Aşk İddiaları

Aşk İddiaları

Son dakika aşk iddiaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşk iddiaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşk iddiaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk İddiaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk iddiaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 503 aşk iddiaları haberi bulunmuştur. Tüm aşk iddiaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şeyma Subaşı 'yeni aşk' iddiaları sonrası sessizliğini bozdu
Şeyma Subaşı 'yeni aşk' iddiaları sonrası sessizliğini bozdu Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa süren Şeyma Subaşı boşandıktan sonra sık sık yaptığı tatillerle sosyal medyada takipçilerinin karşısına çıktı. Şimdi de Meksika'ya uçan Subaşı iddialara göre ünlü iş insanıyla aşk yaşama başladı. Aşk iddialarının ardından Şeyma Subaşı sessizliğini bozdu.
16.01.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya aşk haberleri sonrası ünlü şarkıcının pozuna kayıtsız kalamadı
Serenay Sarıkaya aşk haberleri sonrası ünlü şarkıcının pozuna kayıtsız kalamadı Serenay Sarıkaya, son olarak 'Ateşe Düştüm' adlı şarkısıyla geniş kitleler tarafından tanınan şarkıcı Mert Demir ile anılmaya başlamıştı. Ünlü oyuncu, aşk iddiaları üzerine "Durun bakalım" diyerek akıllarda soru işareti bırakmıştı. Sarıkaya, son olarak adının aşk dedikodularına karıştığı Demir'in paylaşımına yorum bıraktı.
11.01.2024 Magazin
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi!
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız'ın aşkı belgelendi! Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile anılıyor. Özyıldız'ın yeni aşkı belgelenirken, romantik kare sosyal medyaya bomba gibi düştü.
7.10.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı!
Serenay Sarıkaya’nın annesi kimdir? Ümran Seyhan kaç yaşında, Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile aşk mı yaşıyor? Anne Serpil Tosun iddiaları doğruladı! Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun'un birlikte görüntülendiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu haberlerin ardından Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan'ın hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Serenay Sarkıya'nın annesi Ümran Seyhan kimdir, kaç yaşında? Ümran Seyhan ile Kenan Tosun aşk mı yaşıyor?
28.09.2023 Magazin
Kenan Tosun kimdir? Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan'ın aşk iddiaları ortalığı karıştırdı!
Kenan Tosun kimdir? Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan'ın aşk iddiaları ortalığı karıştırdı! Oyuncu Cansu Tosun'un babası kim, Kenan Torun aslen nereli ve kaç yaşında? Soruları arama motoru üzerinden araştırılıyor. Seranay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile aşk dedikodularına karıştı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki, Kenan Tosun Ümran Seyhan aşk mı yaşıyor?
28.09.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun 'yasak aşk' mı yaşıyor! Serpil Tosun'dan ilk açıklama geldi
Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun 'yasak aşk' mı yaşıyor! Serpil Tosun'dan ilk açıklama geldi Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan, Nişantaşı'nda bir erkekle yürüyüş yaparken görüntülendi. Fotoğrafların basına yansımasından kısa bir süre sonra Seyhan'ın yanındaki kişinin Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun olduğu ortaya çıktı. Yasak aşk iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşerken Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun sessizliğini bozdu. İşte Tosun'un zehir zemberek sözleri...
28.09.2023 Magazin
Arina Fedorovtseva'nın aşkı ifşa oldu! Fenerbahçeli yıldıza tutuldu, tribüne kadar gidip bakın ne yaptı?
Arina Fedorovtseva'nın aşkı ifşa oldu! Fenerbahçeli yıldıza tutuldu, tribüne kadar gidip bakın ne yaptı? Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı'nın 19 yaşındaki yıldız voleybolcusu Arina Fedorovtseva'nın özel hayatı hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Son zamanlarda Fenerbahçe'nin eski futbolculusuyla aşk iddiaları ile gündeme gelen Arina, bu iddiaları dün gece tribünden izlediği maç ile doğrulamış oldu.
4.09.2023 Fenerbahçe
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan iddialarına açıklama: Çok iyi arkadaşız
Oğulcan Engin ile İlayda Alişan iddialarına açıklama: Çok iyi arkadaşız İşletmeci Oğulcan Engin'in, gönlünü İlayda Alişan'a kaptırdığı, bu nedenle bir diğer oyuncu Miray Daner ile iki yıllık ilişkisinin bittiği iddia ediliyor. Önceki gün Akaretler'de birlikte eğlenen Engin ile Alişan, mekan dışında habercilerin beklediğini öğrenince, ayrı ayrı kapılardan çıkmak için adeta akla karayı seçtiler. Israrlı 'aşk' soruları üzerine İlayda'dan açıklama geldi.
