Arıza

Arıza

Son dakika arıza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arıza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arıza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arıza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arıza gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.142 arıza haberi bulunmuştur. Tüm arıza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yazılım kaosuyla ilgili detayları anlattı: Global bir problem olduğunu gördük
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yazılım kaosuyla ilgili detayları anlattı: Global bir problem olduğunu gördükUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, NTV'de gündeme dair merak edilen konuları cevapladı. Dünya genelindeki yazılım sistemlerinde yaşanan arıza ile ilgili Bakan Uraloğlu "Tam normale dönmedi ama hayatı kilitleyen noktada değil" dedi.
19.07.2024Gündem
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldı
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldıİstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve ABD'nin Boston kentinde yakalanan Timur Cihantimur, tutuklu bulunduğu Newark Çocuk Koruyucu Gözetim Birimi’nde 3 mahkum tarafından darp edildi.
19.07.2024Gündem
THY çöktü mü, THY’nın sistemi neden çöktü? THY sitesi neden açılmıyor, sitesinde sorun mu var?
THY çöktü mü, THY’nın sistemi neden çöktü? THY sitesi neden açılmıyor, sitesinde sorun mu var?THY sistemi çöktü mü, neden açılmıyor? Dünya genelinde yazılım sistemlerinde yaşanan sorun birçok sektörün sistemini etkiledi. Sistem çöküşü havayolu trafiğini de etkilerken THY'den konuya ilişkin açıklama geldi. Peki, THY sitesi neden açılmıyor, sitesinde sorun mu var? THY’nın sistemi neden çöktü?
19.07.2024Gündem
Dünya genelinde sistemler durdu: Birçok sektörde işlem yapılamıyor, Uraloğlu: Siber saldırı söz konusu değil
Dünya genelinde sistemler durdu: Birçok sektörde işlem yapılamıyor, Uraloğlu: Siber saldırı söz konusu değilDünya genelinde ABD merkezli hava yolu şirketleri başta olmak üzere şirketler, havalimanları, bankalar, bazı medya kuruluşları ve Londra Borsası'nda CrowdStrike sistemlerindeki sorun nedeniyle teknik aksaklık yaşandığı bildirildi.
19.07.2024Dünya
İstanbul’da kurtarma operasyonu! Metro asansöründe mahsur kaldılar
İstanbul’da kurtarma operasyonu! Metro asansöründe mahsur kaldılarİstanbul’da 6 kişi Dudullu Bostancı metrosunda asansörünün bozulmasıyla mahsur kaldı. Sıcak havada mahsur kalan 6 kişi güvenlik görevlileri tarafından yaklaşık yarım saat sonra kurtarıldı.
18.07.2024Gündem
Bugün İstanbul'da hangi ilçelerde sular kesilecek? 18 Temmuz İSKİ su kesintisi yaşanacak ilçeler
Bugün İstanbul'da hangi ilçelerde sular kesilecek? 18 Temmuz İSKİ su kesintisi yaşanacak ilçelerİstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) İstanbul'da arıza ve bakım nedeniyle yaşanacak planlı su kesintilerini kendi sitesi üzerinden duyurmaya devam ediyor. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) İstanbul'da arıza ve bakım nedeniyle yaşanacak planlı su kesintilerini kendi sitesi üzerinden duyurmaya devam ediyor. İşte 18 Temmuz 2024 İstanbul su kesintisi...
18.07.2024Gündem
ABD, Eylem Tok için tutukluluğuna devam kararı verdi
ABD, Eylem Tok için tutukluluğuna devam kararı verdiİstanbul'da karıştığı ölümlü trafik kazasının ardından Timur Cihantimur'u ABD'ye kaçıran anne Eylem Tok'un Boston'daki ikinci duruşmasında tutukluluk halinin devamına karar verildi.
