Avlu

Avlu

Son dakika Avlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Avlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Avlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 305 avlu haberi bulunmuştur. Tüm avlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selen Sevyen’in oğlunun doğumu ameliyatta herkesi şaşırttı!
Selen Sevyen’in oğlunun doğumu ameliyatta herkesi şaşırttı! En son "Avlu" dizisinde rol alan oyuncu Selen Seyven, bir süredir anneliğin keyfini çıkarıyor. 2020 senesinde Baran Yıldırım ile nikah masasına oturan Selen Seyven’in bu evlilikten Marsel isminde bir oğlu oldu. 37 yaşında anne olan Selin Seyven verdiği bir röportajda özel hayatına dair açıklamalarda bulunurken oğlunun doğumuna ilişkin de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
22.11.2023 Magazin
Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı
Şebnem Dönmez'in acı günü! Ayakta durmakta zorlandı Şebnem Dönmez anne acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu, iki aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesini kaybetti. Dönmez, dostları ve sevenlerin desteğiyle ayakta zor durdu.
18.10.2023 Magazin
Selahaddin Eyyubi Camisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla yarın ibadete açılacak
Selahaddin Eyyubi Camisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla yarın ibadete açılacak Diyarbakır’da 6 yıl önce temeli atılan, aynı anda 25 bin kişinin ibadet edebileceği Selahaddin Eyyubi Cami ve Külliyesi, yarın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak törenle açılacak.
13.04.2023 Gündem
Camilerde bayram temizliği yapıldı
Camilerde bayram temizliği yapıldı Zeytinburnu Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde ilçedeki camilerin avlu ve iç kısımlarının temizliğini yaptı. Cadde ve sokaklar ise temizlik araçlarıyla yıkandı. Zeytinburnu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Muhammet Kısa, “Bayram dolayısıyla her zamanki rutin temizlik uygulamamızın dışında camilerimizin halılarını gül suyu ile temizledik. Zeytinburnu’muz tertemiz ve gül kokulu bir şekilde bayramı karşılıyor” dedi.
7.07.2022 Yaşam
Dar gelirliler için konut müjdesi! Bakan Kurum teslim tarihini açıkladı
Dar gelirliler için konut müjdesi! Bakan Kurum teslim tarihini açıkladı Dar gelirliler için konut müjdesi geldi. Teslim tarihi belli oldu. Isparta'da temel atma ve açılış törenlerine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Isparta’dan milletimize bir kez daha söz veriyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde; dar gelirli olup da ev sahibi olmayan tek bir vatandaşımız kalmayıncaya kadar; konutlar inşa etmeye, yeni yuvalar kurmaya, yavrularımızı mutlu etmeye; aşkla, şevkle, azimle devam edeceğiz" dedi.
24.06.2022 Siyaset
Gümüşhane'de hamam kalıntısına 'kültür varlığı' tescili
Gümüşhane'de hamam kalıntısına 'kültür varlığı' tescili Gümüşhane'de mesire alanında yer alan, defineciler tarafından tahrip edilen ve 200 yıllık olduğu değerlendirilen hamam kalıntısı, Trabzon Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'nca 'kültür varlığı' olarak tescillendi. Karşıyaka Mahallesi'nde yaşayanlar, yapının restore edilerek turizme kazandırılmasını isterken, muhtar Arzu Ay da "Hamamın çevre düzenlenmesi yapılarak, restore edilmesini istiyoruz” dedi.
22.06.2022 Kültür Sanat
Ayasofya'da kapıdan sonra duvarlar hedefte! Görüntüler şok etti...
Ayasofya'da kapıdan sonra duvarlar hedefte! Görüntüler şok etti... İstanbul’da müzeden camiye çevrildikten sonra tahribat görüntüleriyle gündeme gelen Ayasofya’dan yansıyan yeni görüntüler tepkilere neden oldu. Uzmanlar, İstanbul’un simgeleri arasındaki tarihi esere yönelik hoyratlığın durdurulması için acilen önlem alınmasını istedi.
25.05.2022 Gündem
Genç kızın feci ölümü! Silahı gösterirken ateş aldı...
Genç kızın feci ölümü! Silahı gösterirken ateş aldı... Iğdır'da bir şahsın belinden çıkararak gösterdiği sırada kazayla ateş alan silahtan çıkan saçmalar göğsüne isabet eden genç kız hayatını kaybetti.
