Arhavi

Arhavi

Son dakika Arhavi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Arhavi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Arhavi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arhavi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arhavi gelişmeleri de dahil olmak üzere 185 arhavi haberi bulunmuştur. Tüm arhavi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Akalın ve Resul Dindar arasında gerginlik: Sahneyi bastı!
Demet Akalın ve Resul Dindar arasında gerginlik: Sahneyi bastı! Artvin'de bu yıl 49’uncusu düzenlenen Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali'nde gergin anlar yaşandı. Ünlü şarkıcı Demet Akalın Resul Dindar'ın sahnesini bastı. Sıra tartışması yaşayan şarkıcılar tartıştı. Demet Akalın, Resul Dindar'ın sahneyi erken terk etmesini isteyince sinirler gerildi.
14.08.2023 Magazin
10 Ocak kar tatili olan iller hangileri? 10 Ocak kar tatili var mı? MEB Valilik kararıyla kar tatili olan iller ilçeler listesi merak ediliyor! Van, Ağrı, Tunceli, Hakkari, Amasya…
10 Ocak kar tatili olan iller hangileri? 10 Ocak kar tatili var mı? MEB Valilik kararıyla kar tatili olan iller ilçeler listesi merak ediliyor! Van, Ağrı, Tunceli, Hakkari, Amasya… 10 Ocak kar tatili olan iller hangileri? 10 Ocak Salı günü kar nedeniyle okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı ve Valilik açıklamaları yakından takip ediliyor. 9 Ocak Van ile Artvin’in 2 köyü tatil edilince veliler ve öğrenciler arama motorlarına yönelerek 10 Ocak kar tatili olan iller var mı? sorusuna yanıt arıyor.
9.01.2023 Eğitim
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
İki kişiyi öldürdü, yurt dışına kaçtığı sırada yakalanacağını anlayınca intihar etti
İki kişiyi öldürdü, yurt dışına kaçtığı sırada yakalanacağını anlayınca intihar etti Artvin’in Arhavi ilçesinde Gürcistan uyruklu bir kişi, biri kadın iki kişiyi silahla öldürdükten sonra yurt dışına kaçmak isterken Sarp Sınır Kapısı yakınlarında aynı silahla intihar etti.
25.08.2022 Yaşam
Gürcistan'dan Artvin'e akın! Ayçiçek yağı ve toz şeker için geliyorlar
Gürcistan'dan Artvin'e akın! Ayçiçek yağı ve toz şeker için geliyorlar Artvin'in Kemalpaşa ilçesine günübirlik gelen Gürcüler, zincir marketlerin önünde uzun kuyruklar oluşturup, özellikle koli koli sıvı yağ alarak kendi ülkelerine dönüyor. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, "Bu yoğunluğun asıl sebebi; Gürcistan tarafının alım gücünün yükselmiş olması, bizim ürünlerimizin fiyatlarının onlara daha cazip gelmesi. Ağırlıklı olarak sıvı yağ ve toz şekere talep çok dikkat çekiyor. Karınca ticareti yapıyorlar" dedi.
21.08.2022 Ekonomi
Aleyna Tilki'den Rize'de atış talimi! Mor taytını giyip silahı eline aldı ve...
Aleyna Tilki'den Rize'de atış talimi! Mor taytını giyip silahı eline aldı ve... Aleyna Tilki, yatak odası ve klip çekimlerinden paylaştığı cesur pozları geride bırakacak bir paylaşıma imza attı. Arhavi Kültür Sanat Festivali'nde sahne alan 22 yaşındaki Aleyna Tilki, konser sonrası Rize'de gelerek yaylada eline silah alıp atış talimi yaptı. Samistal yaylasında tabanca ile atış yaptığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcıya tepki, yorumları yağdı. Güzel şarkıcının mor taytı ile atış talimi yaptığı anlar trend oldu.
2.08.2022 Magazin
Bakan Soylu: Doğal afet riskimiz yükseldi
Bakan Soylu: Doğal afet riskimiz yükseldi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Küresel bir araştırmaya göre, Türkiye'nin doğal afetlere maruz kalma riski ölçüldü. Bu risk Türkiye için 11, 81'den 12,57 ye yükseldi. Bizim doğal afetlerle karşı karşıya kalma riskimiz ülke olarak yükselmiştir" dedi.
