Asgari Ücrete Ek Zam

Asgari Ücrete Ek Zam

Son dakika Asgari ücrete ek zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Asgari ücrete ek zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Asgari ücrete ek zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asgari Ücrete Ek Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asgari ücrete ek zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 238 asgari ücrete ek zam haberi bulunmuştur. Tüm asgari ücrete ek zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Saha denetimleri yapılacak
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Saha denetimleri yapılacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Temel ihtiyaç ürünleri üzerindeki vergi yükünü azaltmak için uygulanan düşük KDV oranlarını istismar ettiği tespit edilen firmalara yönelik saha denetimleri yapılacak" dedi.
8.04.2024 Ekonomi
Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay
Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay Asgari ücretli milyonlarca vatandaşa heyecanlandıran açıklama geldi. Merkez Bankası, 2023 enflasyon hedefinden sapıldığı için yasa gereği hükümete açık mektup gönderdi. Metinde asgari ücrete ilişkin tek zam vurgusu da vardı. Ekonomist Muhammet Bayram konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak çalışanların enflasyona ezdirilmemesi için asgari ücrete bir miktar zam getirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. İşte asgari ücret zammı ile ilgili tüm detaylar...
8.04.2024 Çalışma Hayatı
Asgari ücretliye temmuz zammı! Oran verildi, tek tek hesaplandı
Asgari ücretliye temmuz zammı! Oran verildi, tek tek hesaplandı Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari ücret zammı ile ilgili oranlar ortaya çıktı. Asgari ücrete gelecek olan olası zam tek tek açıklandı. Asgari ücrete ek zam tartışmalarına son noktayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koydu. AK Parti seçim beyannamesinde çalışanların ve emeklilerin enflasyona ezdirilmeyeceği, asgari ücretin yanı sıra memur ve emekliler için enflasyonun üzerinde artışlarla refah payı almalarının sağlanacağı vurgulandı.
13.04.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı Temmuz 2023! Asgari ücrete temmuz ayında ara zam gelecek mi, 2023 Temmuz'da asgari ücrete zam var mı, yüzde kaç?
Asgari ücret zammı Temmuz 2023! Asgari ücrete temmuz ayında ara zam gelecek mi, 2023 Temmuz'da asgari ücrete zam var mı, yüzde kaç? Asgari ücrete temmuz zammı için yapılan aramalar arttı. Asgari ücrete ek zam tartışmaları devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücrete yönelik açıklamalarda bulundu. Erdoğan, seçim beyannamesinde asgari ücret zammında refah payı detayını da duyurdu. Peki, Asgari ücrete temmuz zammı var mı, temmuzda asgari ücret zammı kadar olacak?
13.04.2023 Çalışan Hakları
Memura zam gelecek mi? Nisanda memur maaşlarına ek zam olacak mı? Seçim öncesi memurların gözü Meclis’e çevrildi! (2023 Memur maaş zammı)
Memura zam gelecek mi? Nisanda memur maaşlarına ek zam olacak mı? Seçim öncesi memurların gözü Meclis’e çevrildi! (2023 Memur maaş zammı) Memur zammı heyecanla bekleniyor. En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya yükselmesinin ardından ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Temmuz'da da asgari ücrete ek zam verileceğini açıklaması memurların zam beklentisini güçlendirdi. Peki, memura zam yapılacak mı, memur maaşlarına ek zam olacak mı?
8.04.2023 Memur
Temmuzda asgari ücrete zam var mı, asgari ücrete ara zam olacak mı? Asgari ücrete ek zam gelecek mi?
Temmuzda asgari ücrete zam var mı, asgari ücrete ara zam olacak mı? Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nın ardından gazetecilerin asgari ücretle ilgili sorusunu cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, temmuz ayında asgari ücrete ara zam konusuna da değindi. Peki, Asgari ücrete ara zam gelecek mi, temmuzda ara zam olacak mı? Asgari ücrete ek zam var mı?
30.03.2023 Çalışan Hakları
Asgari ücrete ek zam var mı? Temmuzda asgari ücrete ara zam yapılacak mı? TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay açıkladı!
