Ayakkabı

Ayakkabı

Son dakika ayakkabı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayakkabı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayakkabı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayakkabı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayakkabı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.943 ayakkabı haberi bulunmuştur. Tüm ayakkabı haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kredi kartına taksit sınırı gelecek' açıklaması alışverişleri ikiye katladı
'Kredi kartına taksit sınırı gelecek' açıklaması alışverişleri ikiye katladı Nisandaki son kredi kartı faiz artışı öncesi perakende satışlarda yaşanan hareket dikkat çekti. TÜİK verilerine göre, perakende satışlar şubatta son bir yılın en yüksek aylık artışını gördü. Bilgisayar satışları son 11 ayın; tekstil, giyim ve ayakkabı son 18 ayın en hızlı yükselişini kaydetti. TESİD Başkanı Yaman Tunaoğlu’na göre artışın nedeni ‘kredi kartına taksit sınırlaması gelecek’ beklentisinin talebi öne çekmesi. TGSD Başkanı Ramazan Kaya ise sezon indirimlerinin yanı sıra seçim sonrası ‘zam’ endişesinin satışlarda etkili olduğunu söyledi.
17.04.2024 Ekonomi
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler zor durumda
40 bin TL maaşa çoban bulunamıyor! Besiciler zor durumda Muş'ta havaların ısınmasıyla birlikte hayvanlarını meralara çıkarmaya başlayan besiciler, 40 bin lira maaş vermelerine rağmen çoban bulamıyor.
16.04.2024 Ekonomi
Ayakkabıların içinden külçe atın çıktı: Değeri 3,5 milyon lira!
Ayakkabıların içinden külçe atın çıktı: Değeri 3,5 milyon lira! Kars'ta Ermenistan uyruklu 2 kişinin ayakkabılarına gizlenmiş piyasa değeri yaklaşık 3,5 milyon lira olan 1 kilo 51,74 gram kaçak külçe altın ele geçirildi.
3.04.2024 Gündem
Enflasyon rakamları belli oldu
Enflasyon rakamları belli oldu TÜİK Mart ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Tükettici fiyatları aylık 3.16 artış gösterirken yıllık 68,50 olarak açıklandı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Aylık enflasyon, öngörümüz doğrultusunda mart ayında geriledi. Birincil önceliğimiz olan fiyat istikrarı hedefimize ulaşana kadar ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.
3.04.2024 Ekonomi
İki çocuğunu boğarak öldürüp arkalarından mektup bırakmış: Birer melek olarak yaşayacaksınız
İki çocuğunu boğarak öldürüp arkalarından mektup bırakmış: Birer melek olarak yaşayacaksınız Kocaeli'de iki çocuğunu öldüren babanın yargılanmasına başlandı. Sanığın çocuklarını boğarak öldürdükten sonra mektup yazdığı ortaya çıktı.
21.03.2024 Gündem
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye Kıyafet, ayakkabı, ev eşyası, gıda, kırtasiye… Üniversite butikleri öğrencilerin ihtiyacını ücretsiz karşılıyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere can suyu olan butiklere ‘güzel kıyafet bulurum’ düşüncesiyle gelenler de var.
17.03.2024 Gündem
Mahallenin bozuk yol isyanı! "Çocuklarımıza yeni ayakkabı almaya hasret kaldık"
Mahallenin bozuk yol isyanı! "Çocuklarımıza yeni ayakkabı almaya hasret kaldık" Adana’da çocukların ve hastaların yoğun yaşadığı bölgede asfalt yolu ve altyapısı olmayan mahalleli yetkililere tepki gösterdi.
11.03.2024 Adana
Güzellik merkezinde şoke eden olay! Topuklu ayakkabı yüzünden dakikalarca işkence...
Güzellik merkezinde şoke eden olay! Topuklu ayakkabı yüzünden dakikalarca işkence... Tuzla'da Estetisyen Yasemin Er, çalıştığı güzellik merkezinin sahibi Abdulselam G. tarafından şiddete uğradığını iddia etti. Aldığı darbeler nedeniyle çene kemiği kırılan ve vücudunda morluklar oluşan Er, hastanede önce fiziksel, ardından psikolojik tedavi altına alındı. Er'in kardeşi Yeşim Er, "Topuklu ayakkabının sesinden rahatsız olmuş. Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış" dedi. Yasemin Er saldırgan hakkında suç duyurusunda bulundu. Abdulselam G. ise kadını suçlayarak sürekli para istediğini öne sürdü.
10.03.2024 Gündem
Kulübede sokak hayvanlarına adanan bir ömür!
Kulübede sokak hayvanlarına adanan bir ömür! Adana’da tapusunu almadığı arsasındaki evinden atılan ayakkabı tamircisi Hamza Avlar, tamirhane kulübesinde kedi ve kuşlarıyla birlikte yaşıyor. Yaşlılık aylığını sokak hayvanlarıyla paylaşan Avlar vatandaşlardan yardım bekliyor.
8.03.2024 Adana
Şubat ayı enflasyon rakamları açıklandı
Şubat ayı enflasyon rakamları açıklandı Tüketici Fiyat Endeksi ocakta yüzde 4,53 artarken, yıllık bazda yüzde 67,07 oldu.
4.03.2024 Ekonomi
Murat Kurum: İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz
Murat Kurum: İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz Bağcılar’da gençlerle bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “Gençlerimize ilişkin projelerimizi açıkladık. İlk işini kuracak gençlerimize 100 bin TL sermaye vereceğiz. Kaynağı doğru yönetirseniz, çalışırsanız, liyakatli ekiplerle kadrolarla çalışırsanız, kaynak bulunur. İstanbul gerçekten kendi kendine yeten, hatta kendisinin dışında 81 ilde de izi olan bir şehrimiz. O yüzden biz kaynaklarımızı doğru kullanmaya çalışacağız. Doğru insanlarla, liyakatli kadrolarla çalışarak bu hizmetleri yapmak istiyoruz” dedi.
29.02.2024 Gündem
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok'
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok' Terzi ve ayakkabı tamircilerinin iş yükü katbekat arttı. Giysiler tamire valiz valiz getirilmeye başlandı. ‘Biz son nesiliz’ diyen meslek temsilcileri, işlerinin geleceğinden endişeli.
19.02.2024 Ekonomi
MHP Lideri Devlet Bahçeli: DEM'lenmiş CHP Türkiye'den kopmuştur
MHP Lideri Devlet Bahçeli: DEM'lenmiş CHP Türkiye'den kopmuştur Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, 'Aramızdan devşirdikleri ile karşımıza geçtiler başarılı olmadılar. İhanetle yolumuzu kesmeye çalıştılar.' dedi.
13.02.2024 Gündem
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor
İndirim ve kampanyalar başlıyor! Kıyafet, takı ve kozmetik başı çekiyor 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlıklar, satış cirolarına yansımaya başladı. BMD Başkanı Sinan Öncel, Sevgililer günü için hediyelik satışlarının haftalık cirolara ortalama yüzde 20 – 25 katkı getireceğini belirtti. IdeaSoft CEO’su Seyhun Özkara da ocak ayına göre verilen sipariş sayısında yüzde 35’lik artış olmasını beklediklerini söyledi. Bu dönemde en çok talep gören kategoriler ise kıyafet, takı ve kozmetik ürünleri oldu.
11.02.2024 Ekonomi
Büyük fiyat avantajı sağlıyor! 7 bin liralık ürün 5 bin liraya geliyor, rağbet giderek artıyor
Büyük fiyat avantajı sağlıyor! 7 bin liralık ürün 5 bin liraya geliyor, rağbet giderek artıyor Pandemi ile birlikte alışveriş alışkanlıkları da değişti. Mağazalardan alışveriş yapmanın çok mümkün olmadığı günlerde internet alışverişlerinde hızlı bir yükseliş görüldü. Online alışveriş günümüzde pek çok kişinin vazgeçilmez alışkanlıkları arasına girerken artı sadece yurt içi değil yurt dışı internet alışveriş platformları da tüketicilerin radarında. Yurtiçinde etiket fiyatı 7 bin lirayı aşan markalı bir mont, online platformlardaki yurtdışı satıcılarda 4-5 bin liraya; markalı bir ayakkabı 7 bin 600 liradan 3 bin 600 liraya ya da 6 bin liraya satılan bir bilgisayar parçası 5 bin liraya düşünce yurtdışından yapılan online alışverişler bir yılda 48.8 milyar TL’den 115 milyar TL’ye fırladı.
