Asansör

Asansör

Son dakika Asansör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Asansör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Asansör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asansör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asansör gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.457 asansör haberi bulunmuştur. Tüm asansör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sosyal medyada sahte hesapla cinsel tacize dava!
Sosyal medyada sahte hesapla cinsel tacize dava! Ankara'nın Sincan İlçesinde asansör firmasında çalışan kişinin sosyal medya platformunda 'gulsun4399' kullanıcı adıyla açılan hesap üzerinden, cinsel içerikli taciz mesajları göndererek tacizde bulunduğu suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldığı belirtildi.
23.04.2024 Gündem
Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan için verilen karara başsavcılıktan itiraz
Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan için verilen karara başsavcılıktan itiraz Başakşehir’de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen karara Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtirazda, sanık hakkında verilen kararın bozulması ve sanığın tutuklanmasına yönelik karar verilmesi talep edildi.
29.03.2024 Gündem
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor! Kedi Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu Başakşehir'de yılbaşı gecesi eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın etti. Cumhuriyet savcısı esasa ilişkin mütalaasında sanığın cezalandırılmasını ve hükümle birlikte tutuklanmasını talep etti. Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle Mahkeme Başkanı duruşmanın konferans salonunda yapılmasına karar verdi. İbrahim Keloğlan ifadesinde, "Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldi" dedi. Sanık Keloğlan'a iyi hal indirimi ile 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi, sanığa yurt dışına çıkma yasağı getirildi.
13.03.2024 Gündem
Ezgi'yi öldürüp kayıplara karışmıştı! 545 gün sonra kemikleri bulundu
Ezgi'yi öldürüp kayıplara karışmıştı! 545 gün sonra kemikleri bulundu İzmir'in Konak ilçesinde, yaklaşık 1 ay önce Tarihi Asansör yakınında bir hurdacı tarafından bulunan insan iskeleti, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testinin ardından, 28 Temmuz 2022'de boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Özarslan'ı (31) öldürdükten sonra ortadan kaybolan Deniz Özarslan'a (36) ait olduğu ortaya çıktı.
24.02.2024 Gündem
Kış aylarını zinde geçirmek için 5 öneri verildi! Bunlara dikkat edin
Kış aylarını zinde geçirmek için 5 öneri verildi! Bunlara dikkat edin Kış aylarında yorgun hissetmemizin nedenlerini açıklayan İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Aktaş, ‘’ Düzenli spor yapmak, sanılanın aksine halsizlik ve yorgunluk şikâyetlerine iyi gelmenin yanı sıra kalp ve damar sisteminin daha sağlıklı çalışmasına da yardımcı olur. Bu nedenle düzenli spor yapmayı bir yaşam tarzı haline getirmeye çalışın’’ dedi.
22.02.2024 Adana
Milyonlarca liralık alelacele ihaleler yüzlerce site sakinini isyan ettirdi! Milyonlar havada uçuştu
Milyonlarca liralık alelacele ihaleler yüzlerce site sakinini isyan ettirdi! Milyonlar havada uçuştu İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, görev süresi dolan site yönetiminin alelacele habersiz yaptığı ileri sürülen 4,5 milyonluk asansör bakım ihalesi ve 11 milyonluk dış cephe boya ihalesi, site sakinlerini çileden çıkardı. Yüzlerce site sakini durumu protesto ederken, yangından mal kaçırırcasına yapıldığı söylenen ihaleler yargıya taşındı.
