Arı Kovanı

Arı Kovanı

Son dakika Arı kovanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Arı kovanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Arı kovanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arı Kovanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arı kovanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 arı kovanı haberi bulunmuştur. Tüm arı kovanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan'a Uluslararası Apiterapi Federasyonunca 'Dr. Beck Ödülü' takdim edildi
Emine Erdoğan'a Uluslararası Apiterapi Federasyonunca 'Dr. Beck Ödülü' takdim edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a, Uluslararası Apiterapi Federasyonunca, arı ürünlerinin tıp alanında kullanılması amacıyla apiterapi çalışmalarının Türkiye'de yaygınlaştırılmasındaki katkısı dolayısıyla 'Dr. Beck Apiterapi Ödülü' takdim edildi.
3.02.2023 Gündem
Küresel ısınma arıları da etkiledi
Küresel ısınma arıları da etkiledi Şırnak’ta bu yıl kış kurak geçince bal arıları kış uykusuna yatmadı. 5 ay boyunca kış uykusuna yatan bal arıları bu yıl kar yağışı olmayınca erken ballarını tüketti.
21.01.2023 Gündem
Antalya'daki sel felaketinin bilançosu açıklandı
Antalya'daki sel felaketinin bilançosu açıklandı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Antalya Finike’de sel felaketinden zarar gören noktaları ziyaret etti. 16 mahalledeki 21 bin dekarlık alandaki 12 bin seranın selden etkilendiğini belirten Bakan Kirişci, “Can kaybının olmaması hepimiz adına mutluluk verici” dedi.
13.12.2022 Gündem
Bakan Kirişci: 47 binin üzerinde gazi ile gazi ve şehit yakınımızın kamuda istihdamını sağladık
Bakan Kirişci: 47 binin üzerinde gazi ile gazi ve şehit yakınımızın kamuda istihdamını sağladık Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 47 binin üzerinde gazi, gazi ve şehit yakınının kamuda istihdamını sağladıklarını, 210 binden fazla gazi ve yakınına ücretsiz seyahat kartı verdiklerini söyledi. Bakan Kirişci, "Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Vatan toprağında özgürce aldığımız her nefeste onlara borçlanıyoruz" dedi.
19.09.2022 Ekonomi
Arı yüklü kamyonla otomobil çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı
Arı yüklü kamyonla otomobil çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı Muğla’nın Seydikemer ilçesinde arı kovanı yüklü kamyonla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
22.08.2022 Yaşam
1 kovanla başladı, 100 kovana çıkarttı! 'Her şeyimiz doğal'
1 kovanla başladı, 100 kovana çıkarttı! 'Her şeyimiz doğal' Tokat’ta emekli öğretmen hobi olarak 1 kovanla başladığı arıcılığı 100 kovana çıkarttı.
9.08.2022 Ekonomi
Bodrum, Seydikemer ve Fethiye'de orman yangını!
Bodrum, Seydikemer ve Fethiye'de orman yangını! Muğla'dan peş peşe yangın haberleri geliyor. Bodrum'da, tarım arazilerinin olduğu ormanda ve otlukta belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Ekipler alevlere müdahale etti, yangın kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına katılan bir vatandaş dumandan etkilendi. Seydikemer'de de henüz belirlenemeyen nedenle orman yangını çıktı. Havadan helikopterle müdahale edilen yangın söndürüldü. Fethiye Karagözler Mahallesi'nde, yıldırım isabet etmesi sonucu çıktığı belirlenen orman yangını ise, 40 dakika süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı.
6.06.2022 Gündem
Bal fiyatları uçuşa geçti! Kilosu...
Bal fiyatları uçuşa geçti! Kilosu... Bal fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. Arıcılar, yaz sezonu için göç etmeye başlarken, yeni hasada hazırlanıyor. Bu kapsamda son dönemde artan girdi maliyetleri, iklimsel sorunlar gibi zorlu koşullara dikkat çekilirken; şeker ve mazot için sürdürülebilir destek talep ediyorlar. Mevcut balların geçen yılın mahsulü olduğunu anlatan Şahin, geçen yıl arıcıların 26 kilo tenekeyi 800 liraya verdiğini kaydetti. Şahin, “Bu yıl bir teneke maliyeti 1500 lirayı aşıyor. Taze bal piyasaya girince 90-100 liranın altındaki bal, bal olmaz. Bu gidiş, merdiven altı üretimi artırır: balı nişasta bazlı karışım, pancar şekeriyle besleme ya da enzimle çoğaltma yapılır. Bunlara bal dersek, arıya hakaret etmiş oluruz. Madem satılacak ve çözüm bulunamıyor, bunlara tatlandırıcı diyelim” diye konuştu.
4.06.2022 Ekonomi
Dünyanın gözü bu görüşmede! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu...