Asgari ücrete ek zam var mı? Temmuzda asgari ücrete ara zam yapılacak mı? TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay açıkladı! Asgari ücrete ek zam talebi gündemdeki yerini koruyor. TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay söz konusu talebe ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, Asgari ücrete ek zam var mı 2023? Asgari ücrete ara zam yapılacak mı?
İşsizlik maaşı ne kadar oldu, asgari ücrete ek zam sonrası işsizlik maaşı arttı mı? En düşük ve en yüksek asgari ücret ne kadar olacak?
İşsizlik maaşı ne kadar oldu, asgari ücrete ek zam sonrası işsizlik maaşı arttı mı? En düşük ve en yüksek asgari ücret ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada asgari ücrete yüzde 30 zam yapıldığını duyurdu. Asgari ücret net 5500 TL oldu. Asgari ücrete gelen ara zamla birlikte birçok kalemde de artış yaşandı. İşsizlik maaşı da bu kalemlerden biri oldu.
1.07.2022 Ekonomi
Asgari ücrete zam 1247 lira! Yeni asgari ücret belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
Asgari ücrete zam 1247 lira! Yeni asgari ücret belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Son dakika haberi... Asgari ücrete yapılacak olan ek zam oranı belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücrete yapılacak olan ek zam oranını açıkladı. Erdoğan, "Yeni bir asgari ücret rakamı belirledik. Asgari ücrete temmuzdan geçerli olmak üzere yüzde 30 ara artış yapıyoruz Yeni asgari ücret net 5 bin 500 lira olacaktır" dedi.
1.07.2022 Ekonomi
Asgari ücret zammı ne kadar olacak, yeni asgari ücret açıklandı mı? Asgari ücrete ek zam yüzde kaç?
Asgari ücret zammı ne kadar olacak, yeni asgari ücret açıklandı mı? Asgari ücrete ek zam yüzde kaç? Asgari ücret zammıyla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla toplanan asgari ücret tespit komisyonu bugün ikinci kez bir araya geldi.  2022 yılı için net olarak 4 bin 253 lira 40 kuruş olarak belirlenen asgari ücrete ne kadar zam geleceği merak konusu oldu. Peki, Asgari ücret zammı ne kadar olacak, yeni asgari ücret açıklandı mı? Asgari ücrete ek zam yüzde kaç?
30.06.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücret bugün açıklanacak mı? Asgari ücret saat kaçta açıklanacak? Temmuz ayında asgari ücret ne kadar olacak?
Asgari ücret bugün açıklanacak mı? Asgari ücret saat kaçta açıklanacak? Temmuz ayında asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret belli oluyor! Milyonlarca kişinin maaşını artıracak Asgari Ücret temmuz zammından pek çok kişinin maaşı artacak. Asgari Ücret Tespit Komisyonu bugün ikinci toplantısını yapacak. Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun ilk toplantısından çıkan mutabakata göre, asgari ücretteki artış temmuzdan itibaren geçerli olacak ve asgari ücrete vergi muafiyeti, yeni zamla ulaşılan rakam için de uygulanacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, komisyon çalışmalarının bugün sonuçlanacağı duyurmuştu. Peki, Asgari ücret bugün açıklanacak mı? Asgari ücret saat kaçta açıklanacak? Temmuz ayında asgari ücret ne kadar olacak? İşte asgari ücret ile ilgili detaylar…
30.06.2022 Çalışan Hakları
Asgari Ücret ne zaman açıklanacak? Asgari ücret nasıl belirlenecek? Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nda taraflar ne dedi?
Asgari Ücret ne zaman açıklanacak? Asgari ücret nasıl belirlenecek? Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nda taraflar ne dedi? Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplandı. İşveren kesimini temsil eden TİSK Genel Başkanı Burak Akyol, işçi kesimini temsil eden Türk İş Başkanı Ergün Atalay ve hükümet tarafını temsil eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin biraraya geldi. Asgari ücrete ara zammın belirlenmesi için toplanan komisyon ilk toplantı öncesi önemli mesajlar verdi. Bakan Bilgin, asgari ücret ile ilgili son kararın verileceği günü açıkladı. Peki, Asgari Ücret ne zaman açıklanacak? Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nda taraflar ne dedi? Asgari ücret yarın mı açıklanacak? İşte detaylar…
29.06.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücret ne kadar olacak, zam ne zaman açıklanacak? Gözler Asgari ücret temmuz zammı için Asgari Ücret Komisyonu'na çevrildi!