21.06.2023 Magazin
Umut Evirgen'den Farah Zeynep Abdullah ile paylaşım! Aşk iddiaları vardı
Umut Evirgen'den Farah Zeynep Abdullah ile paylaşım! Aşk iddiaları vardı Daha önce Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun, Serenay Sarıkaya gibi ünlü isimlerle birlikte olan işletmeci Umut Evirgen'in adı son olarak oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile aşk iddialarına karıştı. Geçtiğimiz haftalarda sabaha kadar birlikte eğlenen ve sonrasında Evirgen'in evine giden ikili, yakın arkadaş olduklarını ifade etmişti. Ardından aynı konserden peş peşe paylaşımlar yapan ünlü çiftten Umut Evirgen, yakın arkadaşlarıyla verdiği pozu takipçileriyle paylaştı. O masada Abdullah'ın da olması dikkatlerden kaçmadı.
28.10.2022 Magazin
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması!
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması! Oyuncu Rabia Soytürk, geçtiğimiz günlerde rapçi Sefo ile Emirgan'da objektiflere takılmıştı. Bir mekanda yemek yedikten sonra araçlarıyla çıkmaz sokağa giren ikili, görüntü alınmasına engel olamamış ve haklarında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Önceki gece Galataport'ta düzenlenen bir partiye katılan Rabia Soytürk, çıkışta 'Sefo' ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtladı.
7.10.2022 Magazin
Melisa Şenolsun : Arkadaşlar panik yok, kalbim boş!
Melisa Şenolsun : Arkadaşlar panik yok, kalbim boş! 'Masumlar Apartmanı' dizisinde Rüya karakterine hayat veren ve diziden geçtiğimiz şubat ayında ayrılan Melisa Şenolsun, Cihangir'de elinde sarı papatyalarla görüntülendi. İşletmeci Umut Evirgen'den ayrılan oyuncu, özel hayatı hakkında yöneltilen soruyu cevapladı.
18.05.2022 Magazin
Melis Sezen ve Mehmet Uygun hakkındaki aşk iddialarında yeni gelişme!
Melis Sezen ve Mehmet Uygun hakkındaki aşk iddialarında yeni gelişme! Sadakatsiz dizisi ile yıldızı parlayan Melis Sezen, özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Sezen, geçen günlerde Mehmet Uygun ile yakalanmıştı. Etiler'de baş başa yemek yemişlerdi. Çiftin sevgili oldukları iddia edilirken yeni bir gelişme yaşandı.
29.04.2022 Magazin
Şeyma Subaşı'dan kafaları karıştıran fotoğraf!
Şeyma Subaşı'dan kafaları karıştıran fotoğraf! Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yollarını ayıran Şeyma Subaşı'nın adı Hakan Sabancı ile anılıyordu. İddialar karşısında sessiz kalan Subaşı sosyal medya hesabından Mehmet Germiyanlıgil ile pozunu paylaştı. Subaşı'nın bu hamlesi kafaları karıştırdı.
29.04.2022 Magazin
Burcu Özberk'ten aşk iddialarına yanıt! Dikkat çeken açıklamalar...
Burcu Özberk'ten aşk iddialarına yanıt! Dikkat çeken açıklamalar... Oyuncu Burcu Özberk, önceki akşam Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Özberk, Sarp Şardan ile ayrılık iddiasına yanıt verdi. Özberk'in eski partneri İlhan Şen hakkındaki itirafı da dikkat çekti. İşte detaylar...
25.03.2022 Magazin
Deha Bilimlier ve Aslı Bilimlier çifti krizi atlattı!
Deha Bilimlier ve Aslı Bilimlier çifti krizi atlattı! Şarkıcı Deha Bilimlier ile modacı Gülşah Saraçoğlu'nun yasak aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Karşılıklı açıklamaların ardından Demet Akalın da tartışmaya dahil olmuştu. Tavrı merak konusu olan Ası Bilimlier, eşini evden kovmuştu. İki kız ve bir oğulları olan çiftin ilişkisinde yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
16.03.2022 Magazin
Yasak aşk iddiaları olay olmuştu! Gülşah Saraçoğlu'ndan 'Deha Bilimlier' sorusuna yanıt!
Yasak aşk iddiaları olay olmuştu! Gülşah Saraçoğlu'ndan 'Deha Bilimlier' sorusuna yanıt! Deha Bilimlier ile 'yasak aşk' yaşadığı iddialarıyla gündemden düşmeyen Gülşah Saraçoğlu, önceki akşam Ulus’ta bir mekandan çıkarken görüntülendi. Saraçoğlu, gazetecilerin 'Deha Bilimlier' soruları karşısında "Öpüyorum" diyerek karşılık verdi.
