Askerlik Şubesi

Askerlik Şubesi

Son dakika askerlik şubesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan askerlik şubesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını askerlik şubesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Askerlik Şubesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan askerlik şubesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 389 askerlik şubesi haberi bulunmuştur. Tüm askerlik şubesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aziz Nesin’in 'Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz' romanı Giresun'da gerçek oldu! Kimlik hatası hayatını kararttı...
Aziz Nesin’in 'Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz' romanı Giresun'da gerçek oldu! Kimlik hatası hayatını kararttı... Yazar Aziz Nesin’in filmlere de konu olan “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” romanını aratmayacak olay Giresun’da yaşandı. Nüfus müdürünün hatası nedeniyle nüfusa kadın olarak kaydedilen Kumral Bodur, 38 yıl boyunca erkek olduğunu ispatlamaya çalıştı. Bir taraftan hukuk mücadelesi verirken, diğer taraftan evlendi, resmi nikah yaptıramadı, 4 çocuğunu ise kardeşinin nüfusuna kaydettirmek zorunda kaldı.
19.10.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 555 sözleşmeli personel alacak! İşte MSB personel temin başvuru ekranı! Millî Savunma Bakanlığı ve Millî Savunma Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular, 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecek. Adaylar başvurularını online olarak yapabilecek. Adayların, ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MSB ve MSÜ personel alımı başvuru şartları ne? İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı
MSB sözleşmeli er başvuru sonuçları açıklandı! Sözleşmeli er seçimi ne zaman yapılacak? Sözleşmeli er başvuru sonucu personel temin sorgulama ekranı!
MSB sözleşmeli er başvuru sonuçları açıklandı! Sözleşmeli er seçimi ne zaman yapılacak? Sözleşmeli er başvuru sonucu personel temin sorgulama ekranı! MSB sözleşmeli er başvuru sonuçları açıklandı. Millî Savunma Bakanlığı Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları Sözleşmeli Er Temini faaliyeti ile ilgili açıklama yaptı. Sözleşmeli Er Temini aralık ayında tamamlanacak. Peki, 2022 Sözleşmeli er başvuru sonucu nereden öğrenilir? MSB Personel Temin sözleşmeli er başvurusu sonucu sorgulama ekranı!
19.10.2022 Personel Alımı
Yoklama kaçağı cezası! Yoklama kaçağı cezası askere gidince silinir mi, yoklama kaçağı cezası nasıl ödenir, nereye?
Yoklama kaçağı cezası! Yoklama kaçağı cezası askere gidince silinir mi, yoklama kaçağı cezası nasıl ödenir, nereye? Yoklama kaçağı cezası ile ilgili mesajlar alan adaylar, askerlikle ilgili detayları sorgulama başladı. Milli Savunma Bakanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre yoklama kaçağı ve askerlik tecili gibi terimlerin anlamı sorgulanıyor. Yoklama kaçağı nedir, yoklama kaçağı cezası ne kadar? MSB yoklama kaçağı cezası askere gidince silinir mi?
20.09.2022 Gündem
Yoklama kaçağı durumuna düşmemek için ne yapmalı, Yoklama kaçağı mesajı nedir? Üniversite okurken yoklama kaçağı gözükür mü?
Yoklama kaçağı durumuna düşmemek için ne yapmalı, Yoklama kaçağı mesajı nedir? Üniversite okurken yoklama kaçağı gözükür mü? Yoklama kaçağı, askerlik görevini henüz yerine getirmemiş vatandaşların telefonlarına gelen mesaj sonrasında aranmaya başlandı. Kendilerine gelen yoklama kaçağı mesajı gören asker adaylar Yoklama kaçağı mesajı nedir? Yoklama kaçağı durumuna düşmemek için ne yapılmalı? Üniversite okurken yoklama kaçağı gözükür mü? sorularına yanıt aramaya başladı.
20.09.2022 Gündem
Tarsus Belediyesi hangi parti, Tarsus belediye başkanı kim? 2019 yılında Tarsus seçim sonuçları nasıl çıktı? Tarsus il mi olacak?
