Araba Sahipleri

Araba Sahipleri

Son dakika araba sahipleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araba sahipleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araba sahipleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araba Sahipleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araba sahipleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 araba sahipleri haberi bulunmuştur. Tüm araba sahipleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araba sahipleri dikkat! Kritik uyarı geldi , ucuz fiyata aldanmayın
Araba sahipleri dikkat! Kritik uyarı geldi , ucuz fiyata aldanmayın  Kış şartlarında araç içindeki suyun donmasını engelleyerek motorun zarar görmesinin önüne geçen, radyatör ve soğutma sistemi içinde oluşabilecek pas, korozyon ve benzeri problemleri önleyerek verimliliği artıran antifrizin yer yıl değiştirilmesi gerektiği belirtiliyor.
18.01.2024 Gündem
Akaryakıtta yeni dönem! Arabası olan herkesi ilgilendiren detay
Akaryakıtta yeni dönem! Arabası olan herkesi ilgilendiren detay Akaryakıt sektöründe usulsüz fatura kullanımından kaynaklanan vergi kayıplarının önüne geçmeyi hedefleyen Gelir İdaresi Başkanlığı, araçları otomatik olarak tanıyan ‘Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi’ni hayata geçiriyor. Yakıt alan araçların plakalarını otomatik olarak Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihaz’a işleyecek olan Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi, manuel plaka girişlerine izin vermeyerek usulsüz fatura kullanımını sonlandıracak. Araba sahipleri ise sektördeki rekabetin artmasına bağlı gündeme gelecek çeşitli kampanya ve avantajlardan faydalanabilecek.
5.10.2023 Yaşam
Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Depozito ödenecek
Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Depozito ödenecek Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Araba sahipleri depozito ödeyecekler. Araba sahiplerini ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Atık otomobil akülerinin geri dönüşümü için hazırlanan yeni düzenlemeyle, akücü ve tamirciler, eski aküler için tüketiciye depozito bedeli ödeyecek. Akü değiştirirken eski aküsünü getirmeyen araç sahibi, depozito verecek. İşte arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
24.04.2023 Ekonomi
Araba sahiplerine uyarı geldi! Son tarih 1 Aralık, cezası var
Araba sahiplerine uyarı geldi! Son tarih 1 Aralık, cezası var Arabası olan herkesi ilgilendiriyor. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, 1 Aralık itibariyle başlayacak ‘zorunlu kış lastiği uygulaması’ çerçevesinde, seyir esnasında değiştirilmek zorunda kalınan lastiklerin de kış lastiği olmasının zorunlu olduğunu söyledi. Apaydın, kış lastiği takma zorunluluğu bulunan araçların lastik takmama cezasının Ocak 2023’ten itibaren artacağını belirtti.
14.11.2022 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Yaptırmayan 40 bin lira ödüyor
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Yaptırmayan 40 bin lira ödüyor Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte araç sahiplerinin bakım telaşı başladı. İstanbul Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Metin Bakacak kış bakımıyla ilgili, "Araba sahipleri kış bakımlarını yaptırmadığı taktirde 40 bin liraya kadar masrafla karşılaşabilir." ifadelerini kullandı.
18.10.2022 Ekonomi
Araba sahibi herkesi ilgilendiren son dakika kararı! Tarih uzatıldı, fiyatlar tek tek açıklandı
Araba sahibi herkesi ilgilendiren son dakika kararı! Tarih uzatıldı, fiyatlar tek tek açıklandı Araba sahibi milyonlarca kişiyi ilgilendiren son dakika kararı! Tarih uzatıldı, fiyatları tek tek açıklandı. Yüzde 25 olarak tespit edildi, değerlerine göre 1313 lira ile 1576 lira arasında değişiyor. Motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) bu yıla ait ikinci taksiti 1 Ağustos'a kadar ödenebilecek. Peki MTV ödemeleri nasıl yapılır? Motorlu Taşıt Vergisi ne kadar, kaç TL? İşte araba vergisi ile ilgili detaylar...
24.07.2022 Otomobil
Taksi ücretleriyle ilgili flaş zam açıklaması!