Dünyanın gözü bu görüşmede! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenski ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in İstanbul'da bir araya gelebileceğini belirterek, "Eğer İstanbulumuzda liderler zirvesini gerçekleştirebilir ve neticesinde de olumsuz gidişi olumlu bir hale dönüştürmenin kararını iki liderle gerçekleştirebilirsek Türkiye olarak büyük mutluluk duyacağız" dedi.
1.04.2022 Siyaset
Türkiye için sevindiren gelişme! Uzmanlar açıkladı: 5-10 sene sonra buralar uçacak...
Türkiye için sevindiren gelişme! Uzmanlar açıkladı: 5-10 sene sonra buralar uçacak... Türkiye için sevindiren gelişme. Uzmanlar açıkladı. Çanakkale Zaferi'nin 107'nci yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan dünyanın en büyük asma köprüsü unvanına sahip 1915 Çanakkale Köprüsü uzmanların da gündeminde. Uzmanların ortak görüşüne göre, köprü ülkeye büyük fayda sağlayacak. Köprünün yatırım miktarının 2,2 milyar euro olduğunu belirten Ulaştırma Profesörü Mustafa Ilıcalı, "Gayrisafi yurt içi hasılaya olan desteği 1.9 milyar euro, yıllık istihdama 52 bin, üretime 3,2 milyar euro. Yakıttan kazanç yıllık 2,3 milyar lira. Eleştirenlere diyorum ki, buralarının videosunu alsınlar 5, 10 sene sonra baksınlar. Buralar uçacak" ifadelerini kullandı. İşte son dakika haberinin detayları...
18.03.2022 Ekonomi
Uzmanlar 1915 Çanakkale Köprüsü'nü konuştu: Gayrisafi yurt içi hasılaya olan desteği 1.9 milyar euro...
Uzmanlar 1915 Çanakkale Köprüsü'nü konuştu: Gayrisafi yurt içi hasılaya olan desteği 1.9 milyar euro... Çanakkale Zaferi'nin 107'nci yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan dünyanın en büyük asma köprüsü unvanına sahip 1915 Çanakkale Köprüsü uzmanların da gündeminde. Uzmanların ortak görüşüne göre, köprü ülkeye büyük fayda sağlayacak.
18.03.2022 Ekonomi
Klozet ve arı kovanlarına saklanmış 25 bin 126 tarihi eser ele geçirildi
Klozet ve arı kovanlarına saklanmış 25 bin 126 tarihi eser ele geçirildi Kütahya'da polisin baba ve oğluna ait 3 adrese düzenlediği operasyonda klozet ve arı kovanlarına gizlenmiş Roma, Bizans ve Osmanlı dönemlerine ait 25 bin 126 tarihi eser ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.
8.01.2022 Yaşam
Dünyada eşi benzeri yok! Yüzde 95'i Türkiye'de üretiliyor...
Dünyada eşi benzeri yok! Yüzde 95'i Türkiye'de üretiliyor... Dünyada eşi benzeri olmayan çam balı üretiminin yüzde 95'ini Türkiye karşılıyor ancak geçen yaz Ege'de yaşanan orman yangınları sonrası bu üretimde yüzde 90-95 oranında düşüş bekleniyor. "Yaşanan global bir felaket" diyen uzmanlar, çarpıcı yorumlarda bulundu.
28.10.2021 Ekonomi
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yangın bölgesinde duyurdu! İşte mağdurlara yapılacak yardımlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan yangın bölgesinde duyurdu! İşte mağdurlara yapılacak yardımlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan yangınlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan acil ihtiyaçlar için 50 milyon lira ödenek gönderildiğini ve 1 ay içerisinde yanan evlerin yeniden inşasına başlanacağını açıkladı.
31.07.2021 Siyaset
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! O detay ortaya çıktı, tamamen...
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! O detay ortaya çıktı, tamamen... Yangınlarla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Türkiye birbiri ardına çıkan orman yangınlarıyla sarsılıyor. Yangınlarda şu ana kadar 3 kişi yaşamını yitirirken, 138 kişi de yaralandı. Öte yandan Bakan Pakdemirli, THK uçaklarıyla ilgili çıkan tartışmalara ilişkin açıklama yaptı. Azerbaycan ve Ukrayna'dan ise Türkiye'ye destek için uçaklar havalandı. Marmaris Datça yolu Yeşilbelde mevkiinde ise yangının şiddetini artırması üzerine yol ulaşıma kapandı.Öte yandan Gece yarısı Muğla'nın Fethiye ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. İşte Türkiye'nin yüreğini yakan orman yangınlarıyla ilgili dakika dakika tüm gelişmeler...
30.07.2021 Gündem
Bakanlardan son dakika yangın açıklaması: İşlem başladı...
