Ayçiçek

Ayçiçek

Son dakika ayçiçek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayçiçek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayçiçek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayçiçek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayçiçek gelişmeleri de dahil olmak üzere 693 ayçiçek haberi bulunmuştur. Tüm ayçiçek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahte gıdalara karşı denetim ve caydırıcı ceza uyarısı
Sahte gıdalara karşı denetim ve caydırıcı ceza uyarısı Ramazan ayı öncesi Bayrampaşa'da 5 milyon lira değerinde sahte tereyağı ele geçirilirken, Gıda Yüksek Mühendisi Öğretim Görevlisi Eda Şensu Demir, denetimlerin artırılması gerektiğini belirterek, "Daha anlık denetim yapılması ya da caydırıcı cezalar olması lazım" dedi. Demir, ayrıca sahte tereyağının tüketiciyi aldattığını, üretim sırasında farklı toksik maddelerin gıdanın içerisine girebileceğini bunun da insan sağlığına zararlı olduğunu söyledi.
9.03.2024 Ekonomi
Tarım Kredi Kooperatif Market 24 Şubat-1 Mart 2024: Tavuk, kıyma, ayçiçek yağında Mart indirimi var!
Tarım Kredi Kooperatif Market 24 Şubat-1 Mart 2024: Tavuk, kıyma, ayçiçek yağında Mart indirimi var! Tarım Kredi Kooperatif Market ürünlerinde 24 Şubat-1 Mart tarihlerine özel yeni indirimler, ucuz yolla alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, 24 Şubat-1 Mart tarihlerine özel yeni indirimli ürünler listesini sosyal medya hesabından duyurdu. İşte Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde indirimli ürünler...
24.02.2024 Ekonomi
Yargıtay'dan evli çiftleri ilgilendiren emsal araba kararı! Bunu yapan tazminat ödeyecek
Yargıtay'dan evli çiftleri ilgilendiren emsal araba kararı! Bunu yapan tazminat ödeyecek Yargıtay, evlilik birliği içerisinde eşinin görüşünü almadan arabayı satan kocayı kusurlu bularak boşanma sebebi saydı. Hukukçular, bir erkeğin, eşine haber vermeden arabayı satmasının ‘ekonomik şiddet’ kapsamına girdiğini ve kadını yok sayarak kişilik haklarına saldırı teşkil ettiğini belirtti.
26.01.2024 Gündem
Ayçiçek yağıyla ilgili flaş karar! Resmen değişti
Ayçiçek yağıyla ilgili flaş karar! Resmen değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, ayçiçeği tohumunda yüzde 27 yerine yüzde 12, ham ayçiçeği yağında ise yüzde 36 yerine yüzde 22 oranında gümrük vergisi uygulanacak.
26.01.2024 Ekonomi
Ham ayçiçek yağında gümrük vergisi oranları düşürüldü
Ham ayçiçek yağında gümrük vergisi oranları düşürüldü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, ayçiçeği tohumunda yüzde 27 yerine yüzde 12, ham ayçiçeği yağında ise yüzde 36 yerine yüzde 22 oranında gümrük vergisi uygulanacak.
25.01.2024 Ekonomi
İnsan sağlığını hiçe sayan işletmeye polis baskını
İnsan sağlığını hiçe sayan işletmeye polis baskını Aydın'ın İncirliova ilçesinde pamuk ve ayçiçek yağını karıştırıp paketleyen ve satışı için piyasaya süren satan işletmeye yapılan baskında piyasa değeri 2 milyon 400 bin TL olan sahte zeytinyağı ele geçirildi.
19.01.2024 Gündem
B6 Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok B6 Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi...
B6 Vitamini İçeren Besinler Nelerdir? En Çok B6 Vitamini Barındıran Gıdalar Listesi... B6 vitamini Piridoksin vitamini olarak da bilinir. B grubu vitaminlerinden birisidir. Dışarıdan alınabilen, vücutta depolanmayan ve enerji takviyesi olarak alınabilir. Işığa ve ısıya karşı hassas bir yapısı vardır. Herkes B6 vitaminini dışarıdan almalıdır özellikle sporcular tarafından etkin bir şekilde kullanılması önerilir.