Asgari ücret ne kadar olacak, zam ne zaman açıklanacak? Gözler Asgari ücret temmuz zammı için Asgari Ücret Komisyonu'na çevrildi! Asgari ücret ne kadar olacak, ek zam ne zaman açıklanacak? Asgari ücret zammı için araştırmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. En son aralık ayında zam yapılan asgari ücrete ek zam geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı'nın ardından, 'Asgari ücreti artırarak, işverenlerin de omuzlarındaki yükü kaldırarak adil bir yükseliş yapmıştık. Bunun için Çalışma Bakanlığımızdan işveren tarafıyla görüşülerek asgari ücretin yeniden değerlendirilmesini istedim.' dedi. Açıklamanın ardından Asgari Tespit Komisyonu bugün toplanıyor. Peki, asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak, asgari ücret ne kadar olacak?
29.06.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücrete ne kadar zam gelecek, Temmuz ayında asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret zammı 2022 ne zaman açıklanacak?
Asgari ücrete ne kadar zam gelecek, Temmuz ayında asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret zammı 2022 ne zaman açıklanacak? Asgari ücret zammına ilişkin aramalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği temmuz zammı müjdesi sonrası arttı. Enflasyon artışı sonrası asgari ücrete ek zam konusunu gündemdeki yerini korurken, ücret zammına ilişkin detaylar da şekillenmeye başladı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu çarşamba günü toplanacak. Peki, Temmuz zammı ile asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak? Temmuz ayında asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? Asgari ücret zammı 2022 ne zaman açıklanacak?
28.06.2022 Çalışma Hayatı
Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! Ve belli oluyor, tarih ve saat verildi, temmuz zammında kritik gün...
Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! Ve belli oluyor, tarih ve saat verildi, temmuz zammında kritik gün... Asgari ücret zammında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Emekli ve memur maaşlarına gelecek temmuz zamları ve artan enflasyonla birlikte asgari ücrete de ara zam beklentisi oluştu. Açıklamalar art arda geldi, detaylar netleşmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘vatandaşı enflasyona ezdirilmeyeceğiz’ mesajı sonrası başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olmak üzere birçok ilgili kurumu harekete geçirdi. Bu doğrultuda Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 29 Haziran Çarşamba günü saat 14.00'te Çalışma Bakanlığı'nda toplanacak. Masada ise çeşitli formüller yer alıyor. Peki asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak? Net ve brüt 2022 asgari ücret ne kadar olacak? İşte asgari ücret zammı 2022 temmuz son dakika gelişmeleri...
28.06.2022 Ekonomi
Asgari ücret zam toplantısı ne zaman 2022 yapılacak, ek zam toplantısı ne oldu? Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantı tarihi belli mi?
Asgari ücret zam toplantısı ne zaman 2022 yapılacak, ek zam toplantısı ne oldu? Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantı tarihi belli mi? Asgari ücret ek zam toplantısı ne zaman, Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantı tarihi belli mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında milyonlarca işçi tarafından merakla takip edilen ve beklenen asgari ücrete ek zam ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kabine Toplantısı’ndan sonra yaptığı açıklamaya göre göre asgari ücret toplantısı haziran ayı bitmeden gerçekleşecek. Peki, asgari ücret toplantısı ne zaman 2022 yapılacak?
28.06.2022 Çalışma Hayatı
Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Temmuz asgari ücret zammı ne kadar olacak? Yeni asgari ücret ne olur?
Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Temmuz asgari ücret zammı ne kadar olacak? Yeni asgari ücret ne olur? Milyonları ilgilendiriyor! Asgari ücrete temmuz zammı için gözler Kabine toplantısına çevrildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısı öncesinde işçi ve işveren temsilcileri Türk-İş ve TİSK görüşme yapmıştı. Enflasyon nedeniyle asgari ücrete yapılacak ek zam için hükümet çalışmalarını sürdürürken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde sunum yapması bekleniyor. Peki, Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Temmuz asgari ücret zammı ne kadar olacak? Asgari ücrete ek zam ne zaman belli olacak? Asgari ücret temmuz zammı ne olur? Yeni asgari ücret ne olur? İşte detaylar…
27.06.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücret 2022 temmuz zammı ne kadar olacak? Asgari ücret zammı için görüşmeler ne zaman?
