Atakan Arslan

Atakan Arslan

Son dakika atakan arslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atakan arslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atakan arslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atakan Arslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atakan arslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 210 atakan arslan haberi bulunmuştur. Tüm atakan arslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avatar Atakan'ın eşi  Serap Korkmaz'dan  itiraf
Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz'dan itiraf 2016 Survivor şampiyonu Çağan Atakan Arslan ile 2017 yılında nikah masasına oturan eşi Serap Korkmaz'dan itiraf geldi. Korkmaz, "Düğünümü yaşamadım" diyerek evlilik hakkında itirafta bulundu.
23.02.2024 Magazin
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği
Ünlü modacıdan Türkiye’de yeni işbirliği Dünyaca ünlü lüks moda markasının yaratıcısı Philipp Plein ve Saat&Saat’in yeni işbirliği kararı Soho House’ta gerçekleştirilen özel davetle kutlandı.
3.11.2023 Vitrin
Avatar Atakan’tan dikkat çeken açıklama! 'Survivor All Star 2024'te neden yok?
Avatar Atakan’tan dikkat çeken açıklama! 'Survivor All Star 2024'te neden yok? Acun Ilıcalı, Survivor'ın eski şampiyonlarından Nihat Altınkaya, Turabi Çamkıran, Nefise Karatay ve Ogeday Girişken'in de 'All Star'da mücadele edeceğini duyurdu. Bir diğer şampiyon Çağan Atakan Arslan'ın kadroda yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Avatar Atakak merak edilen o soruyu yanıtladı. 'Survivor All Star 2024'te neden yok?
23.10.2023 Magazin
Atakan Arslan ikinci kez baba olmuştu! Bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi
Atakan Arslan ikinci kez baba olmuştu! Bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi 2016 yılında "Survivor" yarışmasının şampiyonu olan, 'Avatar' lakaplı Çağan Atakan Arslan, 2017 yılında Serap Korkmaz ile evlenmişti. Çift, evliliklerini kısa süre sonra Leon Aslan ismini verdikleri oğulları ile taçlandırmıştı.İkinci bebeklerini ise geçen günlerde kucaklarına alan Atakan Arslan ile Serap Korkmaz, ikinci kez anne-baba olmasının sevincini yaşamıştı. 21 gün önce kızına kavuşan Avatar Atakan, kızının yüzünü ilk kez gösterdi.
28.03.2023 Magazin
Çağan Atakan Arslan'dan samimi açıklamalar: Çocukluğum yüksek şiddet ve sevgisizlikle geçti
Çağan Atakan Arslan'dan samimi açıklamalar: Çocukluğum yüksek şiddet ve sevgisizlikle geçti 'Survivor All Star 2022' yarışmasını 9'ncu olarak tamamlayan 'Avatar' lakaplı Çağan Atakan Arslan, Katarsis programına konuk oldu. Atakan Arslan, Gökhan Çınar'a yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Survivor'da hırsıyla dikkat çeken başarılı sporcu Avatar Atakan, çocukluğunda yaşadığı travmaları ve ailesiyle ilgili zorlu süreci anlatırken duygusal anlar yaşadı.
24.11.2022 Magazin
Çağan Atakan Arslan ve Serap Korkmaz denizde aşka geldi!
Çağan Atakan Arslan ve Serap Korkmaz denizde aşka geldi! 'Survivor All Star 2022' yarışmasını 9'ncu olarak tamamlayan 'Avatar' Atakan, hem yarışmadaki performansı hem de eşinin paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmedi. Atakan Arslan ve eşi Serap Korkmaz, yakın arkadaşlarıyla birlikte Çeşme'de keyifli bir gün geçirdi. Bir ara baş başa kalan Arslan çiftinin, birbirlerine sarılıp masum öpüşmeleri objektiflere yansıdı.
21.08.2022 Magazin
Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek?
Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek? Ekranların sevilen dizisi Teşkilat ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un ayrılmasının ardından yerine kimin geleceği merak ediliyordu. Dizinin kadrosuna Survivor'dan bir ismin katılacağı iddia edildi. Peki, Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek? İşte detaylar…
3.08.2022 Televizyon
Survivor Atakan'dan dikkat çeken açıklama: Kariyerime oyunculukta devam etmek istiyorum
Survivor Atakan'dan dikkat çeken açıklama: Kariyerime oyunculukta devam etmek istiyorum 'Survivor All Star 2022' yarışmasını 9'ncu olarak tamamlayan 'Avatar' lakaplı başarılı sporcu Çağan Atakan Arslan, geçtiğimiz gün eşi ve oğlu ile alışveriş merkezinde görüntülendi.