16.01.2024 Sağlık
Batman'ın 'seksek' kaldırımı; çocuklar kadar yetişkinler de sekerek geçiyor
Batman'ın 'seksek' kaldırımı; çocuklar kadar yetişkinler de sekerek geçiyor Batman'da, esnaf Abdulkadir Tatlı, okul çıkışlarında iş yerinin önünden geçen çocukların oynamaları için, kaldırıma, belirli mesafelerle 'seksek' oyununun karelerini çizip, çeşitli renklerde boyadı. Bebek arabasıyla geçen annelerin ve alışverişten dönenlerin de ellerinde poşetlerle seksek oynadığı kaldırımla ilgili olumlu tepkiler aldığını söyleyen Tatlı, "Çocukların yanı sıra ebeveynlerinin ve yetişkinlerin de oynadığını görünce, çok şaşırdım. Çok basit dokunuşların bile insanları ne kadar mutlu ettiğini fark ettim" dedi.
11.01.2024 Gündem
Sağlığımızla oynuyoruz: Market raflarında duruyor, uygun fiyatla sepete giriyor! Hangi yağlar vücuda iyi geliyor?
Sağlığımızla oynuyoruz: Market raflarında duruyor, uygun fiyatla sepete giriyor! Hangi yağlar vücuda iyi geliyor? Her gün evde kullanılan yağlarla yemekler pişiriyor, tatlılar hazırlanıyor. Sağlıklı olması bir yana bazen olması gerekenden daha az yağ koyuyoruz. Ancak sağlığımız için en faydalı yağlar hangileri sorusunun cevabını biliyor muyuz? Bugün vücuda iyi gelen yağları araştırdık.
25.12.2023 Yaşam
Fiyatlar zirveye çıktı sahte zeytinyağı uyarısı geldi! Gerçeği koklayarak, tadarak anlaşılabilir mi?
Fiyatlar zirveye çıktı sahte zeytinyağı uyarısı geldi! Gerçeği koklayarak, tadarak anlaşılabilir mi? Fiyatların yükselmesiyle zeytinyağı sahtecilik çoğaldı. Fırsatçılar zeytinyağı olarak farklı yağlardan oluşan karışımları satıyor.Gıda Mühendisi Nurten Sırma, "Gerçek zeytinyağının kokusu, tadı, lezzeti önemli.Zeytin kokusu veya içildiği zaman boğazı yakan bir raiyalı tadın gelmesi beklenir; bazen sahteciler de bu yolu kullanabiliyorlar. Yani zeytinin kokusu, tadı, rengi kimyasal olarak taklit edilebilir." diye konuştu. Sırma, "Dolayısıyla markasını bilmediğimiz denetlenmeyen bir yerden almak risklidir. O nedenle pazardan almak güvenilir bir yol değil." dedi.
21.11.2023 Gündem
BİM 24-27 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM ayçiçek yağında yapılmayını yaptı! 34 TL...
BİM 24-27 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM ayçiçek yağında yapılmayını yaptı! 34 TL... BİM 24-27 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı. BİM ayçiçek yağı fiyatında yapılmayanı yaptı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği katalogda fastfryer, akıllı saat, no frost buzdolabınun yanısıra mutfak araç gereçleri de indirimli fiyatlarla satışa sunuldu. Cuma günü raflarda yerini alacak ürünlerde fiyat çılgınlığı yaşandı. Kampanyada olan ürünlerin merak edildiği 24-27 Ekim BİM aktüel katalog 2023 haberimizde.
23.10.2023 Ekonomi
Tarım Katalog yeni ürünleri yayınladı! Tarım Kredi yüzde 50 indirimli ürünler belli oldu! 16-19 Ekim Tarım Kooperatif indirimli ürünler hangileri?