Asgari ücret 2022 temmuz zammı ne kadar olacak? Asgari ücret zammı için görüşmeler ne zaman? Asgari ücretli çalışanların gözü temmuz ayında! Milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret zammı diğer pek çok sektör çalışıanını da etkileyecek. Enflasyon nedeniyle asgari ücrete yılın ikinci zam gündemde. Hükümet asgari ücrete yapılacak zam için çalışmalarını sürdürüyor. Milyonlar Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısını beklerken, komisyonda yer alan işçi ve işveren temsilcileri bir araya geldi. Türk-İş ve TİSK başkanlarının görüşmesi önümüzdeki haftaya dair umutları da artırdı. Peki, Asgari ücret zammı için görüşmeler ne zaman? Asgari Ücret Tespit Komisyonu ne zaman toplanacak? Asgari ücret 2022 temmuz zammı ne kadar olacak? Asgari ücret zammı ne zaman kesinlesecek? Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Yeni asgari ücret ne kadar olacak? İşte tüm detaylar…
25.06.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücrete zam ile ilgili son dakika gelişmesi! Maaşlar artıyor, emekli ve memura müjde, işte yeni oran
Asgari ücrete zam ile ilgili son dakika gelişmesi! Maaşlar artıyor, emekli ve memura müjde, işte yeni oran Asgari ücrete zam ile ilgili son dakika gelişmesi. Asgari ücret zammı 2022 için kritik sürece gelindi. Temmuz ayına kısa bir süre kala milyonlarca vatandaş asgari ücrete ek zam olup olmayacağını öğrenmek için son dakika açıklamalarını takip ediyor. Yapılan son hesaplamalara göre; Temmuz ayında asgari ücretin artmasıyla kıdem tazminatları son brüt maaş üzerinden hesaplanacak. İşten ayrılanlar için hesaplamada yeni asgari ücretin brüt rakamı geçerli olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, memur ve emekliye zam müjdesi verdi. Bakan Bilgin, 'Asgari ücrete ek zam gelecek mi?' sorusuna da cevap verdi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.06.2022 Memur
Asgari ücrete zam ile ilgili son dakika açıklaması! Ve belli oldu, maaşlara yüzde 35...
Asgari ücrete zam ile ilgili son dakika açıklaması! Ve belli oldu, maaşlara yüzde 35... Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmesi. Emekli ve memur maaşları artıyor. Geri sayım başladı. Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Açıklamalar art arda gelirken asgari ücretli de zam miktarının ne kadar olacağını ve ne zaman maaşlara yansıyacağını merak ediyor. Hem hükümet kanadından hem de işçi sendikalarından zam açıklamaları geliyor. Peki asgari ücrete ek zam ile ilgili Ankara kulislerinde hangi formüller konuşuluyor? İşte detaylar...
23.06.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücrete ara zamda son dakika gelişmesi! Yeni rakamlar ortaya çıktı, 6004 TL...
Asgari ücrete ara zamda son dakika gelişmesi! Yeni rakamlar ortaya çıktı, 6004 TL... Asgari ücrete ek zam ile ilgli son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişinin maaşının yüksekmesini sağlayacak ilave zamma ilşkin art arda açıklamalar geliyor. gerek işçi gerekse işverenleri oldukça yakından ilgilendiren bu zam oranı heyecanla beklenirken ilk veriler de gelmeye başladı. Bakanlık enflasyonla mücadele kapsamında düğmeye basmış geçtiğimiz aylarda yapılan peş peşe açıklamalarla yıl içerisinde 2. ara zam sinyali verilmişti. Bu noktada ise “Asgari ücret zammı ne kadar, kaç TL olacak, ne zaman açıklanacak?” soruları yanıt aramaya başladı. Enflasyon oranları göz önüne alınarak verilmesi beklenen zam kararıyla hesaplamalar yapıldı. Bazı tahminlere göre net asgari ücretin 5000 TL’nin üzerine çıkması bekleniyor. Peki, net – brüt asgari ücret zammı ne kadar, kaç TL olacak, ne zaman açıklanacak? İşte milyonların merakla beklediği asgari ücret zammı ile ilgili yeni gelişmelerin detayları...
