Gazete Vatan Logo
Futbol Terli formayı Metris’e yolladı

Terli formayı Metris’e yolladı

Orduspor’a karşı galibiyeti getiren Cristian, tamamen kendi isteğiyle formasını Aziz Yıldırım’a gönderdi

Terli formayı Metris’e yolladı


Maç öncesi takım içinde böyle bir konu konuşulmazken, Sambacı’nın bu hareketi hem teknik ekibi hem de takımı duygulandırdı..

Cristian konuyla ilgili, “Başkan, en kötü günümde beni futbola döndüren kişidir” dedi..



F.BAHÇE’NİN 2 sezon önce 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Corinthians’tan transfer ettiği Cristian Baroni, önceki gün oynanan Orduspor maçında tam 491 gün sonra golle tanıştı.. Aykut Kocaman’ın sportif direktör olduğu günlerde, Kocaman tarafından takıma kazandırılan ve geldiği günden bu yana İstanbul’a ayak uyduran Brezilyalı oyuncu, F.Bahçe’ye nasıl bağlandığını dün yaptığı inanılması güç jestle gösterdi.

ATTIĞI galibiyet golünün ardından yedek kulübesine giden ve üzerinde başkan Aziz Yıldırım’ın bulunduğu tişörtü havaya kaldıran Cristian, bu hareketinin devamını da getirdi. Hiçbir şekilde takım içinde bir konuşma geçmemesine rağmen, kendi isteğiyle gol attığı formayı Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan Yıldırm’a gönderen Cristian’ın bu hareketi, hem teknik heyeti hem de futbolcu grubunu oldukça duygulandırdı.

‘ÇOK ETKİLENDİM’

28 yaşındaki futbolcu, “Benim F.Bahçe’ye gelmemde Aykut Kocaman’ın rolü büyüktür. Geldikten sonra da başkanımız Aziz Yıldırım’la çok özel diyaloğumuz oldu. Burada çok eleştirildiğim günlerde bana sahip çıktı. Takımdan ayrılmayı düşünüdüğüm zaman başkanımız benimle özel olarak konuştu. Beni neredeyse futbola geri döndürdü. Onun bizlerden mahrum kalması beni derinden etkiledi. Açıkcası mektubu takım arkadaşlarım gibi beni de duygulandırdı. O yüzden attığım golün ardından formamı başkanıma yollattım” ifadeleriyle teknik heyete duygularını dile getirdi.

CRISTIAN ayrıca, bu yaşanan olumsuz sürecin sonrasında ne yapıp edip şampiyonluğa ulaşacaklarını söyleyerek, “Bu takım yine bekleneni yapıp sezon bitiminde şampiyonluğa ulaşacak” diye konuştu.

Haberin Devamı