Tarsus Belediyesi hangi parti, Tarsus belediye başkanı kim? 2019 yılında Tarsus seçim sonuçları nasıl çıktı? Tarsus il mi olacak? Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümünde Tarsus'un il olabilmesi için bir mücadele başlattıklarını söyledi. Ayrıca Bozdoğan, belediyeye ait makam aracının plakasını da 82 NK 001 olarak değiştirdi. Söz konusu gelişmenin ardından Tarsus Belediyesi hangi parti, 2019 yılında Tarsus seçim sonuçları nasıl çıktı? Tarsus Belediye başkanı kim? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
31.08.2022 Gündem
Erken emeklilik imkanı doğuyor! Kıdem tazminatı ve işsizlik maaşı hakkı ile ilgili flaş gelişme! 2 ay içerisinde...
Erken emeklilik imkanı doğuyor! Kıdem tazminatı ve işsizlik maaşı hakkı ile ilgili flaş gelişme! 2 ay içerisinde... On binlerce çalışanı doğrudan ilgilendiriyor. Tek tek açıklandı. Erken emeklilik fırsatı doğuyor. Ayrıca tazminat ya da işe iade hakkı da sunuluyor. Kıdem tazminatını alarak işten ayrılan çalışanlara işsizlik maaşı ödeniyor. Askere gidecek olan çalışanların aklında çokça soru bulunuyor. Askerden dönünce işe geri dönebilir miyim? Hangi şartlarda işten ayrılabilirim? Tazminat hakkım var mı? gibi sorular yanıtını buldu. Vatani görevini yapanlar için farklı alternatifler suluyor. İsteyenler tazminatını alarak hayatına farklı bir yönde devam edebiliyor. İşsizlik maaşı ödemesi de yapılıyor. Hemen askere gidecek olanların işsizlik maaşları askerlik dönüşü ödeniyor. İstenler askerlik öncesi çalıştığı işine geri dönüyor. Askerlik borçlanması ile erken emekli olma imkanı da bulunuyor. İşte Askere gidenler için sağlanan haklar...
22.05.2022 Çalışan Hakları
Askerlik nedeniyle işten ayrılma nasıl olur? Askere gidecek olan işçi tazminat alabilir mi? İşte askerlik nedeniyle işten ayrılan işçinin hakları!
Askerlik nedeniyle işten ayrılma nasıl olur? Askere gidecek olan işçi tazminat alabilir mi? İşte askerlik nedeniyle işten ayrılan işçinin hakları! Çalışanın, askerlik nedeniyle işten ayrılma sürecinde yasal hakları bulunuyor. Kıdem tazminatından, askerlik bittikten sonra işe geri dönüş sürecine kadar tüm haklar İş Kanunu’na göre düzenlenmiştir. Vatani görevini yapacak olan çalışanlar askerlik işlemleri için nasıl bir yol izleyeceklerini kimi durumlarda kafa karışıklığına neden oluyor. Askerlik yüzünden işinden ayrılmak durumunda kalanların işyerinden alacağı tazminat detayına dikkat etmeleri gerekiyor. Peki, Askerlik nedeniyle işten ayrılma nasıl olur? Askere gidecek olan işçi tazminat alabilir mi? Askerlik nedeniyle işten ayrılma dilekçesi nasıl yazılır? Askerlik nedeniyle işten ayrılma kaç gün önceden bildirilmeli? İşte askerlik nedeniyle işten ayrılan işçinin hakları ve bilinmesi gerekenler…
Askerlik borçlanması emekliliği öne çeker mi? Askerlik borçlanmasının emekliliğe etkisi nedir?
