte 2005'in en çok konuşulan isimleri
İşte 2005'in en çok konuşulan isimleri Medya takip kuruluşu Ajans Press'in her yıl yaptığı "2005'in En Çok Konuşulan İsimleri" araştırmasında 1599 yayın taranırken en çok konuşulan isimleri belirlendi
29.09.2021 Gündem
Uyanık'ça konuşmuş
Uyanık'ça konuşmuş Aziz Yıldırım: "İsmail Uyanık'ın sözleri hedef haline gelen birinin kendini kurtarma çabası."
4.06.2005 Futbol
Silah gösterdiler
Silah gösterdiler "F.Bahçe ile oynadığımız basket maçında Aziz Yıldırım'in çevresindeki kişiler silahla seyircimizi tehdit etti. Biz de Yıldırım gibi mi davransaydık?"
29.03.2005 Futbol
Aziz Yıldırım'ın 18 yıl önceki hali
Aziz Yıldırım'ın 18 yıl önceki hali Fenerbahçe'nin başında 18. yılını kutlayan Aziz Başkan'ı geçen yıllar çok yıprattı.
24.09.2021 Fenerbahçe
İddialı seçim tahmini!
İddialı seçim tahmini! İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 30 Mart akşamı ak koyun, kara koyunun belli olacağını, CHP’nin İzmir’de yüzde 60’ı geçerken, AK Parti’nin yüzde 30’un altına ineceğini ve farkın iki kata çıkacağını söyledi...
15.02.2014 Siyaset
'Arkasında duran namerttir'
'Arkasında duran namerttir' ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Kanal 7 televizyonunda ’Başkent Kulisi’ programına katıldı. Yıldırım, kendisinin de içerisinde yer aldığı Sabah-ATV satışı ile ilgili havuz oluşturulduğu iddiaları ile ilgili bir soru üzerine "Her şeyin cevabı vardır. Ana muhalefet genel başkanı ’Arkası yarın’ diyerek başladı. Bekleyelim de kim ne söyleyecekse, her şeyi söylesin. Toptan cevaplayacağım" dedi.
9.02.2014 Siyaset
'Türk futbolunun başının belası'
'Türk futbolunun başının belası' Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkında çarpıcı sözler sarfetti.
1.01.2014 Futbol
'Sahanın ortasına otururum'
'Sahanın ortasına otururum' F.Bahçe Başkanı Yıldırım, Düzce’de tedbir kararı nedeniyle stada alınmayacağı yönündeki iddialara sert yanıt verdi
19.07.2013 Futbol
Elenmek aklımızda yok
Elenmek aklımızda yok Geçen yıl alınmadıkları Şampiyonlar Ligi’nde bugün oynayacakları Vaslui maçı öncesi çok iddialı
31.07.2012 Futbol
Terli formayı Metris’e yolladı
Terli formayı Metris’e yolladı Orduspor’a karşı galibiyeti getiren Cristian, tamamen kendi isteğiyle formasını Aziz Yıldırım’a gönderdi
14.09.2011 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Aziz Yıldırm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aziz yıldırm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.