Gazete Vatan Logo
Futbol Uyanık'ça konuşmuş

Uyanık'ça konuşmuş

Aziz Yıldırım: "İsmail Uyanık'ın sözleri hedef haline gelen birinin kendini kurtarma çabası."

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık'ın önceki gün yerel bir TV kanalına yaptığı ve içinde "Aziz Yıldırm'dan Murat Aksu'ya kadar herkes bize Diyarbakırspor maçını kaybetmemiz konusunda ricada bulundu" şeklindeki açıklamalarının yankıları sürüyor. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Uyanık'ın açıklamalarının gerçekleri yansıtmadığını vurgulayarak, "Süper Lig mücadelesi bitmiş ve oynanmış bir maçtan bir hafta sonra yapılan bu açıklamalarda amaç, yenilgi yüzünden boy hedefi haline gelen bir spor kulübü başkanının son derece uyanık bir biçimde kendini kurtarma gayretinden başka bir şey değildir" dedi.

'Aynı Uyanık başkan, sohbet toplantılarındaki konuşmaları istediği gibi yorumlamış" derken sözlerini şöyle tamamladı: "Kendisi Diyarbakırspor ile oynadıkları maçtan sonra yaptığı açıklamada da, 'Bir hafta evvel oynanan Trab-zonspor maçında 5 oyuncu kaybettik. Diyarbakırspor karşısına ise 5 PAF takvi-yeli oldukça güçsüz bir kadroyla çıktık. Sahaya çıkan sporcular iyi mücadele etti ama sonuç mağlubiyet oldu, rakibe boyun eğdik' demiştir. Bunları unuttu mu? Şimdi polemik yaratarak saçma ithamlarda bulunuyor."

Uyanık: ŞakalaştıkFutbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakçı da konuyla ilgili olarak "Hukuk Kurulumuz, İsmail Uyanık'a bu açıklamaları tekrar soracak. Ondan gelecek cevaba göre hareket edeceğiz" diye konuştu. Samsun Başkanı İsmail Uyanık ise "Ben o açıklamaları yazıldığı gibi aktarmadım. Bana soran iki insan da D.Bakırlı. Aramızda şa-kalaştık" diyerek kendini savundu.

Haberin Devamı