1.07.2024Gündem
ABD'nin en yaşlı erkeğiydi, uzun yaşamın 3 sırrını verdi
ABD'nin en yaşlı erkeğiydi, uzun yaşamın 3 sırrını verdiSadece ABD'nin değil dünyanın en yaşlı insanlarından biri olan Morrie Markoff, 110 yaşına kadar hem fiziksel hem de zihinsel sağlığını korumayı başardı. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Markoff'un sağlık sırlarını 83 yaşındaki kızı anlattı.
30.06.2024Gündem
Yıldız-Mahmutbey metro hattında arıza! Seferlerde aksama
Yıldız-Mahmutbey metro hattında arıza! Seferlerde aksamaİstanbul'da Yıldız-Mahmutbey metro hattında teknik arıza nedeniyle seferlerde aksama yaşanıyor.
28.06.2024Gündem
Eylem Tok’un Türkiye’ye iadesi için yeni hamle! Gereklilikler karşılanıyor
Eylem Tok’un Türkiye’ye iadesi için yeni hamle! Gereklilikler karşılanıyorABD Dışişleri Bakanlığı tarafından John Joseph Moakley Boston Federal Mahkemesi savcılığına Eylem Tok'un Türkiye’ye iadesi için yazı gönderildi.
27.06.2024Gündem
Firari Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur ABD'de böyle yakalandı! Gözaltına alınma anları kamerada
Firari Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur ABD'de böyle yakalandı! Gözaltına alınma anları kameradaİstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un yol kenarında arıza nedeniyle park halinde bulunan 3 adet ATV tipi araca çarpması sonucu 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmişti. Kaza sonrasında Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a, ardından da ABD'ye kaçırılmıştı. ABD'de yakalanan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur’un yakalanma anlarının görüntüsü ortaya çıktı.
27.06.2024Vatan TV
Eylem Tok ve oğlu Cihantimur’un yakalanma anları ortaya çıktı
Eylem Tok ve oğlu Cihantimur’un yakalanma anları ortaya çıktıİstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 17 yaşındaki Timur Cihantimur'un yol kenarında arıza nedeniyle park halinde bulunan 3 adet ATV tipi araca çarpması sonucu 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmişti. Kaza sonrasında Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a, ardından da ABD'ye kaçırılmıştı. ABD'de yakalanan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur’un yakalanma anlarının görüntüsü ortaya çıktı.
27.06.2024Gündem
Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği durdu
Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği durduUlaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıkalmada, "Çanakkale Boğazı gemi trafiği, Paros isimli tankerin makine arızası yapması nedeniyle kuzey-güney tek yönde ve geçici olarak askıya alındı. Gemi trafiği, güney-kuzey tek yönlü olarak devam edecektir.” denildi.
22.06.2024Gündem
Yollarda bayram tatili dönüşü hareketliliği! TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde trafik yoğunluğu
Yollarda bayram tatili dönüşü hareketliliği! TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde trafik yoğunluğu9 günlük Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde ya da tatil beldelerinde geçiren vatandaşlar, dönüş yolculuğunda TEM Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde trafik yoğunluğu oluşturdu.
22.06.2024Gündem
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur ikinci kez hakim karşısına çıktı! ABD'deki kritik davada mahkeme kararını verdi
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur ikinci kez hakim karşısına çıktı! ABD'deki kritik davada mahkeme kararını verdiKemerburgaz’daki kazada Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan ve olaydan hemen sonra annesi Eylem Tok’la yurtdışına kaçan Timur Cihantimur (17) bugün ABD’de 2’nci kez hâkim karşısına çıktı.
20.06.2024Gündem
Mahallenin her sokağında su var, sadece  bu sokakta yok
Mahallenin her sokağında su var, sadece bu sokakta yokAdana'da bir mahallede tüm sokaklarında içme suyu akarken sadece bir sokağında suyun sabah kesilip gece geri gelmesi sokak sakinlerini perişan ediyor. Sokaktaki bir evde ikamet eden Hanifi Gidik, "Su sabah 10.00'da gidiyor, gece geliyor. Kurban Bayramı'nda rezil olduk. Bu sorunu bir türlü çözemediler" dedi.