Askerlik borçlanması emekliliği öne çeker mi? Askerlik borçlanmasının emekliliğe etkisi nedir? Emekliliğe gün sayan ancak eksik prim nedeniyle emekli olmayanlar dikkat! Hizmet sürelerine ekleme yapmak mümkün! Vatani görevini er, erbaş ya da yedek subay olarak gerçekleştiren vatandaşlar askerlik borçlanması ile emekliliğini öne çekebilir. Fiili hizmet süresine eklenebilen askerlik süresi, prim yüzünden emekli olamayan vatandaşlar için bir fırsat. Peki, ? Askerlik borçlanmasının emekliliğe etkisi nedir? Askerlik borçlanması emekliliği öne çeker mi? Askerlik borçlanması ne kadar? İşte detaylar…
4.05.2022 Emekli
Askerlik yeri öğrenme! Mayıs celbi askerlik yerleri ne zaman belli olacak 2022, mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?
Askerlik yeri öğrenme! Mayıs celbi askerlik yerleri ne zaman belli olacak 2022, mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? Mayıs celp dönemi askerlik yerleri ne zaman açıklanır, mayıs askerlik yerleri belli oldu mu? Askerlik görevini yerine getirmek isteyen gençler, Mayıs 2022 celp dönemi sevk tarihlerini sorgulamaya başladı. Adaylar, askerlik durum belgesi sorgulama ile hangi tarihte askere gidileceğini öğrenebilecek. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayınlanan takvime göre yedek subay, yedek astsubay ve erlerin ne zaman silahaltına alınacağı belli oldu. Peki, Mayıs 2022 askerlik yerleri açıklandı mı? Mayıs celbi askerlik yerleri ne zaman belli olacak?
18.04.2022 Gündem
Kadına önce çarptı, sonra üstüne 50 TL para attı!
Kadına önce çarptı, sonra üstüne 50 TL para attı! Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü çarptığı kişinin üzerine 50 TL attı.
8.04.2022 Yaşam
İstanbul’da cuma trafiği! Uzun kuyruklar oluştu
İstanbul’da cuma trafiği! Uzun kuyruklar oluştu İstanbul'da cuma günü trafik erken başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Trafik Yoğunluk Haritası'na göre saat 17.30’dan önce trafik yoğunluğu yüzde 60’ı geçti.
8.04.2022 Gündem
Naim Ünsal öldü mü? Doktor Naim Ünsal kimdir, hangi hastanede çalışıyor?
Naim Ünsal öldü mü? Doktor Naim Ünsal kimdir, hangi hastanede çalışıyor? Naim Ünsal öldü mü, doğum uzmanı Dr. Naim Ünsal kimdir? Dr. Naim Ünsal, askerlik şubesi önünde darp ettiği ve aynı zamanda hobi olarak beslediği atlara bakıcılık yapan uzman çavuş tarafından 10 kurşunla öldürüldü. Peki, Doktor Naim Ünsal kimdir, hangi hastanede, nerede çalışıyor?
8.04.2022 Yaşam
Kızını boğazından bıçaklayarak öldüren babanın cezası belli oldu
Kızını boğazından bıçaklayarak öldüren babanın cezası belli oldu Kayseri'de, kızı Şahinder Karakulak'ı (40) boğazından bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Basri Karakulak (65), cezasında 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimleri uygulanarak 20 yıl hapse çarptırıldı.
8.04.2022 Yaşam
Doktora kurşun yağmuru! Askerlik şubesi önünde öldürüldü
Doktora kurşun yağmuru! Askerlik şubesi önünde öldürüldü Denizli'de, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Naim Ünsal, askerlik şubesi önünde tartıştığı uzman çavuş tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.
8.04.2022 Yaşam
38 yıl boyunca kadın kimliği ile yaşadı! Erkek olduğunu ispatlayamadı
38 yıl boyunca kadın kimliği ile yaşadı! Erkek olduğunu ispatlayamadı Giresun'da dünyaya gelen Kumral Bodur'a, isminden dolayı kız olduğunu düşünen nüfus memuru kadın kimliği çıkardı. İlkokulu bu kimlikle bitiren Bodur, ilk 2 evliliğinde resmi nikah yapamadığı için, dini nikahla evlendi. Doğan çocuklarını da ağabeyinin üzerine kaydettirdi. Resmi olarak evlenemeyen, işe giremeyen ve askerliğini yapamayan Bodur, 38 yıl kadın kimliğiyle yaşadı. Yıllar süren hukuk mücadelesi sonucu 2010'da erkek kimliğine kavuşan ve 3'ncü evliliğini resmi olarak yapan Bodur, doğan 2 çocuğunu kendi üzerine kaydettirebildi.