Tarım Katalog yeni ürünleri yayınladı! Tarım Kredi yüzde 50 indirimli ürünler belli oldu! 16-19 Ekim Tarım Kooperatif indirimli ürünler hangileri? Tarım Kredi indirimli ürünler güncellendi. 16 Ekim'den itibaren yüzde 50 indirim uygulanacak ürünler güncel Tarım Kredi katalogunda yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla zincir marketler ardı ardında açıklamalar yaptı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin sevinçle karşıladığı bu haberle Tarım Kredi ayçiçek yağı, bebek bezi, bakliyat gibi ürünlerde yüzde 50 oranında fiyatlar düştü. Vatandaşlar, "Tarım Kredi indirimli ürünler hangileri?" "Tarım Kooperatif yüzde 5 indirimli ürünler belli oldu mu? sorularına yanıt aramaya başladı. Biz de marketin 16 Ekim'den itibaren indirim yapacağı ürünleri araştırdık.
15.10.2023 Ekonomi
Ayçiçek yağı fiyatlarında büyük vurgun! Marketlerin oyunu ifşa oldu
Ayçiçek yağı fiyatlarında büyük vurgun! Marketlerin oyunu ifşa oldu Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi. Ayçiçek fiyatlarında son günlerde spekülatif hareketler yaşanıyor. Ziraat Mühendisi Ömer Demir konuyla ilgili çarpıcı bir veri ortaya koydu. Gıda ürünlerinin vatandaşın hassas noktası olduğunu söyleyen Demir, "Senaryo aynı, vatandaşı soymak." dedi.
13.10.2023 Ekonomi
BİM 3-6 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM'de bu hafta ayçiçek yağınde dev indirim var!
BİM 3-6 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM'de bu hafta ayçiçek yağınde dev indirim var! BİM 3-6 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı. BİM ayçiçek yağı fiyatı Ekim ayının gelişiyle birlikte düştükçe düştü. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği BİM güncel katalogda fincan takımının yanısıra mutfak ürünlerinde de kampanyalı fiyatlar yer aldı. İndirimli ürünler listesinde ayrıca ütü masası, tava gibi araçlar da yer aldı. İşte 3-6 Ekim BİM aktüel katalog 2023...
2.10.2023 Ekonomi
Tarım market 25 Eylül - 2 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi ayçiçek yağında Ekim sürprizi var
Tarım market 25 Eylül - 2 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi ayçiçek yağında Ekim sürprizi var Tarım Market 25 Eylül - 2 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı. Tarım Kredi ayçiçek yağı fiyatı Ekim ayında sürpriz indirimle yer aldı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği Tarım Kredi Kooperatif Market güncel katalogda mutfak ürünlerinde fiyatlarda indirimler yaşandı. İşte 25 Eylül - 2 Ekim 2023 Tarım Market aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi...
24.09.2023 Ekonomi
A101 21 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı! Battaniye, perdelik de var, ayçiçek yağında dev indirim de!
A101 21 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı! Battaniye, perdelik de var, ayçiçek yağında dev indirim de! A101 21 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı. A101 ayçiçek yağını Eylül'ün son haftasına bıraktı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği katalogda battaniye, perdelik ve çocuk oyuncakları da yer aldı. Sürpriz kampanyalarla müşterilerini mutlu eden A101 21 Eylül katalogunda da liste tam. İşte 21 Eylül A101 aktüel katalog 2023...
17.09.2023 Ekonomi
Yeni güzergahı kullanan ilk tahıl gemileri Ukrayna limanına demirledi
Yeni güzergahı kullanan ilk tahıl gemileri Ukrayna limanına demirledi 20 bin ton tahıl yüklenecek gemiler, yeni rotadan hareket edip İstanbul Boğazı'na ulaşacak. Buğday kargosunun son durağı ise Mısır ve İsrail olacak.