2.06.2022 Siyaset
Rize-Artvin Havalimanı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu
Rize-Artvin Havalimanı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu Rize-Artvin Havalimanı bugün açılıyor. Dünyada sadece 5 tane olan dev havalimanının açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev gerçekleştirdi. Erdoğan açılış töreninde, yaş çay alım fiyatları konusunda da müjde verdi. Erdoğan, "Bir müjdede İkizdere Çamlıhemşinli çay üreticilerine vermek istiyorum. 100 ton kapasiteye sahip 5 binin üzerinde üreticiye sahip çay fabrikalarının inşaatlarını projeleri var." dedi.
14.05.2022 Siyaset
Artvin’de kuvvetli rüzgar, Trabzon'da kum fırtınası! Çatılar uçtu, araçlar zarar gördü
Artvin’de kuvvetli rüzgar, Trabzon'da kum fırtınası! Çatılar uçtu, araçlar zarar gördü Artvin’in Arhavi ilçesinde kuvvetli rüzgarda çatılar uçarken, park halindeki 10 araç hasar gördü. Apartman çatısının otomobillerin üzerine düşme anı, cep telefonu kamerasına yansıdı. Trabzon'da ise kısa süreli kum fırtınası etkili oldu.
12.04.2022 Yaşam
Artvin’de kuvvetli rüzgar, Trabzon'da kum fırtınası
Artvin’de kuvvetli rüzgar, Trabzon'da kum fırtınası Artvin’in Arhavi ilçesinde kuvvetli rüzgarda çatılar uçarken, park halindeki 10 araç hasar gördü. Apartman çatısının otomobillerin üzerine düşme anı, cep telefonu kamerasına yansıdı. Trabzon'da ise kısa süreli kum fırtınası etkili oldu.
12.04.2022 Yaşam
ÇAYKUR kuraları ne zaman çekilecek? ÇAYKUR işçi alımı kura çekimi tarihi ÇAYKUR kura sonuçları için bekleniyor!
ÇAYKUR kuraları ne zaman çekilecek? ÇAYKUR işçi alımı kura çekimi tarihi ÇAYKUR kura sonuçları için bekleniyor! ÇAYKUR işçi alımı kura çekimi ne zaman? sorusuna ÇAYKUR kura sonuçları merak edildiği için yanıt aranıyor. Çaykur işçi alımı kura tarihi sorgulaması mart ayı ile başladı. ÇAYKUR işçi alımı başvuruları 28.02.2022 – 04.03.2022 tarihleri arasında yapılmıştı. Rize Cumhuriyet Çay Fabrikasına 19 engelli geçici işçi, Artvin Arhavi Çay Fabrikasına 11 engelli geçici işçi; 100. Yıl Pazarlama ve Üretim Bölge Müdürlüğüne 250 lise ve dengi okul mezunu teknik kariyerli geçici işçi alımı için noter huzurunda kura çekilecek. Peki, Çaykur kuraları ne zaman çekilecek?
15.03.2022 Personel Alımı
İŞKUR ÇAYKUR işçi alımı başvurusu nasıl yapılır (başvuru ekranı)? ÇAYKUR işçi alımı şartları nelerdir, Çaykur işçi alımı 2022 başvuruları başladı mı?
İŞKUR ÇAYKUR işçi alımı başvurusu nasıl yapılır (başvuru ekranı)? ÇAYKUR işçi alımı şartları nelerdir, Çaykur işçi alımı 2022 başvuruları başladı mı? ÇAYKUR işçi alımı başvurusu 2022 süreci ile ilgili aramalar arttı. Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun İllerinde işçi ihtiyacı bulunan yaş çay fabrikalarına noter kurası ile 350 geçici beden işçisi (tahmil tahliye), Rize Cumhuriyet Çay Fabrikası'na 19 engelli geçici işçi, Artvin Arhavi Çay Fabrikası'na 11 engelli geçici işçi; 100. Yıl Pazarlama ve Üretim Bölge Müdürlüğü'ne 250 lise ve dengi okul mezunu teknik kariyerli geçici işçi alımı yapacak. Toplam 630 mevsimlik işçi için başvurular 28 Şubat - 4 Mart 2022 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yapılacak. Peki, ÇAYKUR 630 işçi alımı başvuru şartları nelerdir? İŞKUR ÇAYKUR işçi alımı başvurusu 2022 nasıl yapılır? İşte Çaykur işçi alımı başvuru ekranı…
28.02.2022 Personel Alımı
ÇAYKUR 630 işçi alımı başvuruları ne zaman? ÇAYKUR İŞKUR mevsimlik işçi alımı şartları nelerdir?