4.04.2022 Yaşam
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sözleşmeli bilişim personeli alacak!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB) sözleşmeli bilişim personeli alacak! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! MSB, KPSS’den en az 70 puanla sözleşmeli bilişim personeli alınacak. İlan Cumhurbaşkanlığı’nın Kariyer Kapısı Kamu İş İlanları sitesinde yayınlandı. Başvurular 11 Nisan’da sona erecek. Peki, MSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MSB sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuru şartları ne? İşte MSB personel alımı 2022 ilanı ve başvuru şartları!
4.04.2022 Personel Alımı
Bedelli askerlik yerleri sorgulama 2022 e devlet ekranı ve MSB bedelli askerlik sevk tarihleri!
Bedelli askerlik yerleri sorgulama 2022 e devlet ekranı ve MSB bedelli askerlik sevk tarihleri! Bedelli askerlik yerleri açıklandı mı, nasıl sorgulanır? Bedelli askerlik yerleri merakla bekleniyor. Başvuru işlemlerini tamamlayan asker adayları şimdi gözlerini Milli Savunma Bakanlığı'na çevirdi. MSB yaptığı açıklamada celp ve sevk tarihlerini duyurmuş, ilk sevk tarihinin 3 Şubat 2022 olduğunu aktarmıştı. Peki, Bedelli askerlik yerleri nereler, hangi iller? Bedelli askerlik yerleri e devlet sorgulama ekranı
28.01.2022 Gündem
e devlet bedelli askerlik sorgulama! Bedelli askerlik yerleri açıklandıktan sonra ne yapılır, bedelli askerlik yerleri açıklandı mı 2022?
e devlet bedelli askerlik sorgulama! Bedelli askerlik yerleri açıklandıktan sonra ne yapılır, bedelli askerlik yerleri açıklandı mı 2022? Bedelli askerlik yerleri açıklandı mı 2022, sorusu yanıt buldu. 2022 yılı celp dönemleri için bedelli askerlik, er ve yedek subay askerlik yerleri açıklandı. Peki, Bedelli askerlik yerleri açıklandıktan sonra ne yapılır, bedelli askerlik sonuçları nasıl öğrenilir?
28.01.2022 Gündem
Bedelli askerlik yerleri açıklandı! E Devlet Bedelli askerlik yerleri sorgulama!
Bedelli askerlik yerleri açıklandı! E Devlet Bedelli askerlik yerleri sorgulama! Bedelli askerlik yerleri yerleri açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı'ndan bedelli askerlik yerlerinin açıklandığını duyurdu. Askerlik yerleri e-Devlet üzerinden ve askerlik şubelerinden öğrenilebilecek. İşte bedelli askerlik yerleri sorgulama ekranı…
28.01.2022 Gündem
Asal sevk başvurusu nedir, nasıl yapılır? Asal sevk başvurusu sorgulama (sevk başlangıç tarihi öğrenme)
Asal sevk başvurusu nedir, nasıl yapılır? Asal sevk başvurusu sorgulama (sevk başlangıç tarihi öğrenme) Asal sevk başvurusu nedir, nasıl yapılır 2021? Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından Kasım Celp döneminde silah altına alınacak olan ve tecilini bozduran binlerce genci ilgilendiren askerlik yerleri ile ilgili merak edilen duyuruyu yaptı. Peki, Asal sevk başvurusu nedir?
22.10.2021 Gündem
Askerlik yerleri sorgulama! E devlet askerlik yeri nasıl öğrenilir? Kasım celbi askerlik yerleri belli oldu!