22.06.2022 Çalışan Hakları
Tüm özel sektör çalışanlarına ek zam! Net asgari ücret 6.000 TL, asgari ücret üzerindeki maaşlar...
Tüm özel sektör çalışanlarına ek zam! Net asgari ücret 6.000 TL, asgari ücret üzerindeki maaşlar... Asgari ücrette ek zam yapılacak mı? Milyonlarca çalışan günlerdir bu sorunun yanıtırını arıyor. Asgari ücrete ikinci zam ile ilgili art arda son dakika açıklamaları geliyor. Hükümet kanadından yapılan açıklamalar zam için 'yeşil ışık' olarak yorumlandı. Asgari ücretliler artık ne kadar zam yapılacağı üzerinde dururken özel sektörde asgari ücret üzerinde maaş alanlar ise kendi durumlarının ne olacağını merak etmeye başladı. Son olarak AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş yaptığı açıklamada, "Asgari ücrette ikinci zam üzerinde çalışılıyor. Bunları bakanlık kamuoyuna paylaşacaktır" ifadelerini kullandı. Peki asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? Hangi senaryolar masada? İşte asgari ücrete ek zam ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
16.06.2022 Çalışma Hayatı
Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret temmuz zammı 2022 Cumhurbaşkanı son dakika açıklaması!
Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücret temmuz zammı 2022 Cumhurbaşkanı son dakika açıklaması! Asgari ücret zammı için yapılan tartışmalar devam ederken, Asgari ücrete zam gelecek mi? sorusunun yanıtı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon farkı ve asgari ücret açıklaması yaptı.
13.06.2022 Çalışan Hakları
Özel sektörden ara zam kararı! Resmen duyuruldu, asgari ücret ve yüksek maaş alan çalışanlar...
Özel sektörden ara zam kararı! Resmen duyuruldu, asgari ücret ve yüksek maaş alan çalışanlar... 'Asgari ücrete ek zam yapılacak mı?' son günlerde hem asgari ücretle hem de daha yüksek ücretle çalışanlar bu sorunun yanıtını araştırıyor. Enflasyon artışı nedeni ile alım gücü düşen dar gelirli vatandaşlar, asgari ücrete yapılacak ek zam ile bir nebze de olsa nefes alacak. Asgari ücret zammı gündemdeki yerini korurken daha yüksek maaş ile çalışanlar da ek zam beklentisi içerisine girdi. Özel sekör zam ile ilgili harekete geçti. Asgari ücret zammı beklenmeden zam kararı alan işverenlerden bazıları maaşları zamlı olarak ödemeye başladı. Asgari ücret zammı ile ilgili de hem hükümet kanadından hem de sendikalar tarafından art arda açıklamalar geliyor. Hükümet tarafından yapılan açıklamalar 'zam sinyali' olarak yorumlanırken Cumhurbaşkanı Erdoğan son açıklamasında da asgari ücret konusuna değindi. Erdoğan enflasyon ve asgari ücret ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. İşçi sendikaları da ek zam taleplerini yineledi. İşte asgari ücrete ek zamda son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
13.06.2022 Çalışma Hayatı
Asgari ücrete zam, EYT düzenlemesi ve sözleşmeli personelin kadroya alınması ile ilgili yeni gelişme!
Asgari ücrete zam, EYT düzenlemesi ve sözleşmeli personelin kadroya alınması ile ilgili yeni gelişme! Milyonları ilgilendiriyor. 3600 ek gösterge düzenlemesinin tamamlanmasının ardından gözler ara zam ve EYT kararına çevrildi. Vatandaşların gündemindeki iki konu ile ilgili de harekete geçiliyor. Hükümet 1 Ekim’de başlayacak yeni yasama döneminde her iki konuyu da yasalaştırmayı hedefliyor.
12.06.2022 Çalışan Hakları

Benzer Haber Etiketleri

Asgari Ücrete Ek Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asgari ücrete ek zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.