Bakanlardan son dakika yangın açıklaması: İşlem başladı... Son dakika haberi... Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu basın mensuplarına orman yangınlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu ise dün akşam yaşana olaya ilişkin, “Can ve mal kaybı var, evi, arazisi yandı vatandaşlar dün akşam biraz gergindi. Ufak tefek itiş kakışlar olmuş tabii. 3 şüpheliye emniyet güçlerimiz tarafından işlem başladı. Büyük bir gerginlikti. Başka yere çekenler olmuş, Yangından dolayı protesto edildi diye. Bize de tepkiler oldu” ifadelerini kullandı.
30.07.2021 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den muhalefete erken seçim tepkisi
MHP lideri Devlet Bahçeli'den muhalefete erken seçim tepkisi MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim çağrısına tepki gösterdi. Bahçeli, ''Ülkemizin erken seçim diye bir gündemi yoktur. Bugünden itibaren de seçimlere 754 gün kalmıştır'' dedi.
1.06.2021 Siyaset
Rize'de taş ocağı karşıtları, arı kovanları ile yolu kesti
Rize'de taş ocağı karşıtları, arı kovanları ile yolu kesti Rize’de Lojistik Merkez ve Liman projesinin inşa edileceği deniz üzerindeki alanın dolgusu için 16 milyon tona yakın taş alınması kararlaştırılan İkizdere ilçesi Gürdere ve Cevizlik köyünde taş ocağı açılacak olmasına yöre halkının tepkisi sürüyor. Bölge halkı jandarma eşliğinde alana sokulmak istenen iş makinelerinin önünü arı kovanları yerleştirerek kesti. Arı sokması tehlikesi nedeniyle kovanlara müdahale edemeyen ekiplerin giremediği alanda bekleyenlere sokağa kısıtlamasını ihlalden ceza kesildi.
25.04.2021 Gündem
Ankara kulislerinde kabine değişikliği iddiası!
Ankara kulislerinde kabine değişikliği iddiası! AK Parti Çarşamba günü 7. Olağan Kongresini gerçekleştirecek. Ankara kulislerinde gerçekleşecek kongrede önemli değişikliklerin olacağı konuşuluyor. Kulislerde kabine ile ilgili de değişiklikler olabileceği ifade ediliyor.
22.03.2021 Siyaset
Orman yakma talimatı veren terörist etkisiz hale getirildi
Orman yakma talimatı veren terörist etkisiz hale getirildi Hatay'ın Belen, İskenderun ve Arsuz ilçeleri ile bazı illerde geçen yıl terör örgütü PKK/YPG unsurlarınca çıkarılan orman yangınların talimatını veren "Demhat Sperti" kod adlı terörist Mesut Taşkın, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından geçen yıl 20 Ekim'de gerçekleştirilen operasyonla etkisiz hale getirildi.
23.02.2021 Gündem
Koronavirüs için yapılan bal arısı yönteminde ölüm riski!
Koronavirüs için yapılan bal arısı yönteminde ölüm riski! Koronavirüse karşı iyi geldiği düşüncesiyle kullanılan bal arısı yöntemi ile ilgili uzmanlar uyarıyor. Uzmanlar, uygulamaya yönelik bilimsel bir çalışma olmadığını, alerjisi olan kişilerde arı sokmasının ölümlere neden olabileceğini söyledi.
23.01.2021 Sağlık
Koronaya iyi geliyor diyerek kendilerini ısırtıyorlar! Flaş açıklama
Koronaya iyi geliyor diyerek kendilerini ısırtıyorlar! Flaş açıklama Son zamanlarda özellikle bağışıklığı arttırdığı için bazı kişilerin arıların iğnesini vurdurmasıyla ilgili konuşan Malatya İnönü Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi Müdürü ve Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Parlakpınar, arı sokmasının korona virüse karşı etkili olduğuna yönelik bilimsel bir klinik çalışmanın yapılmadığını ve kanıtlanmadığını söyledi.
23.01.2021 Gündem
Kilosu 400 lira! Taleplere yetişemiyor, yok satıyor...
Kilosu 400 lira! Taleplere yetişemiyor, yok satıyor... Adıyaman'da arıcılık yapan Mehmet Yaşar Yiğit'in ürettiği ve kilogramı 400 liradan satılan "safranlı bal" yoğun ilgi görüyor. Yiğit, "100 arı kovanımı, ektiğim safranların yanına getirdim. Arılarım oradan özü alıp safranlı bal üretiyor. Taleplere yetişmekte zorlanıyorum." dedi.
14.01.2021 Ekonomi
Mersin ve Hatay'da peş peşe yangınlar! Evler boşaltıldı...
Mersin ve Hatay'da peş peşe yangınlar! Evler boşaltıldı... Mersin Anamur ve Hatay İskenderun'da peş peşe yangınlar çıktı. Mersin'de yangın yerleşim yerlerini tehdit ediyor. Bazı evler boşaltıldı.
27.10.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Arı Kovanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arı kovanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.