Taksi ücretleriyle ilgili flaş zam açıklaması! İstanbul'da toplu ulaşıma yapılan yüzde 40'lık zammın ardından taksi açılış ücreti 9,80 lira, indi-bindi ücreti ise 28,00 lira oldu. 3 haftadır uygulamada olan tarife değişikliği ile ilgili İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu açıklamalarda bulundu. Aksu, yapılan zammın yeterli olmadığını belirtti. Aksu, "Taksimetre ücret tarifeleri, indi-bindi tarifesi iyileşirse, istediğimiz oranda zam yapılırsa yolcunun şikayeti de ortadan kalkar. Taksici de gitmemezlik yapmaz" diye konuştu.
28.04.2022 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem başladı, resmen değişti, başvuran alıyor, 2 yıl süresi var, artık...
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem başladı, resmen değişti, başvuran alıyor, 2 yıl süresi var, artık... Milyonlarca araba sahibini kapsıyor. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Tamamen değişti. Geçmiş dönemlerde sadece belli araçlar yararlanabiliyordu. Ancak alınan yeni karar ile tüm arabaları kapsayacak şekilde değiştirildi. Otomobilinden traktörüne, motosikletinden tankerine, iş makinesinden minibüsüne, taksiden otobüse, kamyonundan kamyonetine kadar tüm araç grupları artık başvuruda bulunabilecek. Formül değişti. Önemli bir detay dikkat çekiyor. 2 yıllık süreyi aşmamak gerekiyor.
20.12.2021 Ekonomi
Arabası olanlar dikkat! Fiyatlar 2.000 TL, zam gelecek
Arabası olanlar dikkat! Fiyatlar 2.000 TL, zam gelecek Araba sahibi tüm vatandaşları çok yakından ilgilendiriyor. Uzun süredir fiyatlarda artış yapılmıyordu. Öyle ki rekabet nedeni ile fiyatlarda düşüş de görüldü. Ancak 1.500 ile 2.000 TL arasında değişen ücretlere zam gelmesi gündemde. Döviz kurundaki ani artışın ardından birçok ürüne zam gelirken sigortacılar henüz kasko ve trafik sigortalarında fiyat artışına gitmedi. Önümüzdeki günlerde kasko ve trafik sigortalarına da zam yapılması bekleniyor.
29.11.2021 Otomobil
Fiyatlar belli oldu! Araç sahibi herkes için geçerli! Resmen duyuruldu, indirimler ve...
Fiyatlar belli oldu! Araç sahibi herkes için geçerli! Resmen duyuruldu, indirimler ve... Araç sahibi olan herkes için geçerli. 1 Nisan'a kadar zorunlu. Fiyatlar belli oldu. Yaptırmayan otomobil sahipleri için cezası 835 TL. Markalar kampanyalarını tek tek duyurdu. Zorunlu kış lastiği uygulaması kışın gelmesiyle birlikte tüm araç sahipleri için 1 Aralık tarihinde başlıyor. Birçok marka ise kış lastiğinde şimdiden yaptığı kampanyaları duyurdu. Peki kış lastiğinde fiyatlar ve taktırmayanlar için ceza nedir? İşte yanıtı...
17.11.2021 Ekonomi
Araba sahipleri için flaş uyarı! Zorunlu, 1 Aralık'ta başlıyor
Araba sahipleri için flaş uyarı! Zorunlu, 1 Aralık'ta başlıyor Araç sahiplerini çok yakından ilgilendiriyor. 1 Aralık tarihi itibarı ile başlıyor. Cezai yaptırımı var. Yapmayanlar 835 TL ceza ödüyor.
15.11.2021 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Sakın yapmayın, ruhsat ve sigorta...
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Sakın yapmayın, ruhsat ve sigorta... Arabası olan herkesi ilgilendiriyor. Şikayet yağıyor. Yeni düzenleme yapıldı. Arabası olan vatandaşların mutlaka bilgi sahibi olması gerekiyor. Sakın arabanızı teslim etmeyin. Restoran, AVM ve gece kulüplerine gelen müşterilerin araçlarını ücret karşılığı parkeden ‘vale’ler, son aylarda sık sık trafiği engellemek, araçlara zarar vermek ve istedikleri yüksek ücretlerle gündeme geliyor. İnsanların isteğine bağlı olması gereken bu hizmetin, çoğu zaman mecburiyet haline getirilmesi de yaşanan sorunlar arasında öne çıkıyor. Ruhsatsız ve sigortasız valeye araç teslim edilmemesi gerektiği özellikle vurgulandı.