21.07.2022 Magazin
Survivor Sema'dan yorumuna Batuhan Karacakaya'dan olay yanıt!
Survivor Sema'dan yorumuna Batuhan Karacakaya'dan olay yanıt! 'Survivor All Star 2022' olaylı bitti. Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'nın "Oğlumun hakkı yendi' iddiasıyla gözlerin çevrildiği Batuhan Karacaya, 'mektup' tweetiyle çok konuşulmuştu. Yarı finalde elenen yarışmacı, bu kez de aynı yarışmada mücadele ettiği arkadaşının yorumuna verdiği cevapla gündem oldu.
5.07.2022 Magazin
Survivor yeni takımlar belli oldu mu, nasıl oluştu? 2022 Survivor yeni takımlar listesi (Mavi ve kırmızı)
Survivor yeni takımlar belli oldu mu, nasıl oluştu? 2022 Survivor yeni takımlar listesi (Mavi ve kırmızı) Survivor yeni takımlar oluştu. Survivor All Star 2022 artık yeni dönem başladı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı olarak ayrılan takımlar mavi ve kırmızı takım olarak izleyici karşına çıkacak. Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde Survivor yeni takımlar için açıklamalarda bulunmuş ve  ünlüler ve gönüllüler takımı arasındaki güç dengesinin sağlanmasının amaçlandığı dile getirilmişti oluşturulduğu biliniyor. Peki, Survivor yeni takımlar nasıl oluştu, oldu? Survivor yeni takımlar listesi…
22.04.2022 Televizyon
Survivor 2022 Birleşme Partisi ne zaman olacak? Survivor 2022 Birleşme Partisi tarihi ne, kimler var?
Survivor 2022 Birleşme Partisi ne zaman olacak? Survivor 2022 Birleşme Partisi tarihi ne, kimler var? Survivor birleşme partisi ne zaman yayınlanacak? Tv8’de yayınlanan Survivor yarışmasının birleşme partisi tarihi, yarışmayı takip edenler tarafından merak ediliyor. Acun Ilıcalı dün yayınlanan bölümde birleşme partisinin tarihini açıkladı. Peki, Survivor 2022 Birleşme Partisi ne zaman olacak? 2022 Survivor All-Star birleşme partisi hangi gün, tarihi ne? İşte Survivor birleşme partisi hakkında merak edilenler…
26.03.2022 Televizyon
Survivor'da 'mağdur' krizi! Barış'tan eleştirilere sert yanıt: 'Sizin o pis grubunuza ben girmem'
Survivor'da 'mağdur' krizi! Barış'tan eleştirilere sert yanıt: 'Sizin o pis grubunuza ben girmem' Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu, tv8'de haftanın beş günü yayınlanan 'Survivor All Star 2022'de, birleşme partisine katılma mücadelesi veriliyor. Son olarak Aşkım Burçe Tunay'ın veda ettiği yarışmada ünlüler adına yarışan Barış Murat Yağcı, kendisine takım tarafından yapılan eleştirilere sert bir şekilde yanıt verdi. İşte Barış'ın yaptığı sert açıklamalar...
5.03.2022 Magazin
Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz tarzıyla büyüledi!
Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz tarzıyla büyüledi! Survivor'ın başarılı yarışmacısı Çağan Atakan Arslan macerasına devam ederken, eşi Serap Korkmaz da ona sık sık destek olduğuna dair paylaşımlar yapıyor. En son, ''Gölgen bile yeter sevgilim. Her saniye yanımdasın, yanındayım.'' notuyla paylaşım yapan Serap Korkmaz Instagram pozlarıyla yeniden gündeme geldi.
23.02.2022 Magazin
Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 28. bölüm fragmanı izle!
Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 28. bölüm fragmanı izle! Survivor yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Survivor All Star 2022 programının yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Survivor fragmanı yayınlandı mı? Survivor 2022 yeni bölüm fragman izle…
21.02.2022 Televizyon
Avatar Atakan kimdir? Survivor 2022 Çağan Atakan Arslan kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim?
Avatar Atakan kimdir? Survivor 2022 Çağan Atakan Arslan kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim? Çağan Atakan Arslan Survivor All Star 2022 ile yeniden TV8 ekranlarına gelecek. Avatar Atakan olarak tanınan, Arslan Survivor tarihinin en sevilen yarışmacılardan biri olmuştu. Peki, Survivor Atakan Arslan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çağan Atakan Arslan evli mi, çocuğu var mı?
15.01.2022 Televizyon
Survivor 2022 ne zaman başlayacak? Survivor 2022 kadrosu: Ünlüler ve gönüllüler!