23.05.2022 Yaşam
Bakan Ersoy: 124 türbenin, ihyası çalışmasını gerçekleştiriyoruz
Bakan Ersoy: 124 türbenin, ihyası çalışmasını gerçekleştiriyoruz Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy II. Mahmud Türbesi'nde yapılan restorasyon çalışmalarını inceledi. Bakan Mehmet Nuri Ersoy "Bu proje kapsamında, İstanbul Türbeler Müze Başkanlığımız ve Galata Mevlevihanesi Müze Başkanlığımız sorumluluğunda 124 tane türbenin, ihyası çalışmasını gerçekleştiriyoruz. 124 tanenin 15 tanesi padişah türbesi 28 tanesi hanedan türbesi, 60 tanesi sadrazam ve paşaların olduğu türbe ve 21 tane de önemli dini şahsiyetin türbesi var. Şu ana kadar 45 tanesi ile ilgili çalışmamızı başlattık" dedi.
14.04.2022 Siyaset
Oto tamirhanesine giren hırsızlar, suçüstü yakalandı
Oto tamirhanesine giren hırsızlar, suçüstü yakalandı Adana'da avlu duvarından atladıkları oto tamirhanesinin kapısını maymuncukla açıp, akü, bakır ve çelik malzemeler ile motosiklet çalmaya çalışan H.C.A. (17) ile E.B. (17), polis tarafından suçüstü yakalandı.
15.03.2022 Yaşam
Sedef Kabaş cezaevinden çıktı
Sedef Kabaş cezaevinden çıktı  Gazeteci Sedef Kabaş Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye oldu. İstanbul 36. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen ilk duruşmada "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan 2 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılarak tahliyesine karar verilen gazeteci Sedef Kabaş saat 15.30 sıralarında cezaevinden çıkış yaptı.
11.03.2022 Gündem
Hülya Şen sağlığına kavuştu!
Hülya Şen sağlığına kavuştu! 2004 yılında 'Zerda' dizisinin setine giderken trafik kazası geçiren oyuncu Hülya Şen, yıllar sonra sağlığına tamamen kavuştu.
9.01.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Palet Türk Müziği İlkokulu'nun açılışını  gerçekleştirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Palet Türk Müziği İlkokulu'nun açılışını gerçekleştirdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin ilk Türk müziği ilkokulu olan Palet Türk Müziği İlkokulu'nun açılışını gerçekleştirdi.
5.11.2021 Gündem
Yedikule Hisarında restorasyon çalışmaları
Yedikule Hisarında restorasyon çalışmaları Türkiye'nin ve dünyanın en eski açık hava müzelerinden biri olan, İstanbul'un sembol yapılarından Yedikule Hisarında Fatih Belediyesi tarafından başlatılan restorasyon çalışması büyük bir titizlikle sürüyor.
15.10.2021 Kültür Sanat
Turgut Reis evleri kura sonuçları sorgulama ekranı ve Meram Turgut Reis evleri kura çekimi canlı izleme Youtube Linki
Turgut Reis evleri kura sonuçları sorgulama ekranı ve Meram Turgut Reis evleri kura çekimi canlı izleme Youtube Linki Turgut Reis evleri kura çekilişi aramaları arttı. Konya Meram Belediyesi öncülüğünde yapılan Turgut Reis evleri için kesin kayıt kurası bugün saat 08.30'da başladı. Kuraya hak kazanan adaylar merakla sonuçları araştırırken, çekilişin canlı izlenip izlenmediğini sorguluyor. İşte Konya Meram Turgut Reis evleri kura çekilişi hakkındaki detaylar…
14.10.2021 Gündem
Ünlü oyuncu Selen Seyven'den güzel haber!
Ünlü oyuncu Selen Seyven'den güzel haber! Geçtiğimiz yıl sessiz sedasız nikah masasına oturan 35 yaşındaki oyuncu Selen Seyven ile Baran Yıldırım, anne ve baba olma mutluluğu yaşadı.
29.09.2021 Magazin
Perre Antik Kenti'ndeki kazılarda sütun ve yazıtlar bulundu
Perre Antik Kenti'ndeki kazılarda sütun ve yazıtlar bulundu Adıyaman'da, Kommagene Krallığı'nın beş büyük kentinden birisi olan Perre Antik Kenti'nde devam eden kazılarda avlu döşeme alanı ile sütün ve yazıtlar bulundu. Adıyaman Müze Müdürü Mehmet Alkan, bölgede 100 gündür süren ve yıl sonuna kadar devam etmesi planlanan kazılarda amaçlarının Perre Antik Kenti'yle ilgili önemli bulgulara ulaşmak olduğunu söyledi.
9.09.2021 Kültür Sanat
Ayça Damgacı kimdir? Güldür Güldür yeni oyuncusu Ayça Damgacı nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler neler?
Ayça Damgacı kimdir? Güldür Güldür yeni oyuncusu Ayça Damgacı nereli, kaç yaşında, oynadığı diziler neler? Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür Show, Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu’nun ardından kadrosuna Toygan Avanoğlu ile Ayça Damgacı’yı kattı. Söz konusu gelişmenin ardından Ayça Damgacı kimdir, kaç yaşında, nereli? Gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
24.08.2021 Gündem
Sinpaş Kızılbük GYO teşvikli halka arz talep toplama tarihi belli oldu! Sinpaş Kızılbük GYO halka arz ne zaman?