11.10.2021 Ekonomi
Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor! Hiçbir ödeme yapılmıyor...
Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor! Hiçbir ödeme yapılmıyor... Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Hiçbir ödeme yapılmıyor. Muafiyet yok. Neredeyse tüm hasar karşılanıyor. Kaskosu olanlar hiçbir masraf ödemiyor. Sağanak nedeniyle İstanbul'un bazı yerlerinde su baskınları oldu, araçlar sular altında kaldı. Bu nedenle otomobillerde büyük masraflar ortaya çıktı. Kaskosu olanlar maddi olarak bu durumdan hasar almadan kurtuldu. Sel hasarında hemen hemen tüm hasarın karşılandığı belirtildi. Peki su hasarlı otomobillere ne yapılması gerekiyor? İzlenmesi gereken adımlar ne? İşte aracı olanları ilgilendiren haberin detayları...
22.06.2021 Ekonomi
Araba sahiplerini ilgilendiriyor! Paralar hesaplarına yatacak! Artık beklemek yok
Araba sahiplerini ilgilendiriyor! Paralar hesaplarına yatacak! Artık beklemek yok Araba sahibi olan milyonları kapsıyor. Kanun teklifi yasalaştı! Araba sahipleri artık trafik sigortası kaynaklı tazminatlarını hemen alabilecekler. Bekleme derdi ve belirsizlikler ortadan kalktı. Öte yandan Araç muayene gecikme bedellerinin yeniden yapılandırılmasına ilişkin esaslar belli oldu. Kanunun yayımlandığı 9 Haziran 2021'e kadar muayene süresi geçtiği halde araç muayenelerini yaptırmamış olanların 31 Aralık 2021 tarihine kadar (bu tarih dahil) araç muayenelerini yaptırmaları durumunda, hesaplanması gereken yüzde 5 fazla yerine kanunun yayımlandığı tarihe kadar yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE) aylık değişim oranları esas alınacak. Bu tarihten sonra ise aylık yüzde 0,75 oranı esas alınarak hesaplanacak tutarın muayene ücreti ile ödenmesi halinde söz konusu yüzde 5 fazla alınmayacak.
21.06.2021 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Düşük fiyat ödeniyor, süresi 2 yıl...
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Düşük fiyat ödeniyor, süresi 2 yıl... Arabası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Düşük fiyat ödeniyor. 2 yıl süresi var. Çoğu kişi bundan haberdar değil. Çok önemli tazminat detayı bulunuyor. Zamanaşımı olduğu için dikkat edilmesi gerekiyor. Araç değer kaybı ile ilgili açıklama yapıldı. Kaza olduğunda araçta değer kaybı meydana geliyor. Arabayı almak isteyen kişiler de bu nedenle düşük fiyat ödemek istiyor ve araç sahibi zarar ediyor. Bu zararın önüne geçmek veya talep edilen tazminatla zararı en aza indirmek mümkün.
5.06.2021 Ekonomi
Araba sahipleri dikkat! Kabul edildi, trafikte artık...
Araba sahipleri dikkat! Kabul edildi, trafikte artık... Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor. Kabul edildi. Detaylar belli oldu. Karayolları Trafik Kanunu'nda değişiklik yapılıyor. Daha önce kanun teklifinden çıkarılan değişiklik, tekrar teklife eklendi. Buna göre, Karayolları Trafik Kanunu'nda değişiklik yapılarak motorlu araçlar zorunlu mali sorumluluk sigortası kapsamındaki tazminat hesaplamalarında düzenleme yapılıyor. Bu tazminatlardan değer kaybı tazminatında aracın piyasa değeri, kullanılmışlık düzeyi, hasara uğrayan parçaları ile hasar tutarı dikkate alınacak.
26.05.2021 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! 1 Mayıs'ta başlıyor...
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! 1 Mayıs'ta başlıyor... Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Yeni düzenleme geldi, değişiyor. Artık zorunlu olacak. Yeni dönem 1 Mayıs'ta başlıyor. Resmi Gazete'de yayımlandı. Çok önemli açıklama geldi. Yenilenen lastik etiketlerinde kategorilerde ve seviyelendirmede sadeleşmeye gidildi. Araba sahipleri artık satın alırken karekod ile bilgilere erişebilecek. Yeni etiketlerde tedarikçi ismi, ebat bilgisi, lastik tipi ile ilgili belirlenmiş numerik kod, lastik türü gibi bilgiler etiketin üst kısmına eklendi. Tüm detaylar tek tek açıklandı. İşte yeni etiketlerde yer alacak değişiklikler...
