Aziz Yıldırım

Aziz Yıldırım

Son dakika Aziz Yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aziz Yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aziz Yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aziz Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aziz yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.691 aziz yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm aziz yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Trabzon'da terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz. Tüm Türkiye'de ve tüm şehirlerimizde de şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyoruz ve kararlıyız. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadelemize devam ediyoruz. Eren Bülbül evladımız gibi başka hiçbir vatan evladımızı daha teröre kurban vermek istemiyoruz" dedi.
20.07.2024Gündem
Aziz Yıldırım suskunluğunu bozdu: Büyük bir tehlikenin gelmekte olduğunu görüyorum
Aziz Yıldırım suskunluğunu bozdu: Büyük bir tehlikenin gelmekte olduğunu görüyorumFenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, 3 Temmuz süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.
3.07.2024Fenerbahçe
Türk yarışçılığının derbisi 98. Gazi Koşusu'nu Dragon Flame kazandı! Veliefendi'de Aziz Yıldırım sürprizi
Türk yarışçılığının derbisi 98. Gazi Koşusu'nu Dragon Flame kazandı! Veliefendi'de Aziz Yıldırım sürpriziTürk yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu'nun 98.'si bugün saat 17.15'te Veliefendi Hipodromu'nda koşuldu. Tarihi yarışı Dragon Flame isimli safkan jokeyi Akın Sözen ile kazandı. Öte yandan Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım sürprizi yaşandı.
30.06.2024Şampiy10
Aziz Yıldırım teklif etti, hepsi sıraya girdi! Ali Koç günler sonra açıkladı
Aziz Yıldırım teklif etti, hepsi sıraya girdi! Ali Koç günler sonra açıkladıFenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de 8-9 Haziran'da gerçekleşen seçimin ardından göreve gelen kurullar mazbatalarını aldı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç seçim sonrası Aziz Yıldırım'la ilgili kritik detayı açıkladı.
28.06.2024Fenerbahçe
Aziz Yıldırım seçimi kaybetti, dediğini yaptı! Ali Koç totemini bozdu, ilk yenilgisini aldı
Aziz Yıldırım seçimi kaybetti, dediğini yaptı! Ali Koç totemini bozdu, ilk yenilgisini aldıFenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. 2018’den sonra Aziz Yıldırım ile Ali Koç’un karşı karşıya geldiği genel kurulda kazanan mevcut başkan oldu. Ali Koç tüm sandıklardan 1. sırada çıkarken Aziz Yıldırım sonuçlar netleşmeden rakibini tebrik etti ve ikili birlikte kürsüye gelerek tüm camiaya birlik mesajı verdi. Aziz Yıldırım kritik seçim sonrası dediğini yaptı. Öte yandan Ali Koç yeni dönemine yenilgiyle başladı. İşte detaylar...
11.06.2024Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: Kazanan, her zaman temenni ettiğimiz gibi Fenerbahçe olsun
Aziz Yıldırım: Kazanan, her zaman temenni ettiğimiz gibi Fenerbahçe olsunFenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’deki ölü toprağını kaldırdıklarını ve kulübe değerli bir ivme kazandırdıklarını belirterek, "Kazanan, her zaman temenni ettiğimiz gibi Fenerbahçe olsun" dedi.
10.06.2024Fenerbahçe
Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım cevabı! "Amacımız canlı yayına çıkartmaktı"
Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım cevabı! "Amacımız canlı yayına çıkartmaktı"Fenerbahçe'de yapılan başkanlık seçimini Ali Koç kazanırken Acun Ilıcalı canlı yayında Aziz Yıldırım ile ilgili konuştu.
10.06.2024Şampiy10
Fenerbahçe yeni başkanını seçti
Fenerbahçe yeni başkanını seçtiFenerbahçe, kulübü 3 yıl yönetecek başkanını seçti. Başkanlık için Ali Koç ile Aziz Yıldırım yarıştı. Saat 10.00'da oy verme işlemi 17.00'da sona erdi. Fenerbahçe'nin başkanı yeniden Ali Koç seçildi.
9.06.2024Futbol
Ali Koç döneminde kaç teknik direktör değişti, kaç futbolcu alındı? Fenerbahçe'de Ali Koç kaç kupa aldı?
Ali Koç döneminde kaç teknik direktör değişti, kaç futbolcu alındı? Fenerbahçe'de Ali Koç kaç kupa aldı?Fenerbahçe Kulübü başkanlık seçiminde oy sayımına geçildi. Adaylar Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasında kıran kırana rekabet devam ediyor. Sandıklar açıldı, oy sayımı sonrası Fenerbahçe'nin yeni başkanı belli olacak. Ancak taraftarlar mevcut başkan Ali Koç döneminde kaç teknik direktör değiştiğini araştırmaya başladı. FB Başkanı Ali Koç döneminde kaç futbolcu alındı? İşte Ali Koç'un Fenerbahçe karnesi...
