Serap Korkmaz

Serap Korkmaz

Son dakika serap korkmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan serap korkmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını serap korkmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serap Korkmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serap korkmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 serap korkmaz haberi bulunmuştur. Tüm serap korkmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avatar Atakan'ın eşi  Serap Korkmaz'dan  itiraf
Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz'dan itiraf 2016 Survivor şampiyonu Çağan Atakan Arslan ile 2017 yılında nikah masasına oturan eşi Serap Korkmaz'dan itiraf geldi. Korkmaz, "Düğünümü yaşamadım" diyerek evlilik hakkında itirafta bulundu.
23.02.2024 Magazin
Atakan Arslan ikinci kez baba olmuştu! Bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi
Atakan Arslan ikinci kez baba olmuştu! Bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi 2016 yılında "Survivor" yarışmasının şampiyonu olan, 'Avatar' lakaplı Çağan Atakan Arslan, 2017 yılında Serap Korkmaz ile evlenmişti. Çift, evliliklerini kısa süre sonra Leon Aslan ismini verdikleri oğulları ile taçlandırmıştı.İkinci bebeklerini ise geçen günlerde kucaklarına alan Atakan Arslan ile Serap Korkmaz, ikinci kez anne-baba olmasının sevincini yaşamıştı. 21 gün önce kızına kavuşan Avatar Atakan, kızının yüzünü ilk kez gösterdi.
28.03.2023 Magazin
Çağan Atakan Arslan'dan samimi açıklamalar: Çocukluğum yüksek şiddet ve sevgisizlikle geçti
Çağan Atakan Arslan'dan samimi açıklamalar: Çocukluğum yüksek şiddet ve sevgisizlikle geçti 'Survivor All Star 2022' yarışmasını 9'ncu olarak tamamlayan 'Avatar' lakaplı Çağan Atakan Arslan, Katarsis programına konuk oldu. Atakan Arslan, Gökhan Çınar'a yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Survivor'da hırsıyla dikkat çeken başarılı sporcu Avatar Atakan, çocukluğunda yaşadığı travmaları ve ailesiyle ilgili zorlu süreci anlatırken duygusal anlar yaşadı.
24.11.2022 Magazin
Çağan Atakan Arslan ve Serap Korkmaz denizde aşka geldi!
Çağan Atakan Arslan ve Serap Korkmaz denizde aşka geldi! 'Survivor All Star 2022' yarışmasını 9'ncu olarak tamamlayan 'Avatar' Atakan, hem yarışmadaki performansı hem de eşinin paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmedi. Atakan Arslan ve eşi Serap Korkmaz, yakın arkadaşlarıyla birlikte Çeşme'de keyifli bir gün geçirdi. Bir ara baş başa kalan Arslan çiftinin, birbirlerine sarılıp masum öpüşmeleri objektiflere yansıdı.
21.08.2022 Magazin
Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz göğüs dekolteli pozuyla büyüledi!
Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz göğüs dekolteli pozuyla büyüledi! Survivor 2022 All Star'ın konuşulan yarışmacılarından olan Avatar Atakan, 2017 yılında Serap Korkmaz ile hayatını birleştirdi. Son zamanlarda tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Serap Korkmaz, göğüs dekolteli pozunu paylaştı.
19.04.2022 Magazin
Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz tarzıyla büyüledi!
Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz tarzıyla büyüledi! Survivor'ın başarılı yarışmacısı Çağan Atakan Arslan macerasına devam ederken, eşi Serap Korkmaz da ona sık sık destek olduğuna dair paylaşımlar yapıyor. En son, ''Gölgen bile yeter sevgilim. Her saniye yanımdasın, yanındayım.'' notuyla paylaşım yapan Serap Korkmaz Instagram pozlarıyla yeniden gündeme geldi.
23.02.2022 Magazin
Yasemin Şefkatli 30 yaşına girdi! İdo Tatlıses'ten sürpriz...
Yasemin Şefkatli 30 yaşına girdi! İdo Tatlıses'ten sürpriz... İdo Tatlıses, eşi Yasemin Şefkatli’nin doğum gününü geceden kutladı. İdo Tatlıses bir elinde çiçek, diğer elinde pastayla Yasemin’e sürpriz yaptı.
25.01.2022 Magazin
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba Kanal D, yeni yayın dönemine “Başrol Sensin” sloganıyla start verdi. Kuruçeşme Açıkhava’da yapılan ve çok sayıda konuğun katıldığı muhteşem geceye ünlü isimler şarkılarıyla renk kattı.
13.09.2021 Magazin
Atakan Arslan soluğu Bodrum'da aldı
Atakan Arslan soluğu Bodrum'da aldı Koronavirüsü atlatan Çağan Atakan Arslan, soluğu Bodrum’da aldı.
13.05.2021 Magazin
‘Teklifler geliyor ama...’
‘Teklifler geliyor ama...’ ‘Avatar’ lakabıyla tanınan milli boksör Atakan Arslan, eşi Serap Korkmaz ve oğlu Leon Aslan’la Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.
