Askeri Üs

Askeri Üs

Son dakika askeri üs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan askeri üs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını askeri üs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Askeri Üs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan askeri üs gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.996 askeri üs haberi bulunmuştur. Tüm askeri üs haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakkari'de mart ayında kar yağışı 4 metreyi buldu!
Hakkari'de mart ayında kar yağışı 4 metreyi buldu! Mart ayında lapa lapa kar yağdı, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kar kalınlığının yer yer 4 metreyi bulduğu askeri üs bölgesinin yolu, ekiplerin zorlu çalışmasıyla açıldı.
21.03.2024 Gündem
Mart'ta lapa lapa kar yağdı! Hakkari'de kar kalınlığı 4 metreyi buldu
Mart'ta lapa lapa kar yağdı! Hakkari'de kar kalınlığı 4 metreyi buldu Mart ayında lapa lapa kar yağdı, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kar kalınlığının yer yer 4 metreyi bulduğu askeri üs bölgesinin yolu, ekiplerin zorlu çalışmasıyla açıldı.
21.03.2024 Vatan TV
Hakkari'de 4 metre karla mücadele
Hakkari'de 4 metre karla mücadele Hakkari İl Özel İdaresi ekipleri, kar kalınlığının yer yer 4 metreyi bulduğu askeri üs bölgelerindeki yolları açmak için çalışmalarını sürdürüyor.
28.12.2023 Gündem
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu Türkiye’nin kalbine şehit ateşi düştü. Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Şehitlerimizin kimlikleri belli olurken, ortaya çıkan bir video da yürekleri yaktı.
24.12.2023 Gündem
Dedeağaç’a CIA Başkanı’ndan sır ziyaret! Türkiye sınırına 40 kilometre mesafede...
Dedeağaç’a CIA Başkanı’ndan sır ziyaret! Türkiye sınırına 40 kilometre mesafede... ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns’ün, 11 yıl aradan sonra ilk kez 30 Mayıs’ta Yunanistan’a ziyarette bulundu. Yunan başkenti Atina’da temaslarda bulunan CIA Başkanı Burns’ün ABD üssünün bulunduğu Dedeağaç kentini ve Türkiye sınırını da ziyaret ettiği öne sürüldü. Burns iddiası netlik kazanmadı ancak bir gün sonra ABD’nin Atina Büyükelçisi’nin de bölgede teftişte bulunması dikkat çekti. Türkiye sınırına 40 km uzaklıktaki Dedeağaç, son dönemde ABD’nin Avrupa’daki en önemli lojistik limanlarından biri haline geldi.
8.06.2023 Dünya
Pençe-Kilit ile mağaralar teröristlerin başlarına yıkıldı
Pençe-Kilit ile mağaralar teröristlerin başlarına yıkıldı Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) 17 Nisan 2022'de başlatılan Pençe-Kilit Harekatı ile mağaralar teröristlerin başlarına yıkıldı.
15.01.2023 Gündem
Kerkük Havalimanı’na ilk ticari uçuşu THY gerçekleştirecek
Kerkük Havalimanı’na ilk ticari uçuşu THY gerçekleştirecek Daha önce askeri üs olarak kullanılan ve 20 Ekim itibariyle iç ve dış hat seferlerin başladığı Kerkük Havalimanı'na ilk ticari uçuşu Türk Hava Yolları (THY) gerçekleştirecek.
26.10.2022 Ekonomi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: S-300'le yapılan taciz karşılıksız bırakılmamalı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: S-300'le yapılan taciz karşılıksız bırakılmamalı MHP lideri Bahçeli, TBMM açılır açılmaz sosyal medya düzenlemesinin kanunlaşması gerektiğini belirtti. Bahçeli, Yunanistan'ın bardağı taşırmak üzere olduğunun altını çizerek 'S-300'le yapılan taciz karışılıksız bırakılmamalı' ifadelerini kullandı. Seçim için de hazır olduklarını kaydeden MHP lideri "Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.
1.09.2022 Siyaset
Arnavutluk’ta askeri üssün fotoğrafını çeken 3 kişi gözaltına alındı
Arnavutluk’ta askeri üssün fotoğrafını çeken 3 kişi gözaltına alındı Arnavutluk Savunma Bakanlığı, ülkenin güneyindeki Gramsh bölgesindeki askeri üssün ve silah fabrikasının fotoğrafını çeken 2 Rus ve 1 Ukraynalının gözaltına alındığını duyurdu.
21.08.2022 Gündem
Amerikalılar Dedeağaç'a geldi kıtlık başladı! Uzun kuyryklar oluştu...
