Avatar Atakan

Avatar Atakan

Son dakika avatar atakan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan avatar atakan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını avatar atakan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avatar Atakan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avatar atakan gelişmeleri de dahil olmak üzere 153 avatar atakan haberi bulunmuştur. Tüm avatar atakan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor’da mavi takıma kim geçti? Mavi takımdan kırmızı takıma kim gelecek, Survivor All Star’da takımlar değişiyor mu?
Survivor’da mavi takıma kim geçti? Mavi takımdan kırmızı takıma kim gelecek, Survivor All Star’da takımlar değişiyor mu? Survivor All Star'da Mavi takımdan Berna adaya veda etti. Survivor'un yeni bölüm tanıtımında Acil Durum Konseyi'nin toplandığı görülürken, Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan Mavi takıma bir yarışmacının geçeceğini duyurdu. Peki, Survivor'da takımlar değişiyor mu, mavi takıma kim geçti geçecek?
25.04.2024 Magazin
Survivor'da ceza dolu akşam: Ilıcalı herkesi fırçaladı! 3. eleme adayı belli oldu
Survivor'da ceza dolu akşam: Ilıcalı herkesi fırçaladı! 3. eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da bu hafta da heyecan doruktaydı. Kıran kırana mücadelede dokunulmaz ödülünü Kırmızı Takım kazandı. Avatar Atakan ile Poyraz birbirine girdi. Acun Ilıcalı Yunus Emre'yi fena fırçaladı. Bu hafta erkek potasının gerçekleştiği Survivor'da eleme adayları Hakan ve Sercan olarak belirlenmişti. Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor 3. eleme adayı kim oldu?
3.04.2024 Magazin
Avatar Atakan'ın eşi  Serap Korkmaz'dan  itiraf
Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz'dan itiraf 2016 Survivor şampiyonu Çağan Atakan Arslan ile 2017 yılında nikah masasına oturan eşi Serap Korkmaz'dan itiraf geldi. Korkmaz, "Düğünümü yaşamadım" diyerek evlilik hakkında itirafta bulundu.
23.02.2024 Magazin
Survivor'da 3. eleme adayı belli oldu! Avatar Atakan ilk kavgasına karıştı, Pınar Saka gerçeği öğrendi!
Survivor'da 3. eleme adayı belli oldu! Avatar Atakan ilk kavgasına karıştı, Pınar Saka gerçeği öğrendi! Survivor All Star'da heyecan devam ediyor. Kırmızı takımda konseyde en çok takım kaptanı olan Pınar Saka'nın ismi çıktı. Bu bölümde Özgür'ün de kendi adını yazdığını öğrenen Pınar yerle bir oldu. Avatar Atakan ve Hakan Hatipoğlu arasındaki gerilim dikkat çekerken, Yasin'in oyun sırasında sakatlanması merak konusu oldu. Peki, 12 Şubat Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu? İşte 12 Şubat Pazartesi günü Survivor All Star'da yaşanan gelişmeler...
13.02.2024 Magazin
Survivor'a 3 yeni isim: Haftanın ilk eleme adayı belli oldu! 10 Şubat Cumartesi All Star 2024 dokunulmazlığı kim kazandı?
Survivor'a 3 yeni isim: Haftanın ilk eleme adayı belli oldu! 10 Şubat Cumartesi All Star 2024 dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor All Star 10 Şubat Cumartesi akşamı 30. bölümüyle ekranlara geldi. Survivor’da Nihat Altınkaya ve Turabi’nin sağlık sorunları sebebiyle yarışmaya vedasının ardından 3 yeni isim daha kadroya katıldı. Hilmi Cem İntepe, Avatar Atakan ve Sema Aydemir, Survivor All Star 2024’te mücadele edecek. Peki, Survivor 1. eleme adayı kim oldu? 10 Şubat Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
11.02.2024 Magazin
Turabi fotoğraf olayı nedir? Turabi kaç yaşında, Turabi Çamkıran kimdir, aslen nereli?
Turabi fotoğraf olayı nedir? Turabi kaç yaşında, Turabi Çamkıran kimdir, aslen nereli? Survivor All Star Ogeday ve Turabi'nin tartışmasına sahne oldu. Turabi, Ogeday ve Nisa aşkına gönderme yaparken Ogeday ise Turabi'nin paylaştığı özel içerikli fotoğrafları Eski yarışmacı Avatar Atakan'dan da Ogeday'a uyarı geldi. Peki, Turabi fotoğraf olayı nedir? Turabi kaç yaşında, Turabi Çamkıran kimdir, aslen nereli?
11.01.2024 Gündem
Yeliz Yeşilmen'in büyük acısı! 'Bir süre yokum'
Yeliz Yeşilmen'in büyük acısı! 'Bir süre yokum' Oyuncu-sunucu Yeliz Yeşilmen babası Cemal Yeşilmen hayatını kaybetti. Acı haberi veren Yeşilmen, ‘Babamı kaybettik’ dedi.