Askerlik yerleri sorgulama! E devlet askerlik yeri nasıl öğrenilir? Kasım celbi askerlik yerleri belli oldu! Askerlik yerleri açıklandı mı, askerlik yerleri ne zaman belli olacak? Askerlik yerleri araması yoğunlaştı. Milli Savunma Bakanlığı tarafından askerlik yerleri ve sınıflandırma sonuçları tarihi verildi. Vatani görevini yerine getirecek olan binlerce asker adayı, MSB’nin verdiği tarihe göre bugün askerlik yerlerini öğrenecek. Peki, Askerlik yerleri saat kaçta açıklanır? Kasım celbi askerlik yerleri ne zaman belli olacak? kasım celbi askerlik yeri sorgulama işlemi…
22.10.2021 Gündem
e-devlet er sınıflandırma sonucu! Askerlik yeri nasıl öğrenilir, 2021 Kasım celbi askerlik yerleri sorgulama? Askerlik yerleri açıklandı mı?
e-devlet er sınıflandırma sonucu! Askerlik yeri nasıl öğrenilir, 2021 Kasım celbi askerlik yerleri sorgulama? Askerlik yerleri açıklandı mı? Askerlik yerleri açıklandı mı? 2021 Kasım askerlik sınıflandırma sonucu araştırması hız kazandı. MSB ASAL tarafından yapılan açıklamaya göre, 2021 Kasım celbi askerlik yerlerinin 22 Ekim'de açıklanacak. Silahaltına alınmayı bekleyen asker adayları bugün askerlik yerlerini öğrenebilecek. Kasım celbi askerlik yerleri sorgulama işlemleri ve sevk tarihleri ise günün en çok araştırılan konu başlığı olacak. Peki, 2021 Kasım celbi Askerlik yerleri açıklandı mı? Askerlik yerleri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? e-Devlet er sınıflandırma sonuçları nasıl sorgulanır? 2021 Kasım celbi askerlik yerleri nereden öğrenilir? e-Devlet er sınıflandırma sonucu sorgulama ve askerlik yerini öğrenme…
22.10.2021 Gündem
Yoklama kaçağı sorgulama! “Yoklama kaçağı olarak aranmaktasınız” mesajı ne demek, yoklama kaçağı cezası nedir?
Yoklama kaçağı sorgulama! “Yoklama kaçağı olarak aranmaktasınız” mesajı ne demek, yoklama kaçağı cezası nedir? Yoklama kaçağı mesajını görenlerin araştırmaları yoğunlaştı. “Yoklama kaçağı olarak aranmaktasınız” mesajını alan vatandaşlar arama motorlarına yönelerek, bu mesajın ne demek olduğunu ve yoklama cezanın ne ve ne kadar olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Yoklama başvuruları ve yoklama kaçağı başvuruları e-Devlet üzerinden yapılıyor. Peki, yoklama kaçağı cezası nedir? Yoklama kaçağı olarak aranmaktasınız” mesajı ne demek? İşte Yoklama kaçağı sorgulama…
14.10.2021 Gündem
Turgut Uyar ölümünün 36. yılında anılıyor! Turgut Uyar kimdir? İşte Turgut Uyar Göğe Bakma Durağı şiiri!
Turgut Uyar ölümünün 36. yılında anılıyor! Turgut Uyar kimdir? İşte Turgut Uyar Göğe Bakma Durağı şiiri! İkinci Yeni'nin kapısını açan şair Turgut Uyar, ölümünün 36. yılında anılıyor. Ece Ayhan, Sezai Karakoç, Edip Cansever ve Cemal Süreya gibi şairlerin içinde olduğu "İkinci Yeni" şiir akımına katılan şairin, "Efendimiz Acemilik" ve "Çıkmazın Güzelliği" gibi yazıları Türk şiirinin bir döneminin anlaşılmasında başvurulan temel metinlerden oldu. Peki, Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar ne zaman öldü? İşte Turgut Uyar şiirleri ve Göğe Bakma durağı şiiri!
22.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Askerlik Şubesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki askerlik şubesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.