Aziz Yıldırım

Aziz Yıldırım

Son dakika Aziz Yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aziz Yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aziz Yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aziz Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aziz yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.615 aziz yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm aziz yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak.
13.04.2024 Fenerbahçe
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı için gittiği memleketi Trabzon’da yaptığı açıklamada, bayram tatili dönüşü oluşacak yoğunluğun önüne geçebilmek için İçişleri Bakanlığı ile alınan ortak karar neticesinde ağır taşıtların belirli güzergahlarda Pazar günü için trafiğe çıkmayacağını bildirdi.
11.04.2024 Ekonomi
Aziz Yıldırım, Ali Koç'a karşı çıktı: Korkakça bir çözüm, komik ve ciddiyetsiz...
Aziz Yıldırım, Ali Koç'a karşı çıktı: Korkakça bir çözüm, komik ve ciddiyetsiz... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe yönetiminin Süper Kupa'ya U19 takımı ile çıkma kararı hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Eski başkan Yıldırım, Ali Koç yönetimi hakkında sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...
5.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe kongresi için gözler Şükrü Saracoğlu’nda! ⚽ Ligden çekildi mi, 2 Nisan Genel Kurul Toplantısı saat kaçta, kongre ne zaman?
Fenerbahçe kongresi için gözler Şükrü Saracoğlu’nda! ⚽ Ligden çekildi mi, 2 Nisan Genel Kurul Toplantısı saat kaçta, kongre ne zaman? Fenerbahçe kongresi saat kaçta, ligden çekilecek mi? Fenerbahçe'nin ligden çekilmeyi oylayacağı olağanüstü genel kurul toplantısı taraftarlar tarafından merakla sorgulanıyor. İşte Fenerbahçe Genel Kurul Toplantısı ne zaman, sorusunun yanıtı…
2.04.2024 Şampiy10
Aziz Yıldırım'ın bir gram faydası olmasın! Sayılı günler kala patladı: Ali Koç’a çullanalım
Aziz Yıldırım'ın bir gram faydası olmasın! Sayılı günler kala patladı: Ali Koç’a çullanalım Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de 2 Nisan tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi camianın önde gelen isimleri ligden çekilmeye yönelik önemli ifadeler kullandı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, sarı-lacivertlilerin genel kurulunda alınabilecek kararları değerlendirirken Aziz Yıldırım'ın bu süreçte Ali Koç'a yeteri kadar destek vermediğini kaleme aldı. İşte detaylar...
29.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de kriz patladı! Ali Koç dediğini yapacak, Aziz Yıldırım elinin tersiyle itti
Fenerbahçe'de kriz patladı! Ali Koç dediğini yapacak, Aziz Yıldırım elinin tersiyle itti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de tarihi günlerden biri olması beklenen 2 Nisan'a sayılı günler kaldı, heyecan arttı. Gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurul'da ligden seçilme dahil olmak üzere birçok konu görüşülecek. Efsane Başkan Aziz Yıldırım'ın da kongreye gidip gitmeyeceği belli oldu. İşte detaylar...
27.03.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım da devreye girdi! Ali Koç'un söylemediğini söyledi: Fenerbahçe'ye parmak sallayanlar...
Aziz Yıldırım da devreye girdi! Ali Koç'un söylemediğini söyledi: Fenerbahçe'ye parmak sallayanlar... Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar ve ardından yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı. İşte Yıldırım'ın açıklamaları...
21.03.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım sonrası Ali Şen bu sözlerle Ali Koç'a seslendi: Kavgayla bu işleri çözemesin
Aziz Yıldırım sonrası Ali Şen bu sözlerle Ali Koç'a seslendi: Kavgayla bu işleri çözemesin Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Pazar akşamı Trabzon’da oynanan maçın sonunda sahaya giren taraftarlar Fenerbahçeli futbolculara saldırmıştı. Şok olay ülke gündemine otururken Fanatik yazarı Faik Çetiner bugün kaleme aldığı yazısında Fenerbahçe’nin eski başkanı Ali Şen ile yaptığı görüşmeyi aktardı. İşte haberin detayları...
21.03.2024 Fenerbahçe
Serhat Akın, Emre Belözoğlu'na fena giydirdi: Sana mı soracağım oğlum, Aziz Yıldırım'ın odasına girip çıkan adamım!
Serhat Akın, Emre Belözoğlu'na fena giydirdi: Sana mı soracağım oğlum, Aziz Yıldırım'ın odasına girip çıkan adamım! Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe açıklamalarının ardından Sarı Lacivertliler'in efsane isimlerinden olan aynı zamanda da Serhat Akın'dan flaş bir çıkış gelmiş ve gündeme damga vurmuştu. Serhat Akın bir kez daha Emre Belözoğlu'nun hedef alarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.03.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe'nin tek sorunu başarı
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe'nin tek sorunu başarı Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği, ilk şubesini İzmir'de açtı. Etkinliğe Aziz Yıldırım'ın da katılması dikkat çekti.
9.03.2024 Fenerbahçe
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye başkan adayı olacak mı? Aziz Yıldırım'dan resmi açıklama geldi
Fenerbahçe'ye başkan adayı olacak mı? Aziz Yıldırım'dan resmi açıklama geldi Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, başkanlığa aday olacağına dair iddialara ilişkin bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Kimsenin benim adıma konuşmamasını bekliyor, bununla birlikte zamanı geldiğinde bizzat yine şahsım tarafından gerekli açıklamaların yapılacağını, bunun dışında hiçbir bilgiye itibar edilmemesini kamuoyundan rica ediyorum." ifadeleri yer aldı.
