Ayder

Ayder

Son dakika ayder haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayder ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayder haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayder

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayder gelişmeleri de dahil olmak üzere 175 ayder haberi bulunmuştur. Tüm ayder haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Rizeliler ile iftar programında bir araya geldi.
28.03.2024 Gündem
Bayram tatili turizm bölgelerini hareketlendirdi
Bayram tatili turizm bölgelerini hareketlendirdi Ramazan bayramı tatilinin 9 gün olmasının ardından vatandaşlar bayramı ara tatil ile birleştirirken turizm bölgelerinde de hareketlilik başladı.
21.03.2024 Ekonomi
Ayder'de jeotermal keşif
Ayder'de jeotermal keşif Rize'de ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası'nda, belediye ekiplerince yapılan sondaj çalışmalarında zeminden 253 metre derinlikte jeotermal kaynağa ulaşıldı. Oluşturulan kuyuda saniyede 20 litre çıkarılan jeotermal suyun sıcaklığı, 30.8 santigrat olarak ölçüldü. Keşif sonrası turizm bölgesindeki kaplıca sayısının 2'ye çıkarılması planlanıyor.
25.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de Ayder Yaylası’nda
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de Ayder Yaylası’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’de turizm merkezi Ayder Yaylası’ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde denetledi. ​Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, akşam saatlerinde kentten ayrılması bekleniyor.
6.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize ve ilçelerinden çok güçlü bir ses çıkaralım istiyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize ve ilçelerinden çok güçlü bir ses çıkaralım istiyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, genel seçimlerde Rize’de milletvekili sayısında bir düşüş yaşadıklarını belirterek “Herhalde yerel seçimlerde aynı düşüşü yaşamayız. Bunun için çok farklı bir gayret gerekecek bu gayretlerle birlikte inşallah Rize ve ilçelerinden çok güçlü bir ses çıkaralım istiyorum” dedi.
4.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak
Bakan Uraloğlu duyurdu! Rize'den İzmir'e direkt uçuşlar 18 Eylül’de başlayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize il koordinasyon toplantısı sonrasında basın açıklaması yaparak, Rize-İzmir uçuşlarının başlatılacağını duyurdu. Uraloğlu, “İlk sefer 18 Eylül’de yapılacak. Ekim ayından itibaren her cumartesi Rize-İzmir arasında uçuşlar devam edecek. Kasım ayından itibaren de bu uçuşları haftada iki sefere çıkarmayı planlıyoruz” dedi.
4.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs Türkiye Yüzyılı'nın başlangıç noktası olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs Türkiye Yüzyılı'nın başlangıç noktası olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çeken Erdoğan, "Son 21 yılda başardıklarımızdan aldığımız güçle şimdi yepyeni bir destan yazmaya hazırlanıyoruz. Millet olarak, şimdi çok daha büyük atılımların eşiğindeyiz" ifadelerini kullandı. Yaş çay alım fiyatının yükseldiğini söyleyen Erdoğan "Geçtiğimiz yıl yaş çaya 7 lira alım fiyatı vermiştik. Bu yıl yaş çay alımında kilo fiyatında yüzde 64 zamla 11 lira 30 kuruşa çıkarıyoruz." dedi.
3.05.2023 Gündem
Rize’nin 4 yaylasına ikişer kat sınırı
Rize’nin 4 yaylasına ikişer kat sınırı Rize’de 4 yayla için hazırlanan ve altyapı, ulaşım, yapılaşma, turizm tesislerini kapsayan yatay mimarili turizm master planı ile en fazla ikişer katlı, sınırlı sayıda yapılar inşa edilecek. Plan ile daha önce yapılan hataları bertaraf etme gayesinde olduklarını belirten ve kaçak yapılaşmaya karşı uyarılarda bulunan Rize Valisi Kemal Çeber, “Kaçak tüm yapıların yıkılacağını vatandaşlarım bilsin. Boşuna bu anlamda masraf etmesin” dedi.  