23.10.2023 Magazin
Avatar Atakan’tan dikkat çeken açıklama! 'Survivor All Star 2024'te neden yok?
Avatar Atakan’tan dikkat çeken açıklama! 'Survivor All Star 2024'te neden yok? Acun Ilıcalı, Survivor'ın eski şampiyonlarından Nihat Altınkaya, Turabi Çamkıran, Nefise Karatay ve Ogeday Girişken'in de 'All Star'da mücadele edeceğini duyurdu. Bir diğer şampiyon Çağan Atakan Arslan'ın kadroda yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Avatar Atakak merak edilen o soruyu yanıtladı. 'Survivor All Star 2024'te neden yok?
23.10.2023 Magazin
Atakan Arslan ikinci kez baba olmuştu! Bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi
Atakan Arslan ikinci kez baba olmuştu! Bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi 2016 yılında "Survivor" yarışmasının şampiyonu olan, 'Avatar' lakaplı Çağan Atakan Arslan, 2017 yılında Serap Korkmaz ile evlenmişti. Çift, evliliklerini kısa süre sonra Leon Aslan ismini verdikleri oğulları ile taçlandırmıştı.İkinci bebeklerini ise geçen günlerde kucaklarına alan Atakan Arslan ile Serap Korkmaz, ikinci kez anne-baba olmasının sevincini yaşamıştı. 21 gün önce kızına kavuşan Avatar Atakan, kızının yüzünü ilk kez gösterdi.
28.03.2023 Magazin
Çağan Atakan Arslan'dan samimi açıklamalar: Çocukluğum yüksek şiddet ve sevgisizlikle geçti
Çağan Atakan Arslan'dan samimi açıklamalar: Çocukluğum yüksek şiddet ve sevgisizlikle geçti 'Survivor All Star 2022' yarışmasını 9'ncu olarak tamamlayan 'Avatar' lakaplı Çağan Atakan Arslan, Katarsis programına konuk oldu. Atakan Arslan, Gökhan Çınar'a yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Survivor'da hırsıyla dikkat çeken başarılı sporcu Avatar Atakan, çocukluğunda yaşadığı travmaları ve ailesiyle ilgili zorlu süreci anlatırken duygusal anlar yaşadı.
24.11.2022 Magazin
Çağan Atakan Arslan ve Serap Korkmaz denizde aşka geldi!
Çağan Atakan Arslan ve Serap Korkmaz denizde aşka geldi! 'Survivor All Star 2022' yarışmasını 9'ncu olarak tamamlayan 'Avatar' Atakan, hem yarışmadaki performansı hem de eşinin paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmedi. Atakan Arslan ve eşi Serap Korkmaz, yakın arkadaşlarıyla birlikte Çeşme'de keyifli bir gün geçirdi. Bir ara baş başa kalan Arslan çiftinin, birbirlerine sarılıp masum öpüşmeleri objektiflere yansıdı.
21.08.2022 Magazin
Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek?
Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek? Ekranların sevilen dizisi Teşkilat ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un ayrılmasının ardından yerine kimin geleceği merak ediliyordu. Dizinin kadrosuna Survivor'dan bir ismin katılacağı iddia edildi. Peki, Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek? İşte detaylar…
3.08.2022 Televizyon
Survivor Atakan'dan dikkat çeken açıklama: Kariyerime oyunculukta devam etmek istiyorum
Survivor Atakan'dan dikkat çeken açıklama: Kariyerime oyunculukta devam etmek istiyorum 'Survivor All Star 2022' yarışmasını 9'ncu olarak tamamlayan 'Avatar' lakaplı başarılı sporcu Çağan Atakan Arslan, geçtiğimiz gün eşi ve oğlu ile alışveriş merkezinde görüntülendi.
21.07.2022 Magazin
Survivor sonrası ipler gerilmişti! Batuhan'dan yeni gönderme! Acun Ilıcalı çok kızacak
Survivor sonrası ipler gerilmişti! Batuhan'dan yeni gönderme! Acun Ilıcalı çok kızacak Survivor All Star 2022’de yarışan Batuhan Karacakaya, son günlerin en çok konuşulan ismi. Survivor'da finale kalan ancak SMS oylamasında geride kalan Karacakaya, sessizliğini bozdu. Avatar Atakan'la birlikte yaptığı paylaşımı Acun Ilıcalı'ya gönderme olarak yorumlandı. İşte haberin tüm detayları...
11.07.2022 Magazin
Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz göğüs dekolteli pozuyla büyüledi!
Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz göğüs dekolteli pozuyla büyüledi! Survivor 2022 All Star'ın konuşulan yarışmacılarından olan Avatar Atakan, 2017 yılında Serap Korkmaz ile hayatını birleştirdi. Son zamanlarda tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Serap Korkmaz, göğüs dekolteli pozunu paylaştı.