14.02.2022 Magazin
Dilara Aksüyek aşk sorularını yanıtsız bıraktı
Dilara Aksüyek aşk sorularını yanıtsız bıraktı Yaklaşık altı ay önce kendisi gibi oyuncu olan 'Arka Sokaklar'ın 'Tekin'i Onur Bay ile ilişkisini noktalayan ve adı birkaç hafta önce Hakan Sabancı ile aşk dedikodularına karışan oyuncu Dilara Aksüyek, önceki gün Cihangir'de yürürken görüntülendi. Köpeğini gezdiren oyuncu, "Sonra konuşuruz" dedi.
10.02.2022 Magazin
Aleyna Tilki 'Uzi' sorularından kaçtı!
Aleyna Tilki 'Uzi' sorularından kaçtı! Son günlerde adı "Uzi" lakaplı rapçi Utku Yalçınkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Aleyna Tilki, önceki gün bir alışveriş merkezine girerken görüntülendi. Tilki, hakkındaki aşk iddiaları ve annesinin bu ilişkiyi veto ettiği söylentilerini yanıtsız bıraktı.
24.01.2022 Magazin
Dilara Aksüyek ve Hakan Sabancı iddialarına son nokta!
Dilara Aksüyek ve Hakan Sabancı iddialarına son nokta! Oyuncu Dilara Aksüyek ile iş insanı Hakan Sabancı, önceki akşam Cihangir'de bir mekanda arkadaşlarının doğum gününe katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikili, haklarında ortaya atılan 'aşk' iddialarına son noktayı koydu.
20.01.2022 Magazin
Hande Doğandemir'den Onur Tuna sorusuna kaçamak cevap! 'Çok yorgunum'
Hande Doğandemir'den Onur Tuna sorusuna kaçamak cevap! 'Çok yorgunum' ‘Annemizi Saklarken' adlı dizide rol alan Hande Doğandemir'in yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Meslektaşı Onur Tuna ile birlikte olduğu söylenen oyuncunun telefon kılıfındaki fotoğraf detay, aşk iddiaları güçlendirdi. Hande Doğandemir, geçtiğimiz gece kız arkadaşı ile birlikte Kuruçeşme'de görüntülendi.
18.01.2022 Magazin
Lerzan Mutlu'dan Demet Akalın'a ağır sözler: Tek yaptığın insanların arasını bozmak!
Lerzan Mutlu'dan Demet Akalın'a ağır sözler: Tek yaptığın insanların arasını bozmak! Demet Akalın önceki gün Nişantaşı’nda moda tasarımcısı arkadaşı Pınar Kerimoğlu ile görüntülendi. Akalın, son dönemde magazin gündemini meşgul eden olaylara dair açıklamalar yaptı. Akalın'a tepki bir dönem yakın arkadaşı olan Lerzan Mutlu'dan geldi: Tek yaptığın insanların arasını bozmak!
12.01.2022 Magazin
Hande Doğandemir ile Onur Tuna aşk mı yaşıyor?
Hande Doğandemir ile Onur Tuna aşk mı yaşıyor? Şimdilerde 'Annemizi Saklarken' adlı dizide rol alan Hande Doğandemir'in yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Meslektaşı Onur Tuna ile birlikte olduğu söylenen oyuncunun telefon kılıfındaki fotoğraf detay, aşk iddiaları güçlendirdi.
10.01.2022 Magazin
MasterChef Dilara Başaran aşk iddiaları hakkında konuştu! ''Çok seviyorum onu ama...''
MasterChef Dilara Başaran aşk iddiaları hakkında konuştu! ''Çok seviyorum onu ama...'' Geçtiğimiz günlerde MasterChef Türkiye macerası son bulan Dilara Başaran, Sergen Özen ile aşk yaşadığı yönündeki iddialara yanıt verdi.
10.01.2022 Magazin
Dilara Aksüyek, Hakan Sabancı ile aşk iddialarına yanıt verdi!
Dilara Aksüyek, Hakan Sabancı ile aşk iddialarına yanıt verdi! Aygün Aydın'la olaylı bir birlikteliği olan iş insanı Hakan Sabancı, iddiaya göre oyuncu Dilara Aksüyek'le aşk yaşamaya başlamıştı. Dilara Aksüyek, çıkan bu aşk iddiaları hakkında konuştu.
8.01.2022 Magazin
MasterChef'te elenen isim belli oldu! Sergen'den aşk iddialarına son nokta!
MasterChef'te elenen isim belli oldu! Sergen'den aşk iddialarına son nokta! MasterChef Türkiye 2021 yarışmacılarından Dilara Başaran ve Sergen Özen'in aşk yaşadığı iddiası, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih eden Sergen Özen, Dilara Başaran'a veda ettiği paylaşımıyla, aşk iddialarına son noktayı koydu.
7.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aşk İddiaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk iddiaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.