Amerikalılar Dedeağaç'a geldi kıtlık başladı! Uzun kuyryklar oluştu... Türkiye'ye 40 kilometre uzaklıktaki Yunan kenti Dedeağaç eski sessizliğini kaybetti. Şehirde artan ABD askeri faaliyeti ekonomiyi canlandırırken, ordunun her sevkıyatı sırasında yumurta kıtlığı yaşanıyor. Doğu Avrupa’daki ABD askeri varlığını artırmada merkezi bir rol üstlenen limanın, yeni yatırımlarla büyümesi ve ülkenin önemli ticaret merkezi haline gelmesi hedefleniyor.
19.08.2022 Dünya
Çin Tayvan krizinde son durum ne? Tayvan’ı Ukrayna benzeri bir çatışma mı bekliyor? Çin Tayvan savaşı çıkar mı?
Çin Tayvan krizinde son durum ne? Tayvan’ı Ukrayna benzeri bir çatışma mı bekliyor? Çin Tayvan savaşı çıkar mı? Çin Tayvan krizi haftanın ilk sırada yer alan gündemlerinden biri. Dünyanın gözü Tayvan’a çevrilmiş durumda. ABD Temsilciler Meclis Başkanı Nancy Polesi’nin Tayvan’a gerçekleştirdiği resmi ziyaret, Çin ile Amerika arasındaki gerginliği artırdı. Başta Amerika olmak üzere NATO İttifak ülkelerinin 2022 Madrid Zirvesi’nde Rusya ile birlikte Çin’i de güvenlik tehdidi olarak açıkladıklarını hatırlatan Prof. Dr. Havva Kök Arslan, NATO ülkeleri açısından Ukrayna ve Özbekistan’ın Rusya’yı çevrelemenin yanı sıra Çin’in yükselen rekabet gücünü engellemek açısından stratejik öneme sahip olduğunu ifade ediyor. Peki, Tayvan’ı Ukrayna benzeri bir çatışma mı bekliyor? Çin Tayvan savaşı çıkar mı? Çin Tayvan sorunu nereye gider? İşte detaylar…
3.08.2022 Dünya
Yazın ortasında kar yağdı! 1 metreyi aştı...
Yazın ortasında kar yağdı! 1 metreyi aştı... Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde karla mücadele yaz aylarında da devam ediyor. 3 bin rakımlı askeri üs bölgesinin yolları kardan temizleniyor.
5.07.2022 Yaşam
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Miçotakis'e sert tepki: Yunanistan ateşle oynamaktadır
MHP lideri Devlet Bahçeli'den Miçotakis'e sert tepki: Yunanistan ateşle oynamaktadır Milliyetçi Hareket Partisi genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Akdeniz ve Ege'de gerilimi tırmandıran Yunanistan ateşle oynamaktadır. ABD'nin Yunanistan'da kurduğu 9 askeri üs milli kimliğimize tehdittir. Miçotakis yönetimi denize dökülen vandal dedelerinden ders almamıştır. Bu gafil zihniyetin anlaşılan odur ki denizin dibini canı tekrar çekmektedir." dedi.
31.05.2022 Siyaset
Çin Pasifik'te tarihi adım! Gizli anlaşma sızdı: ABD ve müttefikleri diken üstünde...
Çin Pasifik'te tarihi adım! Gizli anlaşma sızdı: ABD ve müttefikleri diken üstünde... Pasifik'te tansiyonu yükselten Tayvan geriliminden sonra Pekin yönetiminin liderlik ettiği 10 ülke bugün buluştu, zirveye çağrılmayan ülkeyi tahmin etmek hiç zor olmadı. ABD ve müttefiklerinin tüyleri diken diken, gizli anlaşmanın taslağını ele geçiren AFP altı ya da yedi sıfırlı dolar teklifleri olduğunu bildiriyor.
30.05.2022 Dünya
Fransız jetleriyle Rus savaş uçakları böyle karşı karşıya geldi
Fransız jetleriyle Rus savaş uçakları böyle karşı karşıya geldi Avrupa'daki Rus toprağı Kaliningrad'a oldukça yakın konumda yer alan üsteki gövde gösterisinde, Amerikan büyükelçisi tankın üstünde poz verdi. NATO radarlarının verdiği alarm sonrası ise, Fransız ve Rus savaş uçakları karşı karşıya geldi.
21.05.2022 Dünya
Rusya NATO’ya resti çekti! Savaş çıkaracak hamle
Rusya NATO’ya resti çekti! Savaş çıkaracak hamle NATO, İsveç ve Finlandiya’yı üyeliğe kabul etmeye hazırlanırken, Rusya da buna karşılık, oluşacak yeni sınır bölgesinde 12 askeri üs kuracağını duyurdu.