12.12.2022 Gündem
Bakan Kurum: '2035 yılına kadar tek bir sağlıksız yapı bırakmayacağız'
Bakan Kurum: '2035 yılına kadar tek bir sağlıksız yapı bırakmayacağız' Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Allah’ınız izniyle 2035 yılına kadar ülkemizde afetlere dirençsiz tek bir sağlıksız yapı, tek bir çöküntü alanı bırakmayacağız” dedi.
12.11.2022 Ekonomi
Uzungöl’ü doğal haline döndürecek projede start verildi! TOKİ'den flaş açıklama
Uzungöl’ü doğal haline döndürecek projede start verildi! TOKİ'den flaş açıklama Trabzon’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nca kentsel dönüşüm çalışması başlatılan, dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl’de, altyapı çalışmalarının ardından üstyapı için harekete geçiliyor. Kentsel dönüşüm ihalesi yapılan proje ile yapılardan arındırılacak göl kıyısında görsel estetiğe sahip doğal rekreasyon alanları oluşturulacak, konut ve pansiyonlara 2, otellerde ise 3 kat düzenlemesi getirilecek. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, "Çarpık yapılaşmanın başka alana transferi sağlanacak. Uzungöl’ü ilk zamanlardaki gibi doğal haline döndüreceğiz" dedi. 
11.11.2022 Ekonomi
50 metreden şarampole uçan otomobilde bir aile yok oldu
50 metreden şarampole uçan otomobilde bir aile yok oldu Trabzon'un Arsin ilçesinde, kontrolden çıkan otomobilin 50 metre yükseklikten şarampole uçtuğu kazada sürücü Mehmet (32), eşi Emine (27) ile oğulları İnayet (6) ve Yavuz Selim Güngörmüş (3), hayatını kaybetti.
29.09.2022 Gündem
Herkes oraya akın etti! Otel, pansiyon ve bungolavlarda yer kalmadı
Herkes oraya akın etti! Otel, pansiyon ve bungolavlarda yer kalmadı Rize’nin Çamlıhemşin ilçesindeki turizm merkezi Ayder Yaylası, ziyaretçilerini ağırlıyor. Yoğunluk yaşanan yaylada otel, pansiyon ve bungolavlarda yer kalmadı, yollarda uzun araç kuyrukları oluştu.
7.08.2022 Yaşam
Turistler akın etti, Ayder Yaylası doldu
Turistler akın etti, Ayder Yaylası doldu Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki turizm merkezi Ayder Yaylası, ziyaretçilerini ağırlıyor. Yoğunluk yaşanan yaylada otel, pansiyon ve bungolavlarda yer kalmadı, yollarda uzun araç kuyrukları oluştu.
7.08.2022 Yaşam
Trabzon'da 'turizm göçü' ile nüfus arttı
Trabzon'da 'turizm göçü' ile nüfus arttı Doğa ve kültür turizminde Uzungöl ve Sümela Manastırı gibi birçok destinasyonu bünyesinde barından Trabzon'da, yaz turizm sezonu hareketliliği yaşanıyor. Sayısı günlük 25'e çıkarılan 'charter' uçak seferleriyle Suudi Arabistan, Bahreyn, Umman ve İsrail gibi Orta Doğu ve Körfez ülkelerinden günlük 3 bin 500 turistin geldiği kentin nüfusu turizm göçüyle arttı; otel, pansiyon, bungalov evlerle araç kiralama ve tur acentelerinde tam kapasite hizmet sunuluyor.
30.07.2022 Yaşam
TESK Başkanı Palandöken: Turizm, döviz girdisinin artmasını destekleyen en önemli noktalardan birisi
TESK Başkanı Palandöken: Turizm, döviz girdisinin artmasını destekleyen en önemli noktalardan birisi Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, “Turizm, ülkemize döviz girdisinin artması, kalkınmayı destekleyen en önemli noktalardan biri” dedi.
19.05.2022 Ekonomi
Ayder balı 'Coğrafi İşaret Tescili' aldı! 13'e yükseldi!
Ayder balı 'Coğrafi İşaret Tescili' aldı! 13'e yükseldi! Rize’ye özgü ürünlerden Ayder balı, Ayder Tarımsal Bal ve Turizm Kooperatifi’nin çalışmaları sonucu tescillenerek coğrafi işaretli ürünler arasında yerini aldı.