Sinpaş Kızılbük GYO teşvikli halka arz talep toplama tarihi belli oldu! Sinpaş Kızılbük GYO halka arz ne zaman? Sinpaş, Kızılbük GYO halka arz oluyor. Sİnpaş'ın Sinpaş GYO ve Servet GYO'nun halka arzından sonra Kızılbük GYO'nun da halka arzına başlıyor. Sinpaş Kızılbük GYO teşvikli halka arzın Türkiye'de yıl içinde gerçekleşecek büyük halka arzlarından biri olması bekleniyor. Peki, Sinpaş Kızılbük GYO teşvikli halka arz talep toplama tarihi ne? Sinpaş Kızılbük GYO halka arz ne zaman? Sinpaş GYO Kızılbük halka arz fiyatları ne? İşte tüm detaylar...
29.07.2021 Ekonomi
Gaziantep'te bulundu! Nöbet tutuyorlar, 2 gün boyunca...
Gaziantep'te bulundu! Nöbet tutuyorlar, 2 gün boyunca... Gaziantep İslahiye ilçesinde kaçak kazı yapılan evin zemininde bulunan Bizans dönemine ait mozaiklerin, 2 yıl süren çalışmanın ardından 98 parçaya bölünerek Zeugma Mozaik Müzesine taşınmasına başlandı.
7.07.2021 Yaşam
Ünlü oyuncu Selen Seyven'den güzel haber geldi!
Ünlü oyuncu Selen Seyven'den güzel haber geldi! Geçtiğimiz yıl Baran Yıldırım ile evlenen ünlü oyuncu Selen Seyven'den müjdeli haber geldi. Seyven, anne oluyor.
13.06.2021 Magazin
Tarihi caminin avlusunda Roma dönemine ait mozaik bulundu
Tarihi caminin avlusunda Roma dönemine ait mozaik bulundu Antalya Kaleiçi'ndeki Osmanlı dönemine ait Tekeli Mehmet Paşa Camii'nde, 2018'de başlatılan restorasyon çalışmaları kapsamında, avluda tuvalet yeri için kazı yapılırken Roma dönemine ait geometrik motiflerden oluşan mozaik ortaya çıkarıldı. Çalışmalarda 2 sarnıç, 2 tandır ve 3 de mezar bulundu.
20.05.2021 Kültür Sanat
Esnafa hibe desteği müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu..
Esnafa hibe desteği müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kritik kabine toplantısı sonrası milyonlarca kişinin beklediği müjdeleri peş peşe duyurdu. Erdoğan, pandemi döneminde zarara uğrayan esnafa hibe desteği verileceğini duyurarak, "Salgın tedbirleri sebebiyle işlerine ara veren esnaflarımıza iki grup halinde destek olacağız. 1. grupta kahve kıraathane pastane, internet kafeler vb işletmeler yer almaktadır. Sayıları 235 bine ulaşan işletmelere bir defaya mahsus 5 bin liralık hibe ödemesi yapacağız. 2. grupta bakım onarım, tamirat, hırdavatçılar, müzisyenler, oto yıkamacılar, oyuncak, kozmetik, bakırcılar, ayakkabıcılar, konfeksiyonlar vb yer almaktadır. Bu gruba berberler otobüsçüler, pazarcılar dahildir. Toplamda 1 milyon 150 bini aşkın işletmeyi kapsayan bu gruba bir defaya mahsus 3 bin lira hibe desteği vereceğiz. Toplamda 4 milyar 602 milyon liralık kaynağı karşılıksız olarak veriyoruz" şeklinde konuştu. Kuraklıktan zarar gördüğü belirlenen çiftçilerimizin Ziraat Bankasına veya Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçları da ertelenecek.
17.05.2021 Gündem
Topkapı Sarayı'nda yeni keşif! Avlunun altında...
Topkapı Sarayı'nda yeni keşif! Avlunun altında... Topkapı Sarayı'nda yapılan yeraltı araştırmalarında önemli bir arkeolojik bulguya ulaşıldı. Roma dönemine ait 3 bölümden oluşan galeriyi ilk defa CNN TÜRK ekibi görüntüledi. İstihbarat Şefi Nihat Uludağ’ın özel haberi.
7.04.2021 Gündem
Bakan Selçuk duyurdu! Yaygınlaştırılacak
Bakan Selçuk duyurdu! Yaygınlaştırılacak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaşlı vatandaşların daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için yeni yapılacak huzurevi hizmet binaları için 3 farklı mimari modeli yaygınlaştıracaklarını söyledi.
27.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Avlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.