22.02.2024 Gündem
Sitede kuryelere tepki çeken asansör uygulaması! Görüntüleri sosyal medyadan paylaştılar: Sekizinci sınıf insan muamelesi
Sitede kuryelere tepki çeken asansör uygulaması! Görüntüleri sosyal medyadan paylaştılar: Sekizinci sınıf insan muamelesi İstanbul Kadıköy'de bulunan bir sitede, kuryelerin girişte güvenlik tarafından uyarılarak bina sakinlerinin kullandığı asansörden ayrı bir asansöre yönlendirildiği öne sürüldü. Siteye sipariş götüren bir kurye, ayrımcılık yaşandığını ifade ederek "Kuryeler için asansör yapmışlar, bir de içine hava filtresi takmışlar. Herhalde kuryelerin mikrobu bina sakinlerine geçmesin diye. Bu asansör bir de yavaş gidiyor, insanların bindiği diğer asansör daha hızlı gidiyor. Bildiğin böyle sekizinci sınıf insan muamelesi" cümleleriyle video çekip sosyal medyada paylaşım yaparak tepki gösterdi. Siteye sipariş götüren kurye Mahmut Baştaş, "Kurye ile site sakinin bindiği asansör ayrı. Büyük tarzda kullanışlı bir asansör. Normal insanların kullandığı farklı, kuryelerin ya da çalışmak için gelenlerin asansörü farklı" dedi. Durumun hukuki boyutunu değerlendiren Avukat Iyaz Çimen, "Anayasamız eşitliği temel alarak, kişilerin dini, cinsi, ırkıyla ilgili ayrım yapılamayacağını bize söylüyor. Bu noktada toplum içerisinde de sizler insanları herhangi şekilde işi, mesleğiyle insanı ayrımcılığa maruz bırakırsanız ki buradaki asansör kullanımı da aynı şekilde bir ayrımcılık olarak karşımıza çıkmakta. Bununla ilgili, Türkiye İnsan Hakları Kurumu'nun yaptırımları söz konusu olabilir" dedi. Site yönetimi ise konuyla ilgili açıklama yapmadı.
14.02.2024 Gündem
İş yerinde yük asansörü düştü! Bir kişi hayatını kaybetti
İş yerinde yük asansörü düştü! Bir kişi hayatını kaybetti Denizli'nin Serinhisar ilçesinde eşinin iş yerinde bindiği yük asansörü düşen Sabriye Kıranta (38), hayatını kaybetti.
12.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu: 8 dakika 40 saniyede seyahat edilebilecek
Bakan Uraloğlu duyurdu: 8 dakika 40 saniyede seyahat edilebilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Altunizade-Bosna Bulvarı Metro Hattı’nda incelemelerde bulundu. 2025 yılında açılması planlanan Altunizade - Bosna Bulvarı metro hattıyla ilgili de konuşan Bakan Uraloğlu, "Projemizi tamamladığımızda, saatte 8 bin 100 yolcumuz, Altunizade-Bosna bulvarı arasında 8 dakika 40 saniye gibi kısa bir sürede seyahat edebilecektir. "dedi. Bakan Uraloğlu, "Bugüne kadar İstanbul’da yapımını tamamlayıp, halkımızın hizmetine sunduğumuz metro hatları toplamda 130.2 kilometredir. Yapımı devam eden projelerimiz bittiğinde İstanbul'daki raylı sistem ağı uzunluğu 338.8 kilometreden 394.5 kilometreye yükselecek. Böylece İstanbul raylı sistem ağının yüzde 50'den fazlasını bakanlığımız inşa etmiş olacak." dedi.
15.12.2023 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan engelli yolcular için açıklama
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan engelli yolcular için açıklama Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, demir yolunda yapılan 'Erişilebilir Ulaşım' çalışmaları ile 2023 yılının başından bugüne kadar yüksek hızlı tren ve ana hat trenlerinde 1 milyon 142 bin 142 engelli yolcunun seyahat ettiğini duyurdu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamada, 'Temin çalışmaları devam eden Milli Tren Projesi ve yeni imal edilecek araçlar engelli yolcuların erişimine uygun olarak projelendirildi.' ifadeleri kullanıldı.
3.12.2023 Gündem
Ankara'da asansör tamiri gürültüsü vahşeti! Ölü ve yaralılar var
Ankara'da asansör tamiri gürültüsü vahşeti! Ölü ve yaralılar var Ankara'da Hüseyin Alkan (59), asansör tamiri sırasında çıkan gürültü nedeniyle tartıştığı komşusu Uğur Şahan (48) ve oğlu Mehmet Ali Şahan'ı (15) tüfekle vurarak öldürdü, eşi Sevda Şahan ile yönetici Sema Taşkıran'ı (46) yaraladı. Olayın ardından elinde tüfekle binaya girerken kameraya yansıyan Hüseyin Alkan, gözaltına alındı.