24.04.2021 Ekonomi
Arabası olanları ilgilendiriyor! Başvuran alıyor, süresi var
Arabası olanları ilgilendiriyor! Başvuran alıyor, süresi var Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Talep edenler alabiliyor. Ödemelerin 8 iş günü içerisinde yapılması gerekiyor. Parasını alamayan araba sahipleri komisyona yazılı bir şekilde başvuruda bulunabiliyor. Dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ise zaman aşımı. 10 yılın geçmesi durumunda talep edilse bile tazminat ödemesi yapılmıyor. Çoğu araç sahibi haberdar değil. Kazadan sonra araçta hasar oluşuyor ve ikinci el piyasa değeri düşüyor. Kazadan sonra araçta oluşan kayba ise 'araç değer kaybı' deniyor. Ancak bu kaybın telafisi mümkün. Araç değer kaybı tazminatı, kazaya karışan diğer araç sahibinin sigortasından talep ediliyor.
18.01.2021 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Büyük fırsat
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Büyük fırsat Araba sahipleri için büyük fırsat devam ediyor. Motorlu taşıtlar vergisinde bu yıla ilişkin ilk taksit ödemesinin 1 Şubat Pazartesi gününe kadar yapılması gerekiyor, geçmiş dönem borçlarının yapılandırılması için de aynı tarihe kadar başvuru imkanı bulunuyor. Ödemeler, İnteraktif Vergi Dairesi internet adresinden şifresiz yapılabilirken, geçmiş borçları yapılandırmak için de yine buradan başvuru imkanı tanınıyor.
16.01.2021 Ekonomi
Araba sahiplerini ilgilendiriyor! Yapmayanlar...
Araba sahiplerini ilgilendiriyor! Yapmayanlar... Arabası olan ya da araba almak isteyen herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Önemli bir detay ortaya çıktı. Araba sahiplerinin mutlaka yaptırması gerekiyor. Herkesin başına gelebilir… Cebinizden yüz binlerce lira çıkabilir. Zorunlu trafik sigortasını tüm araç sahiplerinin yaptırması gerekiyor. Trafikte karşı tarafa verilen zararın tazminini sağlayan zorunlu trafik sigortasında çok önemli bir detay bulunuyor. Günümüzde otomobil fiyatlarının yükselmesiyle birlikte ihtiyari mali mesuliyet poliçelerinin sayısında da artışlar gözlemlenmeye başladı.
14.01.2021 Ekonomi
Araba sahibi olan herkesi ilgilendiriyor! 868 lira...
Araba sahibi olan herkesi ilgilendiriyor! 868 lira... Araba sahibi olan herkesi ilgilendiriyor. Kış lastiği uygulaması 1 Aralık'tan itibaren başlıyor. Araba sahipleri hem en ucuz hem de en kullanışlı lastiği bulmak için mesai harcıyor. İşte ucuz kış lastikleri ve fiyatları...
28.11.2020 Ekonomi
BMW 467 aracını geri çağırdı
BMW 467 aracını geri çağırdı BMW, Rusya'da sattığı 467 adet Mini Countryman model arabayı yüksek basınç pompasının koruyucu mahfazasının olmaması sebebiyle sahiplerinden geri istedi.
5.10.2018 Ekonomi
Önce yaktı sonra çekti!
Önce yaktı sonra çekti! Berlin’e korku saçan araba kundakçısı yakayı ele verdi.
27.09.2011 Dünya
Ev, araba, arsa satışında yeni model! 'Tüketici kendi çözümünü buldu'
Ev, araba, arsa satışında yeni model! 'Tüketici kendi çözümünü buldu' Ev, araba, arsa almayı ya da satmayı düşünen herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Yeni dönem başladı, tamamen değişti. Artan fiyatlar ve yüksek faiz oranlarının etkisiyle konut piyasası durgunluğa girince çözüm ‘takasta’ bulundu. Emlak ilan sitelerine yüzlerce takasa uygun ilanı eklendi. Ev sahipleri, araç, arsa ya da başka bir konutla takas yaparak satışı hedefliyor.
21.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Araba Sahipleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araba sahipleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.