2.11.2020 Magazin
Geçmişten bugüne Survivor şampiyonları
Geçmişten bugüne Survivor şampiyonları 10 yıldır aralıksız süren Survivor ilk yayınlandığı günden bu yana izleyiciyi ekranlara bağladı. Yarışmacıları, olayları, aşkları, ödüleri ve fenomenleri ile gündemde kalmayı başardı. Survivor takipçileri de geçmişten bugüne Survivor şampiyonlarını merak ediyor. İşte yıl yıl Survivor şampiyonları...
15.07.2020 Gündem
Oğlunu Survivor’a hazırlıyor
Oğlunu Survivor’a hazırlıyor ‘Survivor’ yarışmasıyla tanınan ‘Avatar Atakan’ lakaplı Çağan Atakan Arslan, önceki gün eşi Serap Korkmaz ve bir yaşındaki oğulları Leon Arslan ile birlikte Bebek Parkı’nda görüntülendi.
7.07.2019 Magazin
Avatar Atakan: Evlendiğim gün, 100 bin kişi beni takipten çıkardı
Avatar Atakan: Evlendiğim gün, 100 bin kişi beni takipten çıkardı Survivor yarışmasıyla adını duyuran milli sporcu Avatar Atakan, ''Evlendiğim gün 100 bin kişi beni takipten çıkardı'' dedi.
11.03.2019 Magazin
Hamile eşiyle boks yaptı!
Hamile eşiyle boks yaptı! Survivor yarışmasındaki başarısıyla adından söz ettiren milli boksör Çağan Atakan Arslan'ın, hamile eşiyle boks yaptığı anlar sosyal medyayı karıştırdı.
4.06.2018 Magazin
Survivor'a neden katılamadığını açıkladı!
Survivor'a neden katılamadığını açıkladı! Avatar Atakan, bu sene yapılacak olan Survivor'a "Evlendiğim için gitmeyeceğim" diyerek komik bir açıklama yaptı.
25.01.2018 Magazin
Avatar Atakan'a şok sözler: O konuşunca kainat susar!
Avatar Atakan'a şok sözler: O konuşunca kainat susar! “Avatar” lakabıyla tanınan Survivor şampiyonu Atakan Arslan’ın geçen yıl sosyal medyaya düşen videosunda ettiği küfür başına iş açmıştı.
27.11.2017 Magazin
Çiftlerin sinema keyfi
Çiftlerin sinema keyfi Atakan Arslan, önceki gün eşi Serap Korkmaz ve yakın dostları ile Zorlu AVM’deydi.
5.06.2017 Magazin
'O ölüm makinesi de biz tost makinesi miyiz?'
'O ölüm makinesi de biz tost makinesi miyiz?' Geçtiğimiz şubat ayında Serap Korkmaz ile nikah masasına oturan Atakan Arslan, balayı için Endonezya'yı tercih etmişti.
21.03.2017 Magazin
Avatar Atakan'dan romantik paylaşım!
Avatar Atakan'dan romantik paylaşım! Yaklaşık bir ay önce Serap Korkmaz ile nikah masasına oturan Atakan Arslan, sosyal medyada duygusal bir paylaşımda bulundu.
17.03.2017 Magazin
Avatar Atakan'dan maceralı selfie
Avatar Atakan'dan maceralı selfie Geçtiğimiz günlerde Serap Korkmaz'la dünya evine giren "Avatar Atakan" eşini arkasına aldı, gözlerini kapatıp elinde selfie çubuğuyla havuz kenarında yürüdü.
16.03.2017 Magazin
'Yan etkisi olmayan tek ilaç'
'Yan etkisi olmayan tek ilaç' Tasarımcı Serap Korkmaz ile 5 Mart'ta evlenen 'Survivor 2016' şampiyonu Çağan Atakan Arslan, eşiyle birlikte balayı için Endonezya'ya gitti.
13.03.2017 Magazin
Avatar Atakan'ın düğünü oldu
Avatar Atakan'ın düğünü oldu Serap Korkmaz ile nikah masasına oturan Çağan Atakan Arslan, düğün yaptı.
6.03.2017 Magazin
Avatar Atakan'dan aşk dolu paylaşım
Avatar Atakan'dan aşk dolu paylaşım Atakan Arslan, eşine olan aşkını sosyal medya hesabından haykırdı.
1.03.2017 Magazin
Düğün 3 Mart’ta
Düğün 3 Mart’ta ‘Survivor’ şampiyonu ‘Avatar’ lakaplı milli boksör Atakan Arslan, önceki akşam eşi Serap Korkmaz’la Bebek’te görüntülendi.
27.02.2017 Magazin
Tişörtle evlendi
Tişörtle evlendi ‘Survivor 2016’nın birincisi Avatar lakaplı Atakan Arslan nişanlısı Serap Korkmaz ile Eyüp Belediyesi’nde evlendi
17.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serap Korkmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serap korkmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.