ÇAYKUR 630 işçi alımı başvuruları ne zaman? ÇAYKUR İŞKUR mevsimlik işçi alımı şartları nelerdir? ÇAYKUR işçi alımı 2022 başvuru süreci sorgulanmaya başlandı. ÇAYKUR işçi alımı başvurusu ne zaman başlayacak, başvuru şartları neleri? Sorularına yanıt aranıyor. Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde işçi alımı yapacak. Toplam 630 mevsimlik işçi için başvurular 28 Şubat - 4 Mart 2022 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yapılacak.
25.02.2022 Çalışma Hayatı
Barajlar şehriydi şimdi tüneller şehri oldu!  Karadeniz'de seyahat süresi kısalıyor
Barajlar şehriydi şimdi tüneller şehri oldu! Karadeniz'de seyahat süresi kısalıyor Barajlar şehriydi şimdi tüneller şehri oldu, artık seyahat süresi kısalıyor. Artvin’de ilçeler arası ulaşım 115 tünelle sağlanıyor. Türkiye’nin en çok tünelinin yer aldığı kentin bu unvanı almasında en önemli etken ise yine bünyesinde barındırdığı Türkiye'nin ve dünyanın en önemli barajlarının rolü ise büyük.
1.02.2022 Ekonomi
Karadeniz Sahil Yolu'nda heyelan! Trafik bir anda felç oldu
Karadeniz Sahil Yolu'nda heyelan! Trafik bir anda felç oldu Artvin’in Arhavi ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan Karadeniz Sahil Yolu ulaşıma açıldı.
27.01.2022 Gündem
Yoğun kar nedeniyle Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu ulaşıma kapandı! Mahsur kalan 2 bin kişi kurtarıldı
Yoğun kar nedeniyle Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu ulaşıma kapandı! Mahsur kalan 2 bin kişi kurtarıldı Gaziantep'te yoğun kar yağışı Tarsus- Adana- Gaziantep Otoyolu'nu ulaşıma kapattı. Gaziantep Valisi Davut Gül, Tarsus-Adana-Gaziantep karayolunda ulaşım sağlanamadığını ancak mahsur kalanlardan 2 bin 900'e yakınının kurtarıldığını açıkladı. Vali Gül, "Bir bu kadar kişinin de yolda kaldığını düşünüyoruz, tahmini bir rakam. 3-4 saat içinde yol açıldığında ulaşım normale dönmüş olacak" dedi.
19.01.2022 Gündem
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller!
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller! Türkiye’de etkili olan kar, bazı illerde eğitimin aksamasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası yurdun bazı illerinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Adıyaman, Bilecik, Kütahya, Kırşehir, Uşak, Adana gibi kentler başta olmak üzere Türkiye’de birçok kentte okullar tatil edildi. İşte okulları tatil olan iller...
19.01.2022 Eğitim
Sarp Sınır Kapısı'nda 29 kilometrelik TIR kuyruğu
Sarp Sınır Kapısı'nda 29 kilometrelik TIR kuyruğu Türkiye'nin Gürcistan üzerinden Kafkaslara açılan Artvin'deki Sarp Sınır Kapısı'nda ihracattaki artış ile uluslararası taşımacılık yapılan TIR'lar, Türk tarafında uzun kuyruk oluşturdu. Kuyruk, aralıklarla 29 kilometre uzaklıktaki Kemalpaşa ve Hopa ilçelerini geçerek Arhavi ilçesine kadar uzadı.
21.12.2021 Gündem
Cengiz Kurtoğlu kimi bıçakladı, gözaltına mı aldı? Cengiz Kurtoğlu son dakika haberleri!