9.06.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'de başkanlık seçimi! Ali Koç ve Aziz Yıldırım yarışıyor
Fenerbahçe'de başkanlık seçimi! Ali Koç ve Aziz Yıldırım yarışıyorFenerbahçe Kulübü, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda başkanını seçiyor. Olaylı ilk günün ardından sandığa giden kongre üyeleri, Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasında tercihlerini yaptılar. Kongrede oy verme işlemi sona erdi.
9.06.2024Şampiy10
8 Haziran reytinglerde kim birinci oldu? Habertürk Ali Koç Aziz Yıldırım buluşması reytingi kaç oldu?
8 Haziran reytinglerde kim birinci oldu? Habertürk Ali Koç Aziz Yıldırım buluşması reytingi kaç oldu?Reyting sonuçları gelmeye başladı. 8 Haziran 2024 Cumartesi akşamı televizyonda yayınlanan program, dizi ve yarışmalar reyting rekabeti yaşadı. Habertürk TV'de son dakika yayın akışı değişikliğiyle ekrana gelen Fenerbahçe başkan adayları Ali Koç ile Aziz Yıldırım canlı yayını reytingleri alt üst etmesi bekleniyordu. Peki Ali Koç Aziz Yıldırım canlı yayını reytinglerde kaçıncı oldu?
9.06.2024Gündem
Aziz Yıldırım 300 milyon dolarlık racon kesti, Ali Koç ayağa fırladı: Yok hayır! Canlı yayında tarihi anlar...
Aziz Yıldırım 300 milyon dolarlık racon kesti, Ali Koç ayağa fırladı: Yok hayır! Canlı yayında tarihi anlar...Aziz Yıldırım ve Ali Koç buluşmasının yankıları sürüyor. Habertürk TV'de canlı yayında karşı karşıya gelen Fenerbahçe Kulübü başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasında mal varlığı tartışması çok konuşuldu. Aziz Yıldırım, kendi bıraktığı mal varlığının 600 milyon dolardan fazla olduğunu iddia edince Ali Koç, "300 verin size verelim" dedi. Aldığı cevap Türkiye'nin gündemine oturdu.
9.06.2024Fenerbahçe
Ali Koç "Sen burada mıydın" dedi, Aziz Yıldırım "Sen araya girme" diye azarladı! Canlı yayında olan gazeteci Ahmet Selim Kul'a oldu!
Ali Koç "Sen burada mıydın" dedi, Aziz Yıldırım "Sen araya girme" diye azarladı! Canlı yayında olan gazeteci Ahmet Selim Kul'a oldu!Ali Koç Aziz Yıldırım buluşması Habertürk TV ekranlarında gerçekleşti. Fenerbahçe Kulübü'nde bugün gerçekleşecek başkanlık yarışı öncesi adaylar Ali Koç ve Aziz Yıldırım karşı karşıya geldi. Milyonlarca futbolseveri ekran başına kilitleyen tarihi buluşmada her iki başkan adayı da programın moderatörlüğünü yapan gazeteci Ahmet Selim Kul'u tersledi.
8.06.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'de tarihi buluşma! Başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım canlı yayında karşı karşıya geldi
Fenerbahçe'de tarihi buluşma! Başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım canlı yayında karşı karşıya geldiFenerbahçe Spor Kulübü'nde yarın gerçekleştirilecek başkanlık seçimi öncesi adaylar Aziz Yıldırım ve Ali Koç canlı yayında buluştu.
8.06.2024Fenerbahçe
Ali Koç Aziz Yıldırım HABERTÜRK yayın akışı: 8 Haziran HABERTÜRK yayın akışı (Aziz Yıldırım Ali Koç canlı yayın)
Ali Koç Aziz Yıldırım HABERTÜRK yayın akışı: 8 Haziran HABERTÜRK yayın akışı (Aziz Yıldırım Ali Koç canlı yayın)Ali Koç ve Aziz Yıldırım canlı yayında karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Kulübü başkan adaylarından Ali Koç ve Aziz Yıldırım bu akşam canlı yayında bir araya geliyor. Sarı lacivertli taraftarlar, "HABERTÜRK yayın akışını" sorgulamaya başladı. Aziz Yıldırım'ın son dakika açıklamasıyla birlikte ikili bir araya gelecek. Peki Ali Koç Aziz Yıldırım HABERTÜRK'de saat kaçta karşı karşıya gelecek?
8.06.2024Gündem
Ali Koç Aziz Yıldırım NOW TV yayın akışı: 8 Haziran NOW TV yayın akışı (Aziz Yıldırım Ali Koç canlı yayın)
Ali Koç Aziz Yıldırım NOW TV yayın akışı: 8 Haziran NOW TV yayın akışı (Aziz Yıldırım Ali Koç canlı yayın)Ali Koç ve Aziz Yıldırım canlı yayında karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Kulübü başkan adaylarından Ali Koç ve Aziz Yıldırım bu akşam canlı yayında bir araya geliyor. Sarı lacivertli taraftarlar, "NOW TV yayın akışını" sorgulamaya başladı. Aziz Yıldırım'ın son dakika açıklamasıyla birlikte ikili bir araya gelecek. Peki Ali Koç Aziz Yıldırım NOW TV'de saat kaçta karşı karşıya gelecek?