18.05.2022 Ekonomi
'Heliski' heyecanı sürüyor; ilk kafile, adrenalin dolu anlar yaşadı
'Heliski' heyecanı sürüyor; ilk kafile, adrenalin dolu anlar yaşadı Türkiye'de sadece Rize'nin Kaçkar Dağları'nda yapılan helikopterli kayak sporu 'heliski' heyecanı sürüyor. Helikopterlerle alınıp dağların zirvesine bırakılan ilk kafiledeki Fransız, İspanyol ve İsviçreli 24 sporcu, zorlu ve dik yamaçlardan kayarak adrenalin yaşadı.
26.01.2022 Yaşam
Ayder Yaylası’nda karavan devrildi: 1 yaralı
Ayder Yaylası’nda karavan devrildi: 1 yaralı Rize'de Ayder Yaylası'nda kar ve buzlanmadan dolayı kayganlaşan yolda devrilen karavandaki 1 kişi yaralandı.
2.01.2022 Yaşam
Genco Erkal hakim karşısında
Genco Erkal hakim karşısında Tiyatro sanatçısı Genco Erkal, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Erkal, paylaşımlarında hakaret unsuru olmadığını belirterek beraatini talep etti.
25.11.2021 Magazin
Tatil öncesi otel ve pansiyonlara rezervasyonlar arttı! Özellikle o bölgeye ilgi var
Tatil öncesi otel ve pansiyonlara rezervasyonlar arttı! Özellikle o bölgeye ilgi var Eğitim-öğretim yılının ilk ara tatilinde doğayla baş başa kalmak isteyenlerin tercihi Karadeniz Bölgesi oluyor. Trabzon'da Uzungöl Turizm Merkezi ile Rize'de Ayder Yaylası ve İkizdere Vadisi'nde otel, pansiyon, bungolav evler ile termal tesislerde rezervasyonlar arttı.
11.11.2021 Gündem
Rize'de Salarha Tüneli açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 30 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor
Rize'de Salarha Tüneli açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 30 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de Salarha Tüneli açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Salarha Tüneli ile 14 kilometreyi bulan ve yarım saat süren ulaşım artık 4.5 kilometre civarına ve 5 dakikaya inecek." dedi.
4.09.2021 Siyaset
Tatilcilerin uğrak yeri oldu! Tüm mekanlar şimdiden doldu
Tatilcilerin uğrak yeri oldu! Tüm mekanlar şimdiden doldu Karadeniz Bölgesi normalleşme süreciyle birlikte doğa tatiline ilgi duyanların uğrak yeri oldu. Ayder Yaylası’na akın eden tatilciler, mekanları şimdiden doldurdu.
4.07.2021 Ekonomi
Ev sahipleri dikkat! Bakan duyurdu: Resmen hayata geçiyor
Ev sahipleri dikkat! Bakan duyurdu: Resmen hayata geçiyor Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bina Kimlik Belgesi'ni hayata geçirdiklerini belirterek, 'Bu yıl 100 bin binada uygulamaya geçireceğiz bu projeyi. Bu aslında binaların nüfus cüzdanı. Binaya ilişkin her türlü bilgiye üzerindeki QR kodunu okutarak erişebiliyorsunuz." dedi.
26.03.2021 Ekonomi
Faiz destekli kredi kararı! 7 yıl vadeli...
Faiz destekli kredi kararı! 7 yıl vadeli... Dev banka 81 ili ilgilendiren kararı resmen duyuruldu. Faiz destekli kredi kararı, 7 yıl vade uygulanıyor. Yerel yönetimlere proje ve finansman desteği sağlayan İller Bankası, kentsel dönüşümde de önemli bir rol alacak. Banka, 3 yıl önce başladığı yüzde 50 faiz destekli krediden daha fazla belediyenin yararlanmasını hedeflerken, bu krediler için 3 milyar liralık finansman ayırdı.
23.03.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ayder ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayder haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.