Cengiz Kurtoğlu kimi bıçakladı, gözaltına mı aldı? Cengiz Kurtoğlu son dakika haberleri! Cengiz Kurtoğlu kimi bıçakladı? İstanbul Sarıyer'de bir doğum günü partisine katılan Cengiz Kurtoğlu, 'Orhan Gencebay'a hakaret etti' iddiasıyla iş adamı Mustafa Can'a bıçakla saldırdı. Emniyette ifade veren Cengiz Kurtoğlu, işadamı Can'la ilgili olarak "Uyarmama rağmen sanatçılara hakaret etti, bıçakla değil tırnağımla yaralandı" iddiasında bulundu. Peki Cengiz Kurtoğlu gözaltına mı, tutuklandı mı?
25.11.2021 Magazin
Herkes ıspanak sanıyor ama anında zehirliyor! Güzelavrat otu kabusu
Herkes ıspanak sanıyor ama anında zehirliyor! Güzelavrat otu kabusu Herkes ıspanak sanıyor ama çok zehirli! Pazar alışverişlerinde dikkatli olmazsanız canınızdan edebilir. Anında hastanelik ediyor. Artvin’de ıspanağa karışan güzelavrat otundan dolayı oğlu ile birlikte zehirlendiklerini belirten Cansu Lokumcu Kanberoğlu "Uyku, mide bulantısı, baş dönmesi ile halüsinasyon görmeye kadar ilerledi, çok korkunç süreçti. Çocuğum daha çok etkilendi. Benim de başım dönmeye ve sersemlik hali oluşmaya başladı" dedi.
20.10.2021 Gündem
SGK, SSK'lı, Bağkur'lu işçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Son tarih 30 Eylül...
SGK, SSK'lı, Bağkur'lu işçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Son tarih 30 Eylül... Milyonların beklediği haber geldi ve ertelendi. İşçi, işveren borcu olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Alacakların yapılandırılması için yürürlükte bulunan 7326 sayılı kanunun son müracaat tarihi 31 Ağustos 2021 tarihinde bitiyordu. Kanun'dan yararlanmak için başvuru ve ilk taksit ödeme süresi Cumhurbaşkanı Kararı ile bir ay uzatıldı. Buna karara göre, vergi dairelerine başvuran ve borçları yapılandırılan mükelleflerin ilk taksitlerini, peşin ödemeyi tercih etmişlerse en geç 1 Kasım 2021 Pazartesi yapmaları gerekiyor. SGK'ya ilk taksit ödemeleri ise en geç 30 Kasım 2021 Salı günü yapılacak. Bağkur ve Genel Sağlık Sigortası borçluları için müracaat şartı bulunmuyor.
12.09.2021 Uzmana Sor
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Ekonomide sevindiren gelişme
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Ekonomide sevindiren gelişme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı Subay ve Astsubay Mezuniyet Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, mezun olan öğrencilerin ailelerine 'evlatlarınızla ne kadar iftihar etseniz azdır' dedi. Öte yandan Erdoğan, Türkiye ekonomisinin 2. çeyrekte yüzde 21.7 büyüdüğünü hatırlatarak, Türkiye'nin dünyada en hızlı büyüyen 2. ekonomi olduğunu açıkladı.
1.09.2021 Gündem
Bakan Soylu, Bartın'da sel bölgelerinde inceleme yaptı
Bakan Soylu, Bartın'da sel bölgelerinde inceleme yaptı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketinde büyük bir imtihanla karşı karşıya kaldıklarını, bu sınavı mahcup olmadan verdiklerini, aynı dönemde sel yaşayan bazı batı ülkelerinin ise halen "patinaj yaptığını" belirtti.
28.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Taliban açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika Taliban açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Afganistan'daki gelişmeleri değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlgili kurumlarımız bir süredir Taliban'la irtibat halindeydiler. Biz de Taliban yöneticilerini kabul edebileceğimizi daha önce ifade etmiştik. Afgan halkının huzuru, ülkemizin çıkarlarının korunması noktasında her türlü işbirliğine hazırız. Taliban yöneticilerinin itidalli ve ılımlı açıklamaları memnuniyetle karşılıyoruz." ifadelerini kullandı.
18.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arhavi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arhavi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.