19.04.2022 Magazin
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı Survivor All Star’da heyecan devam ediyor. Survivor’ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık mücadelesi verdi. Yarışmacılar kıyasıya mücadele verirken gecenin sonunda dokunulmazlığı kaybeden takımdan sürpriz isim eleme adayı oldu. Üç dokunulmazlığın akabinde eleme adayları arasından bir isim daha Survivor hayallerine veda etti. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor’da kim elendi? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı…
21.03.2022 Gündem
Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz tarzıyla büyüledi!
Survivor Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz tarzıyla büyüledi! Survivor'ın başarılı yarışmacısı Çağan Atakan Arslan macerasına devam ederken, eşi Serap Korkmaz da ona sık sık destek olduğuna dair paylaşımlar yapıyor. En son, ''Gölgen bile yeter sevgilim. Her saniye yanımdasın, yanındayım.'' notuyla paylaşım yapan Serap Korkmaz Instagram pozlarıyla yeniden gündeme geldi.
23.02.2022 Magazin
Avatar Atakan kimdir? Survivor 2022 Çağan Atakan Arslan kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim?
Avatar Atakan kimdir? Survivor 2022 Çağan Atakan Arslan kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim? Çağan Atakan Arslan Survivor All Star 2022 ile yeniden TV8 ekranlarına gelecek. Avatar Atakan olarak tanınan, Arslan Survivor tarihinin en sevilen yarışmacılardan biri olmuştu. Peki, Survivor Atakan Arslan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çağan Atakan Arslan evli mi, çocuğu var mı?
15.01.2022 Televizyon
Survivor Atakan'dan bomba 'All Star' final dörtlüsü açıklaması! İşte zorlanacağı tek konu...
Survivor Atakan'dan bomba 'All Star' final dörtlüsü açıklaması! İşte zorlanacağı tek konu... İlk bölümü 15 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak 'Survivor All Star 2022' kadrosunda yer alan Çağan Atakan Arslan, final koltuğunda kendisinin yanında oturacağını düşündüğü yarışmacıları sıraladı. '2. Sayfa' canlı yayınına katılan Avatar Atakan, yarışma sürecinde zorlanacağı tek konuyu anlattı.
6.01.2022 Magazin
Avatar Atakan: Acun Ilıcalı'ya mesaj attım!
Avatar Atakan: Acun Ilıcalı'ya mesaj attım! 'Survivor 2016'nın şampiyonu olan, 'Avatar' lakabıyla tanınan Çağan Atakan Arslan, imzaladığı sözleşme iptal olunca son anda dahil olduğu 'All Star 2022' süreci hakkında, yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı ile yaptığı görüşmeyi ilk kez anlattı.
29.12.2021 Magazin
Survivor 2022 yarışmacısı Avatar Atakan kimdir? Survivor Çağan Atakan Arslan kaç yaşında ve nereli?
Survivor 2022 yarışmacısı Avatar Atakan kimdir? Survivor Çağan Atakan Arslan kaç yaşında ve nereli? Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor All Star 2022’nin yarışmacıları açıklandı. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Survivor 2022’nin yarışmacılarını açıkladı. Survivor 2016'da şampiyonluk yaşayan Avatar Atakan da Survivor 2022’de mücadele verecek yarışmacılardan. Peki, Survivor 2022 yarışmacısı Avatar Atakan kimdir? Survivor Çağan Atakan Arslan kaç yaşında ve nereli? İşte Avatar Atakan’ın hayatı!
12.12.2021 Gündem
Survivor All Star kadrosu belli oldu mu? Survivor 2022 kadrosu isim listesi!
Survivor All Star kadrosu belli oldu mu? Survivor 2022 kadrosu isim listesi! Acun Ilıcalı merakla beklenen Survivor All Star Kadrosu’nu açıkladı! Geçmişten bugüne Survivor’a damga vuran yarışmacılar Survivor All Star’da yer alacak. Birbirinden iddialı isimlerin olduğu kadro şimdiden heyecan yarattı. Peki, Survivor All Star yarışmacıları kimler? Survivor 2022 kadrosu isim listesi!
12.12.2021 Magazin
Avatar Atakan'dan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı!
Avatar Atakan'dan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı! Ünlü kickboksçu ve Survivor eski yarışmacılarından “Avatar Atakan” lakabı ile tanınan Çağan Atakan Arslan koronavirüse yakalandı. Hastaneye kaldırılan Avatar Atakan sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Tedavi altına alınan Avatar Atakan'ı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ziyaret etti.
25.04.2021 Magazin
Senden İyi Yok’a bu hafta, Doğukan Manço konuk oluyor!
Senden İyi Yok’a bu hafta, Doğukan Manço konuk oluyor! teve2’nin, sunuculuğunu Avatar Atakan’ın yaptığı, yapımını 93 Medya’nın üstlendiği, Senden İyi Yok’a bu hafta,Doğukan Manço konuk oluyor.
23.02.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Avatar Atakan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avatar atakan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.