17.09.2023 Gündem
Tarım Market 6-17 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri fiyatları düştü, ayçiçek yağında çılgın indirim var
Tarım Market 6-17 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri fiyatları düştü, ayçiçek yağında çılgın indirim var Tarım Market 6-17 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı. Tarım Kredi kırtasiye malzemelerini de indirimli olarak raflara dizdi. En özel ürünlerde sürpriz kampanyalara imza atan Tarım Kredi Kooperatif Market güncel katalogda ayçiçek yağında da fiyatlar düştü. Mutfak ürünlerinde inanılmaz fırsatlar yer aldı. İşte 6-17 Eylül Tarım Kredi aktüel katalog 2023....
5.09.2023 Ekonomi
ŞOK 2-5 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı! ŞOK Eylül ayına sürpizle başladı, kırtasiye malzemeleri dibi gördü
ŞOK 2-5 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı! ŞOK Eylül ayına sürpizle başladı, kırtasiye malzemeleri dibi gördü ŞOK 2-5 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı. ŞOK Eylül ayı fırsatlarında ayçiçek yağı indirimli fiyatla yer aldı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği ŞOK güncel katalogda airfryer, çamaşır kurutma makinesi ve diğer beyaz eşya ürünleri düştü. Raflarda yerini alan ürünler arasında kettle 239 TL, saklama kabı 29 TL olarak yer aldı. İşte 2-5 Eylül ŞOK aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi.
1.09.2023 Ekonomi
Borsa İstanbul'dan yeni rekor!
Borsa İstanbul'dan yeni rekor! Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi güne yüzde 1.56 oranında artışla 7837 puan seviyesinden başladı. Açılışın ardından endeks tüm zamanların en yüksek seviyesini test etti.
28.08.2023 Ekonomi
Otomobil, TIR'a arkadan çarptı feci kaza! Ölü ve yaralılar var
Otomobil, TIR'a arkadan çarptı feci kaza! Ölü ve yaralılar var Bursa’nın İnegöl ilçesinde TIR’a arkadan çarpan otomobildeki Gülsenem Eyüp (78) öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
28.08.2023 Yaşam
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Tarlayı kuraklık vurdu
Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Tarlayı kuraklık vurdu Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Ayçiçeği üretim merkezi Trakya’da kuraklık çiftçiyi vurdu. Borun eksik olduğu topraklar 1 kilo ayçiçeği veremeyecek durumda. Bazı tarlalara biçerdöver bile giremeyecek. Tarlasını erken eken geçen yıla yakın ürün bekliyor. Ancak ‘kuraklığa dayanıklı’ diye pazarlanan 145 kodlu tohum eken çiftçinin tarlasında 1 kilo bile ayçiçeği yok. Peki bu durum ayçiçeği yağı fiyatlarını etkiler mi? İşte detaylar
28.08.2023 Ekonomi
42 ilin jandarma komutanı değişti
42 ilin jandarma komutanı değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 42 ilin jandarma komutanlıklarına atamalar yapıldı. Karar ile; birçok kaymakam ve vali yardımcısı da yeni görev yerlerine atandı. 
24.08.2023 Gündem
Ayçiçek yağına yaz indirimi geldi! A101 17 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı!
Ayçiçek yağına yaz indirimi geldi! A101 17 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! A101 17 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı. Ayçiçek yağına Ağustos indirimi geldi. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin beklediği haber geldi. Mutfak aletlerinden bahçe malzemelerine kadar pek çok üründe fiyatlar düştü. Yaz mevsimine özel ürünlerin de raflarda indirim fiyatlarla yer aldığı 17 Ağustos A101 aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi haberimizde.
15.08.2023 Ekonomi
Ayçiçeğinde üretim düştü! Tehlike kapıda
Ayçiçeğinde üretim düştü! Tehlike kapıda Tekirdağ'da kuraklık edeniyle verim düşüklüğü yaşanan ayçiçeği tarlalarında incelemelerde bulunan Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Bölgede çok ciddi bir kuraklık var. Çok büyük bir üretim düşmesi var. Muhakkak surette bu bölgedeki çiftçilerimize kuraklık yardımının yapılması lazım" dedi.
13.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ayçiçek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayçiçek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.