Gazete Vatan Logo

Fenerbahçe'de geri sayım başladı

5 Mart tarihinde yapılan Fenerbahçe Olağan Genel Kurulu'na tek aday olarak giren ve 7. kez başkanlığa seçilen Aziz Yıldırm'ın ani istifasının ardından sarı lacivertli yönetim kurulu olanüstü genel kurul kararı aldı

Artık tüm gözler Haziran ayında yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'a çevrildi. Şu anda başkanlık görevini vekaleten sürdüren Nihat Özdemir, genel kurulda aday olmayacağını açıkladı. Başkan adaylığı için en somut açıklama ise İTO Eski Başkanı Mehmet Yıldırım'dan geldi.

Mehmet Yıldırım, muhalefet olmadığı ve kendi ismi üzerinde mutabakat sağlandığı taktirde "Bu işte varım" dedi. İTO eski başkanı, öncelikle Aziz Yıldırım ile görüşeceğini ve bu işin aceleye gelmeyeceğini söyledi. Yıldırım şöyle konuştu : "Öncelikle Aziz Yıldırım ile görüşeceğim. Onun da desteğine ihtiyacım var. Kulübün 126 milyon Dolar borcu var. Aziz Yıldırım'ın kulüpte parası var. Bunları kurtaması lazım. Bu paralarla toplam borç 150 milyon Dolar'ı bulur. Mali tabloyu net şekilde görmemiz lazım. Fenerbahçe başkanlığı çocuk oyuncağı değil. Gereksiz macera aramam" diye konuştu.

Yıldırım, şu anda caminanın kenetlenmesi gerektiğinin altını çizerek, "Şu anda birlik beraberlik zamanı. Taraftarın beklentisi çok büyük. O yüzden ayrı ayrı değil, tek bir sesin çıkması lazım. Eğer benim ismim üzerinde bir mutabakat sağlanırsa ve muhalefet olmaz ise, ben bu işte varım. Ayrıca Aziz Yıldırım'ın da desteğine ihtiyacımız olacak. Eğer bölünmeler olursa kulüp bunu kaldıramaz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı