Babası gözlerini kaybetti, tamirci oldu! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet edildi
Babası gözlerini kaybetti, tamirci oldu! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet edildi Aksaray'da 13 yaşındayken demir ustası babası Mehmet Kılıç geçirdiği kaza sonucu gözlerini kaybedince okulu bırakmak zorunda kalan ayakkabı tamircisi olan Turgut Kılıç, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle düzenlenecek program için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet edildiğini söyledi.
30.04.2024 Gündem
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok'
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok' Terzi ve ayakkabı tamircilerinin iş yükü katbekat arttı. Giysiler tamire valiz valiz getirilmeye başlandı. ‘Biz son nesiliz’ diyen meslek temsilcileri, işlerinin geleceğinden endişeli.
19.02.2024 Ekonomi
Bir çift ayakkabı yüzünden 10 ay hapsi isteniyor!
Bir çift ayakkabı yüzünden 10 ay hapsi isteniyor! Antalya'da ayakkabı tamirciliği yapan Halit Akbulut, kendisine tamir için bırakılan spor ayakkabıyı kaybettiği için 10 ay hapis cezasına mahkum oldu.
11.03.2016 Yaşam
9 yaşında tacize uğrayan kızın ailesinden şok sözler
9 yaşında tacize uğrayan kızın ailesinden şok sözler SAMSUN’da ayakkabı tamircisi 48 yaşındaki Fahrettin A., beş yıl önce 9 yaşında olan komşusunun kızı E.E’yi taciz ettiği suçlamasıyla 2.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
11.11.2014 Yaşam