25.11.2023 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanı Bak açıkladı: Yurtlardaki asansörlere 'kare kod' uygulaması
Gençlik ve Spor Bakanı Bak açıkladı: Yurtlardaki asansörlere 'kare kod' uygulaması Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı öğrenci yurtlarında yaşanan asansör kazalarıyla ilgili "Bütün yurtlar tek tek dolaşılıyor, asansör sistemleri kontrol ediliyor. Asansör sözleşmeleri de mercek altına alındı" dedi. Bak, yurtlardaki asansörlere "kare kod" uygulamasının getirileceğini açıkladı.
21.11.2023 Gündem
Anne-kız asansörde ölü olarak bulunmuştu! Vahşette yeni detaylar kan dondurdu
Anne-kız asansörde ölü olarak bulunmuştu! Vahşette yeni detaylar kan dondurdu   Manisa'nın Salihli ilçesinde oturdukları binanın asansöründe ölü bulunan Devrim Güler (48) ile kızı Doğa Etyemez'in (18) yapılan ön otopsilerinde telle boğuldukları ortaya çıktı. Olayın şüphelisi olarak Ankara'da yakalanıp, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edilen alt komşuları Atalay Yüksel (57), suçunu itiraf etti. Yüksel, "Telle boğdum, cesetlerini asansöre koyup 4'üncü kata gönderdim" dedi. Cinayet şüphelisi Yüksel, adliyeye sevk edilirken, anne - kızın cenazeleri ise gözyaşları içinde toprağa verildi.
20.11.2023 Gündem
Zeren Ertaş asansör kazası || Aydın KYK kız yurdu asansör kazası nasıl oldu, KYK asansör kazasında ölen Zeren Ertaş kimdir, nereli?
Zeren Ertaş asansör kazası || Aydın KYK kız yurdu asansör kazası nasıl oldu, KYK asansör kazasında ölen Zeren Ertaş kimdir, nereli? Aydın KYK yurdu asansör kazasında kaç ölü var, Işıklı Kız KYK yurdunda son durum ne? Aydın KYK yurdunda asansör düşmesi sonucunda çok sayıda kişi yaralandı. Söz konusu haberlerin ardından Aydın KYK asansör kazası ile ilgili aramalar arttı. Vatandaşlar Aydın KYK kız yurdu asansör kazası nasıl oldu, KYK asansör kazasında ölen kim, kaç kişi yaralı? Sorularına yanıt aramaya başladı. Öte yandan Savcılık tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. İşte KYK kız yurdu asansör düşmesi olasında son durum…
26.10.2023 Gündem
15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde iğrenç istismar! Cezası belli oldu
15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde iğrenç istismar! Cezası belli oldu Gaziantep'te 15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde taciz ve bıçaklı saldırı iddiasıyla tutuklanan Ali K.’nın yargılandığı davada mahkeme kararını açıkladı.
12.10.2023 Yaşam
Asansörde bıçaklı tacizin cezası belli oldu
Asansörde bıçaklı tacizin cezası belli oldu Gaziantep'te 15 yaşındaki kız çocuğuna asansörde taciz ve bıçaklı saldırı iddiasıyla tutuklanan Ali K.’nın yargılandığı davada mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme heyeti sanık Ali K.'yi 'silahla tehdit' suçundan 2 yıl, 'cinsel taciz' suçundan ise 9 yıl olmak üzere toplam 11 yıl hapis cezasına çarptırdı.
12.10.2023 Gündem
İzmir'de motosikletli gencin öldürülmesiyle ilgili 5 gözaltı
İzmir'de motosikletli gencin öldürülmesiyle ilgili 5 gözaltı İzmir'in Bayraklı ilçesinde motosikletiyle seyir halindeyken, kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan Mustafa Akkavak cinayeti ile ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler adliyeye sevk edilirken, olayın iki grup arasındaki bir süredir süren husumetten kaynaklı olduğu öğrenildi.
25.09.2023 Yaşam
Bursa merkezli 4 ilde tefeci ve dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Bursa merkezli 4 ilde tefeci ve dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Bursa merkezli 4 ilde, tefecilik yapıp, yağma, nitelikli dolandırıcılık ve insan ticareti suçlarına karıştığı öne sürülen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonla 34 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ele geçirilen 1,5 milyon lira şüphelilere ait 6 milyon lira tutarındaki mal varlığına el koyuldu.