8.02.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından enflasyon rakamlarını değerlendirdi.
5.02.2024 Ekonomi
2024 yılının ilk enflasyon rakamları açıklandı
2024 yılının ilk enflasyon rakamları açıklandı TÜİK Ocak ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık yüzde 64,86, aylık yüzde 6,70 arttı.
5.02.2024 Ekonomi
Michael Jordan’un spor ayakkabıları açık artırmada rekor fiyata satıldı
Michael Jordan’un spor ayakkabıları açık artırmada rekor fiyata satıldı Efsane ABD’li basketbol yıldızı Michael Jordan’un 1990’larda şampiyonluk maçlarında giydiği 6 adet ‘tekli’ spor ayakkabısı, dün 8 milyon dolara satıldı.
3.02.2024 Dünya
İsim Tamlaması Nedir,türleri Nelerdir? İsim Tamlaması Nasıl Bulunur, Örnekleri Nelerdir?
İsim Tamlaması Nedir,türleri Nelerdir? İsim Tamlaması Nasıl Bulunur, Örnekleri Nelerdir? Türkiye'deki en önemli dilbilgisi kuralları içerisinde isim tamlaması gelir. Bu kural hem günlük yaşamda yaygın kullanılır hem de öğrenciler açısından büyük öneme sahiptir. En az iki ismin bir araya gelmesi suretiyle kavramı ve nesneyi ortaya çıkarması, bunları vurgulaması isim tamlaması olarak bilinir.
30.01.2024 Gündem
Beyaz spor ayakkabıyı makine atmayın - İşin püf noktası okul silgisi... Anında tertemiz oluyor!
Beyaz spor ayakkabıyı makine atmayın - İşin püf noktası okul silgisi... Anında tertemiz oluyor! Çok hızlı kirlense de beyaz spor ayakkabı çoğu kişi için vazgeçilmezliğini koruyor. Temizlemek için havluya sarıp çamaşır makinesine atılan beyaz ayakkabılarınızda leke bırakmayan bir tüyo var.
30.01.2024 Yaşam
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
Varis Nasıl Geçer? Varis Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Varis Nasıl Geçer? Varis Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Varisin geçmesi için hareketli bir yaşam tarzını benimsemek gerekir. Eğer varsa fazla kilolardan kurtulmak da varisin geçmesi için önemlidir. 
17.01.2024 Sağlık
Topuk Dikeni Nasıl Geçer? Topuk Dikeni Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Topuk Dikeni Nasıl Geçer? Topuk Dikeni Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Topuk dikeni, özellikle gün içinde sürekli ayakta duran kişilerde oluşan ve yanlış ayakkabı tercihi, fazla kilo alıp verme gibi çeşitli nedenlerden ortaya çıkan ortopedik bir sorundur. Topuk dikeni, kişilere ayak üzerine basımda rahatsızlık ve diken batma hissi vermektedir. Oldukça rahatsız edici olan ve günlük yaşamı olumsuz yönde etkileyen bu sorun için çeşitli tedavi yöntemleri bulunmaktadır.
17.01.2024 Sağlık
Tırnak Batması Nasıl Geçer? Tırnak Batması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Tırnak Batması Nasıl Geçer? Tırnak Batması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Tırnak batması, tırnak kenar ya da köşesinin yumuşak ete batması ile oluşan bir sorundur. En çok baş parmakta görülür ve kızarıklık, şişme ya da ağrı gibi şikayetlere neden olur.
17.01.2024 Sağlık
Rüyada Siyah Ayakkabı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Siyah Ayakkabı Giymek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Siyah Ayakkabı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Siyah Ayakkabı Giymek Nasıl Yorumlanır? Rüyada siyah ayakkabı görmek olumlu bir rüya olarak kabul edilmektedir. Rüya sahibi daha neşeli ve daha güzel bir hayat yaşayacak anlamına da gelir.
15.01.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Ayakkabı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayakkabı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.