Gazete Vatan Logo
Magazin Dilara Aksüyek aşk sorularını yanıtsız bıraktı

Dilara Aksüyek aşk sorularını yanıtsız bıraktı

Yaklaşık altı ay önce kendisi gibi oyuncu olan 'Arka Sokaklar'ın 'Tekin'i Onur Bay ile ilişkisini noktalayan ve adı birkaç hafta önce Hakan Sabancı ile aşk dedikodularına karışan oyuncu Dilara Aksüyek, önceki gün Cihangir'de yürürken görüntülendi. Köpeğini gezdiren oyuncu, "Sonra konuşuruz" dedi.

Dilara Aksüyek aşk sorularını yanıtsız bıraktı

'Arka Sokaklar'ın 'Tekin'i Onur Bay ile ilişkisini noktaladıktan sonra iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme oyuncu Dilara Aksüyek, önceki gün Cihangir'de yürürken objektiflere yansıdı.

Köpeği ile gezmeye çıkan 34 yaşındaki oyuncu, sorulan sorulara "Sonra konuşuruz" diyerek evine doğru gitti.

"ARKADAŞIMIZIN DOĞUM GÜNÜNE GELDİK"


Öte yandan Hakan Sabancı ve Dilara Aksüyek, geçtiğimiz ay Cihangir'de bir arkadaşlarının doğum gününü kutlayacakları mekana girerken görüntülenmişti.

İkili, Hakan Sabancı'nın aracından inince bir anda basın mensuplarını karşılarında gördü. Muhabirlerin, "Uzun süredir aşk iddiaları var. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna yanıt veren Sabancı, "Arkadaşız, aramızda aşk yok" demişti.

Aksüyek ise iş insanına katılarak, "Daha önce de dediğim gibi aşk yok, arkadaşımızın doğum gününe geldik" şeklinde konuşmuştu.