Gazete Vatan Logo
Futbol Emre el koydu

Emre el koydu

Medyaya ve söylentilere sinirlenen Belözoğlu, dün takımı toplayıp özel bir toplantı yaptı

Emre el koydu

F.BAHÇE camiası, son 3-4 gündür Beşiktaş derbisiyle yatıp kalkıyor.. Başkan Aziz Yıldırım, uzun süredir uğramadığı Samandıra Tesisleri’nin yollarına sırf bu büyük randevu için düşmeye başlarken, takım içindeki atmosfer de farklılaşmaya başladı.

HERKES ezeli rakiplerini yenip yeni bir çıkış yolu bulmak için aşırı efor sarfediyor.. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın gece saatlerine kadar derbi taktiği çalıştığı günlerde, Samandıra’da duruma el atan başka bir isim daha çıktı: Emre Belözoğlu. Karakteri gereği kaybetmeyi asla hazmedemeyen ve hırsıyla yenilen takımında bile parlayan milli yıldız, dün beklenmedik bir harekette bulunarak takım arkadaşlarıyla toplantı yaptı.

TAKIM kaptanı Alex’ten hem izin alan hem de Brezilyalı yıldızı yaptığı toplantıda yanında oturtan Emre, maça konsantre olan ama şüpheleri bulunan arkadaşlarına yaptığı konuşmada müthiş bir motivasyon sağladı. Son günlerde yaşanan gelişmeleri örnek göstererek arkadaşlarına motivasyon sağlayan milli yıldızın konuşmaları şöyle:

‘SORUMLULUK ARTTI’

“OYNADIĞIMIZ son 8 maça baktıklarında herkes bizim yenemeyeceğimizi söylüyor ve bekliyor.. Genel hava kesinlikle bu.. Etrafımdaki insanlar bile bana bunu söylüyor. Taraftar da ümidini kesmiş gibi bir ortam yaratıldı. Biletlere ilgi yok, satılmıyor haberleri yapılıyor. Böyle bir şey olabilir mi? F.Bahçe seyircisi derbi maçta tribünleri doldurur, bunu maç günü göreceğiz zaten.

BU da yetmezmiş gibi bazı gazeteler prim haberleri yapıyor. Biz Beşiktaş’ı yenmek için yönetimden prim istemişiz. Ezeli rakibimizi yenmek için paraya mı ihtiyacımız var? Bu yapılanları tek cümleyle özetlemem gerekirse medya, bizi taraftarın önüne atıyor. Bu yüzden sorumluluklarımız arttı.

ŞU an kaybedersek tek suçlu biz oluruz. Taraftar bizi suçlu sayacak. Bu yüzden yenelim ve rahat edelim. Zaten bu maçtan 3 puan almak zorundayız.”

‘Gözümüzde büyütmeyelim’

BEŞİKTAŞ’IN CSKA Sofya karşısındaki performansı derbi öncesi F.Bahçe cephesinde memnuniyet yarattı. Maç› televizyondan izleyen F.Bahçe yöneticileri kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede “Beşiktaş iyi bir kadroya sahip ama gördük ki ciddi sorunları var. O nedenle rakibimizi gözümüzde çok büyütmeyelim. Seyircimizin desteğiyle biz bu izlediğimiz Beşiktaş’ı yeneriz” dediler.

AYKUT’A DESTEK

KARTAL’IN geniş bir kadroya sahip olduğuna dikkat çeken sarı-lacivertliler, “Rakibimiz sezona iyi de başlangıç yaptı ama savunmada çok sorun yaşıyorlar. Bizim çocukların bunu iyi değerlendirmesi gerekir. Tempolu bir oyun ile Beşiktaş’ı yeneriz. Karamsar olmaya hiç gerek yok” dediler.

BU arada F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırm’ın verdiği desteğin ardından yönetim kurulu üyelerinden de Aykut Kocaman’a ‘uzun vadeli’ destek geldi: “Biz bir yola çıktık. Bindiğimiz dalı kesmeyiz. Biz Kocaman ile anlaşırken şu an içinde bulunduğumuz durumun çok daha kötülerini yaşayabileceğimizi düşünmüştük zaten.”

Haberin Devamı