6.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan açıklama
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan açıklama Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, bugün sosyal medyada yer alan açıklamaları yalanladı.
29.02.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım bombası patladı! Fenerbahçe başkanlığına adaya olacak mı? Resmen açıkladı
Aziz Yıldırım bombası patladı! Fenerbahçe başkanlığına adaya olacak mı? Resmen açıkladı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Aziz Yıldırım aday olacak mı? Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Abdullah Kiğılı, sarı lacivertli kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım'ın haziran ayındaki seçimli genel kurulda aday olma ihtimalini açıkladı.
29.02.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün yaptığı açıklamalara yazılı bir metin paylaşarak cevap verdi. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe camiası, Dursun Özbek ve benzerleri korkup, sinerken, onların suyuna giderken FETÖ'ye savaş açmış ve kazanmış bir camiadır. O gün FETÖ'nün değirmenine su taşıyanlar malumdur. Bunlar arasında Galatasaray'ın eski başkanları ve mensupları da vardır. FETÖ'ye karşı verilen mücadelede ortada olmayan bu kişiler benim nazarımda FETÖ yandaşıdır" dedi.
27.02.2024 Futbol
Aziz Yıldırım'dan başkanlık açıklaması: Herhangi bir çalışmam yok
Aziz Yıldırım'dan başkanlık açıklaması: Herhangi bir çalışmam yok Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, yazılı bir açıklama yaparak; başkanlık için herhangi bir çalışması olmadığını belirtti ve "Fenerbahçe'nin şu an bir başkan sorunu yoktur. Aksine, sükunete ihtiyacı vardır" dedi.
8.01.2024 Futbol
Fenerbahçe'de 'hastalık var' dedi bombayı patlattı: Aziz Yıldırım duyarsa çok fena olur
Fenerbahçe'de 'hastalık var' dedi bombayı patlattı: Aziz Yıldırım duyarsa çok fena olur Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Son günlerdeki takımdaki form düşüklüğü gündem oldu. Sarı lacivertli ekipte peş peşe sakatlıkların yaşanması skora olumsuz etki ediyor. Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın İsmail Kartal'ı eleştirerek gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
29.11.2023 Fenerbahçe
Okan Buruk kötü haberi verdi: Oynayamaz, 2-3 hafta forma giyemeyecek
Okan Buruk kötü haberi verdi: Oynayamaz, 2-3 hafta forma giyemeyecek Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Muslera Manchester United maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Sarı-Kırmızılılar'ın teknik patronu, Manchester United maçı öncesinde kötü haberi verdi. Buruk yıldız futbolcu için iki üç hafta olmayacağını söyledi.
28.11.2023 Galatasaray
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’nin 21 Kasım Salı günü gerçekleşen açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile çocuklar ve çok sayıda davetliler katıldı.
22.11.2023 Bilim ve Teknoloji
İnmede erken dönemde hareket hayati önem taşıyor
İnmede erken dönemde hareket hayati önem taşıyor İnme dünyada en sık görülen nörolojik hastalıklar arasında yer alıyor. Son zamanlarda her yıl 17 milyon kişinin inme geçirdiği; 35 bin kişinin de inmeye bağlı nedenlerden hayatını kaybettiği biliniyor. Ancak inmenin erken dönemde müdahale edildiğinde tedavi edilen bir hastalık olduğunu belirten Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü Uzmanlı Doç. Dr. Mustafa Aziz Yıldırım,” İlaç ve fizik tedavi yöntemleriyle inmenin getirdiği felçle başa çıkılabiliyor” dedi.
2.11.2023 Sağlık
Fenerbahçelileri kızdıracak sözler! Aziz Yıldırım itirafı olay yarattı: Öldürmek isterdi
Fenerbahçelileri kızdıracak sözler! Aziz Yıldırım itirafı olay yarattı: Öldürmek isterdi Bir dönem Süper Lig'de RAMS Başakşehir Fenerbahçe ve Ankaraspor'da forma giyen RAMS Başakşehir'de Okan Buruk'un yardımcılığını yapan Pierre Webo, önemli açıklamalarda bulundu. Webo, Fenerbahçe taraftarlarını kızdıracak Galatasaray açıklaması yaparken Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
5.09.2023 Fenerbahçe
Trabzon'un Yeni Valisi Aziz Yıldırım sosyal medyada gündem oldu: Fenerbahçe başkanlığından sonra Valilik yakışmış!
Trabzon'un Yeni Valisi Aziz Yıldırım sosyal medyada gündem oldu: Fenerbahçe başkanlığından sonra Valilik yakışmış! Tekirdağ Valiliği görevini yürüten Aziz Yıldırım, Trabzon'a vali olarak atandı. Trabzon'un yeni valisinin, isminin eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile aynı olması goygoycuları işbaşına geçirdi. İsim benzerliği sosyal medyada gündem oldu, yorumlar güldürdü.
10.08.2023 Gündem
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre 57 ile yeni vali atandı. Aralarında İzmir, Adana ve Manisa’nın da bulunduğu 16 büyükşehrin valisi değişti. Peki, hangi illerin valileri değişti, Vali atamaları kaç yılda bir yapılır? İşte Valiler Kararnamesi Ağustos 2023…
10.08.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aziz Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aziz yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.