25.09.2023 Yaşam
Esenler’de asansör düştü 7 kişi yaralandı
Esenler’de asansör düştü 7 kişi yaralandı Esenler’de bir iş merkezinin asansörü 4 kat aşağı düştü 7 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
25.09.2023 Gündem
Boşanma aşamasındaki eşini ve baldızını öldürüp intihar etti
Boşanma aşamasındaki eşini ve baldızını öldürüp intihar etti Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde Hüseyin Yüksel (43), boşanma aşamasındaki eşi Emine Yüksel (40) ve baldızı Çiğdem Demir'i (37) sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi.
10.09.2023 Gündem
Go-kart faciası! Uzun saçları araca sıkıştı, ölümden döndü! Uzman isim uyardı: Asansör için de aynı durum geçerli
Go-kart faciası! Uzun saçları araca sıkıştı, ölümden döndü! Uzman isim uyardı: Asansör için de aynı durum geçerli Tatil için geldiği Antalya'da go-kart aracına binen Iraklı Lara Ali Turki Aljanabad'ın (15) uzun saçı, sürüş halindeyken aracın tekerlerine dolandı. Aljanabad'ın başından sıyrılan saçlı derisi saatler süren ameliyatla yerine dikildi. Prof. Dr. Ömer Özkan, "Kıl gibi damarlarla uğraşılıyor. Zor ameliyatlardan biriydi" dedi.
10.09.2023 Yaşam
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu iddiası: Partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için gitmiyor
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu iddiası: Partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için gitmiyor CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu. Özkoç'un, belediye başkanı seçildiğinde kendisini aradığını söyleyen Tanju Özcan, "‘Asansör kontrolü işlerini şu firmaya vermenizi istiyoruz’ dedi." ifadelerini kullandı. Ayrıca Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için genel başkanlık koltuğunu bırakmadığını iddia etti.
4.09.2023 Gündem
17 yaşındaki Yasemin hayatını kaybetti! Erkek arkadaşı her şeyi itiraf etti, kahreden detaylar ortaya çıktı
17 yaşındaki Yasemin hayatını kaybetti! Erkek arkadaşı her şeyi itiraf etti, kahreden detaylar ortaya çıktı Bursa’da, koruma altında olduğu yurttan izinli çıktıktan sonra geri dönmeyen 4 gün sonra da inşaatın, içi su dolu olan asansör boşluğunda cesedi bulunan Yasemin Cemre İçlikan'ın (17) ölümüyle ilgili tutuklanan erkek arkadaşı Bedirhan G.’nin (17), genç kıza kuzeni ile birlikte olmasını teklif ettiği, olumsuz yanıt alınca da kavga ettikleri öğrenildi. Bedirhan G. ifadesinde, “Birlikte uyuşturucu aldıktan sonra, beraber olduk. Daha sonra yanıma kuzenlerim geldi. Bu sırada Yasemin ile tartışıp kavga ettik. Kendisine tekme attım. Dengesini kaybedip asansör boşluğuna düştü " dedi.
29.08.2023 Yaşam
Demet Özdemir'den asansör paylaşımı!
Demet Özdemir'den asansör paylaşımı! Şarkıcı Oğuzhan Koç ile 8 Mayıs'ta boşanan oyuncu Demet Özdemir özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Demet Özdemir'in son olarak Yunan DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından Yunan sevgilisini paylaşmıştı. Özdemir son olarak asansör pozunu sosyal medyadan paylaştı.
3.08.2023 Magazin
Ali Koç'tan transfer açıklaması: Becao transferinden sonra frene basacağız
Ali Koç'tan transfer açıklaması: Becao transferinden sonra frene basacağız Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü etkinliği kapsamında İzmir'de Fenerbahçeliler Derneği Kültür Merkezi Lokali'nin açılışına katıldı. Derneğe üye olan 57 Fenerbahçeliye rozet takan Koç, transfer konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
19.07.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Asansör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asansör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.