8.06.2024Gündem
Ali Koç Aziz Yıldırım tartışması hangi kanalda? Aziz Yıldırım Ali Koç hangi kanalda karşı karşıya geliyor?
Ali Koç Aziz Yıldırım tartışması hangi kanalda? Aziz Yıldırım Ali Koç hangi kanalda karşı karşıya geliyor?Fenerbahçe'deki başkanlık yarışı canlı yayına taşınıyor. İki başkan adayı Aziz Yıldırım ve Ali Koç bir televizyon programında canlı yayında tartışıyor. Sarı lacivertli taraftarlar, "Ali Koç Aziz Yıldırım tartışması hangi kanalda?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Aziz Yıldırım ve Ali Koç hangi kanalda, saat kaçta canlı yayına çıkacak?
8.06.2024Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'ın kürsü konuşması ortaya çıktı! Ali Koç'a sert sözler
Aziz Yıldırım'ın kürsü konuşması ortaya çıktı! Ali Koç'a sert sözlerFenerbahçe kongresinde yaşanan gerginlik sebebiyle kongreden erken ayrılan başkan adayı Aziz Yıldırım'ın hazırladığı kürsü konuşması belli oldu.
8.06.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Ali Koç ve yönetimi ibra edildi
Fenerbahçe'de Ali Koç ve yönetimi ibra edildiFenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nun ilk gününde Ali Koç yönetimi, mali ve idari açıdan ibra edildi.
8.06.2024Fenerbahçe
Aziz Yıldırım adaylıktan çekildi haberi ortalığı yıktı! İtiraf etti: Ali Koç kavga edelim dedi
Aziz Yıldırım adaylıktan çekildi haberi ortalığı yıktı! İtiraf etti: Ali Koç kavga edelim dediFenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, seçimde divan başkanlığı oylamasına tepki göstererek, "Demokrasi olmayan bir seçim oldu" dedi ve kongre alanından ayrıldı. Bu gelişmenin ardından bir basın toplantısı düzenleyen Yıldırım, Ali Koç ile ilgili sözleri gündem oldu. İşte detaylar...
8.06.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe başkanlık seçimi hangi kanalda?
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe başkanlık seçimi hangi kanalda?2018 yılından itibaren başkanlık görevini yürüten Ali Koç ve 20 yıl başkanlık yapan Aziz Yıldırım seçime iki aday olarak katılıyor. Seçim Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapılacak. 30 Mayıs’ta düzenlenen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda yeterli çoğunluk sağlanamadığından seçim ertelenmişti. Peki, Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe başkanlık seçimi hangi kanalda?
8.06.2024Gündem
Acun Ilıcalı 'namus, şeref' deyip Aziz Yıldırım'ı bombaladı: Mourinho’nun yüzüne nasıl bakacaksınız?
Acun Ilıcalı 'namus, şeref' deyip Aziz Yıldırım'ı bombaladı: Mourinho’nun yüzüne nasıl bakacaksınız?Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Başkan adayı Ali Koç'un listesinde bulunan Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'ın Mourinho ile ilgili iddiasına Fenerbahçe kongresinde yanıt verdi. Öte yandan Acun Ilıcalı Aziz Yıldırım'a sert sözlerle yüklendi. İşte son dakika haberin detayları....
8.06.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe kongresinde kriz! Aziz Yıldırım, Vefa Küçük'ü tersleyip resti çekti: Buradan gidiyorum
Fenerbahçe kongresinde kriz! Aziz Yıldırım, Vefa Küçük'ü tersleyip resti çekti: Buradan gidiyorumFenerbahçe Kulübü tarihinin en büyük çekişmesine sahne olması beklenen Olağan Seçimli Genel Kurul, bugün başladı. Yapılan oylama sonucunda Vefa Küçük'ün yönettiiği toplantıda olay çıktı. İşte detaylar..
8.06.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'de seçim başladı! Ali Koç ve Aziz Yıldırım başkanlık için yarışıyor
Fenerbahçe'de seçim başladı! Ali Koç ve Aziz Yıldırım başkanlık için yarışıyorFenerbahçe Kulübü'nde Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı gerçekleştiriliyor. İki gün sürecek olan organizasyonda Ali Koç ve Aziz Yıldırım başkanlık için yarışıyor. Genel Kurul Toplantısı'nda bugün konuşmalar gerçekleştirilecek.
8.06.2024Fenerbahçe
Aziz Yıldırım kendini tutamadı! Ali Koç'a olay sözler: Utansınlar, İsmail Kartal varken yaptılar
Aziz Yıldırım kendini tutamadı! Ali Koç'a olay sözler: Utansınlar, İsmail Kartal varken yaptılarFenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Aziz Yıldırım, tarihi kongreye sayılı saatler kala bomba açıklamalarda bulundu. Yönetimin, Fenerbahçe’nin gücünün farkında olması ve bu gücü doğru yönetmesi gerektiğini vurgulayan Yıldırım, Jose Mourinho ile ilgili de gündemi sallayacak bir itirafta bulundu. İşte detaylar
7.06.2024Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Aziz Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aziz yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.