Survivor 2022 ne zaman başlayacak? Survivor 2022 kadrosu: Ünlüler ve gönüllüler! Survivor ne zaman başlıyor 2022? Survivor 2022 kadrosu ile başlayacağı tarih merakla sorgulanıyor. Survivor 2022 için geri sayım başladı. All Star kadrosuyla izleyici karşısına çıkacak Survivor'da bu sene de ünlüler ve gönüllüler takımı karşı karşıya gelecek. Survivor yarışmacılarının ilk tanıtım videosu yayınladı. Peki, Survivor 2022 ne zaman başlayacak, 2022 Survivor kadrosunda kimler var? İşte Survivor 2022 yarışmacıları…
10.01.2022 Televizyon
Survivor Atakan'dan bomba 'All Star' final dörtlüsü açıklaması! İşte zorlanacağı tek konu...
Survivor Atakan'dan bomba 'All Star' final dörtlüsü açıklaması! İşte zorlanacağı tek konu... İlk bölümü 15 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak 'Survivor All Star 2022' kadrosunda yer alan Çağan Atakan Arslan, final koltuğunda kendisinin yanında oturacağını düşündüğü yarışmacıları sıraladı. '2. Sayfa' canlı yayınına katılan Avatar Atakan, yarışma sürecinde zorlanacağı tek konuyu anlattı.
6.01.2022 Magazin
Avatar Atakan: Acun Ilıcalı'ya mesaj attım!
Avatar Atakan: Acun Ilıcalı'ya mesaj attım! 'Survivor 2016'nın şampiyonu olan, 'Avatar' lakabıyla tanınan Çağan Atakan Arslan, imzaladığı sözleşme iptal olunca son anda dahil olduğu 'All Star 2022' süreci hakkında, yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı ile yaptığı görüşmeyi ilk kez anlattı.
29.12.2021 Magazin
Çağatay Ulusoy'un değişimi sosyal medyada olay yarattı! İbrahim Büyükak...
Çağatay Ulusoy'un değişimi sosyal medyada olay yarattı! İbrahim Büyükak... Aldığı kilolarla dikkat çeken Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşları Çağan Atakan Arslan ve Mustafa Mert Koç ile buluştu. Ünlü oyuncunun değişimi sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Ulusoy, son haliyle İbrahim Büyükak'a benzetildi. Büyükak'tan bu benzetmeyle ilgili yanıt gecikmedi...
15.12.2021 Magazin
Survivor 2022 yarışmacısı Avatar Atakan kimdir? Survivor Çağan Atakan Arslan kaç yaşında ve nereli?
Survivor 2022 yarışmacısı Avatar Atakan kimdir? Survivor Çağan Atakan Arslan kaç yaşında ve nereli? Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor All Star 2022’nin yarışmacıları açıklandı. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Survivor 2022’nin yarışmacılarını açıkladı. Survivor 2016'da şampiyonluk yaşayan Avatar Atakan da Survivor 2022’de mücadele verecek yarışmacılardan. Peki, Survivor 2022 yarışmacısı Avatar Atakan kimdir? Survivor Çağan Atakan Arslan kaç yaşında ve nereli? İşte Avatar Atakan’ın hayatı!
12.12.2021 Gündem
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba Kanal D, yeni yayın dönemine “Başrol Sensin” sloganıyla start verdi. Kuruçeşme Açıkhava’da yapılan ve çok sayıda konuğun katıldığı muhteşem geceye ünlü isimler şarkılarıyla renk kattı.
13.09.2021 Magazin
Atakan Arslan soluğu Bodrum'da aldı
Atakan Arslan soluğu Bodrum'da aldı Koronavirüsü atlatan Çağan Atakan Arslan, soluğu Bodrum’da aldı.
13.05.2021 Magazin
Ailesiyle tatilde
Ailesiyle tatilde Çağan Atakan Arslan, ailece yakalandıkları koronavirüsü atlatır atlatmaz, soluğu D Plaj Evleri Bodrum’da aldı.
6.05.2021 Magazin
Avatar Atakan'dan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı!
Avatar Atakan'dan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı! Ünlü kickboksçu ve Survivor eski yarışmacılarından “Avatar Atakan” lakabı ile tanınan Çağan Atakan Arslan koronavirüse yakalandı. Hastaneye kaldırılan Avatar Atakan sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Tedavi altına alınan Avatar Atakan'ı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ziyaret etti.
25.04.2021 Magazin
Baladın ile Aköz konuk olacak
Baladın ile Aköz konuk olacak teve2’nin, sunuculuğunu Avatar Atakan’ın (Çağan Atakan Arslan) yaptığı ‘Senden İyi Yok’un bu haftaki konukları, voleybolcu Hande Baladın ve Simge Aköz olacak
14.01.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Atakan Arslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atakan arslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.