17.06.2024Adana
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur böyle yakalanmış
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur böyle yakalanmışİstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart gecesi Eylem Tok ile Bülent Cihantimur'un oğlu Timur Cihantimur, 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci'yi hayattan kopardı. Kazanın ardından cani anne ile katil oğlu, önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçtı. Haklarında kırmızı bülten ile yakalama kararı çıkartılan Tok ile katil oğlu hakkında çarpıcı bir gelişme yaşandı. Adalet Bakanı Tunç, İstanbul'da 1 kişinin öldüğü trafik kazasının ardından ABD'ye kaçan Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un Türkiye'nin iade talebi kapsamında yakalandığını bildirdi. Öte yandan Eylem Tok ve oğlunun nasıl yakalandığı ortaya çıktı.
14.06.2024Gündem
Eylem Tok ve oğlu Cihantimur Tok ABD'de yakalandı
Eylem Tok ve oğlu Cihantimur Tok ABD'de yakalandıAdalet Bakanı Tunç, İstanbul'da 1 kişinin öldüğü trafik kazasının ardından ABD'ye kaçan Eylem Tok ve Cihantimur Tok'un Türkiye'nin iade talebi kapsamında yakalandığını bildirdi.
14.06.2024Gündem
Tekirdağ'da eğitim uçağı tarlaya acil iniş yaptı
Tekirdağ'da eğitim uçağı tarlaya acil iniş yaptıTekirdağ'da eğitim uçağı motor arızası iddiası ile tarlaya mecburi iniş yaptı. Yaşanan arıza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
2.06.2024Gündem
Çanakkale Boğazı'nda gemide makine arızası
Çanakkale Boğazı'nda gemide makine arızasıÇanakkale Boğazı'nda arızalanan 'Liberya' bayraklı dökme yük gemisi, römorkörle Şevketiye Demir Sahası’na çekildi.
1.06.2024Gündem
Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarıldı! 'Sevinç gözyaşı döktüm'
Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarıldı! 'Sevinç gözyaşı döktüm'İstanbul Kemerburgaz’da 1 Mart 2024’de 23.50 sıralarında Timur Cihantimur (17) kullandığı lüks otomobile seyir halindeyken yol kenarında arıza nedeniyle park halinde bulunan 3 ATV araca çarptı.
24.05.2024Gündem
Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarıldı
Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarıldıOğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve ABD'ye kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur hakkında kırmızı bülten çıkarıldığı belirtildi.
23.05.2024Gündem
Fatura ödeme merkezinde dolandırıcılık yaptılar!
Fatura ödeme merkezinde dolandırıcılık yaptılar!İstanbul'un Avcılar İlçesinin Merkez Mahallesi'nde yıllardır faaliyet gösteren fatura ödeme merkezinde faturalarını ödeyenler evlerine gelen elektrik, su ve doğalgaz kesme tebligatlarıyla şok yaşadı. 2 ay önce el değiştirdiği ve ruhsatsız olduğu öğrenilen iş yerini belediye ekipleri mühürledi. Çok sayıda kişinin fatura ücretlerini toplayan dolandırıcılar kayıplara karıştığı belirtildi.
22.05.2024Gündem
Eylem Tok’a Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci'den  Anneler Günü’nde çağrı: Çocuğunu al ve gel
Eylem Tok’a Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci'den Anneler Günü’nde çağrı: Çocuğunu al ve gelTimur Cihantimur’un ehliyetsiz kullandığı lüks otomobil ile ATV aracına çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci, oğlu olmadan geçirdiği ilk Anneler Günü’nde Eylem Tok’a seslendi: “Onun Anneler Günü’nü kutlamıyorum. Hiç mi vicdanı sızlamadı çocuğunu kaçırırken? Alsın çocuğunu gelsin.”
13.05.2024Gündem
Elon Musk'ın beyin çipi, ilk kez arıza yaptı
Elon Musk'ın beyin çipi, ilk kez arıza yaptıElon Musk’ın sahibi olduğu nöroteknoloji firması Neuralink’in beyin çipini denediği ilk kişide problemler baş gösterdi.
12.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arıza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arıza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.