21.05.2022 Dünya
Türkiye'den uzay atağı! Ve hazırlandı
Türkiye'den uzay atağı! Ve hazırlandı Türkiye Uzay Ajansı Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım "Türk gençliğinin kızıl elması uzayda güçlü olmak, bir uzay gücü olmaktır. Uzay çalışmalarını; gençliğin önüne bir kızıl elma olarak konabileceğini düşünüyoruz" dedi.
30.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Harkov‘da sığınaktaki çocuklara çeşitli gösteriler düzenlendi
Harkov‘da sığınaktaki çocuklara çeşitli gösteriler düzenlendi Ukrayna’nın Harkov kentinde sığınakta kalan çocukların yüzünü güldürmek için gösteriler düzenlendi.
14.04.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşından gelen görüntüler dünyayı şoke etti! Ukrayna harekete geçti...
Ukrayna-Rusya savaşından gelen görüntüler dünyayı şoke etti! Ukrayna harekete geçti... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaştan korkunç haberler ve görüntüler gelmeye devam ediyor. Rus askeri olduğu öne sürülen üniformalı esirleri öldüresiye dövüldüğü ve ayaklarından vurdukları anların yer aldığı görüntüler ile ilgili Ukrayna'dan beklenen açıklama geldi.
29.03.2022 Dünya
Ukrayna: Rusya, 17 bin 200 askeri personelini kaybetti
Ukrayna: Rusya, 17 bin 200 askeri personelini kaybetti Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, “Son 24 saatte Ukrayna’ya ait 68 askeri üs yok edildi” açıklamasında bulunurken, Ukrayna Savunma Bakanlığı da Rusya'nın 17 bin 200 askeri personelini kaybettiğini duyurdu.
29.03.2022 Dünya
NATO üssü vuruldu mu? Rusya Polonya sınırındaki NATO üssünü mü bombaladı?
NATO üssü vuruldu mu? Rusya Polonya sınırındaki NATO üssünü mü bombaladı? NATO üssü vuruldu mu? Rusya, Ukrayna'nın Polonya sınırına yalnızca 25 kilometre mesafedeki bir askeri üssü hedef aldı. Üsse en az 9 kişinin öldüğü, 57 kişinin de yaralandığı açıklandı.
13.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti!
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti! Rusya-Ukrayna savaşının 18'inci gününde bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Rus güçleri bugün Lviv kentini hedef aldı. Ülkenin batısında yer alan ve çatışmaların yoğun yaşandığı sivillerin akın ettiği kent Rus füzelerinin hedefi oldu. Ülkenin Sovyetler Birliği'nden ayrılmasının en güçlü destekçileri arasında yer alan Lviv'in yanı sıra Ukrayna'nın Uluslararası Barış ve Güvenlik Merkezi'ne de saldırı düzenlendi. Ukrayna tesise 8 füze gönderildiğini açıkladı. Saldırıda 35 kişi hayatını kaybetti.
13.03.2022 Dünya
Dünyayı şoke eden açıklama Rusya'dan az önce geldi! 3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak...
Dünyayı şoke eden açıklama Rusya'dan az önce geldi! 3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak... Rusya'nın Ukrayna işgalinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ukrayna lideri Zelenski Kiev'deki gizli sığınağının kapılarını yabancı gazetecilere açtı. Burada CNN International'a konuşan Zelenski ateşkes için şartını açıkladı. Belarus Ukrayna sınırındaki birlik miktarını iki katına çıkarmaya karar verdi ABD Başkanı Biden ise, ülkesinin hava sahasını Rus uçaklarına kapattı. Rus ordusu bu sabah Harkov'u cehenneme çevirdi. Top mermisi düşmeyen yerin bulunmadığı şehirde üniversite de vuruldu; en az 21 kişi öldü, 112 yaralı var. Bugün ikincisinin yapılması planlanan Ukrayna-Rusya müzakereleri ertelendi. Lavrov "Üçüncü Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak." ifadelerini kullandı.
2.03.2022 Dünya
Antik kentteki kazıda, Roma askerlerinin kullandığı demir maske bulundu
Antik kentteki kazıda, Roma askerlerinin kullandığı demir maske bulundu Karabük'ün Eskipazar ilçesindeki  Hadrianaupolis antik kentinde sürdürülen çalışmalarda Roma askerine ait 1800 yıllık demir maske bulundu. 
23.11.2021 Kültür Sanat
Atina'nın ABD ve Fransa'yla anlaşmasının anlamı ne?
Atina'nın ABD ve Fransa'yla anlaşmasının anlamı ne? Yunanistan, ABD ve Fransa ile anlaşmalar imzalıyor. Atina yönetimi milyarlarca dolarlık anlaşmalara imza atıyor. Peki bu anlaşmaların anlamı ne? Gazeteci Bünyamin Aygün CNN TÜRK'te bu konuyu değerlendirdi.
17.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Askeri Üs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki askeri üs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.