Gazete Vatan Logo
Futbol 'Sahanın ortasına otururum'

'Sahanın ortasına otururum'

F.Bahçe Başkanı Yıldırım, Düzce’de tedbir kararı nedeniyle stada alınmayacağı yönündeki iddialara sert yanıt verdi

'Sahanın ortasına otururum'

Bolu ile oynan hazırlık maçı için Düzce 18 Temmuz Stadı’na giden F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım tatsız bir sürprizle karşılaştı. Maç başlamadan protokol tribününe oturan Yıldırım’a görevliler İstanbul 5. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin görevden uzaklaştırma kararını bildirdi.

Protokol tribününde bir koltuğa oturarak kararı okuduktan sonra dışarı çıkması “Stattan çıkarıldı” yorumlarının yapılmasına neden olsa da işin aslı kısa sürede anlaşıldı. Hazırlık maçını protokol tribününde izlemesinde bir engel olmadığı belirlenen F.Bahçe Başkanı karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kala protokol tribününde en ön koltuğa oturdu. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ile sohbet eden ve keyifli olduğu görülen Yıldırm gazetecilere el sallayarak poz verdi.

BAŞKAN ÇOK SİNİRLENDİ

Ancak karşılaşmanın devre arasında sarı-lacivertli ekibin 1 numarası adeta esip gürledi. Bolu karşılaşmasını protokol tribününde izleyip izleyemeyeceğinin sorulması üzerine Aziz Yıldırım şu yanıtı verdi:

“Düzce benim memleketim. Bana bu kararı kim uygulatacak? Adını bile anmak istemediğim (Recep Özcan) kişi kim ki beni bu stada sokturmayacak. Bu şahış F.Bahçeli bile değil. Hakimlere rüşvet vermekten ceza almış. Kaldı ki Kadıköy’de İstanbul’da bu yasak uygulanabilir mi? Ne demek almasınlar, gidip Kadıköy’de sahanın ortasına sandalye koyup otururum. Nereden çıktı bu benim stada giremeyeceğim? Biri oturduğu yerden tweet atıyor, herkes de inanıyor. B.ktan konular. Kişiler değil, F.Bahçe üstündür.”

Haberin Devamı